Geert Wilders viert triest jubileum, deze week 16 jaar zwaarbeveiligd: ‘Ik leef nog, dankzij de kanjers van DKDB!’

PVV-leider Geert Wilders staat vandaag even stil bij iets wat langzaam aan is gaan wennen maar eigenlijk nooit normaal is geworden: het feit dat de man zware persoonsbeveiliging krijgt en in een de facto gevangenis van zwaarbewapend personeel leeft. Deze week alweer zestien jaar geleden.

Met al het nieuws over corona zou je het snel kunnen vergeten, maar PVV-voorman Geert Wilders heeft het uiterst scherp op z’n netvlies: deze week is het alweer zestien jaar geleden dat het Kamerlid een echt vrij man was. Sindsdien leeft hij constant met kleerkasten om hem heen, die hem moeten beschermen voor aanslagen op zijn leven. Op zijn social media-accounts staat de oppositieleider stil bij de gelegenheid, en neemt hij ook de tijd om zijn beveiligers – “helden en kanjers” – uitgebreid te bedanken:

“Deze week is het precies 16 jaar geleden dat ik mijn vrijheid kwijtraakte en politiebeveiliging kreeg. Vanwege fatwa’s en bedreigingen van de Taliban en Al Qaida tot moslims in binnen- en buitenland. Maar ik leef nog. Dankzij de helden en kanjers vd DKDB. Bedankt #DKDB!”

Het jubileum van Wilders valt min of meer samen met een andere trieste gebeurtenis zo’n 16 jaar geleden: de dood van Theo van Gogh. Dat was de eerste keer dat een extremistische moslim de vrijheid van meningsuiting ondergeschikt achte aan de sharia, en besloot een islamcriticus op straat neer te schieten en te steken. Van Gogh overleed ter plekke.

Een gruwelijk lot dat Wilders, gelukkig, bespaard is gebleven. Dankzij dus die helden en kanjers, die letterlijk hun leven op het spel zetten om dat van het Kamerlid te redden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. CLoVis

   
  Links doet dit af met:
  ‘dan had hij de marokkanen maar niet moeten noemen’
  en verder reikt hun idee van de VVMU niet.

  Je zal toch eens niet deugen…

 2. Edjan

  Dit is de toestand van Nederland.

  Een politicus met afwijkende (?) meningen wordt op straat vermoord. De regering kan met moeite haar gejuich onderdrukken.
  Een filmmaker wordt op straat vermoord. Een minister gaat in de moskee zijn excuses aanbieden voor dat filmpje en een andere minister stelt een wet tegen blasfemie voor. Een andere politicus die ook al afwijkende meningen heeft, wordt niet vermoord maar feitelijk levenslang gevangen gezet. Gaat de regering iets doen tegen de bevolkingsgroep die de bedreigingen heeft geuit die deze gevangenneming noodzakelijk maakt? Natuurlijk niet want die gevangenneming komt de regering veel te goed uit, al was het maar als afschrikwekkend voorbeeld.

  1. Blondie

   Ik blijf het volhouden, sinds Joop den Uyl met zijn open grenzen beleid 1965-1966, is Nederland afgegleden naar het niveau van een bananen republiek.

   Nederland is vanaf die tijd aan het omvolken geslagen.

   Links maakt meer kapot dan je lief is.

  2. Loelap

   Nee ze gaan hier niets tegen doen, integendeel ze nemen die groep zelf in bescherming.

 3. Kleurloze Politiek

  SP D66 VVD en zelfs de linkse partijen hebben en mogen kritisch zijn over de Islam maar hebben dit altijd in politiek correct taal gedaan..

  Dat is echt wat anders dan dat je bewust een gemeenschap van 1.2 miljoen mensen denigrerend toespreekt met wetsvoorstellen als
  De Koran verbieden
  De Moskeeën sluiten
  En als of dat dan nog niet provocerend genoeg was
  Kwam Meneertje wilders met een nazi conform wetsvoorstel namelijk om een Hoofddoekjes belasting in te voeren..
  Nou het spijt me zeer maar je hoeft geen Moslim te zijn om hier van over je nek te gaan.

  Had hij dit zelfde walgelijke ideeën over het joodse gemeenschap geroepen dan zat hij lang en breed achter de tralies en werd door het hele land uitgekotst

  Dus hij heeft er nadrukkelijk voor gesolliciteerd..

  1. CLoVis

    
   Dit is nu precies wat ik bedoelde
   en dan
   ‘en zelfs de linkse partijen hebben en mogen kritisch zijn…’.

   En dit van iemand die niet alleen linksgestoord is
   maar die hier ook nog de taalnazi wil uithangen.

   Dubbelfout,
   bijna zoals hij hier ook reageert als ‘dubbelzout’.

  2. AS210854

   Wat te denken van alle anders gelovigen en afvalligen enz enz mag je vermoorden. Dus ik en de meeste nederlanders hebben daar ook voor gesolliciteerd?

  3. Marija

   Bericht verwijderd, dank aan redactie !
   Toch blijf ik zeggen dat het goed zou zijn als crim.import met dubbel paspoort, naar het thuisland werd gestuurd.

  4. Marija

   Marokkaans?ja

  5. Marija

   GEERT WILDERS MET STIP DE GROTE HELD VAN NEDERLAND.

   1. Marija

    @kleurloze politiek
    Is Marokkaan dus gekleurd bericht.

  6. Logica

   Wat vind u van politici die vinden dat Marokkanen criminaliteit in de genen hebben zitten. Of deze: Marokkanen moeten vernederd worden.

   PS: dit zijn geen uitspraken van Wilders. Misschien wel van leden van een partij waar u op stemt. Maar pssst….niet verder vertellen hoor. Laten we alleen Wilders maar bashen.

 4. ko vadis

  Mede door de DKDB, hoeft Geert Wilders nog niet bij De Schreeuw herdacht te worden, zoals pas Samuel Patty nog!

 5. Banne de Booyer

  En nog steeds met rechte rug achter zijn mening blijven staan. Chapeau! Niet zoals wat er nu aan de knoppen draait, eerst manhaftig ‘Nee’ maar tegerlijkertijd de geesten rijp maken voor een draai naar ‘Ja’ binnen de kortste keren. Ellenlange verklaringen en oeverloze een richting discussie moeten het nog enigzinszins plausibel ombuigen!

 6. NoDoubt

  Zolang de MSM niet benoemd. Marcouch van Arnhem zei dat het salafistische ideologie is met de moord op Paty. Laat Aboutaleb nu net Salafist zijn.

 7. Kleurloze Politiek

  Geloof me IS en Taliban hebben geen belang in het omverwerpen van Geert.
  Want een moord op Geert zou hem en zijn partij nog groter maken en die status willen ze hem niet geven.
  En daarbij is Geert geen potentiële voor hen.
  Ze zien Geert als een blaffende hond die nooit zal bijten..
  De PVV is een typische opposite partij de graag de regerende partijen kan dwarsbomen en hoeft zelf geen beloftes waar te maken aan zijn achterban.

  Het is een goede tactiek om zo één van de grootste partijen te worden terwijl je niets waar hoeft te maken.

  De meeste dreigementen die naar Geert geadresseerd zijn, zijn van malloten die denken dat het stoer is en daarmee willen scoren bij hun mede groepje.

  1. vandaag

   Nog even en ons forummarokkaantje gaat beweren dat Wilders voor de show bewaakt wordt en de dagelijkse bedreigingen nep zijn.

  2. Maurits Dekker

   Over Geert Wilders zijn meerdere fatwa’s uitgesproken. Onder andere in Pakistan en Iran.
   Tot op vandaag is geen enkele daarvan ingetrokken.
   Als zijn bescherming vandaag wordt opgeheven is zijn ter aardebestelling of crematie binnen 14 dagen een realiteit.

   De misleidende woorden van Kleurloze Politiek zijn verder van nul en generlei waarde.

 8. Beukman

  Netjes van je om je beveiligers in het openbaar een veer in de reet te steken, Geert.
  Maar ook een beetje zonde dat je jezelf 16 jaar lang hebt laten opsluiten.
  En waarvoor eigenlijk? Voor het recht om Mohammed een pédo te noemen en moppenwedstrijden uit te schrijven.

  Heeft het iets geholpen? Was het het waard? Wat had je met je leven gedaan als je je een klein beetje had ingehouden: een leuk huis gekocht, kinderen gekregen? Je was al bijna opa geweest nu.
  Echt zonde.

  1. Ernest Stern

   Wilders heeft wel wat bereikt: het politieke debat is verder verloederd, de integratie van allochtonen is vertraagd en de segregatie en radicalisering van de door hem uitgekafferde moslims is toegenomen, hij heeft een paar jaar een deel van het justitieapparaat verlamd, bevorderd dat DENK, FvD en een aantal verder loslopende rechtspopulistische klaplopers denken een rol in de politiek te moeten voeren en de reputatie van Nederland als beschaafde democratische natie naar gort geholpen.

   Tel uit je winst.

   1. vandaag

    ik zeg minder , minder , minder stront vlek. De is-lam is vergif voor onze samenleving !

    hear hear hear

   2. Maurits Dekker

    Wilders heeft wel wat bereikt: het politieke debat is verder verloederd, de integratie van allochtonen is vertraagd en de segregatie en radicalisering van de door hem uitgekafferde moslims is toegenomen, hij heeft een paar jaar een deel van het justitieapparaat verlamd, bevorderd dat DENK, FvD en een aantal verder loslopende rechtspopulistische klaplopers denken een rol in de politiek te moeten voeren en de reputatie van Nederland als beschaafde democratische natie naar gort geholpen.

    Tel uit je winst.

    Bovenstaande vuilspuiterij is terecht door gekrast.

    1. Beukman

     Iedereen kan deze feiten gewoon nog lezen, Mau.

     1. vandaag

      welke feiten zuigtról ? Dat een politicus al jaren bedreigt word door de fascistische is-lam ? Das inderdaad een feit. Dat dit een schande is voor een democratie is feit nummer 2 hufter. Had je nog andere feiten of blijft het bij je zielige meinung zuigtról

    2. Fascal

     Zuigert

   3. Logica

    Ik ken geen extreemrechtse figuren in ons land, behalve dan de figuren die door onze NPO als zodanig bestempeld worden. Het rechts van tegenwoordig is meer het links van vroeger. Baudet zei daarom ook terecht dat hij best met de PvdA in een regering zou willen zitten als ze terug zou keren naar de klassieke sociale democratie. Hierbij zou men een voorbeeld kunnen nemen aan de Deens Sociaal Democraten.

    Extreem links kun je opdelen in 2 groepen:
    1) de groep die alleen geïnteresseerd is in de eigen baantjes (Pvda) en macht in alle geledingen, zoals rechterlijke macht (D’66). Ze beheersen de media om iedereen te bespelen. Je zult ze echter geen winkels zien plunderen.

    2) de zeer agressieve groepen die uit zijn op geweld en agressie. Denk hierbij aan clubs zoals Antifa en BLM. Tijdens hun demonstraties vaak hun gezicht volledig bedekt zodat ze anoniem blijven. Het is nogal dom volk dat zich heeft laten indoctrineren door een paar subsidie-innende figuren. Je hoort ze bij de dood van een crimineel als Floyd in de VS maar blijven stil als er een leraar wordt vermoord in Frankrijk. Z

  2. vandaag

   De hufter beukhol speelt Wilders de zwarte piet toe omdat de extremistische islamitische mafklappers mensen naar het leven staan als je kritiek hebt op hun ideologie de is-.

   Als je een kind huwt welke nog niet eens het basis onderwijs heeft verlaten ben je een p3dó volgens de normen , waarden en wetten. Wilders zegt dus niets wat niet correct is en pleegt zeker geen laster zoals zijn opponenten wel doen.

   Als je de mening bent toegedaan dat de is-lam een achterlijke ideologie is die niet past in de westerse cultuur vindt beukhol het de normaalste zaak van de wereld dat je al jarenlang 24-7 bewaakt moet worden in wat wij noe3men een democratie.

   Beukhol vindt het zonde van de 16 jaren die Wilders niet in vrijheid in heeft kunnen leven in onze democratie.

   Ik vind het een bloody shame dat een cultuur die openlijk een politicus bedreigt het hand boven het hoofd gehouden wordt en al 16 jaar de ruimte krijgt Nederland te terroriseren met achterlijke verwijten over discriminatie en achterstellen terwijl er openlijk door de roverheid andersom gediscrimineerd word. Immers allochten genieten de voorkeur.

   Beukhol heeft niets op met democratie zoals hij laat blijken en vindt het dood normaal dat een club onder leiding van een p3dó het westen terroriseert want het is in heel Europa niet anders.

   Als de leeraar zijn kop moest verliezen over een spotprent had Wilders al lang het loodje gelegd zonder bewaking. Is de is-lam ons dat waard ?

   minder , minder , minder , ofwel als het je hier niet bevalt gewoon oprotten zoals kuzu eerder zei over Nederlanders. De is-lam is gif voor onze samenleving

   1. Beukman

    enz

    1. vandaag

     uiteraard hufter , iets zelf bedenken is te moeilijk voor het verneukmannetje .

     Zielig links adeptje in de slachtofferrol

  3. homefront

   Je bent een achterlijke idioot beukhol saampjes met slampamper ernestje, jullie zijn een stel fascistische nedermoslims die het prima vinden dat de islam en daarmee ook onze cultuur wordt verkr*cht, ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die jullie recht in jullie porem zouden willen roggelen…

   1. Beukman

    Onzin.

    1. homefront

     Nee hoor, ik sla de spijker op z’n kop natuurlijk, ik vind het niet! je bent het!

     1. Beukman

      Wat je zegt ben je zelf, met je kop door de helf, homofont.

     2. Fascal

      Zuigmans

  4. Maurits Dekker

   “Maar ook een beetje zonde dat je jezelf 16 jaar lang hebt laten opsluiten.”

   Als je het bovenstaande over Geert Wilders zegt ben je een volslagen idioot.

   1. Beukman

    Het is doodzonde, Mau. Als hij zijn kritiek op de islam niet zo extremistisch had geuit, was er geen safe house nodig geweest, geen beveiliging, etc., en had de man nu zelfs al bijna van zijn kleinkinderen kunnen genieten.

    1. Fascal

     Zuigen man

     1. wesley bentley

      Cocktail-zuigtrio is weer compleet.

     2. Fascal

      bloemkist

     3. wesley bentley

      Vandaag, Fascal, Homefront inderdaad!

 9. Kleurloze Politiek

  De Islam is al sinds de jaren 50 in Nederland en is nu een onderdeel van de Nederlandse samenleving of Geert het nou wil of niet ..
  1.2 miljoen mensen kun je niet zomaar verbannen omdat het hem niet zint.
  En ja wij wonen hier en blijven hier en dit zal generatie verder blijven.
  De vierde generatie is hier geboren en getogen dus dat zijn gewoon Hollandse burgers sterker nog de meeste van hen spreken amper marokkaanse of turks.
  Om dat hun voertaal thuis ook gewoon Nederlands is.
  Maar het probleem van Wilders en zijn islamofobe adepten is dat ze niet uit kennis spreken.
  De helft spant zijn karretje blindelings achter Wilders zonder überhaupt te weten wat nou de achterliggende gedachte is van een onderwerp.

  Als je tegen een echte joods man of vrouw vraagt wat zij van de Islam vinden dan zul je te horen krijgen dat de Koran en de thora kwa levensstijl nauwelijks verschillen en daarom durft Wilders ook nooit een discussie over de thora aan te gaan want dan zou hij zich kompleet voor blok zitten.

  Ik heb joodse vrienden die ook aan hun geloof doen en ik kan je één ding verzekeren zijn zien meer gevaar in de Christendom dan in de islam.
  Het feit dat er spanningen zijn tussen de Arabieren en Israël is geen religieuze conflict maar een status voor een twee staten conflict
  Want stel dat er binnen nu en een jaar een officiële staten erkenning voor de Palestijnen komt dan kun je heel midden oosten wapen vrij maken.
  Want niemand heeft baat bij een oorlog in die regio..

  Sterker zelfs dat gebeurt nu al ..

  1. Vriend

   Ik citeer met instemming de reactie van Loelap elders op deze site:

   “Als die multiculturele samenleving een succes was geweest, waren er geen reacties geweest en had je er niets over gehoord, zo simpel is dat. Neem als voorbeeld de Chinezen en Hindoestanen in ons land, daar hoor je nooit iets over. Dat zijn fatsoenlijke mensen die hun eigen cultuur hebben maar wel aangepast zijn.

   En over racisme gesproken, ga voor de lol maar eens kijken op maroc punt nl. daar kun je nog wat over racisme leren, maar als die bevolkingsgroep zich racistisch uitlaat dan is het geen racisme volgens de logica van de gutmensch.”

  2. Rene van der Grijp

   “Ik heb joodse vrienden die ook aan hun geloof doen en ik kan je één ding verzekeren zijn zien meer gevaar in de Christendom dan in de islam.”

   Rechtse Joden zien dat heel anders. Die weten donders goed wie hun vijand is (islam).

   Linkse Joden, zoals het dwaallicht Grunberg, zijn volkomen blind voor dat feit.

   1. M.Dikker

    Grunberg is gewoon bang denk ik.

  3. M.Dikker

   Niet jokken! Men wil geen eigen staat voor Palestina. Men wil heel Israël van de kaart vegen. Zo lang de Palestijnen de Joden meer haten, dan dat ze hun kinderen lief hebben, zal er nooit vrede komen daar.

   1. homefront

    Helemaal juist Dikker, overigens hebben de palestijnen al een land dit heet Jordanië

    1. M.Dikker

     Genau!

  4. homefront

   “De vierde generatie is hier geboren en getogen dus dat zijn gewoon Hollandse burgers sterker nog de meeste van hen spreken amper marokkaanse of turks.”

   Dit lieg jij.

   “Als je tegen een echte joods man of vrouw vraagt wat zij van de Islam vinden dan zul je te horen krijgen dat de Koran en de thora kwa levensstijl nauwelijks verschillen”

   Je moet diezelfde Joden eens vragen naar Jezus, je hebt namelijk Messiaans belijdende Joden, die belijden dat Jezus Zoon van God, 2000 jaar geleden zijn leven, heeft gegeven voor een ieder en Joden die denken dat Jezus nog moet komen, daar zit een wezenlijk verschil..

 10. Telex

  De enigste Nederlandse politicus (wel of niet met hem eens) die kan zeggen principieel te zijn en daar zelfs z’n levensgeluk voor opoffert. Het zou naïef zijn te veronderstellen dat hij ooit aan de macht zou komen, dat weet hijzelf ook. Desondanks valt hij wel op tussen al die draaikonten en om de brei handdraaiers.

  1. Beukman

   Geert draait ook om de brei heen vanuit zijn safe house. Vraag hem maar eens hoe hij over Putin en Orbán denkt.

   1. vandaag

    ik heb geen last van Orban of Putin verneukmannetje. Wel van marokkaans straattuig dus juich ik op wilders zijn vraag ,

    minder minder minder

    eeeuuh waar draait Wilders omheen ? minder migratie , minder gelukszoekers en minder is-lam

    stem sociaal , stem PVV

 11. Kleurloze Politiek

  @homefront

  “Je moet diezelfde Joden eens vragen naar Jezus, je hebt namelijk Messiaans belijdende Joden, die belijden dat Jezus Zoon van God, 2000 jaar geleden zijn leven, heeft gegeven voor een ieder en Joden die denken dat Jezus nog moet komen, daar zit een wezenlijk verschil”

  Dit staat ook bij de Moslims is de geschriften
  Behalve dat niet Jezus is gekruisigd maar juist zijn verrader die door God (Allah sbht) werd vervloekt en daarom hem deed lijken op Jezus waarom hij werd gemarteld en gekruisigd..
  Jezus zelf vrede zij met hem werd in de barmhartigheid van God naar de hemel gebracht en daar zal hij wachten tot het einde der tijden en zal dan weer naar de Aarde trug keren om de Aarde rein te maken van al het kwaad…

  Dus ook is een grote overeenkomst tussen het joodse en het islamitische geschriften.

  Het joodse gemeenschap verwijt de Christelijke gemeenschap voor valse beschuldiging en verkeerde kennis geving dat het joodse volk Jezus vrede zij met hem, heeft vervolgd om godslastering ten opzichte van de thora en de Talmoed..

  In veel joodse stromingen is het dan ook niet toegestaan om met een Christelijke in huwelijken
  En ook de tweede Testament binnen het joodse gemeenschap niet erkend als Gods woord.

  Volgens het joodse gemeenschap kun je en mag je niets veranderen aan het woord van God om je zelf te gunsten zoals dat in het tweede Testament wel is voor gekomen.

  1. vandaag

   Je moet eens proberen bij het onderwerp te blijven misselijk mannetje.

   Het onderwerp is de bedreigingen aan Wilders uit islamitische hoek waardoor hij al 16 jaar beveiligd moet worden. Ook jij veroordeelt dat niet.

   Derhalve bewijst de is-lam en al hun aanhang dat ze de democratie en het openbare debat niet respecteren.

   De oproep van Wilders voor minder is-lam en minder marokkaantjes is derhalve een nuttige bijdrage voor het debat welke men weigert te voeren. De marokkaantjes zijn te druk met Audi’s jatten en geldautomaten opblazen en de elite is te druk om de macht te behouden.

   Je slappe gel*l over Joden is off-topic en draagt niets bij aan de kern van het onderwerp misselijk mannetje.

   minder , minder , minder , stem sociaal , stem PVV

  2. homefront

   “Behalve dat niet Jezus is gekruisigd”

   En laat dat nou precies de essentie zijn van het eeuwig leven.

   Jezus zegt in Johannes 14:6 Jezus zei tegen hem: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot God de Vader dan door Mij.
   7. Als u Mij gekend had, zou u ook Mijn Vader gekend hebben.

   “Volgens het joodse gemeenschap kun je en mag je niets veranderen aan het woord van God om je zelf te gunsten zoals dat in het tweede Testament wel is voor gekomen.”

   Onzin, dit zegt het Woord van God

   Christus bevestigt Zijn Woord.

   Openbaring 22:12 En zie, Ik kom spoedig en Mijn loon is bij Mij om aan ieder te vergelden zoals zijn werk zal zijn.
   13. Ik ben de Alfa, en de Omega, het Begin en het Einde, de Eerste en de Laatste.
   14. Zalig zijn zij die Zijn geboden doen, zodat zij recht mogen hebben op de Boom des levens, en opdat zij door de poorten de stad mogen binnengaan.
   15. Maar buiten bevinden zich de honden, de tovenaars, de ontuchtplegers, de moordenaars, de afgodendienaars en ieder die de leugen liefheeft en doet.
   16. Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om bij u in de gemeenten van deze dingen te getuigen. Ik ben de Wortel en het Nageslacht van David, de blinkende Morgenster.
   17. En de Geest en de bruid zeggen: Kom! En laat hij die het hoort, zeggen: Kom! En laat hij die dorst heeft, komen; en laat hij die wil, het water des levens nemen, voor niets.
   18. Want ik getuig aan ieder die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Als iemand iets aan deze dingen toevoegt, zal God hem de plagen toevoegen die in dit boek geschreven zijn.
   19. En als iemand afdoet van de woorden van het boek van deze profetie, zal God zijn deel afdoen van het boek des levens, en van de heilige stad, van de dingen die in dit boek geschreven zijn.

   20. Hij Die van deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen. Ja, kom, Heere Jezus!
   21. De genade van onze Heere Jezus Christus zij met u allen. Amen.

 12. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Kind tog is je Wajong weer niet gestort..
  Vandaar dat je zo hysterisch doet zonder enige benul te hebben waar het over gaat.

  Weet je ik neem het je nie eens zo kwalijk.
  Je bent zo Moederziels alleen ,24/7 hysterisch op DDS je wanhopige frustratie op andere te uiten ,En geen sociale leven, Geen liefde van naasten , Geen hoop op een beter toekomst..

  Ik heb ’t met je te doen kind..
  Maar voor echte kansloze en hopeloze mensen zoals jij kan euthanasie echt een goede oplossing zijn.
  Ten slotte wordt je van al je pijn en verdriet verlost

  Na kind mocht het zo ver komen dan ben ik de moeilijkste niet om voor de bloemen te zorgen..

  Na sterkte knul..

  1. vandaag

   je mist de inhoud lange tenen marokkaan.

   Waarom wel de kerken dagelijks de publiciteit indrukken en zwijgen over de moskeeën.

   Kom knul herkansing

  2. M.Dikker

   Sorry hoor, maar dit alles lijkt me meer op toepassing van jou zelf dan op vandaag. Jij bent het zeker ook met Erdo eens dat Macron de islamEXTREMISTEN niet mag aanpakken. We kunnen niet alles blijven goed vinden hé?!

 13. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Nee muts mijn reacties was een antwoord op de reactie van @homefront

  “Je moet diezelfde Joden eens vragen naar Jezus, je hebt namelijk Messiaans belijdende Joden, die belijden dat Jezus Zoon van God, 2000 jaar geleden zijn leven, heeft gegeven voor een ieder en Joden die denken dat Jezus nog moet komen, daar zit een wezenlijk verschil”

  Dus ik zou in vervolg eerst de reacties goed lezen voor je kritisch over andermans reacties reageert..

  Dit is precies wat ik bedoel met argumenten ontwijken door ineens over iemands afkomst denigrerend te doen omdat je voor blok wordt gezet.
  En niet met een grondige onderbouwing kunt komen.

  Zodra jij voor blok wordt gezet dan begin je ineens over Marokkanen zijn zus Marokkanen zijn zo Marokkanen stelen Audi’s
  Of je zoekt het in de taalvaardigheid van iemand..

  Dat getuigd van jou zwakheden

  Ik ben een Marokkaan die midden in een ultra rechtse discussie forum zit en desondanks dit heb nog nooit het K woordt of T woord in mijn mond genomen sterker nog als ik al over een andere religie of etnische groepen spreek dan doe ik dat met respect.
  Terwijl andere leden hier je huid vol schelden met K volk of K Marokkanen..

  Dus wie steld zich hier nu agressief op.

  1. vandaag

   je begint op malle pietje te lijken , veel tekst maakt nog geen waarheid dombo

   Wat een wirwar van woorden. Probeer ze eens te ordenen amigo

 14. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Ordenen is nou eenmaal moeilijk voor mij …
  Ik doe m’n best maar dyslexie is echt een ramp om je schriftelijk goed uit te drukken..

  Ik laat mijn officiële biefstukken daarom ook altijd na lezen door mijn vrouw of zoon.
  Voor ik ze op de post doe of per email zend.

  Belangrijke punten notuleren tijdens een vergadering is daarom ook niet voor mij weggelegd..

  Dus helaas, het zal hier en daar Chinees blijven.

  1. vandaag

   1 advies, probeer eens kort op 1 onderwerp te reageren in plaats van alles bij elkaar te gooien. Concentreer je op 1 (deel)onderwerp en probeer in 5 of 6 regels je punt te maken.

   Dyslexie is voor een deel te repareren

 15. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Bedankt voor de tip.

  Overgings excuses voor die reacties waar ik overdreven grof reageerde en met
  “euthanasie ” refereerde
  Dat neem ik bij deze trug ..
  Ik gun je een wel gelukkige leven met je gezin.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.