Hysterische VVD’er Klaas Dijkhoff schreeuwt om coronamaatregelen: ‘JA SORRY, KENNELIJK WAS HET NOG NIET DUIDELIJK!’

Nou, zo krijgen we met z’n allen die tweede golf er wel onder hoor! Gewoon lekker allemaal tegen elkaar gaan brullen. Ook goed voor het onderling begrip en het wederzijdse vertrouwen, enzo.

De coronacijfers zijn nog bijna elke dag ernstiger dan de dag ervoor. Vandaag waren er voor het eerst meer dan 9.000 gevallen in één etmaal aan de registratie toegevoegd. Dat het ernstig is, is het hele land wel duidelijk. Dat er maatregelen zijn afgekondigd, kan niemand ontgaan zijn. Ook kan het geen kwaad als die maatregelen zo nu en dan eens herhaald worden. Maar of de manier van Klaas Dijkhoff, om in de geest van caps lock day er gewoon een potje virtueel op los te schreeuwen, nu die oplossing is voor afnemende discipline…?

We kennen allemaal het antwoord: natuurlijk niet. Mensen die nu nog altijd niet doordrongen zijn van de ernst van COVID-19 en lulkoek verkopen over “een griepje”, zijn niet meer te redden. Die zijn zo ontzettend egocentrisch, gebrainwasht, of allebei dat je de hele dag hoofdlettertweets tegen ze kan typen. Maar ze gaan er geen mondkapjes van dragen, hun handen van stukwassen of thuisblijven bij klachten.

Zo’n schreeuwtweet is dus vooral een blijk van de sleetsheid van de afzender er van: Klaas Dijkhoff zelf. Ooit een frisse wind aan het Binnenhof, nu vooral irritant. En dan kan je nog wel zo hard “JA SORRY” brullen, maar feit blijft dat de Haagse tijd van de Brabantse liberaal er bijna op zit.

En dat is zó overduidelijk, dat we het ook niet hoeven te schreeuwen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. vandaag

  De VVD schreeuwt om maatregelen bij een griepje. Uiteraard , paniek voetbal is core business voor politici

 2. Ernest Stern

  “De coronacijfers zijn nog bijna elke dag ernstiger dan de dag ervoor. Vandaag waren er voor het eerst meer dan 9.000 gevallen in één etmaal aan de registratie toegevoegd. Dat het ernstig is, is het hele land wel duidelijk. ”

  Kennelijk niet, en zeker op DDS niet.

  1. JochemX

   Wat zijn nu die ‘gevallen’? Test met een positieve uitslag. Verder zegt het niets en het totaal aantal tests, ook belangrijk, wordt nooit vermeld. Het is inderdaad geen gewone griep, maar ook helemaal niet ernstiger. Maar zo’n Dijkhof scoort altijd. Eerst iedereen bang maken voor niets en dan om strenge mastregelen gillen.

  2. vandaag

   Onze stront vlek gaat ons vast even uitleggen wat het probleem is met 9.000 positieve testen tenminste als de stront vlek wat de testen testen.

   Kennelijk heeft de stront vlek deze kennis niet in huis noch op DDS

   1. Brenda Welsh

    Ik lees hier uit dat u neigt naar het ontkennen van een virus op zich. Geen Corona, geen griep. Het testen lijkt u overbodig.

   2. Jack Flash

    Berichten worden beoordeeld hier.
    Ach gut, DDS toch.

 3. Jack Flash

  Die Dijkhof is net zo’n brulaap als die Bollie Bruls, maar dan nog wat geniepiger.

 4. Heras

  Klaasje, je hoeft niet te schreeuwen hoor. Het is overduidelijk dat jullie je tegen ons gekeerd hebben, alleen maar voor de poen.
  Ik weet zeker dat jij je zelf niet houd aan die stompzinnige regels, toch?
  Gelukkig zien we je niet meer terug.
  Gaat jouw salaris weer omhoog als je weer een baantje bij een multinational krijgt aangeboden?

 5. Robin Hoed

  De lijken zouden opgestapeld liggen in de straten, omdat de dag en nacht rokende crematoria het niet aan zouden kunnen.
  Ik ken zelf niemand die “besmet” is, laat staan overleden aan cojona.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.