DENK en Wilders vliegen elkaar aan om nieuwe DENK-spot met stem PVV-leider: ‘Ideaal Nederland? Zonder DENK!’

DENK heeft in een eerste verkiezingsspotje uitgebreid gebruik gemaakt van de stem van PVV-voorman Geert Wilders, en dat heeft kwaad bloed gezet bij de oppositieleider. Die wil DENK het land uit krijgen, en probeert ze te kleineren met de marginale scores die de migrantenclub van Azarkan de laatste tijd haalt in peilingen.

Met de verkiezingen langzaamaan in aantocht lanceren de politieke partijen steeds vaker en steeds geliktere filmpjes, in de strijd om de kiezer te bekoren. DENK gaat alvast de bühne op met een filmpje waarin de voice-over wordt gedaan door niemand minder dan hun grootste tegenstander in het politieke debat: PVV-leider Geert Wilders.

De oppositieleider vertelt dat Nederland zijn land is. “een grote natie”, “prachtig land” en een “vurige baken van vrijheid”, zo mijmert Wilders over Nederland. “We hebben de mooiste jaren nog voor ons.”

DENK heeft onder de teksten beelden van moskeeën, shoarmazaken, gastarbeiders en zelfs een vrouw in een burqa geplaatst. Ook passeert een demonstratie tegen de dood van George Floyd voorbij, en zien we veelvuldig de vlag van DENK zwaaien, op één moment zelfs vergezeld door de Nederlandse driekleur.

“DENK wil laten zien dat Nederland van ons allemaal is. Ongeacht afkomst, religie of huidskleur,” zo legt de partij de keuze voor beeld en geluid uit. Maar PVV-leider Geert Wilders denkt er zeer ernstig het zijne van, en maakt de partij van Farid Azarkan belachelijk: “Ze hebben mijn stem blijkbaar nodig om te scoren. Dat snap ik gelet op de peilingen.” Tenslotte ontvouwt ook Wilders zijn toekomstvisie voor het land: “Maar mijn ideale Nederland is een Nederland zonder DENK.”

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van aanstaande maart mag de kiezer bepalen welke van de twee visies dichterbij komt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Reinoud van Gelre

  DENK is mede mogelijk gemaakt door vrijheid en democratie.

  1. LifeBuddy

   Vrijheid en democratie kan je beter weglaten, dat is er alleen voor anderen. Wanneer gaan de gemeenten de boeken opengooien zodat we mee kunnen kijken aan wie ze ons zuur verdiende geld uitgeven. Dit is pure discriminatie naar het volk toe, om de beerput af te dekken met Geraffineerde sLinkse Propaganda. Hopelijk krijgen we volgend jaar Wel een eerlijk [nederland] en ontspringen de daders de dans Niet.

 2. Blondie

  Het mooiste Nederland, was een land met overwegend Autochtone personen, aangevuld met wat Allochtone personen.

  Waar is die prachtige tijd gebleven.

  Door het open grenzen beleid en de Linkse regeringen, is Nederland verworden tot een land van haat , demoniseren , uitsluiten en leugens en bedrog.

  1. ikweetwatikwil

   Mee eens Blondie

 3. Chee

  Islam betekent onderwerping ,heel helder.

 4. Piet51

  Ik zag het filmpje en vond het eigenlijk wel komisch. Dat Wilders de lol ervan niet inziet, begrijp ik. Maar hij doet wel verwerpelijker dingen. Ik vond het in ieder geval vermakelijke humor, inclusief de voorspelbare reactie van Wilders.

  1. werikke

   zoals zoveel buitenlanders maakt ook denk misbruik van onze tollerantie . Denk is niets anders dan een provocerend clubje dat dmv valse voorwenselen door de PVDA in de kamer is gekomen. Ik ben zowiezo tegen al die allochtonen in onze 2e kamer . Dit is Nederland en dat moet zo blijven en niet overlopen worden door mensen die hier misbruik maken van ons stelsel.

   1. Piet51

    @werikke
    Ze zijn inderdaad via de PvdA in de Tweede Kamer gekomen. Maar bij de laatste verkiezingen kregen ze op grond van de behaalde stemmen wel drie zetels. Dat was toen meer dan het FvD en evenveel als de SGP. En daarbij hadden ze geen hulp van welke andere partij dan ook. Ze vertegenwoordigden duidelijk een bevolkingsgroep. Bij de volgende verkiezingen zou dat natuurlijk weer anders kunnen zijn.

    1. ikweetwatikwil

     Piet 51
     Denk vertegenwoordigde duidelijk een bevolkingsgroep. Dus een groep die zich geen Nederlander voelt. Daar hebben we NIETS aan. Alleen maar islamitische stemmen. Duidelijk import die zich niet aan de Nederlandse wet wil houden want ze hebben hun eigen wetten mee genomen.

     1. Piet51

      @ikweetwatikwil
      Als je een bevolkingsgroep vertegenwoordigt is dat DUS een groep die zich geen Nederlander voelt. Moet je bij de SGP eens uitleggen, of bij 50+, of bij een specialistische partij. Allemaal op duidelijk gedefinieerde bevolkingsgroepen gericht.

    2. Blondie

     Denk vertegenwoordigd Erdogan in Nederland, niets meer en niets minder.
     Het paard van Troje is verworden, tot het paard van Erdogan.

  2. Vriend

   Het is komisch, dat zeker. Maar qua kwaliteit, inventiviteit en creativiteit natuurlijk zwaar onder de maat. DENK is niet in staat om de eigen boodschap (als ze die al hebben) krachtig over te brengen.

   Wilders pesten, meer is het niet.

   1. Heinz

    Het is humor die Wilders niet bezit. Dat is het krachtigste wapen wat Denk (Azarkan) wel heeft.

    1. Vriend

     Ik denk dat Wilders er wel degelijk om gelachen heeft, binnenskamers. Naar buiten toe zal hij deze ‘grap’ van zijn politieke vijanden natuurlijk niet accepteren. Terecht.

     1. M. Brandenburg

      Hoezo niet accepteren, tegenwoordig is iemand met een knipoog in de hoek zetten volgens Tim al belachelijk maken, nee Denk probeerde Wilders belachelijk te maken door zijn stem te gebruiken in hun video, Wilders neemt vervolgens Denk op de Hak door te stellen dat Zelfs Denk Wilders nodig heeft om het volk te bereieken, zij zonder humor zijn degene die dit niet doorzien.

  3. Logica

   Ik vond het grapje van Derksen over Akwasi onschuldig en grappig. Daar was veel ophef over, ook van jouw kant.

   Het misbruiken van van iemands stem is gewoon strafbaar.

  4. Ernest Stern

   Ik vond het ook heel goed gevonden en het prikt de hypocrisie van Wilders effectief door.

   1. vandaag

    enz

  5. vandaag

   blabla bladieblabla

   kom is met inhoud flapdrol in plaats van goedkeuring op het gedrag van anderen zoeken.
   Over voorspelbare bull shit van een narcist gesproken

 5. ikweetwatikwil

  Geen partij bemoeid zich met denk. Waarom zouden ze ook. Denk is overbodig en dat blijkt ook uit peilingen.

  Wilders maakt zich niet zo druk, dat doet Tim.

 6. Timber

  Het gebruiken van iemands stem, zonder toestemming is strafbaar.

  Het Openbaar Ministerie heeft de mogelijkheid om bij opzettelijke inbreuken over te gaan tot strafrechtelijke vervolging. Sommige inbreuken worden zelfs als misdrijf beschouwd. Naast een geldboete van maximaal € 83.000,- kan de rechter een gevangenisstraf opleggen van ten hoogste vier jaar.

  Wilders kan nu DENK opruimen.

  1. Wim Vreeswijk

   Timber: Prima advies ! Laat Mr. Knoops, advocaat van de PVV hier maar werk van gaan maken en een flinke schadevergoeding gaan vragen bij de rechter.

 7. Wim Vreeswijk

  De migranten van de laatste decennia kosten ons jaarlijks per saldo miljarden per jaar en dat is ooit al eens treffend berekend door drs. Pieter Lakeman in zijn treffende boekje ‘binnen zonder kloppen’. Een echte aanrader om dat eens te gaan lezen. Dit alles werd mogelijk door een eindeloze stoet van wereldvreemde politici die ons land onherstelbare schade hebben toegebracht. Probeer dat maar eens te repareren, dat lijkt schier onmogelijk.

  1. Ernest Stern

   Als je het in ons land zo’n pestzooi vindt, Wim, waarom ga je dan niet emigreren?

   Mensen die ons mooie land haten kunnen we missen als kiespijn.

   1. evil knievel

    Mensen die ons mooie land haten kunnen we missen als kiespijn!🤔
    Maar als onzer Geert dan om minder van dit soort misbaksels vraagt,wordt ie (nu al 7 jaar!)vervolgd!!?🤨

 8. Logica

  Nederland is van ons allemaal. Volgens DENK bedoelen ze met allemaal de hele wereld.

  Prima hoor, globalisering leidt tot een grote versobering van uitkeringen op den duur. Wie zijn daar het meest slachtoffer van?

 9. vandaag

  Denk is niet in staat om een verkiezigsspotje op inhoud te maken. Hoe geloofwaardig ben je dan als politieke partij ?

  Denk is een hersenloze club malloten die vertoeven in een absolute ideologie en van politiek geen kaas gegeten hebben omdat hun ideologie de democratie niet erkent. De zuigertjes trekken wel een salaris van een kamerlid uit de maatschappij waar je meerdere gezinnen van kunt voeden.

  Feitelijk een criminele organisatie met de doelstelling ontwrichting van het democratische proces.

  minder , minder , minder , stem sociaal , stem PVV

 10. Vrijedenkert

  DENK mede mogelijk gemaakt door de Partij van de Allochtonen!

 11. faraday

  Ze komen hier voor de welvaart maar verpesten onze welzijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.