WOW! Zelfs Biden-fans vinden anti-Trump-show Jinek veel en veel te ver gaan in Democraten-verering: ‘Heel mager!’

Dat Eva Jinek en de naar zichzelf vernoemde talkshow bij RTL inzake de Amerikaanse presidentsverkiezingen op de hand van de Democraten zijn, is iets wat weinig mensen zullen betwisten. Maar opmerkelijk wordt nu wél dat zelfs Nederlanders met een sterke sympathie voor de partij van Joe Biden zich steeds sterker gaan ergeren aan die houding.

Het zal weinig mensen verrassen dat Eva Jinek, die de Amerikaanse nationaliteit bezit, deze verkiezingen vermoedelijk op Joe Biden gaat stemmen. Niet dat het uitmaakt: ze mag stemmen in Oklohoma – zeker geen swing state. Maar ze probeert dan maar wel de Nederlandse hearts and minds te veroveren voor de presidentskandidaat van de Democraten. Die pogingen waren eerder al te zien, toen ze tijdens een interview met Hillary Clinton de voorganger van Biden zowat snikkend in de armen viel en vertelde dat zij haar en haar man Bill verschrikkelijk aanbidt. Ze heeft zelfs foto’s van het echtpaar in huis staan.

Gisteren tijdens de uitzending van Jinek was die bevooroordeeldheid opnieuw te zien. Debatexpert Roderik van Grieken vond het allemaal weinig verhelderend. Op Twitter doet hij eerst zijn eigen politieke voorkeur uit de doeken: “Ik had graag gezien dat Pete Hoekstra een zware avond had gehad bij Jinek,” legt hij uit. Hoekstra is de door Trump aangewezen Amerikaanse ambassadeur in ons land. Die “zware avond” kwam echter niet, omdat Jinek tegenover hem Michiel Vos had opgesteld. Vos is de schoonzoon van de Amerikaanse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, en gezien die familiebanden altijd op de hand van de Democraten. Van Grieken: “Vos had niet meer dan een verbaal klapperpistool bij zich. 10x herhalen dat ‘de toon’ van Trump verwerpelijk is is wel heel mager.”

Ook Amerikawatcher Willem Post, die persoonlijk sympathieën koesters voor links, was niet zo te spreken over de uitzending. Evenals Van Grieken hekelde de commentator het feit dat ‘de toon’ centraal stond, en niet de inhoud van de verkiezingsstrijd. Post: “Hoopte dat discussie in deze verkiezingstijd meer zou gaan over Trump versus Biden Amerika. Toon van Trump? Ging niet over de inhoud. Ik bemoei me zelden met andere Amerika-watchers maar moest me even van het hart. Pelosi filmpje toen ambassadeur al weg was?

Eerder deze wook liep hij te hoop tegen de chronische partijdigheid van de zogeheten Nederlandse Amerikakenners: “Amerika deskundige? Die behoort m.i. in de media zo goed mogelijk beide kanten te laten zien en uit te leggen. Feit en mening zijn nooit helemaal te scheiden maar je moet het wel proberen.”

En dus: “Uitleggen en dus geen activisme beoefenen! Daar zit vrijwel niemand op te wachten.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Ritter

  Prof.Biden beweert dat ‘een zwarte man de gloeilamp heeft uitgevonden, geen blanke genaamd Edison.’

  Joe Biden, die beweert Donald Trump in realtime te willen checken tijdens de presidentiële debatten, vertelde donderdag tijdens zijn bezoek aan Kenosha een echte kanjer.

  “Mensen zijn bang dat dat is, dat wat anders is. We moeten bijvoorbeeld, waarom geven we in godsnaam geen geschiedenisles in geschiedenislessen? Een zwarte man heeft de gloeilamp uitgevonden, geen blanke die Edison heet. ”

  Video:
  ht*ps://pjmedia.com/election/matt-margolis/2020/09/03/prof-biden-claims-a-black-man-invented-the-light-bulb-not-a-white-guy-named-edison-n886912

  1. NO8D0

   Tja het zit biden niet meer mee, gehersenspoeld door blm antifa etc met een dosis dementie eroverheen.

   1. Piet51

    @NO8DO
    Ik hoop echt, dat ik ooit net zo dement wordt als Joe Biden en eigenloijk gun ik dat iedereen hier, ook jou. Dat zou een zegen zijn voor jezelf, je familie, je omgeving, de hele samenleving, voor iedereen.

    1. Piet51

     Ik maak me toch wel wat zorgen, nu al, nu ik zie ik “wordt” te hebben geschreven i.p.v. ik “word”. Maar gelukkig zag ik het zelf meteen al, dus misschien valt het mee.

     1. Mart

      Beter dan”ik was” Pietje.

  2. Maurits Dekker

   “Prof.Biden beweert dat ‘een zwarte man de gloeilamp heeft uitgevonden, geen blanke genaamd Edison.”

   Een professor (want dat sleepy Joe te zijn) die niet gelooft dat Thomas Alva Edison de gloeilamp uitvond?
   Dan gelooft hij ook vast dat de zon om de aarde draait. En dat de aarde plat is.
   Diep medelijden met het land dat hem als president zou krijgen.

   1. Piet51

    @Maurits Dekker
    Ik geloof niet, dat Biden het helemaal goed heeft, maar helemaal fout ook niet. Edison verbeterde de gloeilamp, waaraan nog veel te verbeteren was voor die probleeloos te gebruiken was. De zwarte uitvinder Lewis Howard Latimer deed een belangrijke uitvinding voor de gloeidraad in de gloeilamp, die eerder uitgevonden was, maar met platina werkte. Zonder de vinding van Lewis Howard Latimer was de gloeilamp waarschijnlijk niet geworden wat hij tot voor kort was.
    Latimer verbeterde het productieproces om de kooldraad gloeidraden efficiënter te fabriceren, waardoor de levensduur van Edisons kooldraadlampen sterk toenam. In 1918 trad hij toe tot de Edison pioniers, een elite groep van technici in dienst van Edison. Voor deze uitvinding had hij al in 1882 een patent gekregen.

    Zie Wikipedia: Latimer en Edison.

    Biden weet meer (hoe zit dat nu met zijn dementie?), hoewel misschien niet helemaal correct gebracht, over Edison en zijn uitvindingen dan elke andere deelnemer aan dit DDS-topic.

 2. Ritter

  In de VS zijn de meeste grote media een spreekbuis voor de Democraten.

  Vooral zenders als CNN , MSNBC, ABC en kranten als NYT en Wapo zijn zeer anti-Trump en berucht voor het verspreiden van anti-Trump roddels.

  Veel buitenlandse journalisten nemen het nieuws uit de VS over van deze (anti-Trump) nieuwsbronnen. Ook kranten als de Telegraaf die vol staan met anti-Trump artikelen van bv. AP en Reuters.

  En deze (anti-Trump) nieuwsbronnen bepalen voor veel mensen de beeldvorming van Trump die dus negatief is.

  Aan te raden is daarom ook ,via internet, de andere kant van het verhaal te horen. Bv. op Foxnews of Breitbart. Dan krijgt men meer een completer beeld van er aan de hand is in de VS en waarom veel mensen op Trump stemmen.
  ==============

  Media van Trump 95% negatief, volgens nieuwe studie

  De negatieve berichtgeving in de pers over president Trump is verslechterd. Sinds 2016 hebben eerdere onderzoeken van analisten van het Media Research Center onthuld dat de berichtgeving van de heer Trump op grote omroepnetwerken 91% negatief was.

  Een nieuwe studie die maandag werd vrijgegeven, wees uit dat de dekking nu 95% negatief is.

  ht*ps://www.washingtontimes.com/news/2020/aug/17/broadcast-coverage-of-trump-95-negative-according-/

  1. Ernest Stern

   Fox-news, de propagandazender van Donald Trump heeft de hoogste kijkcijfers in de V.S.

   h*tps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-fox-news-uitgroeide-tot-witwasser-van-trumps-complottheorieen~bb9d2920/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

   1. Ritter

    Ernest Stern

    En de grote media is de propaganda media voor de Democraten.

    Daarbij moet gezegd worden dat onderdelen van Foxnews pro Trump zijn maar niet alle onderdelen van Foxnews.

    Daarom is het verstandig om een evenwichtig beeld te krijgen wat er zich afspeelt in de VS ook Foxnews te volgen. Je hoort daar de andere kant van het verhaal dieje niet hoort in de Nederlandse media die dus voornamelijk het nieuws overneemt van anti-Trump zenders zoals CNN

    ht*ps://www.foxnews.com/

  2. henk43

   Media van Trump 95% negatief volgens Ritter.
   Maar al wat deze man doet is MEER dan 95% negatief.Ik heb geen enkel positief item aan zijn handelen kunnen ontdekken.

   1. Ritter

    henk43

    U schrijft: “Maar al wat deze man doet is MEER dan 95% negatief.Ik heb geen enkel positief item aan zijn handelen kunnen ontdekken.”
    ================
    U bevestigt mijn post.

    Als u alleen de grote media volgt zult u “geen enkel postief item” kunnen kunnen ontdekken aan Trump.

    Want de bedoeling van deze media is om Trump negatief neer te zetten met als resultaat dat mensen negatief gaan denken over Trump. En dat is deze media bij u gelukt.

    Daarom zou het goed zijn als u ook andere media zoals b.v. Foxnews zou gaan volgen. Dan krijgt u een meer genuanceerd beeld van Trump.

  3. Blank en niet Wit

   Hier een (niet volledig) divers rijtje niet Trump haters, die commentaar geven op de Demecraten en daarmee het gehele MSM zooitje.
   – Fox nieuws (o.a. Tucker Carson)
   – Ben Shapiro (praat sneller dan zijn schaduw)
   – Greg Kelly
   – Mark Kaye
   – Liz Wheeler
   – Don Bongino
   – En niet te vergeten the white house press secretary Kayleigh McEnany.

   En hier nog een link over Obamagate waar veel nederlanders nog geen weet van hebben:
   https://saltmines.nl/2020/05/14/wanneer-komt-obamagate-in-nederland-aan/

 3. Ernest Stern

  De peilingen blijven er overigens onverminderd ongunstig uitzien voor Trump.

  Hij zal een enorme stunt nodig hebben om herverkozen te kunnen worden.

  ht*ps://fivethirtyeight.com/features/election-update-biden-gets-good-polls-in-arizona-and-wisconsin-and-a-bad-one-in-pennsylvania/

  1. Grasmaaier

   Overigens moet zijn: daardoor

   1. Ernest Stern

    Nee, dit woord is bewust gekozen.

    1. Grasmaaier

     En ik heb het bewust verbeterd.

  2. Ritter

   Ernest Stern

   In 2016 toonde de meeste peilingen dat Hillary groot zou winnen van Trump. Hoe anders is het gelopen.

   Overigens zijn de meest recente peilingen gunstig voor Trump.

   De RCP-grafiek van de inzetmarkten toont de comeback van Trump
   ===========================

   Hoor je dat geluid van democraten?

   Dat is het besef dat ze het verkloot hebben door de rellen te steunen, ik bedoel “vreedzame protesten”

   ht*ps://twitter.com/Timcast/status/1300272091246325761

   1. Ernest Stern

    Als je goed naar de peilingen kijkt, met name in de Swing states, moet je concluderen dat Trump er beroerd voor staat. De situaties is onvergelijkbaar met die van 2016. Aanhangers van Trump klampen zich vast aan de hoop dat die bizarre gebeurtenis (waar een kandidaat die drie miljoen stemmen meer kreeg verloor van Trump) zich zal herhalen. Tenzij er iets heel bijzonders gebeurt is die hoop vergeefs.

    h*tps://projects.fivethirtyeight.com/2020-election-forecast/

    1. Ritter

     Ernest Stern

     Zoals al gezegd was dat in 2016 ook het geval in de peilingen…………….en toch heeft Trump heeft die verkiezingen gewonnen.

     Maar wat de peilingen laten zien is dat Trump nu weer Biden benaderd.

     Daarom komt Biden uit zijn kelder…………..noodgedwongen. Want hij maakt de ene na de andere gaffe. Zoals gisteren weer in Kenosha.

     Daarbij zijn er nu veel meer z.g. “silent voters” die hun mening niet kenbaar maken. En dat zijn vooral Trump stemmers.

     Je ziet dat Trump nu weer naar boven gaat in de peilingen.

     ht*ps://twitter.com/Timcast/status/1300272091246325761

 4. Ritter

  We weten al dat Biden’s campagne het niet leuk vindt dat hij vragen beantwoordt van journalisten en het zegt alles over hem dat de Biden campagne mensen vragen bepaalde vragen te stellen zodat Biden de voorgekauwde vragen makkelijk kan beantwoorden.

  De media zouden Trump hier nooit mee weg laten komen, net zoals ze hem nooit zouden laten wegkomen door zich te verbergen voor verslaggevers zoals ze dat doen bij Biden.

  Joe Biden zegt dat hij de details van zijn belastingplan in Kenosha niet zal uiteenzetten “omdat ze me zullen neerschieten”

  ht*ps://twitter.com/Breaking911/status/1301611140917665793

 5. Ernest Stern

  “Ik had graag gezien dat Pete Hoekstra een zware avond had gehad bij Jinek,”

  Dat had hij niet, integendeel, en daaruit volgt dat Jinek wel degelijk redelijk neutraal was in haar opstelling.

  Dat de discussie zich concentreerde op de toon en minder op de inhoud is een andere kwestie.

  1. carpediem

   ja das die walgelijke linkse gewoonte van “nieuws” brengen. Feitelijk riool journalistiek

  2. Factor

   etc

  3. Maurits Dekker

   “Ik had graag gezien dat Pete Hoekstra een zware avond had gehad bij Jinek,”

   Dat had hij niet, integendeel, en daaruit volgt dat Jinek geen enkel argument tegen Hoekstra’s commentaar kon inbrengen.

   Dat de discussie zich concentreerde op de toon en minder op de inhoud duidt op de zwakte van Jinek’s anti-Trump obsessie.

 6. Gebande3

  Gezien eerdere uitspraken over Nederland door deze “ambassadeur” met Nederlandse roots, kan ik deze Trumpiaanse buikspreekpop onmogelijk serieus nemen.

 7. carpediem

  ach jinek voelt zich ook Amerika deskundige met haar gevoel. Objectief nieuws brengen is Jinek volledig vreemd zoals bij heel veel nieuws uit de linkse hoek

 8. Ritter

  Ze hebben het over de “toon” van Trump.

  Maar het zijn vooral de Democraten (en hun vriendjes in de media) die een zeer agressieve “toon” neerzetten tegen Trump………..zelfs tot oproepen tot moord op Trump en het lastig vallen van Trump medewerkers, enzovoorts

  Uiteraard vinden veel media de agressieve “toon” naar Turmp en de vele roddels die over Trump worden verspreid niet erg van de Democraten omdat de media hieraan meewerken.
  =============

  Geweld en plunderingen leveren alleen een tweede termijn-Trump op

  De haat voor Trump heeft in de VS een gewelddadig marxistisch Antifa-monster gebaard, dat zich uitleeft in rellen en plunderingen. Het linkse vuur wordt openlijk opgestookt door de Democraten. Hier hebben we te maken met de gevolgen van ontspoord denken.

  ht*ps://opiniez.com/2020/09/02/geweld-en-plunderingen-leveren-alleen-een-tweede-termijn-trump-op/ernstlissauer/

 9. Sando

  Dit komt je strot uit van die jinek en over baudet of wilders ik ben geen fan van die 3 maar steeds weer dat negatieve uitspraak zappen en niet weer kijken bij jinek(je).

 10. Logica

  Ik heb de uitzending te zien. Wat een vreselijke drammer die Vos. Echt zo’n linkse gek met zijn kritiek op de toon. Ik wist niet dat hij de schoonzoon is van die democratische, machtsgeile Pelosi.

  Lachen, Biden staat dik voor in de peilingen. Volgens mij hebben we dit bij de vorige verkiezingen ook gezien. Biden, de man die toe heeft gegeven corrupt te zijn.

  Zijn running mate laatst gezien. Wat een aanfluiting was haar verhaal. Alles puur op gevoel met haar verhaaltje over haar opvoeding en haar waarden en normen, beetje op gevoel spelen. Links is zo machtsgeil. Oud links was dat al maar deed nog wat voor de gewone man. Nieuw links bestaat uit zowel anarchisten als marxisten. Ze delen agressie.

  1. Ritter

   Logica

   Volgens de laatste peilingen loopt Trump in op Biden.

   Vandaar dat Biden nu gedwongen is om zijn kelder te verlaten en bezoeken af te leggen.
   =====

   De RCP-grafiek van de inzetmarkten toont de comeback van Trump

   h*tps://twitter.com/Timcast/status/1300272091246325761

  2. Maurits Dekker

   “Ik heb de uitzending te zien. Wat een vreselijke drammer die Vos. Echt zo’n linkse gek met zijn kritiek op de toon. “

   Ik kijk bewust niet meer naar Jinek, hoofdzakelijk vanwege haar toenemend ziekelijke obsessie betreffende Donald Trump.
   Michiel Vos, wiens enige prestatie in dit leven bestaat uit het huwen van Pelosi’s dochter, is dermate vaak te zien in Jinek’s show dat je haast denkt dat hij daar woont. Deze vent heeft nooit wat zinnigs te melden, hij heeft het enkel en alleen over de toon die Trump aanslaat.
   Dat Jinek niet doorheeft dat zij met haar obsessie de helft van de potentiële kijkers afwijst kan je aflezen aan de dalende kijkcijfers van haar show.
   Medelijden heb ik met de Jinek-kijkers, zij moeten deze ellende nog een paar maanden ondergaan. Maar je kan natuurlijk ook je tijd nuttig besteden aan iets dat wel zinnig is.

 11. Ritter

  “Vos is de schoonzoon van de Amerikaanse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi,”
  —————
  Hebben we Vos gehoord over de hypocrisie van Pelosi?

  Pelosi gebruikte kapsalon met gesloten luiken in San Francisco voor knipbeurt, eigenaar noemt het ‘klap in het gezicht’

  Huisspreker Nancy Pelosi bezocht maandagmiddag een kapsalon in San Francisco voor een wasbeurt en een blow-out, ondanks lokale verordeningen die salons gesloten hielden te midden van de coronavirus-pandemie, had Fox News vernomen.

  In beveiligingsbeelden verkregen door Fox News en met een tijdstempel op maandag om 15:08 uur. Pacific Time, de Californische krachtpatser, loopt door eSalon in San Francisco met nat haar en zonder masker voor haar mond of neus.

  ht*ps://www.foxnews.com/politics/pelosi-san-francisco-hair-salon-owner-calls-it-slap-in-the-face

 12. Ritter

  Humberto valt bij Jinek ambassadeur Donald Trump aan

  ht*ps://www.mediacourant.nl/2020/09/humberto-valt-bij-jinek-ambassadeur-donald-trump-aan/

 13. Pierre Tombale

  Respect voor Pete Hoekstra.
  Hij betreedt welbewust het ongelijke strijdperk.
  En blijft fier overeind.
  Humberto Tan was wederom een dieptepunt.

 14. fanof43

  En dan te bedenken dat Jinek de verkiezingsavond gaat verslaan. Ik kijk naar Fox News!

  1. .nexit2021.

   Moet jij weten. Enz.

  2. Alicia

   Ik kijk naar Youtube. In 2015 alleen naar YT gekeken, naar alle champagnes en debatten en reacties en ik wist dat Trump ging winnen…..en al die experts wisten het niet….ha ha.

   1. wesley bentley

    U reageert anders wel een tikje aan de late kant.

 15. joost2

  Ach naar Jinek kijken wij zo wie zo niet meer. Haar linkse partijdigheid in alle opzichten, het demoniseren van de Amerikaanse president, die democratische gekozen is, zo ook in Nederland de politici Baudet en Wilders maar te demoniseren en beledigen begon aardig irritant te worden. Jinek redt het ook niet bij RTL op den duur er zullen, net als de “Amerika kenner” Twan Huys ( in Nederland barst het trouwens van de zgn.’ Amerika kenners “o.m. ook pvda=er Maarten van Rossem ( heeft een niet interessant boekje erover geschreven en is wel eens in Amerika geweest) Charles Groenhuyzen die met Huys urenlang bij Jinek ooit zijn blijven liegen over de beïnvloeding door Rusland bij de verkiezing van Trump ( nooit bewezen in tegendeel trouwens), van Michiel Vos kun je nimmer een onpartijdige mening horen omdat zijn “democratische schoonmoeder Pelosi memo’s van de president verscheurd,” nou dan weet ik het wel, en dan die paar zgn. “deskundigen” zoals RTL links meeloop mannetje Erik Mouthaan en de vermaledijde NPO-er Arjen van der Horst, die met droge ogen op de Nederlandse TV verklaart, dat Trump in zijn toespraak het niet over de slachtoffers van de Corona pandemie heeft gehad. Dat was de leugen van de eeuw !
  In de 1 uur en 12 minuten durende toespraak van Trump, hoorde ik zelf dat hij wel degelijk daarover gesproken heeft en zijn piëteit geuit heeft tegenover de gestorven mensen, de zieken, de artsen en verpleegkundigen.( van der Horst schaam je !!)Wat een foute en valse berichtgeving van je.
  Ik hoop dat we van die linkse NPO en andere meelopers in de media , tijdens de naderende verkiezingen in maart 2021 in Nederland een wat meer neutraliteit, deskundigheid en minder partijdige marxistische taal zullen horen en respect zullen hebben voor politici die er anders over denken dan zij. Maar ik vrees het ergste.

 16. JFU

  De overwegend linkse media steunen Biden die de democratie in de USA kapot wilt maken.
  Democraten steunen terroristen met aanslagen, plunderingen brandstichtingen met als doel Trump daar de schuld van te geven.
  Smeerlapperij eerste klas.

  1. Piet51

   @JFU
   Trump de schuld van alles geven? Maar, ….. hij heeft toch ook schuld aan alle ellende in Amerika? Onder Obama hadden we rellen op dergelijke schaal toch niet, hadden we toch niet de economische en sociale ellende van vandaag, hadden we toch geen ruzie tussen de wereldleiders, waren niet zo veel voor de wereldvrede en -welvaart cruciale verdragen en lidmaatschappen opgezegd en veel meer van die ellende. Dus wie moet anders de schuld krijgen? Trump mag blij zijn, dat hij nog mag meedoen aan de verkiezingen. Als hij geen bescherming genoot, was hij allang aangeklaagd en waarschijnlijk veroordeeld voor landverraad.

   1. Alicia

    Onder Obama waren er ook rellen, zeker vergeten. En de rellen van vandaag worden veroorzaakt door de linkse Antifa, BLM en SJW. Niet door Trump. Onder Trump ging de economie geweldig en meer dan ooit hadden ook zwarte Amerikanen een baan. (helaas door de corona in de war geschopt) Trump heeft groot gelijk om uit de verdrag van Parijs te stappen en ook de WHO subsidies (de grootste ter wereld) te stoppen. Obama heeft de oorlog in Afghanistan verlengd en de oorlogen in Libië en Syrië begonnen. Trump heeft er voor gezorgd dat mensen een eigen keuze voor scholen kunnen maken en dat er een vredes verdrag tussen Israël en Bahrein en United Arab States is getekend.
    Trump is geen oorlog begonnen, de eerste sinds vele presidenten en hij is al 3 x voorgedragen voor de vredes prijs. (verzwegen in de MSM vooral in Nederland)

 17. Bes Tolen

  Krachten, die al een honderdvijftig jaar de berichtgeving vals beïnvloeden, zijn door het Vaticaan in de VS opgezet. Zware taboes verhinderen, dat malafide praktijken in de westerse wereld doorzien worden. Her Romeinse Rijk bestaat nog altijd.

 18. Alicia

  Belachelijk voor woorden. Omdat Eva Jinek in de VS geboren is, is ze plotseling een Amerika kenner? Ik heb voor 4 jaar in de VS gewoond en met de leeftijd van 15 – 18 jaar. Dus ook de Amerikaanse Staatsinrichting gehad op school. Mijn rijbewijs daar gehaald met 16 jaar en ook nog in de zomervakanties gewerkt. Zij was nog een kind toen ze naar Nederland kwam.
  Ik ben geboren in Suriname maar was een kind toen ik naar Nederland kwam. Ik ga mij echt niet uitroepen als een Surinamer kenner en ook niet als een VS kenner. Dan moet je toch langer gewoond hebben en gewerkt hebben en belasting betaald hebben.
  Als Eva een Amerikaanse staatsburger is (plus een NL paspoort???) dan moet ze ook belasting betalen in de VS van haar wereldinkomen. Ben benieuwd of ze dat ook doet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.