Lange stoet haatdragende linkse complotdenkers: ‘Baudet heeft veiligheidsincident Arnhem in scène gezet!’

Op social media regent het opmerkingen dat het veiligheidsincident waarvoor gisteren een FVD-bijeenkomst in Arnhem moest worden stilgelegd eigenlijk een soort toneelstukje was dat werd opgevoerd door Thierry Baudet en de zijnen om meer stemmen te winnen. Een uiterst kwalijke en ridicule suggestie, uiteraard, maar een oneindige stroom aan complotdenkers van linkse snit doet er desondanks gewoon aan mee.

Zoals inmiddels ruimschoots bekend werd een feestelijke aftrap door FVD van het nieuwe politieke seizoen in Arnhem gisteren verstoord door een zogeheten “veiligheidsissue.” De politie vertrouwde het niet, en legde het event met Baudet, Hiddema en andere partijprominenten stil. Dat kon even later toch weer doorgang vinden, nadat de dreiging loos alarm bleek.

Linksdraaiende lieden die dagdromen over Baudet de Kamer uit bonjouren waren toen natuurlijk teleurgesteld: geen ‘boontje komt om z’n loontje.’ Nou, dan maar roepen dat FVD dat incident gewoon verzonnen heeft. Social media staat er bol van.

Dat Baudet “zelf een anonieme waarschuwing eruit heeft gegooid“, of een “publiciteitsstuntje” wilde. Wellicht een “geregisseerde stunt“, of een “stunt om aandacht te genereren.” Alles is immers “een grote schreeuw om aandacht.” Het is immers allemaal deel van de FVD-strategie “om in spotlights te komen,” dus komt deze dreiging “uit de hoek van Baudet zelf.”

Of de progressieve lui gaan leuk doen dat Baudet heel hard “mama, mama” zou hebben geroepen en een “lafbek” is. Of dat hij “onder tafel kruipt.” Dat “opa Hiddema” een “windje van angst” zou hebben gelaten. Tot slot kan je natuurlijk ook nog hopen dat niet degenen die het FVD-evenement verstoorden, maar Thierry Baudet “eindelijk” zélf werd opgepakt op die “nazibijeenkomst” van hem.

En zo zouden we nog uren kunnen doorgaan: de niet-aflatende brei van linkse bagger over het FVD-incident gisteren is allemaal hetzelfde van toon: Baudet is laf en bang, de ophef is door FVD in scène gezet en de politie zou juist de FVD’ers moeten aanpakken. Zielige, haatdragende drab.

Hoe belachelijk het allemaal is, blijkt ook wel uit het feit dat zelfs erkend FVD-basher Chris Aalberts de suggesties over een ‘verzonnen’ incident naar het rijk der fabelen verwijst. “Allemaal fout,” aldus Aalberts in een Twitter-tirade over het idee dat de onveilige situatie bij de Forum-bijeenkomst nep zou zijn of zwaar overdreven voor politiek gewin. De man wijst erop dat groffe beschuldigingen zoals deze bewezen moeten worden, en anders helemaal niet geuit. Daarnaast hoeft niemand het leuk te vinden dat Baudets bijeenkomst werd stilgelegd.

Aalberts: “Als Baudet vandaag aan de beurt is, ben jij morgen aan de beurt. De mensen die vandaag FvD-bijeenkomsten hinderen, doen dat de volgende keer elders.” Dát mogen de verspreiders van linkse haatverzinsels goed in hun oren knopen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Banne de Booyer

  In plaats van even de details af te wachten van dit vervelende incident menen velen voor hun beurt te MOETEN praten omdat zij, naar eigen overtuiging, wel de wijsheid in pacht hebben. Wees gerust dat er niets ergs is gebeurd omdat nutteloos geweld en links vaak een twee eenheid zijn in verband met gebrek aan goede argumenten.

 2. .nexit2021

  Natuurlijk , de bewaking haalt Baudet en Hiddema uit de zaal , laat een legertje toevallig passerende agentjes de omgeving afsluiten en stuurt helikopters de lucht in om de boel van boven te overzien.

  Baudet regisseert dat allemaal , een waardig minister president als je zoveel talent bezit

  1. combat le pellicule

   en Bill Gates laat stiekem honderdduizenden vaccins injecteren met nanobots.

   1. Factor

    wesley benley de nickzuiger!

    1. combat le pellicule

     Wesley is jaloers omdat hij door heeft ziet dat de LUGAR–clan hier het alleenrecht heeft om de hele dag door ongestraft met hun gettrôl andere reageerders het leven zuur te maken.
     Types als hij zouden levend gevuld moeten worden.

     1. Factor

      wesley benley

 3. Eppo123

  Mijn vader sprak decennia geleden al over zogenaamde ‘ linkse etterballen.’ Helaas ze zijn er nog steeds.

  1. Cor Grijpstra

   Tja Eppo, ze zijn nog aanwezig en met een overgrote meerderheid.

   Maar ….. het FvD heeft 50000 leden 🙂 🙂 🙂

   1. .nexit2021

    Er is geen linkse etterclub die het evenaart.

    Slechts 40.000 leden heeft het dictatoriale fascistische pvda clubje

    Feitelijk een topprestatie dus van FvD

 4. Cor Grijpstra

  Dit riekt naar een opgezet plan.
  Peilingen lopen voor geen meter bij het FvD, een beetje extra aandacht is nooit weg.
  Niet iedereen leest DDS, maar op deze manier bereik je meer potentiele kiezers.

  Ach, naakt portret, legerkleding, de tweets enz. een aandachtstrekker

  1. .nexit2021

   De inhoud van de huistr0l is weer geweldig. Ons alu hoedje komt niet verder dan zijn onderbuik spuien.

   1. combat le pellicule

    Het wordt hoog tijd om alle aluhoedtjes verplicht in te enten tegen onderbuikloop.

  2. Maurits Dekker

   Cor, ken je het gezegde “zo de waard is vertrouwt hij zijn gasten?”

  3. Sando

   dds top als je de waarheid wilt weten maar daar moet je wel tegen kunnen.

 5. NO8DO

  Ik hoorde van 2 dierbare vriendinnen dat er 4 verdachte conducteurs, verkleed als Marokkaan gesignaleerd waren.

  1. NO8D0

   Ooeehh ik ben gek op marrokanen,en dan nog eens 4 tegelijk

   1. Gasgraaier

    Grasmaaier, grasnaaier, graszaaier, graslaaiers, graswaaier, waar blijf je nu met je grote smoel?
    Laffe Farizeeër!

   2. EvertB

    Niks mis mee om uit de kast te komen, NO8D0. Velen durven dat niet!

  2. andergeluid

   Horen geld niet je moet het zeker weten. Links hoort wel meer dingen die niet waar zijn.

   1. combat le pellicule

    Sinds onze Therry begonnen is om het Nederlandse volk te laten delen in wat hij zoal gehoord heeft is het een nationale ziekte geworden!

 6. Reinoud van Gelre

  “…Lange stoet haatdragende linkse complotdenkers:…”

  Vervolgens:

  “…Dit riekt naar een opgezet plan…”

  😂

 7. Piet51

  Het was dus loos alarm. Maar FvD-aanhangers en ook die van de PVV, moeten nu niet zeuren over de Baudet toebedachte rol. Als je eens naleest welke onzin hier politieke tegenstanders in de schoenen wordt gewreven, is dat geintje van gisteravond en de rol die Baudet wordt toegeschreven slechts kinderspel. Wat vinden jullie van beschuldigingen aan het adres van Rutte, c.s. als bijvoorbeeld Nederland de afgrond in willen duwen, Nederland opheffen, soevereiniteit opgeven, pensioengeld overdragen, een politiestaat willen inrichten, corona bewust overdrijven, de Nederlandse cultuur bewust te grabbel gooien, etc., etc. Een eindeloze stroom op niets gebaseerde beschuldigingen, waarbij de beschuldiging aan het adres van Baudet n.a.v. het onbetekenende incidentje gisteravond in het niet valt.

  1. Ernest Stern

   Wat te denken van de doorgeslagen Frits Bosch op dit blog die hier vandaag beweert: “Kaag is van een partij die bij uitstek niet verbindend is, maar marxistisch, racistisch en flirt met fascisme.”

   Dan zijn de grapjes over Baudet wel heel onschuldig.

   1. Grasmaaier

    Dat heeft Frits Bosch goed gezien en hij heeft volkomen gelijk. Kaag is een haatheks die alleen wil verbinden wat binnen haar straatje past. Maar twee miljoen kiezers die anders denken dan die Palestijnengleuf worden uitgesloten en kunnen doodvallen. Dat wijf deugt niet

    D66 is de gevaarlijkste partij van Nederland, dat roep ik al jaren hier op DDS.

    1. Ernest Stern

     Haatheks en Palestijnengleuf.

     Het gaat echt niet goed met je Grasmaaier, je wekt medelijden.

     1. Grasmaaier

      Jij bent niet in staat om dat te beoordelen tro*l.

      Haatheks en Palestijnengleuf zijn twee zeer treffende woorden/omschrijvingen voor dat geesteszieke, narcistische wijf. Dat jij daardoor gekrenkt bent betekent alleen maar dat het waarheidsgehalte hoger lag dan ik dacht en dat het jou -als zich progressief wanende D66-stemmer- confuus maakt. En dat is een mooi resultaat.

     2. Grasmaaier

      Trouwens: “Maar twee miljoen kiezers die anders denken dan die Palestijnengleuf worden uitgesloten en kunnen doodvallen.”

      Mag ik je mening daarover horen?

     3. Piet51

      @Grasmaaier
      Mag ik ook antwoorden op die vraag over uitsluiten? Ik probeer het maar gewoon.
      Natuurlijk zou het mooier zijn als er niemand bij voorbaat wordt uitgesloten. Maar als de verschillen, persoonlijk en politiek zo groot zijn als tussen D66 en PVV/FvD geeft het alleen maar duidelijkheid als de keuzes die straks met 100% zekerheid gemaakt gaan worden (namelijk niet samenwerken) nu al worden uitgesproken. Dat scheelt een boel gepieker over mogelijke samenwerking, die niet wenselijk is, maar om politieke redenen toch een beetje in het midden gelaten wordt. Hoe meer duidelijkheid tevoren, hoe beter voor de kiezer en de verkiezingen.

     4. Grasmaaier

      Piet51, als je -zoals Kaag niet nalaat te roeptoeteren- echt voor ‘verbinden’ staat, wilt dat iedereen meedoet, jezelf ziet als een voorvechter van inclusie en een bruggenbouwer en niemand wilt uitsluiten, is het toch een gotspe om meteen daarop volgend te zeggen dat je de (gezamenlijk) twee miljoen kiezers van Wilders en Baudet uitsluit? Dan is al dat geraaskal over verbinden een farce, een smerige leugen.

      Dat heeft niets met ‘duidelijkheid vooraf’ te maken. Het is gewoon uitsluiten en niets anders. Hoe ongeloofwaardig kun je jezelf maken?

     5. Ernest Stern

      “Dat jij daardoor gekrenkt bent”

      Ik ben er niet door gekrenkt, maar jij maakt wel een zwaargewonde indruk.

     6. Piet51

      @Grasmaaier
      Jij hebt een ander beeld van “verbinden” dan Kaag en dan ik bedoel. Je kunt op verschillende manieren verbinden.
      Je kunt alle politieke visies willen verbinden in één coalitie. Dat lijkt me prachtig maar een illusie om na te streven. Politieke visies laten zich heel moeilijk en vaak helemaal niet verbinden.
      Een andere vorm van verbinden is meer maatschappelijk. Je kunt, zelfs als één partij, voor iedereen staan, iedereen maatschappelijk mee laten doen, inclusie.

      Bij de eerste vorm van verbinden gaat het om delen van macht, bij de tweede vorm om delen van welvaart. Dat doe je niet per se door de politieke visies van iedereen mee te laten bepalen. Dat doe je wel door naar iedereen, ook de minderheden, te luisteren, aandacht te geven, zorg dragen voor iedereen, zodat iedereen optimaal aan z’n trekken komt. Die tweede vorm is de politiek volwassen vorm van verbinden, van inclusie en vooral die staat Sigrid Kaag voor. Dat is ook de belangrijkste reden waarom ik haar niet bij voorbaat uitsluit voor mijn stem.

      Dit is meteen ook een duidelijke verklaring voor dat politiek uitsluiten door Kaag van PVV en FvD. Want die presenteren zich in die maatschappelijke zin niet als verbindend. Zij zien beide in Nederland enkele bevolkingsgroepen, waarmee ze niet verbonden willen worden. Als je dan over verbinding spreekt, zonder dit onderscheid in politieke en maatschappelijke verbinding te maken, wordt het nooit een dialoog.

     7. Grasmaaier

      Piet51 vindt kritiek op de onbegrensde voortgaande immigratie, de nauwelijks te implementeren islam en op de maatschappelijke gevolgen van beiden, voldoende voor politieke uitsluiting. Want dit zijn natuurlijk de echte -en enige- redenen. Op andere terreinen (sociaal en economisch) zijn er immers voldoende punten voor ‘verbinding’.

      In de ogen van rabiaat links is kritiek op immigratie, integratie en islam inderdaad de absolute doodzonde. Een echte dialoog hierover is in Nederland echter nog nooit gevoerd. Ook Kaag gaat dit uit de weg: ze wil namelijk helemaal niet dat iedereen meedoet, alleen het stemvee dat net zo denkt als zij.

     8. Mogguh

      Popi51 voelt er wel iets voor om zijn stem aan Kaag, de antisemitische moordenares te geven, weten we gelijk waar die zakkenwasser voor staat!

     9. Piet51

      Mogguh
      “… weten we gelijk waar die zakkenwasser voor staat!”
      Daar doe je me wel even een ontdekking, zeg. Val ik even door de mand. Ik moet bekennen: je beschrijft inderdaad feilloos wat ik vind en voorsta. Maarehh, daar heb ik de afgelopen jaren ook nog nooit een geheim van gemaakt. Hier niet, elders niet en in mijn stemgedrag niet. Heb je wel goed opgelet, dan?
      Het is zelfs nog sterker. Ik ben ervan overtuigd, dat die politieke voorkeur het zal winnen van alle tegenstanders.

     10. Piet51

      @Grasmaaier
      Je maakt het nu wel heel erg simpel, populistisch bijna. Natuurlijk is immigratie een twistpunt, zeker ook de toon waarop over dit thema wordt gesproken. Maar wat dacht je van de EU, de euro, de ontwikkelingshulp, de klimaatmaatregelen en nog wat kleiner spul? Maar een heel belangrijke rol spelen ook de vele keren dat de heren” van PVV en FvD sommige politieke tegenstanders voor rotte vis en erger hebben uitgemaakt. Ook dergelijke persoonlijke afkeer speelt een rol.

     11. Mogguh

      Ga je nog in op het feit dat die smerige antisemitische Palestijnensnol medeplichtig is aan de dood van dat 17 jarige Israëlische meisje of verdring je dit liever?

     12. Piet51

      @Mogguh
      Ik niet in op de dood van wie dan ook, want dat heeft niets met Kaag als medeplichtige te maken. Ik verdring niets, want er valt niets te verdringen.

     13. Mogguh

      Zoals ik al eerder stelde, we weten nu precies waar je staat en dat je een antisemiet zoals Kaag bent, duidelijk!

     14. evil knievel

      Haatheor & Palestijnensl@!!
      Mea Culpa,Sterretje!🙏🤣

  2. Stanly2000

   Piet
   “Wat vinden jullie van beschuldigingen aan het adres van Rutte, c.s. als bijvoorbeeld Nederland de afgrond in willen duwen, Nederland opheffen, soevereiniteit opgeven, pensioengeld overdragen, een politiestaat willen inrichten, corona bewust overdrijven, de Nederlandse cultuur bewust te grabbel gooien, etc., etc. “.
   U kunt bovenstaande toch niet ontkennen. Het is aan het gebeuren, maar slaapt u rustig verder!

   1. Piet51

    @Stanly2000
    Je reactie is precies wat ik bedoel. Je hebt het 100% begrepen.

  3. .nexit2021

   nee malle pietje het was GEEN loos alarm , je stuurt voor niets een leger politie en een helikopter de lucht in. flapdrol

   voor de rest komt mijn conclusie niet verder dan blablabla bladieblabla , aperte onzin

   1. lucinde

    U bent goed ingevoerd lijkt me, vertel ons wat er nou precies aan de hand was.

 8. Adriaen van Bergen

  Rara(vroeger) en tegenwoordig Antifa (gewoon rara met een andere naam), milieudefensie en BLM zijn er allemaal zeker toe in staat.
  Rood en groen geeft bruin.

  1. Reinoud van Gelre

   En bruin wil korte metten maken met antifa en BLM.
   Wat is je punt?

 9. Lex

  Ik vrees dat dit steeds vaker gaat gebeuren en dat iedereen die naar binnen gaat hun lidmaatschap kaart moet tonen.

  Jammer genoeg is een goede beveiliging noodzakelijk wat veel geld uit de partijkas kost.

  Kijk daar heeft de PVV geen last van.

 10. ikweetwatikwil

  Zo proberen achterbaksen rechts de mond te snoeren.
  Links houd niet van anders denkenden. Nooit gedaan.

 11. Yoyo

  Ach het geeft alleen maar de angst aan voor het groeiende rechtse geluid.
  Komend vanuit de vertwijfelde linkse hoek.
  Het zal rechts geen windeieren leggen.

  Wanneer geeft D66 weer een bijeenkomst?
  Die kunnen nog wel wat zieltjes gebruiken.

 12. Fortiori

  Zie wat Pechtold overkwam, wat Ollongren (kreng) Jetten (homo) Jesse (Arafat) te verduren krijgt, nu recentelijk Sigrid Kaag. Bedreiging is niet te verdedigen. Baudet is een acteur, nar, ijdeltuit en neemt ook geen blad voor de mond. Niet zeuren dus. DDS doet dapper mee om een artikel een naam te geven.

  1. DubbelZout

   Ja maar dat mag allemaal hier hoor
   Behalve richting Geert en Thierry, dan is het demonisering, de kogel komt van links, etc…
   Enfin, u kent het wel

   1. .nexit2021

    De kogel kwam zeker van links , Kok en Melkert hebben het demoniseren uitstekend uitgevoerd

  2. Blondie

   Fortior zet daar de namen van Wil Schuurman , Theo van Gogh en Pim Fortuyn eens tegenover.

   Ik hoor het nog wel.

   Zet gelijk je andere nickname erbij.

   1. Factor

    etc inderdaad

  3. .nexit2021

   een “koos” naampje toe bedelen is geen bedreigen flapdrol.

   Een partijcongres ontwrichten met dreigingen is wel bedreigen flapdrol

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.