Video! Albert Verlinde gaat los tegen ‘kinderachtige’ Lodewijk Asscher met z’n corona-eisen

In Shownieuws is SBS-ster Albert Verlinde gisteravond flink uitgevaren tegen PvdA-leider Lodewijk Asscher, die eist dat premier Rutte z’n vakantie afbreekt vanwege het coronavirus. “Wat is dat voor onzin?”, briest hij: “Ik maak me er zelfs een beetje boos over!”

Aan tafel bij Shownieuws van SBS is PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher gisteren vakkundig gedemonteerd door entertainmentguru Albert Verlinde. De oppositieleider vindt namelijk dat premier Rutte z’n vakantie zo snel mogelijk moet beëindigen om weer vanuit Vak K, de Trèveszaal en het Torentje duidelijk te maken dat Nederlanders mondkapjes moeten dragen en anderhalve meter afstand van elkaar dienen te houden.

Nogal “kinderachtig,” meent Verlinde, die Nederland heus in staat acht “verantwoordelijkheid te nemen” als de “meester met vakantie is.” Verlinde, die bekendstaat als een VVD-loyalist, merkt op dat hij vindt dat de minister-president zijn vrije tijd dubbel en dwars verdiend heeft, en dat zeker niet hoeft af te breken voor iemand die het idee heeft dat we “een stel kleine kinderen zijn.” Het hele idee maakt hem zelfs een beetje boos, aldus de voormalige RTL Boulevard-ster.

Asscher zelf is inmiddels alweer door naar de volgende ophefsaga. “Kaalslag op de bühne. Gezelschappen failliet. Makers werkloos,” twittert de PvdA’er vanochtend. Het is toch wat, dat er niet oneindig overheidsgeld beschikbaar is voor de podiumkunsten, hè? Of Rutte ook voor dat probleem moet terugkomen, heeft de voormalige rechterhand van Job Cohen nog niet bekendgemaakt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Yoyo

  Ach ja die Lodewijk….
  Hij moet toch wat om zich zichtbaar te maken?
  Ik noem hem ” de Sjef van Oekel” van de politiek.
  Beetje trieste figuur, maar wel grappig.

 2. Henk van Doorn

  Verlinde verdient zijn geld in de amusementsindustrie, vandaar.

 3. Aborifa

  Lodewijk is een nette jongen uit Amsterdam – Zuid.
  Heeft wat moeite met links zijn.

 4. Dolph Thans

  Albert Verlinde…wat doet het er toe of hij nu boos is of niet. Hij is een nette verschijning en zit er gewoon beschaafd te doen.

 5. Hamer Sikkel

  Is Asscher oppositieleider?
  En Klaver, Wilders??
  Albert Verlinde is in ieder geval wel een onversneden VVD-adept.
  Wellicht denk hij nog kans te krijgen als echtgenoot van Rutte!

 6. Logica

  Goed dat er geen oneindig overheidsgeld beschikbaar is voor de kunstsector. Jaja, de verkiezingen komen er weer aan en daarna mag je, zoals vooral bij de PvdA gebruikelijk is, weer doodvallen. Toch zie ik liever geld gaan naar de kunstsector dan naar de EU. Dit land pikt alles en stemt straks weer braaf op de ” betrouwbaar overkomende” Rutte, de mooie vlotte schoenen van de christelijke de Jonge of het leuke haar van Klaver. Nee, niet op Wilders of Baudet natuurlijk. We hebben van de NPO geleerd dat dat dom is als we dat doen. Maar als dat eindelijk de miljardenstroom kan stoppen naar de EU? Nou, eh…Ik hoor steeds van de ” serieuze” partijen er anders miljoenen banen verloren gaan en dat maakt me bang. En oh ja, als blanke autochtoon ben ik een racist als ik op PVV of FVD stem. Dan schaam ik me. Dus u bent het er mee eens dat we 35 miljard weggeven aan de EU? Nou nee, eh ja, eh, ik weet het niet hoor. Bemoei me nooit met politiek maar is die Kaag dan niks, lijkt me een leuke vrouw. Zucht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.