FVD waarschuwt Nederland voor tweede Marrakeshpact: ‘EU wil Afrikanen makkelijker naar Europa laten komen!’

Na het eerste Marrakeshpact, waarin Europese en Afrikaanse landen afsproken om de massamigratie te stroomlijnen, komt er nu een ‘Marrakeshpact 2’, aldus beweert Forum voor Democratie op social media. En om dat te stoppen, vraagt de migratiekritische partij om hulp.

Op Facebook heeft Forum voor Democratie bekendgemaakt dat zij lucht hebben gekregen van een nieuw Europees Immigratiepact dat op komst zou zijn: Marrakesh 2. Nederlanders waren in meerderheid tegen, maar het kabinet ging er toch mee akkoord. Enkele EU-landen weigerden het verdrag, en in België viel de regering zelfs over het aannemen van het pact.

Daarom zint Brussel op vervolgstappen, meent de partij van Thierry Baudet:

“Dat accepteert de EU nu niet meer. En daarom werken ze nu aan een nieuw immigratiepact dat nog verder gaat – en ook voor Nederland bindend zou zijn.

De EU wil het makkelijker maken voor Afrikaanse immigranten om naar Europa te komen en hier een paspoort te krijgen. Europa zou nóg “multicultureler” moeten worden. En de Tweede Kamer? Die heeft er officieel niets meer over te zeggen.”

De oppositiepartij belooft kiezers dat zij “er de komende tijd ALLES aan doen om Rutte en Brussel te laten merken dat Nederland GEEN Marrakesh 2.0 wil”, en benadrukt dat maar weer eens goed te zien is hoeveel macht Den Haag heeft overgedragen aan Brussel.

De partij vraagt om het bericht verder te verspreiden, zodat luid en duidelijk te horen zou zijn dat de inwoners van dit land zich afkeren van een dergelijke nieuwe internationale overeenkomst die de migratie moet bevorderen. Tot dusverre is dat al duizenden keren gedaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  FvD liegt alles weer bij elkaar. Marrakechpact was van de VN, NIET van de EU. En dat er een migratiepact van lidstaten onderweg is, was begin dit jaar al bekend, maar dat is een intern akkoord van de Europese Feestcommissie en heeft niets met Marrakech te maken.

  Vieze demagogie weer.

  1. lucinde

   Het blijven een stel verwende rijkeluiskindertjes bij elkaar.

   1. Grasmaaier

    Vertel eens Lucia, wat vind jij van dit nieuwe immigratiepact?

    1. Blitzkrieg

     Alles wat slecht is voor Nederland vind ze fantastisch daarom is het ook een tr0l.

    2. evil knievel

     Volgens mij is t : “LUCIFERA!”😏
     OFTEWEL:”DUIVELSGEBROED!”👹

   2. evil knievel

    !? Of tokkies!?😉🙈

  2. Cootje

   Hoef toch niet van het Europese ondemocratische gedrocht te komen, maar ze steunen het wel , goedkoop werkvee multinationals , gebruik maken van de goede Europese infrastructuur geen belasting betalen , de euro als onderpand is er geen risico valuta schommelingen , verder alle regels aan hun laars lappen , en de analfabeten goed in hokjes stoppen , en de lokale bevolking zoek het maar uit. Zo gaat het al 70 jaar noemen ze de echte democratie

  3. Grasmaaier

   Ook al is het oud nieuws – een tweede pact mag er nooit komen. Dus kan dit oude nieuws niet vaak genoeg in het nieuws komen.

  4. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : We moeten zo snel mogelijk uit de VN!

   1. Blitzkrieg

    Uit de EU trouwens ook!

  5. sonny

   meriadoc brandebok
   Wederom met een inlegvelletje?
   Met het marrakesh pact werd de wil van het volk in de vuilnisbak gedeponeerd, was u dat vergeten?
   Het wordt tijd voor een stevige rechtse wind, eh herstel, een rechtse orkaan!

  6. Henk Albarda

   Brandebok, U liegt weer eens alles bij elkaar, maar daar zijn we hier aan gewend, u liegt net als rutte 100 %.
   De EU heeft het marrakesh pact integraal overgenomen en het Europese hof dat zonder fundering beweert belangrijker te zijn dan de nationale hooggerechtshoven, heeft in verschillende EU zaken het marrakesh pact als EU wetgeving neergezet.
   Als u uw zoveelste leugen plaatst, doe het dan goed.

 2. lucinde

  Oh…ik dacht aan de foto af te lezen dat FVD ons wil waarschuwen voor de stijgende zeespiegel.

  Gaat echter over oud nieuws

  1. Cootje

   Die moet volgend jaar al een meter of 5 hoger wezen. Hebben we geen last meer van Den Haag , en ook niet van zuid Europa wereldbevolking op een natuurlijke wijzen gehalveerd . Het milieu hersteld vanzelf

   1. evil knievel

    Net als COVID!😜😁

  2. Blondie

   Een inlegvelletje is voor het Linkse Rutte Kartel voldoende om de boel te belazeren.

  3. evil knievel

   DUIVELSGEBROED!
   Zeker d666!🤣

 3. Blondie

  De redding van Nederland is alleen mogelijk, als men al die Linkse leugenaars op non-actief zet en stopt met Schengen gebeuren en een NEXIT gaat uitvoeren.

  Vul het aan met een RUTTUP.

 4. Ernest Stern

  “ Op Facebook heeft Forum voor Democratie bekendgemaakt dat zij lucht hebben gekregen van een nieuw Europees Immigratiepact”

  Voor DDS is het ook bijzonder nieuwswaardig en bovendien relevant van alles waar de charlatan Thierry lucht van heeft gekregen.

  😂

  1. Cootje

   De lucht van de oude politiek is niet te harde , dus het einde van het jaar begin 2021 als de gemiddelde Nederlander de pijn financieel voelt van de Corona epidemie , de werkeloosheid nog toeneemt alle eindjes aan elkaar moeten knopen ,mag het electoraat een nieuwe richting kiezen, tegen die tijd zijn ze die verrotte lucht zo zat , dat Wilders en Baudet geen campagne meer hoeven te voeren , ze hoeven alleen te roepen ons geld naar de zuiderlijken dievenbende , en de immigratie is mislukt en waarom moeten wij nog ongeschoolde werkvee accepteren , wordt een prachtig jaar voor deze gasten

   1. evil knievel

    Ik sta volledig 8er uw posts & put hier hoop uit cootje,dank!+++++

 5. NEXIT.

  minder , minder , minder

  stem sociaal stem PVV

  1. Cootje

   Hans Janmaat , vol is vol

 6. nexit nu

  Nederland is toch vol ? Kijk eens naar de stikstof maatregelen , de energietransitie en de CO2 uitstoot, de woningnood , de krapte op de arbeidsmarkt , de druk op het sociale stelsel , enz
  Lijkt me onverstandig nog meer kansloze gelukszoekers binnen te halen in Europa. De rust in Europa zal hierdoor ernest onder druk komen te staan.

 7. pakwatjepakkenkan

  Yes ! lekker binnen laten komen en wachten op een burgeroorlog. ik zeg doen ! laat maar komen.

 8. gustav

  Het onderstaande zegt álles, verdere toelichting onnodig!

  Het omstreden pact van Marrakesh vormt een ernstige inbreuk op de westerse persvrijheid, constateert Afshin Ellian. Nieuwsmedia krijgen tussen de zinnen door een nieuwe ideologische taak toebedeeld: het propageren van massa-immigratie als positief en gewenst fenomeen.
  Immigratievoorstanders weten niet (of niet willen weten) met welke soort regimes ze dit pact ondertekenen. De meerderheid van de leden van de Verenigde Naties bestaat in meer of mindere mate uit dictatoriale of despotische en zelfs totalitaire regimes. Ga dus niet de Verenigde Naties heilig verklaren. Dat zijn zij niet.
  Bron: elsevierweekblad

  1. Jack Flash

   Aanspoelend kanonnenvlees is goedkoper dan slavenhandel.
   Toen hadden we transportkosten. Nu niet.
   VOC mentaliteit.
   Gratis EU leger.
   Haha!

 9. PG

  Bij mij rijst de vraag : waarom?

  Totale waanzin om Europa vol de drukken met afrikanen. In Nderland onder de noemer “bestrijden van de vergrijzing”. Dan heb ik een veel voordeliger antwoord: Maak het aantrekkelijke voor Nederlanders om (meer)kinderen te krijgen. Zorg voor voordelige opvang, scholing ect. Die afrikanen hebben we daarvoor niet nodig.

  Het is mij wel duidelijk dat de EU vol zit met sociale- en religieuze fanatici. Het is echt hoog tijd dat er weer wat echte tegengeluiden komen.

  Helaas zullen de PVV en FvD geen enkel potje kunnen breken. Daarvoor hebben de heren Baudet en Wilders het al veel te bont gemaakt bij de gemiddelde kiezer 🙁
  Met name Baudet is heel hard aan het zakken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.