Thierry Baudet eist ook gerechtigheid voor Bas: ‘Zoveelste slachtoffer van voortetterende immigratieproblematiek!’

De moord op Bas van Wijk, die afgelopen weekend werd neergeschoten in Amsterdam, heeft ook FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet niet onberoerd gelaten. In een Instagram-bericht laat de politicus weten “woest” te zijn. En ook hij eist “gerechtigheid” voor de moord op de 24-jarige jongeman.

Aanstaand weekend zal in Amsterdam een demonstratie plaatsvinden om tekeer te gaan tegen de moordenaar op Bas van Wijk, een 24-jarige jongen die de roof van een horloge probeerde te verhinderen. Hij werd ter plekke neergeschoten en overleed spoedig aan zijn verwondingen. Het motto is “gerechtigheid voor Bas”, en die woorden heeft ook Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet ter harte genomen, zo blijkt uit een tekst die hij op zijn Instagram-profiel plaatste.

Baudet laat weten “woest” te zijn om het “gruwelijk onrecht” dat de man werd aangedaan. Maar behalve om de misdaad zelf, is Baudet ook ernstig teleurgesteld in de overheid en de pers:

“Maar ook ben ik woest om de oorverdovende stilte over zijn dood vanuit gevestigde politiek en media – zeker na hun maandenlange “BLM” campagne. Daar hadden ze wél aandacht voor.

En nu: een Nederlandse jongen in de bloei van zijn leven (24). Het zoveelste slachtoffer in een samenleving die verhardt, mede door voort etterende immigratie/integratie problematiek en het niet durven benoemen van hardnekkige problemen.”

Het Tweede Kamerlid sluit af door de naasten van Bas te condoleren met zijn dood. Maar de strijd gaat wat Baudet betreft door: #GerechtigheidvoorBas, luidt het tot slot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

87 reacties

 1. Bunky01

  Helaas voor deze fractievoorzitter; je maakt niks klaar.

  1. werikke

   misschien als meer mensen hun mening durven geven dat deze fractievoorzitter meer te vertellen krijgt. Echter als de zittende wegkijkende politieke elite niet eens met Baudet wil praten dan zal er inderdaad niets veranderen . helaas

   1. Koolvis

    Deze fractie voorzitter moet het natuurlijk wel zelf willen. En ik denk dat hij daar niet tegen opgewassen is. Het gaat namelijk niet om een spreekbeurtje moet ik erbij zeggen.

    1. werikke

     politiek is een vieze job en mensen met wat meer gevoel dan anderen worden dan ook graag door gevestigde partijen afgezeken. Ik vind al knap dat iemand het probeert ondanks alle tegenwerking en mensen zoals jij die vanaf zijkant iemands handelen al afzeiken terwijl ze zelf nog nooit iets echts gepresteerd hebben.

   2. Robert75

    Deze fractievoorzitter is net een politicus. Als die eenmaal op dat pluche zit doet die geen moer.

  2. NEXIT.

   feitelijk moet hier staan

   Helaas maakt het electoraat niets klaar

   Door gewoon te blijven stemmen op clubjes uit het partijkartel drinken ze een glas , doen ze een plas en blijft alles zo als het was.

   stem sociaal , stem PVV

   1. Logica

    Ik doe met je mee.mijn vrouw gaat FVD stemmen.

  3. Logica

   Hoe weet jij dat? Wat hebben de partijen bereikt die wel al 40 jaar lang regeringsverantwoordelijkheid hebben gedragen?

  4. Logica

   Piet51, ik had je toch hoger ingeschat dan deze domme opmerking. De reden van de verheffende samenleving zijn Wilders en Baudet zeg je. Goh, Baudet zit pas 3 jaar in de politiek en Wilders als leider van de PVV een jaar of 17 schat ik. Nog nooit geregeerd.

   De problemen spelen al vanaf de jaren 80, nog ruim voordat deze heren hun mening gaven. Wat hebben al die andere partijen dan allemaal wel bereikt?

   En nu gewoon even mijn mening: oppakken en heel lang in de isoleercel. Ouders aansprakelijk stellen, ook al zal daar weinig te halen zijn. In Marokko kijken ze wel uit, daar vluchten ze al als ze met een verrekijker een agent aan zien komen lopen.

 2. Reinoud van Gelre

  Heel goed van Baudet natuurlijk, maar ik had liever gezien dat een Klaver of een jettenKaag zich over deze trieste zaak had uitgesproken.

  1. Che

   @R
   Grapjas, weet wat je dan had geroepen, – over de rug van het slachtoffer enz enz.

   1. werikke

    volgens mij ben jij hier echt de grootste eikel. en dan hou ik het nog netjes

   2. Reinoud van Gelre

    Dat nou ook weer niet, Kong. Ik ben realistisch.

    1. NEXIT.

     hahahahaha

 3. Grasmaaier

  Politie Amsterdam: “Signalement verdachte schietincident Anton Schleperspad / park de Oeverlanden: – Man – 20/30 jr – lichte huidskleur – zwarte krullen – mager postuur – zonnebril, sikje, hoed op, blauwe zwembroek en tasje om. Ziet of (her)kent u de verdachte? Niet zelf benaderen maar bel 112.”

  Ofwel: systemisch crimineel, lichtgetint schoremtuig uit de Rif.

  1. Koolvis

   Met deze overdadige zon en aan het water met alleen de zwembroek aan, ben je al gauw licht getint. Zeker als dat dag in dag uit het geval is. Daar ontkom je niet aan.

   1. Piet51

    @Koolvis
    Inderdaad, en als je als lichtgetinte iets fouts doet, ben je voor sommigen per definitie een Marokkaan. Eigenlijk ben je in de ogen van sommigen per definitie al Marokkaan als je iets crimineels doet. Als snel daarna blijkt, dat het toch om een gewone Nederlander gaat, hoor je niemand meer.

    1. werikke

     piet je kan lullen wat je wilt maar die lichtgetinte noordafrikanen zijn in scheveningen en omstreken berucht. Kan jij wel weer goed proberen te praten maar dan kom je dom over.

     1. Piet51

      @werikke
      Deze moord was aan de Nieuwe Meer bij Amsterdam en niet in Scheveningen. Er is alleen bekend dat de moordenaar lichtgetint was. Dat zegt helemaal niets over de nationaliteit, waarmee ik niet wil ontkennen dat het beslist geen Marokkaan was. Maar er zijn heel veel nationaliteiten met dergelijke tintjes, waaronder ook Nederlandse. En onder al die nationaliteiten heb je helaas ook criminelen. Door de wereld op deze manier in tweeën te verdelen maak je het op een heel populistische manier veel te simpel.

     2. Aardvark blues

      Zeg JanLul51, die linkse zeikverhalen van je, die horen we al jaren van die draaideurtr*ol en al jaren vegen we daar onze reet mee af, dus doe jezelf en ons nu een plezier en ga wat nuttigs doen, je holharen vlechten of zo maar verveel ons niet.

     3. Gebande3

      @varken.
      Door uw mening als “We” te presenteren denkt u mogelijk enig gewicht aan uw gebrabbel toe te kennen.
      Maar helaas,

     4. Aardvark blues

      Sodemieter eens op gebande imbeciel wanneer grote mensen aan het woord zijn, of ga deaud of zoiets.

    2. Winfrida

     @Piet51. Al ben je Marokkaan, dat is toch iets om trots op te zijn? Je hoeft je niet te schamen, niets aan de hand.

     1. Rood

      @Winfrida: Inderdaad, it’s okay to be a Berber, maar dan vooral in Marokko natuurlijk!

    3. Beukman

     Inderdaad, zoals wanneer Nederlanders de Belgische kust onveilig maken. In een aanpalende draad probeert men dit zelfs in de schoenen van Marokkanen te schuiven.

     De grootste verontwaardiging over de relschoppende tieners brak afgelopen vrijdag uit, toen beelden vrijgegeven werden van een jongere die eerder in de week een Belgische agent tegen het hoofd trapte. Hoewel niet vaststaat dat de nog spoorloze dader een Nederlander is, heeft Knokke-Heist schoon genoeg van de brutale ‘Hollanders’. Burgemeester Leopold Lippens liet in Het Nieuwsblad weten dat de Nederlandse jongeren voortaan ‘gewoon thuis in hun land’ moeten blijven als ze zich niet kunnen gedragen.
     Nog zuidelijker, in de Portugese badplaats Albufeira, liet de vakantievierende Nederlandse jeugd zich ondertussen evenmin van zijn beste kant zien. Ook daar moest de politie de afgelopen week optreden tegen overlastgevende Nederlanders die massaal de Portugese coronaregels negeerden.

     Lees verder:
     volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/het-chique-knokke-heist-heeft-schoon-genoeg-van-rellende-gooise-tieners~bb65cf18/

     1. Aardvark blues

      Daar gaat dit onderwerp niet over Bukman, wat mij betreft executeert de Belgische politie de teeners die overlast geven allochtoon of autochtoon, dit onderwerp gaat over de laffe moord op een Nederlander door een licht getintiër die geen massale aandacht krijgt in de media en door Halsema als Burgemeester van dat open riool aan de Amstel waar jij woont, dus probeer nu niet de boel af te leiden want dat gaat je niet lukken.

      Toen er een aan meth verslaafde zwarte crimineel door eigen toedoen het leven liet in de VS was het land te klein en sprak iedereen in de media er schande van, en nu tracht men het aan alle kanten te downplayen, en jij doet daar zoals gewoonlijk ook weer aan mee.

     2. Beukman

      Er is door de pers volop aandacht gegeven aan deze laffe moord, Vark. En ook Halsema heeft er haar woordje over gezegd.

      Dat Floyd – waarschijnlijk – meth had gebruikt doet niet ter zake. De man is om het leven gekomen door toedoen van een sadistische politieman, die bekend stond als gewelddadig en racist, en die al diverse reprimandes had gekregen. De dood va Floyd zelf was niet bijzonder om het zo te zeggen: er sneven opvallend veel zwarten door toedoen van politiegeweld. 91 procent van de Americaanse zwarten ervaart dat zwarten slechter door de politie worden behandeld dan blanken. Zelfs de meerderheid der blanken ervaart dat zwarten slechter worden behandeld.

      De reden dat deze moord/doodslag zoveel publiciteit heeft gekregen is, en dat weet Baudet ook wel, dat het de druppel was. Als daarna niet al die demonstraties waren uitgebroken en BLM niet van zich had doen spreken, dan was nu inmiddels iedereen Floyd weer vergeten, zoals inmiddels ook iedereen de gewelddadige dood van andere zwarten is vergeten door toedoen van buitensporig politiegeweld.

     3. Aardvark blues

      Sodemieter toch op Bukman met je antwoord dat Halsema er aandacht aan heeft besteedt, ja uiteindelijk omdat zij er niet meer onderuit kon door de massale verontwaardiging over deze zaak.

      En die zwarte crimineel daar heeft Ritter herhaaldelijk de feiten van gegeven, inclusief beeldmateriaal, maar feiten doen er niet toe in die extreem linkse bubbel waarin jij leeft.

     4. Beukman

      Moet Halsema voor iedere moord haar bed uitkomen, Vark? Dan zal er weinig nachtrust overblijven.

      Wat Ritter betreft: die geeft slechts een selectie van de feiten. Als ik hem daar op aanspreek en met de context van die feiten kom, begint hij als een autist alles ad nauseam her en der off topic te koppiepeesten. Alsof het dan wél waar wordt.

      Een goed voorbeeld is zijn eindeloze gejeremieer dat er geen racisme zat achter de moord op Floyd.
      Inderdaad, hoewel de betreffende agent bekend stond als een racist, kan niet met zekerheid worden vastgesteld dat zijn daad ook racistisch was. analoog aan Woody Allen’s opmerking dat hij zichzelf haatte maar niet omdat hij een jood is, kan een racistische agent natuurlijk ook een niet-racistische moord plegen. Vaststellen dat het echt om een racistische moord ging lukt eigenlijk alleen maar als zo’n agent er ook nog bij had geroepen: “Sterf, aap!” oid.

     5. Grasmaaier

      Het is wel fijn dat Beukman op zo’n overtuigende manier aantoont dat racisme achter de dood van Meth Floyd niet bewezen kan worden.

      Daarmee is de harde beschuldiging van links gereduceerd tot niets meer dan vage, suggestieve laster.

     6. Beukman

      Daarmee is de harde beschuldiging van links gereduceerd tot niets meer dan vage, suggestieve laster.

      Zo simpel ligt het niet, maaier. Links beweert helemaal niet dat Floyd een racistische moord was. Sommige linkse mensen beweren dat.
      Andere mensen, en lang niet allemaal links, wijzen erop dat de moord op Floyd past in een anderhalve eeuw oud patroon waarin overheidsdienaren structureel zwarten slecht behandelen dan blanken.
      Zelfs de meeste Americaanse blanken menen dat (en 91 procent van de zwarten).
      Maar jij weet het natuurlijk weer beter, ouwe wijsneus?

     7. Henk Albarda

      Beukman, oude communist, uit angst voor meer rellen hebben de burgemeesters uit de Belgische kuststreek en de Volkskrant de feiten verdraaid. Enkele weken geleden waren zogenaamd ‘Nederlanders’ van een hockey-uitje de schuldigen, dat was weken geleden.
      De Belgische politie agenten (u weet wel, die NIET zoals uw communistische vriendjes achter een bureau zitten) hebben met grote zekerheid vast gesteld dat het afgelopen week-end overwegend over uw afrikaanse vriendjes ging. Die relden.

      Maar och Beukman, de waarheod interesseert u niet, uw misdadige vriendjes wel.

    4. Henk Albarda

     Piet51, achterbakse groen links communist, bij alle moorden afgelopen week op autochtone blanken, is bewezen dat het Afrikanen of evt MO’ers zijn. Dat te ontkennen maakt uw droom niet waar dat het anders zou zijn.

     1. Piet51

      @Henk Albarda
      Ik neem onmiddellijk aan dat je bewering over de moorden in de afgelopen week klopt. Maar kijk je verder in de tijd terug, dan kom je ook veel moorden tegen die door Nederlanders en andere nationaliteiten zijn gepleegd. Wat dan verder zal opvallen is het feit, dat de moordenaars in meerderheid “man” zijn, niet zwart, van volwassen leeftijd, niet-vermogend en relatief laag opgeleid en daarom zonder veel bestaanszekerheid. Welk criterium ga je dan inzetten om een bevolkingsgroep aan te wijzen als zwaar oververtegenwoordigd in de moordcijfers en rijp voor strenge maatregelen? Zijn dat alle mannen, of alle volwassenen, of alle witten, of weet je nog iets creatievers zoals lage inkomens of die andere kenmerken. Hou toch eens op met de situatie zo te versimpelen, dat er in de dan gecreëerde tweedeling heel eenvoudig positie te kiezen is. Dat is nu precies het belangrijkste kenmerk van populisme en de benadering van politici als Baudet en Wilders: namelijk “hou het simpel”. De samenleving zit helaas niet simpel in elkaar en mensen zijn nog vele malen complexer.

  2. Gebande3

   Man – 20/30 jr – lichte huidskleur – zwarte krullen – mager postuur – zonnebril, sikje, hoed op.

   Moet gelijk aan vakantie op de NEDERLANDSE Antillen denken.

 4. Mushroom2100

  Benieuwd hoe divers de dam erbij staat dit weekend. Akwasi die in een bevlogen toespraak zal roepen dat hij iedere lichtgetinte die hij tegenkomt met een wapen op zak voor z’n kop zal schoppen..een verontwaardigde Silvana, Arie Boomsma, Faberyao, Georgina Verbaan etc..Antifa demonstranten met WLM vlaggen en natuurlijk vertegenwoordigers van ALLE politieke stromingen en geloofsgemeenschappen..ik kijk er reikhalzend naar uit..

 5. Meriadoc Brandebok

  “Maar ook ben ik woest om de oorverdovende stilte over zijn dood vanuit gevestigde politiek en media – zeker na hun maandenlange “BLM” campagne. Daar hadden ze wél aandacht voor.” Aldus Thierry.

  Zoals bekend is uiterst rechts intellectueel armoediger dan gematigd rechts. Het is vrij simpel: de dood van Flloyd was een moord die werd gepleegd door de Amerikaanse OVERHEID en de moord op Van Wijk is gepleegd door een crimineel. Een overheid, die, helaas, bekendstaat vanwege vele andere racistische moorden. Een moord door de overheid noopt tot meer aandacht van diezelfde overheid wereldwijd (de politiek), aangezien de overheden wereldwijd de burger dienen te beschermen, in plaats van de burger dood te schieten. Ook was er al een langer aanslepend racisme-probleem (bijvoorbeeld bij de politie in Fergusom) dat teruggaat tot Martin Luther King. Dus rondom deze moord zit een hele geschiedenis.

  De moord op Van Wijk, hoe afschuwelijk die ook is, was een moord zoals die jaarlijks tientallen malen plaatsvinden. Zo’n moord genereert in de regel weinig belangstelling, een kolom op de derde pagina van het ochtendblad, ongeacht de huidskleur van dader/slachtoffer. Het zou wat zijn als de minister na elke moord zou opdraven of de media, na elke moord, alle registers zou opentrekken.

  Het is wel zo dat de vermissing en/of moord van een jonge vrouw doorgaans een mediastorm doet ontkenenen, denk aan de moord op Anne Faber en die op Milly Boele. Moorden op kinderen, bijvoorbeeld die op Nicky Verstappen of Petertje Oort, of “vergismoorden”, zoals die op Rob Zweekhorst en Stefan Eggermont, komen er ook niet af met één artikeltje in de krant.

  1. Mushroom2100

   Mooi betoog en snijdt grotendeels ook wel hout met uitzondering van het feit dat deze moord weliswaar niet direct gepleegd is door de overheid maar, net als de moord op Rik vd Rakt, wel mede mogelijk is gemaakt door ernstig falend beleid mbt immigratie, integratie en wapenbezit. Dit heeft geleid tot een demografische ramp en sociale ontwrichting waar we nu de zure vruchten van plukken. Daarom heeft Baudet wel degelijk gelijk dat deze moord dezelfde aandacht verdient als die op George Floyd..zeker in Nederland.

  2. Grasmaaier

   Laf overheidstuig -waartoe Meriadoc Brandebok en Piet51 behoren- zullen niets nalaten om smerig systemisch crimineel uit Noord-Afrika of omstreken uit de wind te houden.

   Het was maar een incidentje mensen, niks aan de hand, gewoon doorlopen.

   1. Grasmaaier

    achter crimineel: tuig

   2. Beukman

    Voor mijn part werkt Meriadoc voor New World Order, beste maaier, hij heeft gewoon gelijk en hij bagatelliseert deze moord ook niet, hoe graag jij dat er ook in leest.
    Verder is zijn onderbouwde kritiek op appels met perenvergelijker Baudet volkomen accuraat. Het feit dat jouw reply geen argument bevat, onderschrijft Meriadocs gelijk alleen maar.

    1. werikke

     dat is nou echt onzin wat je hier verkondigd . Ik snap dat jij hier bent om alles wat je maar rechts vind af te zeiken maar soms kan je ook weleens onzin plempen en dat is hier nu geval.

     1. Beukman

      Ik hoor graag je argumenten, werikke.

   3. Meriadoc Brandebok

    Je moet Thierry de schuld geven. Hij gebruikt de afschuwelijke dood van Van Wijk in diens haatcampagne tegen politiek en media. Ik vind het onkies en toon argumenten waarom zijn beweringen onjuist zijn.

  3. Steiner

   Aldus het simpele lulletje van DDS.

   1. Bloemkust

    Aldus een van het Cocktail Trio.

  4. Aardvark blues

   ‘Het is vrij simpel: de dood van Flloyd was een moord die werd gepleegd door de Amerikaanse OVERHEID ‘

   Nee smerige linkse zakkenwasser, er is helemaal geen sprake van een moord door de Amerikaanse Overheid, er is sprake van een zwarte crimineel die stijf van de meth stond en verzet bood bij zijn terechte arrestatie, als die lul dit niet had gedaan had hij nog geleefd!

   1. werikke

    precies en andere zwarten ineens gingen plunderen omdat ze zo diep geraakt waren.

   2. DubbelZout

    U comments lezende lijkt u mij precies type die, als de tijd daar is, het vuile werk gaat opknappen voor Thierry en consorten
    Volgens mij sta je al te trappelen van ongeduld wanneer je los mag gaan

 6. Response

  En de poorten blijven open staan om meer van dit soort schorriemorrie welkom te heten.
  En de coalitie, met steun van de links extremisten, vindt het goed en nodig. Hoe ver kun je afzakken?

 7. Gebande3

  Arme Baudet.
  Begint alles aan te grijpen om bij zijn achterban te scoren.
  Zo ver is Wilders zelfs niet gezakt.

  1. werikke

   dus het ter sprake brengen van een moord die een immigrant heeft gepleegd is hier Baudet ineens schuldig aan het opperen ervan. Wat ik niet snap is dat je ondanks dat je van mij Baudet een eikel vind dit probeert af te wentelen op Baudet dan ben je echt een eikel

   1. DubbelZout

    Je hoort Thierry alleen maar over dit soort zaken als het migranten betreft, wat in dit geval helemaal nog niet duidelijk is, maar los daarvan
    Was laatst ook zo met die 2 “dierbare vriendinnen” van hem em daarmee ging hij volledig op zijn bek

 8. Piet51

  De werkelijke oorzaak van de verhardende samenleving, waarin ook criminelen zich helaas nadrukkelijker presenteren, is vooral Baudet zelf met zijn compromisloze en ongenuanceerde benadering van allerlei maatschappelijke vraagstukken. Hetzelfde geldt voor Wilders. Dit is mijn linkse mening, maar die wordt heel breed gedeeld in de Nederlandse media. En als de Nederlandse media zo’n mening al lane tijd durven te ventileren, dat leeft diezelfde mening onder hun lezers, de Nederlandse kiezers dus, want anders kopen die zo’n medium niet. De conclusie lijkt me duidelijk.

  1. Grasmaaier

   Ook de criminele overheidsdienaar JanLul51 lukt het om een gewetenloze crimineel uit Noord-Afrika uit de wind te houden en de schuld van de barbaarse moord rechtstreeks bij Wilders en Baudet neer te leggen.

   Je moet toch wel een hele smerige rat zijn om op die conclusie uit te komen. Maar gelukkig weet hij zich ondersteund door ‘de Nederlandse kiezers’, hoewel hij de meest bizarre kronkelredenering in elkaar moet draaien om daarop uit te komen.

   1. Piet51

    @Grasmaaier
    Ik heb het alleen over een verhardende samenleving. Ik beweer niet, dat Baudet en Wilders nu schuldig zijn aan moorden, want die kunnen alleen de moordenaars verweten worden. Maar ik realiseer me, dat dergelijke nuanceringen niet aan de meeste lezers hier besteed zijn. Dat verandert echter helemaal niets aan mijn visie.

    1. Grasmaaier

     De ‘verhardende samenleving’ is helemaal niet de schuld droplul, dat maak jij er van omdat het je goed uitkomt.

     Ook in een flowerpower paradijs zou deze gewetenloze moordenaar op dezelfde wijze hebben toegeslagen. Quote: “na de vijf schoten gelost te hebben, wandelde hij doodkalm weg.”

     Bovendien is de verhardende maatschappij niet ontstaan door Wilders of Baudet, maar door een paar miljoen cultuurvreemde, intolerante, vrouwonderdrukkende, antisemitische en westenvijandige immigranten.

     1. Piet51

      @Grasmaaier
      Doe je een beetje rustig aan bij deze temperaturen? Ik durf zo niet te reageren.

     2. Grasmaaier

      Ik constateer dat Piet51 uitgeluld is. Dat is ook niet zo moeilijk: alle argumenten van stijf links zijn gebaseerd feelgood-emo en dus flinterdun.

     3. Meriadoc Brandebok

      “Overheidstuig”
      “JanLul”
      “Smerige rat”
      “Droplul”
      “Mongool”
      “Linkse lul”

      Grasmaaier is vandaag nog bozer dan anders.

      Het zal wel aan de hitte liggen.

     4. Beukman

      Nee, de maaier is verhard door een paar miljoen cultuurvreemde, intolerante, vrouwonderdrukkende, antisemitische en westenvijandige immigranten.

     5. Grasmaaier

      Ook Meriadoc is ten einde raad en zonder verdere argumenten. Zelfs het in de bres springen voor zijn linkse sissy mislukt.

     6. Grasmaaier

      Beukman geeft er overtuigend blijk van dat hij de intolerante, cultuurvreemde, antisemitische en vrouwbesnijdende islam helemaal ziet zitten.

      Ben je al aan het sparen voor je bidkleedje, Beuk?

     7. Beukman

      De maaier vraagt:
      Ben je al aan het sparen voor je bidkleedje, Beuk?

      Dank je maaier, maar sparen zal echt niet nodig zijn. Nu wij van New World Order gaan samenwerken met de islam, zal ik straks met deze twee werkgevers ook een dubbel salaris mogen ontvangen, en dat is niet mals.

      Mijn eerste project wordt een zelfhulp Vrouwenbesnijdeniscentrum in de Oude Kerk in Amsterdam. Nee, wees niet bang, die kerk werd de laatste jaren toch alleen maar gebruikt voor waardeloze moderne kunsttentoonstellingen. Wordt er dus eindelijk iets nuttigs mee gedaan.

     8. Grasmaaier

      God-o-god: de onnavolgbare humor van Beukman daalt weer op ons neer.

      Hiertoe zoekt hij altijd zijn toevlucht als ie het niet meer weet. Heer, help ons deze volslagen misvatting van ‘grappig’ te overleven.

     9. Beukman

      Jouw meesterlijke mopje over het bidmatje was natuurlijk amper te overtreffen, Maaier. Vlijmscherp en op het randje! Maar je moet hem ook eens horen. Ik heb hem voorgelezen aan mijn huisgenoten. Ik overdrijf niet als ik voorspel dat ze straks in bed nog liggen te schuddebuiken van het lachen.
      Heb je dit mopje zelf verzonnen, of is ie van Rudi Carrell?

     10. Rene van der Grijp

      Zeg Beukman, jij als koning van de humor, wat zou je ervan vinden als iemand met allerlei variaties op jouw nick allerlei idiote teksten in jouw mond probeert te leggen?

      Is dat humor of stalking?

     11. Rene van de Grijp

      Dat is Lugar-Siemien-Capo humor waar u altijd met volle teugen van genoten heeft.
      Maar met mijn vingers in uw mond zitten gaat mij echt te ver gezien de meest walgelijke teksten die uw mond verlaten.

     12. Rene van der Grijp

      Lugar is net als jij een multinicker en ik geniet daar zeker niet van, maar wat jij flikt is meer dan multinicken, het is gewoon stalking.

      Overigens was de vraag aan Beukman gericht.

     13. Rene van de Grijp

      Verschoning René, u heeft altijd stelling genomen tegen Capo-Lugar-Siemien en zijn pogingen om dit blog en sommige reageerders om zeep te helpen.
      Nimmer heeft u stilzwijgend toegekeken.
      En ik ben die beroemde voetballer.

     14. Rene van der Grijp

      En wéér houdt Beukman zich stil.

      O wacht…hij heeft dit vast allemaal gemist. Je kan ook niet alles lezen, nietwaar?

      Maar iets zegt mij dat hij het allemaal wél heeft gelezen maar het gewoon verdomt om stelling te nemen tegen een stalker.

  2. Aborifa

   Wat je zegt dat ben je zelf. Jij-bak Piet. En niet zo’n slim verhaal.

  3. Gebande3

   Is het hun politieke mening of is het het kluifje wat de achterban wordt toegeworpen om kwispelend en tevreden achter het “baasje” aan te blijven huppelen.

  4. Cycle25

   Dacht al, waar is de spiegel…natuurlijk zijn PVV en FvD het kwaad voor de Piet Jankballen zoals jij, want criminaliteit verdampt volledig wanneer Baudet en Wilders geruimd zijn toch ?

   Wanneer ga je verhuizen naar de Efteling ?

  5. werikke

   het gezamelijk eens zijn zoals jij zegt dat de linkse media is wil nog niet zeggen dat ze ook gelijk hebben. voor mijn part ben je ultra links of populistisch links zal mij zorg zijn maar wat jij zegt is erg kinderlijk en het klopt dat de media dit breed deelt daarom vind ik ook dat de media manipuleerd en partijdig is en dat zou doodsteek moeten zijn voor de journalisten

   1. Piet51

    Als media het gezamenlijk eens zijn over het één of andere nieuwsfeit jan twee dingen betekenen:
    * Die media worden gemanipuleerd tot het brengen van nieuws dat hen opgelegd wordt. Maar de Nederlandse media laten zich niet zo gemakkelijk manipuleren.
    * Die z.g. nieuwsfeiten zijn inderdaad feiten en als veel lezers zich hierin kunnen vinden, wat ze tonen dat door dat medium te kopen, wordt die mening dus door velen gedeeld.

    In veel en veelgelezen media wordt de verharding van de samenleving geweten aan het optreden van Baudet en Wilders. Maar ook Trump wordt daarbij betrokken, zij het op een andere schaal.
    Let wel, ik heb het alleen over een verhardende samenleving. Ik beweer niet, dat Baudet en Wilders nu schuldig zijn aan moorden, want die kunnen alleen de moordenaars verweten worden. Maar ik realiseer me, dat dergelijke nuanceringen niet aan de meeste lezers hier besteed zijn. Dat verandert echter helemaal niets aan mijn visie.

    1. Grasmaaier

     Piet51 lult weer een eind in de ruimte: “Die z.g. nieuwsfeiten zijn inderdaad feiten en als veel lezers zich hierin kunnen vinden, wat ze tonen dat door dat medium te kopen, wordt die mening dus door velen gedeeld.”

     Nee mongool, het gros van de mensen heeft een langlopend abonnement – de losse verkoop is te verwaarlozen. En als je een abonnement hebt is dat geen teken dat je het altijd met de inhoud eens bent. Dat maak jij ervan, omdat je geen andere argumenten hebt: je klinkt licht paniekerig en terecht – een linkse lul als jij is het eind van zijn latijn en verzandt daardoor in drogredenen die als een luchtballon door te prikken zijn.

    2. Rene van der Grijp

     “In veel en veelgelezen media wordt de verharding van de samenleving geweten aan het optreden van Baudet en Wilders.”

     De verhuftering van de samenleving, een proces dat aan de verharding vooraf ging, wordt in dit stuk uitgebreid besproken. Goed leesvoer voor Piet51.

     ht*ps://psychologie.startpagina.nl/forum/topic/1291870/culturele-oorzaken-van-hufterig-gedrag/

     Er is niet één oorzaak aan te wijzen en al zeker niet Wilders of Baudet. Sommigen geven Fortuyn de schuld. Wat deze drie gemeen hebben is dat ze misstanden aankaart(t)en. En daar houdt het (media)kartel niet van.

     Dus wat doe je dan? Je valt de boodschappers aan. Het komt er dus op neer dat de boodschappers de schuld krijgen van misstanden om de enkele reden dat ze die aankaarten. Lust u nog peultjes?

     Dit zijn echt heel valse streken. Het doet mij denken aan de Sovjet-Unie.

     1. Piet51

      @Rene van der Grijp
      Je verwijst naar een artikel uit 2008. De bomen groeiden nog ongeveer tot in de hemel. Natuurlijk worden daar Baudet en Wilders niet als schuldige aangewezen, want zij bestonden nog niet in de politiek of hadden nog niet de naam van vandaag. Bovendien was het een heel andere tijd, vlak voor de eerste crisis in 2008.
      In de erop volgende jaren werden mensen bedreigd in hun bestaan en gingen ze schuldigen zoeken of zich verweren. De analyse uit het artikel is boeiend, maar moet dringend worden aangevuld voor de daarop volgende magere en moeizame jaren.

     2. Rene van der Grijp

      @ Piet51: Het artikel is nog net zo actueel als in 2008. Alleen is de situatie verder verslechterd door dezelfde achterliggende oorzaken.

      Ik begrijp wel dat jij tegensputtert, want die oorzaken zijn immers met name in het leven geroepen door linkse krachten. Met de beste bedoelingen, hoor, daar twijfel ik niet aan, maar de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen en dat gezegde is niet uit de lucht komen vallen…

      Dat “links” steeds wilder om zich heen slaat is voor mij een teken dat ze ergens wel weten wat voor ravage ze hebben aangericht maar nog lang niet rijp zijn om dat toe te geven. Daar staat historisch gezien een termijn van 10 tot 20 jaar voor.

 9. AS210854

  Hoe je het ook wendt of keert Baudet heeft volkomen gelijk.

 10. P.Sisterons

  Piet51 is zwaar ziek in zijn hoofd. Hij schreef laatst dat hij dol is op glazenwassers die van plan zouden zijn Aknazi iets aan te doen. Nu draait hij 180 graden. Voorspelbaar hoor.

  1. Piet51

   @P.Sisterons
   Zwaar ziek in mijn hoofd, ik??? Misschien ben ik daarom wat kort van geheugen v.w.b. die glazenwassers en Akwasi. Help me eens die reactie terug te vinden, als je wilt?

   1. Bloemkust

    Zul je nooit antwoord op krijgen.

 11. Yoyo

  De oorverdovende stilte van alle deugmenschen, de linkse media, de enorme selectieve verontwaardiging is het meest stuitend na deze uiterst maffe moord.
  Ook het deprofileren van de ethnischiteit van de dader zegt genoeg.
  Baudet heeft gelijk dat er van de deugkant best iets meer aandacht voor deze verzoekende moord mag zijn.
  Halsema voorop!

  1. Yoyo

   Verzoekende is verziekende .

 12. 56RdK

  Bas ja, én Rik niet te vergeten!

  En oh ja: vergeet niet Den Haag op 4 mei zoveel jaar geleden, en de Utrechtse tramschutter! Daarnaast de vele no-go zones in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, de AZC’s met hun veelal criminele doelgroep, etc. etc.

  Ja, Nederland moest en moet oh zo nodig voorop lopen in hun goedheid, resultaat ondanks de decennia aan subsidies en andere ondersteuning: Nederland is verworden tot een shit hole! Bedankt CDA, D66, PvdA, GL, VVD! Bedankt voor jullie shitbeleid van de afgelopen decennia, Nederland is kapot!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.