Kansenparel-ouders en -vrienden blokkeren politiebureau omdat daar zwembadtuig wordt vastgehouden

Op het politiebureau in Zutphen is het gisteren losgegaan. De wetsdienders hadden enkele zwembadterroristen gearresteerd, maar hun vrienden en familieleden pikten dat niet. Ze blokkeerden het politiebureau en gingen agressief lopen doen omdat de zich misdragende tuigpareltjes waren opgepakt.

Wie de berichtgeving rondom zwembaden volgt zou haast denken dat de term ‘hittegolf’ niet op de extreme warmte die Nederland momenteel aandoet doelt, maar op het temperament van enkele badgastjes die zich niet kunnen gedragen. Ze maken zo’n janboel van het zwembad dat de badmeesters het niet zelf kunnen oplossen en de politie moeten inschakelen. Die vervolgens arrestaties moet uitvoeren.

Het gebeurde gisteren in het Gelderse dorp Almen, waar de politie noodgedwongen moest optreden. Dat is natuurlijk al te zot voor woorden, aangezien zwembaden de plaatsen zijn waar families verkoeling komen zoeken – geen onderdeel van het criminele circuit, of iets dergelijks. Een agent kreeg zelfs een kaakslag. Ontzettend sneu, crimineel en onnodig.

Maar hoe bekenden en familieleden van de opgepakte tuiggozertjes zich vervolgens meenden te moeten gedragen, gaat echt iedere perk te buiten:

“Een aantal personen was het niet eens met de aanhoudingen die bij het zwembad werden verricht en kwamen gisteravond verhaal halen bij het politiebureau in Zutphen. Met een auto werd de toegangspoort geblokkeerd. Hoewel de auto later werd weggehaald, bleef de groep recalcitrant.

Twee jongens werden aangehouden omdat ze agenten beledigden. Ook ouders van de jongeren waren aanwezig, een van hen werd aangehouden omdat zij de aanhouding van haar zoon belemmerde. Om de groep te verwijderen moesten agenten gebruik maken van pepperspray en de wapenstok. Meerdere agenten moesten erbij komen om de groep te laten vertrekken.”

De families van de tuigparels blijven zelfs na dit incident huiliehuilie doen: op Facebook zijn ze nu een lastercampagne tegen de politie begonnen. Die zou “zware mishandeling” hebben toegepast op de straatcrimineeltjes. Cry me a river, aanstellers! En ga daar volgens lekker zelf in zwemmen: dan hebben de normale badgasten geen last van jullie agressieve en hinderlijke getreiter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Blondie

  Kom op Rutte, toon nu eindelijk eens je ballen, zet deze gasten gewoon voor de keuze, aanpassen of opdonderen.
  Met twee paspoorten in hun bezit, moet uitzetten geen probleem zijn.

  Maar stop met het vertroetelen van deze gasten.
  Rutte als je geen ballen bezit, kijk eens op Markplaats daar is bijna alles te koop.

  1. Braboworstenbroodje

   @blondie hoe naïef kan je zijn….jij die nog gelooft in Rutte iets met paspoorten.
   De immigratie stroom met kansenparels is onder Rutte all time high en ook geweest de afgelopen 10 jaar.
   U gelooft nog steeds 1000 euro te krijgen van hem of geld van de Grieken Italianen te krijgen ,ik geloof eerder in Sinterklaas.

  2. Drekie het Toiletmonster

   The Xenofobie is strong in this one. Dit zijn witte mensen die rellen. Geen migranten, geen Nederlanders met migratie achtergrond. Enkel de politieagent die de orde poogt te bewaren oogt Marrokaans.

   1. werikke

    volgens mij heb jij de stront nog in je ogen.

   2. NEXIT.

    hahahahahaha doortrekken dat monster dat niet eens de uiterlijke kenmerken van dat riftuig kan herkennen

 2. Boemboem

  Gaat lekker hè Rutte met zijn linkse vriendjes!
  Goed bezig maar dan lul ik
  Stem op PVV of FVD beste mensen

 3. Aaldering

  Dit is boerengebied, de jeugd die meedraait in het bedrijf van Pa. Het is een verzetje, de godganse dag op de trekker is allebastens saai. De boeren hebben een streepje voor bij DDS. Hier laat ik het bij.

  1. Braboworstenbroodje

   @aaldering klopt boeren hebben hier een streepje voor ,zonder boeren hebben we immers geen eten.
   @aaldering daarom is u ook hier.
   Kansenparels daarentegen heeft u zich ook al vaak over uitgesproken dat die terugmoeten.
   @aaldering onze trouwe dds aanhanger

   1. Rood

    Berberapen horen thuis in het Rifgebergte.

    1. Bloemkust

     Ja, en Jehovah getuigen in California.

    2. Drekie het Toiletmonster

     Soms als je zo bang bent voor alles wat niet lijkt op de spiegel moet je het probleem toch echt in diezelfde spiegel zoeken. Dit zijn witte mensen em die mogen lekker terug naar Urk.

 4. Cootje

  Waren toch geen licht getinte of negroïde mensen , want die doen zo iets niet , als ze het wel waren , zijn ze aan het oefenen en stage aan het doen voor de serie op dinsdag avond om half negen op ned1 . De thee cultuur heeft vele vreemdelingen op geleverd

 5. Cycle25

  DEFUND politie !!

  Komt goed uit voor de Rutte clan, hij was toch al op weg…

 6. perry

  Het enige dat nog kan helpen tegen dit onaangepast schorem?
  Wat denken jullie van de loodspuit?
  De structurele Nederlandse inzet van “de waterspuit(kanon)” is iets om dwarse kinderen te verjagen!

 7. Che

  Ho ho dit zijn volgens de reaguurders DDS – vrijheidsstrijders.
  U weet wel, het boeren gepeupel.

 8. Piet51

  Ik heb enig idee wie hier op DDS met “kansenparel” worden bedoeld. Kijk eens op facebook.com/xxPinklipstick/posts/2155829997896143 Daar zijn misschien kansenparels actief, maar dat zijn dan wel gewoon Nederlandse jongeren en sommige ouders.
  Lees vooral ook het commentaar. Als het mensen met een migratieachtergrond waren geweest zouden niet zoveel mensen, vrijwel 100% van de reacties, het voor hen opgenomen hebben.

  1. NEXIT.

   Zet je brilletje op malle pietje en bekijkt nogmaals de foto’s van de arrestanten

   1. Piet51

    @NEXIT.

    Je moet niet alleen de foto’s bekijken, maar ook de vier filmpjes liefst onbevooroordeeld. Lees ook de krantenberichten, waar alleen Nederlandse achternamen worden genoemd. Kijk naar de reacties op sociale media van aanwezigen waar vrijwel iedereen zich tegen het politieoptreden uit. Zie je dat ooit als het om migranten gaat? Kijk voor deze info vooral in De Stentor en De Gelderlander, de regionale kranten ter plekke.

 9. Broodnuchter

  Respect voor de politie. Ik had ze allemaal volledig en genadeloos neergeknuppeld. De enige taal die kt-marokkanen begrijpen.

  1. Drekie het Toiletmonster

   Dit zijn witte jongeren en hun witte ouders. Dus blijkbaar vind je ook dat witte mensen neergeknupeld moeten worden. #whitefragility

   1. Rood

    Linksfascisten hebben het graag over kleuren. Wit is geen kleur.

 10. AidemediA

  Wat een gezeik weer over onze allochtoontjes. Ze zijn broodnodig voor onze economie. En nodig voor de verrijking van de diversiteitscultuur en nog meer van die onzin. Weet de linkse goegemeenschap ons voor te houden. Willen ze een beetje zwemmen en lol trappen, komt de pelisie ze arresteren en boos tegen ze praten. “Dat zou ik als ouder ook niet pikken”. Wat een achterlijk gelul. Wat er met die kreukels (pareltjes en hun ouders) moet gebeuren is, zet ze in een afkoelingsruimte, voor een jaartje of vijf, met de minst mogelijke voorzieningen. En daarna opsodemieteren uit Nederland. Zonder uitkering of wat dan ook. Meteen het marrakesh verdrag opzeggen, dan hebben we deze allochtonen onzin ook weer gehad.

 11. NEXIT.

  Auto blokkeert politiebureau. Heeft de politie geen takelwagens meer ?
  Recalcitrant gedrag rondom politie bureau en omgeving. Heeft men geen lange lat meer ?

  Wanneer trappen we dit riftuig (zie de foto’s van de arrestaties) terug naar hun geliefde koning ? Wanneer maken we duidelijk dat we het testosteron gedrag van die rifapen meer dan zat zijn ? Het is toch belachelijk dat als je wilt zwemmen met je gezinnetje het vrouwelijk deel geen deel van leven heeft door deze hersenloze rifapen omdat ze hun poten niet thuis kunnen houden.

  stem sociaal , stem PVV , minder minder minder

 12. harte385

  Ze moeten al die pareltjes maar eens flink gaan aanpakken, lijfstraffen, doodstraf opsluiten voor goed maakt mij niet uit als ze maar uit de samenleving verdwijnen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.