Maleisische ex-premier na bloederige aanslagen: ‘Moslims hebben recht kwaad te zijn en miljoenen Fransen te doden!’

Mahathir Mohamad, de stokoude voormalige premier van Maleisië, vindt dat moslims het recht hebben om miljoenen inwoners van Frankrijk te doden. “Moslims hebben het recht te straffen,” vindt de 95-jarige “staatsman”.

Vrijheid van meningsuiting en vredelevendheid blijken geen eigenschappen te zijn van ongevoelige radicale moslims, die hun schouders ophalen voor al het geweld dat plaatsvindt in Frankrijk naar aanleiding van – alweer – cartoons. Maar de oud-premier van Maleisië, Mahathir Mohamad, die zo’n 25 jaar aan de macht was, maakt het wel érg bont: hij spreekt geen woord van mededogen uit voor de slachtoffers van de nieuwste islamistische geweldsgolf in Frankrijk, maar schrijft daarentegen dat moslims het recht hebben om op een killing spree te gaan.

Op Twitter deelt Mohamad verschillende opruiende teksten, die eerst beginnen met een opmerkelijke tirade over de wijze waarop westerse vrouwen zich kennelijk stuk voor stuk zouden kleden: allemaal in een piepkleine string. Vervolgens krijgt president Macron een uitbrander, omdat hij islamistische organisaties die medeschuldig zijn aan de dood van Samuel Paty laat sluiten:

“Macron is not showing that he is civilised. He is very primitive in blaming the religion of Islam and Muslims for the killing of the insulting school teacher. It is not in keeping with the teachings of Islam.”

Maar wat zijn die teachings of Islam dan wel? Massamoord als vergelding, vindt Mohamad:

“Muslims have a right to be angry and to kill millions of French people for the massacres of the past.

Since you have blamed all Muslims and the Muslims’ religion for what was done by one angry person, the Muslims have a right to punish the French.”

Mohamad voegt er aan toe dat hij op zich niet vindt dat geweld is toegestaan, mááár… die Fransen, die simpelweg geen onthoofdingen in hun straten dulden, maken het er dus kennelijk ook wel een beetje zelf naar. Wat kan Maleisië trots zijn op zo’n formidabel staatsman als ex-premier, zeg. Kuch!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. Ernest Stern

  “for the massacres of the past.”

  Ja, als we dat niet erkennen houden we een probleem.

  1. Bolkestein

   De Islam heeft in 1400 jaar tijd al 270 miljoen lijken op hun kerfstok opgebouwd. Als we deze moordpartijen niet erkennen houden we een probleem. Want waar je de Islam hebt, daar heb je moordpartijen. En daarom dient de Islam uit Europa te worden verwijderd. Onkruid wieden we toch ook? Ongedierte verdelgen we toch ook? Een kwaadaardige tumor verwijderen we toch ook?

   1. Ernest Stern

    “De Islam heeft in 1400 jaar tijd al 270 miljoen lijken op hun kerfstok opgebouwd.”
    Dt is een islamofobe fabel.

    1. Mogguh

     Je hebt het er maar druk mee hè Stern om dat smerige ongedierte uit de wind te houden?

     1. Loelap

      Valt mij ook op. Stampvoetend van de woede en rood aanlopend, slaat hij met z’n vuistjes op zijn toetsenbord als er kritiek geleverd wordt op de islam.
      Hij doet mij denken aan van die ouders die geen enkele kritiek dulden op het k.t gedrag van hun vervelende kinderen. Alles wat die kinderen uitvreten, wordt met de mantel der liefde bedekt.

    2. Mogguh

     Africa
     Thomas Sowell [Thomas Sowell, Race and Culture, BasicBooks, 1994, p. 188] estimates that 11 million slaves were shipped across the Atlantic and 14 million were sent to the Islamic nations of North Africa and the Middle East. For every slave captured many others died. Estimates of this collateral damage vary. The renowned missionary David Livingstone estimated that for every slave who reached a plantation, five others were killed in the initial raid or died of illness and privation on the forced march.[Woman’s Presbyterian Board of Missions, David Livingstone, p. 62, 1888] Those who were left behind were the very young, the weak, the sick and the old. These soon died since the main providers had been killed or enslaved. So, for 25 million slaves delivered to the market, we have an estimated death of about 120 million people. Islam ran the wholesale slave trade in Africa.
     120 million Africans

     Christians
     The number of Christians martyred by Islam is 9 million [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10] . A rough estimate by Raphael Moore in History of Asia Minor is that another 50 million died in wars by jihad. So counting the million African Christians killed in the 20th century we have:
     60 million Christians

     Hindus
     Koenard Elst in Negationism in India gives an estimate of 80 million Hindus killed in the total jihad against India. [Koenard Elst, Negationism in India, Voice of India, New Delhi, 2002, pg. 34.] The country of India today is only half the size of ancient India, due to jihad. The mountains near India are called the Hindu Kush, meaning the “funeral pyre of the Hindus.”
     80 million Hindus

     Buddhists
     Buddhists do not keep up with the history of war. Keep in mind that in jihad only Christians and Jews were allowed to survive as dhimmis (servants to Islam) everyone else had to convert or die. Jihad killed the Buddhists in Turkey, Afghanistan, along the Silk Route, and in India. The total is roughly 10 million. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-1.] 10 million Buddhists

     Jews
     Oddly enough there were not enough Jews killed in jihad to significantly affect the totals of the Great Annihilation. The jihad in Arabia was 100 percent effective, but the numbers were in the thousands, not millions. After that, the Jews submitted and became the dhimmis (servants and second class citizens) of Islam and did not have geographic political power.

     This gives a rough estimate of 270 million killed by jihad.

     h**ps://www.politicalislam.com/tears-of-jihad/

     1. Ernest Stern

      Mogguh verwijst naar een islamofobe site. Het is me bekend dat in die kringen dit soort flodderige fantasieën worden verkocht.

     2. Mogguh

      Islamofobie bestaat niet Stern, dus een islamofobe site ook niet, je kunt het niet weerleggen en wat je rest in je eenvoud is de brenger van de boodschap diskwalificeren.

     3. toetssteen

      @ES
      h**ps://www.hinduismtoday.com/modules/smartsection/item.php?itemid=4465
      Maar blijft u fijn ontkennen. Immers weet u het beter dan dr. Elst.

     4. Ernest Stern

      Mogguh, de getallen die circuleren op islamofobe sites zijn losjes gebaseerd op het werk van Koenraad Elst die onderzoek deed naar de moslimexpansie in het verre Oosten in de oudheid. Hij noemt zelf geen concrete getallen maar maakt vergelijkingen tussen het bevolkingsaantal voor en na de islamitische bezetting en veronderstelt dat er in die periode miljoenen mensen met name aan hongersnood zijn gestorven.
      Het blijft allemaal een beetje speculatie en de relatie met de moslimexpansie is al even schimmig. Islamofoben hebben daar een heel verhaal van gemaakt maar zelfs jouw islamofobe haastte spreekt van een rough estimate. We weten het eenvoudig niet.

     5. Mogguh

      Als we het volgens jou niet weten Stern hoe kan jij dan wel beweren dat christenen meer slachtoffers hebben gemaakt in de geschiedenis? Dat zou jij dus wel weten?

      Je zwetst wel zo verschrikkelijk uit je nek om dat vuil uit de wind te houden Stern dat is met geen pen te beschrijven, je spoort niet!

     6. Ernest Stern

      De bron van Toesteen bevat nauwelijks concrete getallen maar verwijst naar een vage schatting van K.Lal van 50 miljoen maar daarover zegt Koenraad dat ‘it would be hard to substantiate’.
      Het hele artikel is overigens van een vaagheid die pijn aan de ogen doet.

      Kortom vaag gewauwel van mensen die een klok hoorden luiden, maar islamofoben hebben niet zoveel nodig.

     7. Ernest Stern

      “hoe kan jij dan wel beweren dat christenen meer slachtoffers hebben gemaakt in de geschiedenis?”

      Ja, die getallen zijn nauwkeurig gedocumenteerd. Dat kan ook omdat de moordpartijen en genocides van de christen niet zo heel erg lang geleden plaatsvonden.

      De islamofoben moesten wel heel erg lang in de oudheid duiken om hun leugenachtige rekensommen te kunnen construeren. Net als antisemieten liegen ze echter makkelijk.

     8. Mogguh

      Je liegt dat je sterft Stern, je bent met stip de grootste leugenaar alhier. Laat maar eens zien die documentatie dat christenen meer slachtoffers zouden hebben gemaakt, leugenaar!

     9. Ernest Stern

      Mogguh ging onderuit met zijn 270 miljoen door moslims vermoorde slachtoffers en eist nu bewijs over het aantal doden die christenen zou hebben vermoord. Daar is hem uiteraard helemaal niks van bekend.

      Je bent te dom voor deze discussie, Mogguh.

     10. Mogguh

      Je staat met je scheve bek vol tanden W I M Stern, je kunt die cijfers niet leveren terwijl ik zojuist gedetailleerd de cijfers heb weergegeven van het aantal moorden gepleegd door moslims in de geschiedenis!

     11. Ernest Stern

      Voor mensen die zich een beeld willen vormen van het aantal genocides die wanneer en door wie werden uitgevoerd is deze Wikipedia-pagina een goede ingang.
      Voor islamitische genocides moeten we het doen van de Armeense genocide (waar islamofoben ook graag een groot nummer van maken) maar dat gaat om een aantal slachtoffers dat verbleekt bij de genocides die christenen en componisten ondernamen.

      De vage genocide in de Oudheid die islamofoben nodig hebben om tot het fantasiegetal 270 miljoen te komen wordt niet vermeld, eenvoudig omdat er geen wetenschappelijk bewijs van bestaat.

     12. Ernest Stern

      componisten = communisten

     13. toetssteen

      h**ps://www.hinduismtoday.com/modules/smartsection/item.php?itemid=4465

      Maar blijf wegkijken ES.

     14. Ernest Stern

      Vergat het Wikipedia-lemma te vermelden:

      ht*ps://nl.wikipedia.org/wiki/Genocide

     15. Ernest Stern

      “h**ps://www.hinduismtoday.com/modules/smartsection/item.php?itemid=4465

      Maar blijf wegkijken ES.”

      Toetssteen is een tr0l die zich hier beperkt tot het wapen van drollen over de schutting.

      Ik gaf al inhoudelijk commentaar op deze link (waarvan ik betwijfel of hij die zelf heeft gelezen) maar de sukkel blijft de link autistisch herhalen.

      Triest.

     16. Canta

      Mogguh

      Er zijn linkse en rechtse dictaturen ( geweest) die verschrikkelijke dingen hebben gedaan.
      Bij alle religies zijn er extremisten te vinden, die verschrikkelijke dingen
      ( doen) hebben gedaan.
      Wat deze Maleisische premier zegt is natuurlijk belachelijk maar
      laten we niet een hele groep veroordelen op wat een enkeling zegt of doet. Dat is nl wat ik hier regelmatig zie gebeuren.

     17. vandaag

      canta wil het nog graag bij incidenten houden van individuen terwijl dat station al lang gepasseerd is getuige de ontmantelingen van de diverse terreurcellen in Europa. 😠😠😠😠

      Luister naar de Hollandse imam ! Ook dit adept heeft niets met de vrijheid van meningsuiting.🤐🤐🤐
      De is-lam is vergif in een democratie en de is-lam erkent zowel de rechtstaat als de democratie niet ! ☹☹

      stem sociaal , stem PVV 👍

    3. homefront

     nedermoslim en islamfetisjist ernstje gooit het gauw op “islamofoob” hiermee impliceert nedermoslima ernestje dat men dus gelijk heeft..

   2. Appelstroop

    Dit getal komt bij Pamela Geller vandaan (een Zionist).

    Hier heb je linkje naar een fact check post mocht het je interesseren:

    h**p://littlegreenfootballs.com/article/39361_Fact-Checking_Pamela_Geller-_270_Million_Victims_of_Islam

    1. Ernest Stern

     Pamela Geller staat bekend als een eminente wetenschapper die reuze objectief naar de islam kijkt.

     🙂

     1. evil knievel

      Wat n 8erlijk wijf dan!🤣🙈

    2. vandaag

     Hoe groot het getal is zal mij verder worst zijn echter de kruistochten van de islamieten hebben vele het leven gekost.

     quote Moslims lijken te vergeten dat zij hun eigen kruistochten hadden, gedurende enkele eeuwen voor de Europeanen hun kruistochten begonnen als verdediging tegen de islamitische expansie en jihad. Islam was de agressor in haar eigen kruistochten, lang voordat Europa reageerde met haar eigen.
     De islamitische expansie startte in de 7e eeuw en heeft voortgeduurd tot en met de zeventiende eeuw. Zo veroverden de moslims in 1453 nog Constantinopel en werden hun aanvallen bij Wenen voor de tweede keer afgeslagen (eerder in 1529) door de Europeanen. In de zeventiende en achttiende eeuwen namen de islamitische kruistochten af als gevolg van het Westerse verzet.

     Vechten in Jihad is volgens de profeet van de islam, Mohammed, de beste daad die een moslim kan doen (Sahih Bukhari 4.52.44).
     Vandaar dat moslims die er op in hakten, branden stichtten en bekeringen afdwongen, niet afweken van de fundamenten van de islam en koran, maar die juist nauwgezet volgden. Het is een helder en onwelgevallig historisch feit dat in de tien jaren dat Mohammed in Medina woonde (622-632 na Chr.), hij 74 rooftochten, expedities of volledige oorlogen leidde of initieerde, variërend van kleine moordsquadrons tot de Taboek-kruistocht. Soms resulteerden de expedities niet in geweld, maar een gewelddadig moslimleger lag altijd op de loer. end

     1. Appelstroop

      Ik heb het boek gelezen ja, tis inderdaad allemaal niet best.

      De 270 miljoen moest ik alleen even rechtzetten, want dat was gewoon lariekoek uit de zionistische hoek.

   3. faraday

    Waar komt de islam vooraan in het verhaal over de laatste eeuw, honderd jaar dus, gepleegde wandaden en misdaden tegen de menselijkheid?
    Khadaffi, gewipt en gestript door Sarkozy was geen lieveling, maar onder zijn bewind was er WEL rust en dankzij hem GEEN Nigeriaanse vluchtelingen om maar wat te noemen. Er is daar terug slavenhandel en goedkope organen te verkrijgen voor ons ‘beschaafd’ westen. Niemand weet hoeveel mensen er zijn omgekomen als gevolg van de vernietiging van Irak, Afghanistan, Libië en, bij uitbreiding, Syrië en Jemen door de Coalition of Death onder leiding en goedkeuring van ons christelijk westen.
    Niemand weet zelfs hoeveel mensen westerse troepen zelf rechtstreeks hebben gedood. Dat is een enorm aantal en daarbij moet u degenen toevoegen die stierven in een daaropvolgend conflict veroorzaakt door de gedwongen ontmanteling van de verschillende staten, het zijn er zeker miljoenen, rechtstreeks en onrechtstreeks.
    Westerse agressieve oorlogen tegen coronavirus, als je jonger bent dan 60, is je kans op overlijden bijna zeker slechtst 1 op 500 als je het oploopt.
    Onthoud dit: uw overlevingskansen zijn enorm beter dan die van een burger in een land dat ons beschaafd en christelijk westen de afgelopen jaren heeft gekozen binnen te vallen.

    1. evil knievel

     Ga je gal aub ergens anders spuwen,8erlijke m0ng00l!🖕😁👋

    2. Loelap

     Wat een zeer onvolledig en eenzijdig bulshit verhaal. Zeker aanhanger van de vredes religie of een linkse wegkijker.
     Het Westen is succesvol wat jaloezie opwekt. Ze komen maar wat graag naar hier om mee te profiteren van dat succes. Moslinlanden zijn zonder uitzondering sh.thole landen.
     Die landen zijn qua ontwikkeling nog in de middeleeuwen. Het geloof houdt de ontwikkeling al eeuwen tegen.

   4. Steven Opti

    Hoi Bolkenstijn. De hele Islam met onkruid vergelijken verdiend geen schoonheidsprijs. Er zijn heel veel aanhangers van de Islam in Nederland waar autochtone Nederlanders een voorbeeld aan kunnen nemen. De radicale Islam aanhang is andere koek. Maar dat geldt voor alles wat radicaal is. Tweedracht zaaien helpt niet.

    1. vandaag

     Ik heb ze nog niet gevonden na de aanslagen op de twin towers Steven. Wel hordes feestende islamieten op mercatorplein , plein 40-45 enz

     De is-lam is de is-lam. Er is geen gematigde is-lam zoals je nu wereld wijd kunt ervaren na de onthoofdingen in Frankrijk. Niet in oorlogsgebied in Syrie of door IS maar door een schatje uit de hordes gelukszoekers van mutti merkel wir schaffen das in een kerk midden in Frankrijk.

     Het is de is-lam die het pure gif is voor de westerse democratie omdat ze zowel die rechtstaat als de democratie niet erkennen. Das geen tweedeling zaaien maar dat is de feiten willen erkennen. De is-lam heeft niets met onze westerse maatschappij wanneer gaat dat toch eens doordringen bij de deugmenschen ?

     1. Ernest Stern

      Mijn complimenten, vandaag. In deze bijdrage zitten eigenlijk geen taalfouten. Wereldwijd schrijf je aan elkaar, maar dat is een detail.

     2. vandaag

      dank je wel voor de voortreffelijke inhoudelijke reactie stront vlek , niemand kan tegen zoveel inzicht iets inbrengen hufter , echt fantastisch voor een hersenloze taal nazi

     3. Ernest Stern

      Nog even repeteren, vandaag: hoofdletter aan het begin van de zin, geen spatie voor de komma en een punt aan het einde van de zin.
      Het woord ‘taalnazi’ schrijf je uiteraard aan elkaar.

     4. vandaag

      dank je wel voor de voortreffelijke inhoudelijke reactie stront vlek , niemand kan tegen zoveel inzicht iets inbrengen hufter , echt fantastisch voor een hersenloze taal nazi.

    2. Loelap

     Er is iets fundamenteel mis met de religie van de wrede. Dat betekent niet dat er geen fatsoenlijke en aardige moslims zijn.

  2. faraday

   En nu stellen we ons vragen met het strategisch inzicht van een neanderthaler om ons nog eens te laten meesleuren in het zoveelste moeras, vergetend dat het Westen (met Franse steun) dit pas beginnend millennium zorgde voor de massaslachting in Irak en Afghanistan, het de burgeroorlog in Syrië op gang trok en met wapens bleef steunen en Libië in vuur en vlam zette. Goed voor – rechtstreeks en onrechtstreeks – miljoenen doden.
   We kunnen toch geen vragen stellen en beantwoorden waarom we die landen aanvallen en zo gedurende de laatste twee decennia miljoenen gelukszoekers veroorzaken of wat raar toch dat er zoveel wraak beluste vluchtelingen zijn.
   Wie zou toch de grootste terrorist zijn? De persoon die het hoofd afhakt, of de supermacht die pleitte voor de invasie van Irak op basis van leugens – en het nog steeds verdedigen als een ‘bevrijding’ – en nu doen alsof ze zich grote zorgen maken over het menselijk leven: ‘steun de strijd tegen corona wereldwijd’. Die super huichelaars zijn inderdaad walgelijk.
   Daesh, IS en consorten zijn toch ontstaan uit de plaatselijke geïmporteerde Al Qaida-branche en Al Qaida is toch ontstaan uit een verzetsgroep tijdens de Afghaanse Oorlog, Operatie Cyclone, gesteund door en met de CIA nog voor die oorlog begon?
   Wie is de hoofdschuldige bij een moordzaak, de huurling of de opdrachtgever?
   En nu herdenken we elk jaar het netjes parkeren van een paar vliegtuigen in hun symbolisch kruis terwijl het allemaal begon bij de opdrachtgevers van de Sjors en Jimmy Carter club?
   Wat hebben we toch een kort geheugen over onze neokoloniale kruistochten, terug van nooit weggeweest.

   1. evil knievel

    8erlijke mafklapper!🖕😁

   2. Canta

    faraday
    Hè hè, eindelijk eens iemand die wat verder kijkt dan zijn neus lang is!!!!!!!

 2. vandaag

  Uitstekende opmerking, dan hebben westerlingen het recht om die islamieten terug te trappen naar hun islamitische land van hun keuze. Opzouten met al die dubbele nationaliteiten om mee te beginnen. Wegwezen met die mafklappers dus de import en de omvolking wordt per direct gestopt.

  De westerling is de is-lam spuugzat met zijn discriminatie kaart en aanslagen vanuit een boek en een profeet die een kind huwde wat de lagere school nog niet ontgroeid was. Een achterlijke ideologie met normen en waarden uit het stenen tijdperk. Een ideologie die 1000 jaar achter loopt en onthoofden van onschuldige mensen normaal vindt.

  stop the massacres of the now, stem sociaal , stem PVV ,

 3. LifeBuddy

  Deze mahathir mohamad is een burgeroorlog aan het propaganderen.

  1. vandaag

   lees nostradamus zou ik haast zeggen

 4. Bolkestein

  Vind iemand het nog gek dat bijvoorbeeld de Visegrad V4-landen zoals Polen en Hongarije en andere Oosteuropese landen geen Islamitische immigranten te willen en hen wijselijk ook aan de poort weren en dat ze hun reet afvegen met de dictaten van de EU dit wel te moeten doen? Ik kan daar alleen maar hulde voor uitbrengen. En hulde voor hun rechte rug dat ze zich noch laten omkopen, noch laten chanteren.

  1. vandaag

   RAAK , zou de stront vlek zeggen of hear , hear , hear

   Naar Nederland vertaald komt dat uit op minder , minder , minder
   stem sociaal , stem PVV

  2. Edjan

   @Bolkestein +++++

   1. Jack Flash

    Bolkenstein@👍👍👍

 5. Steven Opti

  Jammer dat zo’n seniele ex president nog enige vorm van aandacht krijgt met deze idiote opmerkingen. Negeren is de beste oplossing want tweedracht zaaien in de maatschappij gebeurt al te veel.

  1. vandaag

   tja , de is-lam is vol gas bezig met zijn tweedracht zaaien. Dankzij de omvolkingsplannen van de VN hebben ze de wind mee. Onbegrijpelijk. Gif bestrijden is geen tweedracht zaaien, das een misvatting

   stem sociaal , stem PVV

 6. Ritter

  “Om aanslagen te verklaren, is een blik op het leven van de Profeet voldoende. Hij rechtvaardigde de politieke moord voor het heil van de islam. En mensen bang maken, terreur uitoefenen, werd voorgeschreven als een nobele methode om paniek te zaaien onder de vijanden van het geloof.”

  ht*ps://www.trouw.nl/nieuws/de-gematigde-islam-bestaat-niet~bc5e31f4/

 7. evil knievel

  Hey,daar hebben we de eega van Sterretje! 😁

 8. AidemediA

  Miljoenen Fransen doden is de boodschap van deze ex premier Maleisië. Prima ventje, nee dus. Hij laat zien, wat moslims over en van het westen vinden. Plus erdogan klaagt Wilders aan. Allemaal boze moslims. Opruien heet zoiets. Wat er in het verleden is gebeurd met kruisochten en andere genocide uitspattingen christenen of moslims is verleden tijd. Nu is de tijd rijp om een einde te maken aan de moslim dreiging, van overheersing. Uitgeprocedeerden onmiddellijk WEG uit Nederland. Moskeeën DICHT. Nieuwe bootjes idioten meteen TERUGSTUREN. Niet aangepasten aan de westerse normen en waarden WEG uit Nederland. Criminele allochtonen, Nederlands paspoort afpakken en met familie en al uitzetten.

 9. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Beste makker met alle respect ik walg ook van dit soort geweld..

  Maar zit er helaas naast als het om de Heilige oorlog gaat.

  De verhalen dat je zo maar een land ,staat, of een individueel de Heilige oorlog mag verklaren is echt knip klare onzen en plunderen is al helemaal niet te toe gestaan.

  1 je mag enkelt je zelf verdedigen tegen elke indringende persoon de dwangmatig jou huis, familie of land de aanval verklaard.

  En de verzen in de Koran waar in wordt aangegeven dat je de ongelovigen dient te doden waar gij ze tegen komt verwijst naar de slag van Badr en Uhud buiten de stad van Medina in Saudi Arabie..

  En het geeft ons dus niet het recht om iemand zonder enige reden te moorden.
  Sterker nog volgens de Sharia dient deze man de zelfde straf te krijgen als dat hij is begaan.

  Er staat nergens in de Koran dat je onschuldige mensen mag moorden Maar sommige mensen zowel binnen de islam als niet geloven maken er een eigen interpretatie van om als gekken te handelen.

  Helaas bestaan zulke dwazen ook

  1. vandaag

   kleurloos,

   Je weet inmiddels hoe ik over de is-lam denk. Ik walg ervan maar dat betekent niet dat ik de individuele moslim haat. Vrienden genoeg, Turken, Marokkanen, Syrier, Irakees, Iranees en diverse Indiërs. Sommige stemmen zelfs Wilders omdat ze zelf vinden dat het moet stoppen met het importeren. Dan ook nog een horde collega’s waarvan sommige echt heel extreem zijn. De radio spelen mag niet. Kroketten in de kantine dat kan niet enz enz

   Over de koran wordt zelfs in die kringen gedebatteerd over wat er nu staat in de koran. Ik luister dan enkel en vermaak me volop. De jihad uit de oudheid is nooit herroepen dat zou jij ook moeten weten. Het verderfelijke westen moet derhalve volgens die uitspraak nog steeds onderworpen worden. Hele hordes islamieten erkennen derhalve de rechtstaat en de democratie waarin zij wonen niet. Ik heb je wel eens gevraagd om te kijken bij het cbs naar cijfers omtrent criminaliteit en dan moet zelfs jij schrikken over de hoge aantallen uit de relatief kleine bevolkingsgroepen.

   Zo zit er ook veel extremisme in die groepen. Teveel extremisme naar wat ik dagelijks ervaar. De secretaresse is geen kech en de leidiggevende is geen zemmel. Het is ongehoord wat men uitkraamt en welke straf men in gedachte heeft. Ik ben pas geleden door een marokkaantje benaderd van hooguit 12 die beledigd was toen ik zei dat de rij ook voor hem gold. Het antwoord ” wacht maar tot wij de baas zijn kafir” Dat soort uitspraken vormen mijn beeld. Doe daar een sausje aanslagen overheen en het gedrag van de gelukszoekers in de opvang en dan ben ik klaar.

   Ik vind de koran vergif en een haatdragend boek. Begin nu niet over christen , joden , de bijbel of de torah want tussen tekst en praktiseren zit een zee van ruimte.

   Dan is er maar 1 oplossing , minder , minder , minder
   Dus laten we beginnen om alle extremisten en crimineeltjes met een dubbele nationaliteit eruit te trappen. Te beginnen met het tuig in de opvang. Dan herstelt het klimaat voor mensen zoals jij hopelijk ook heel snel.

 10. HD

  Zijn het niet de zwarten dan wel de moslims, en elke dag weer wat nieuws.
  Allemaal terug naar waar je roots liggen en neem dat schijnheilige linkse gajes ook mee.

 11. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Ik begrijp jou emoties en zeker voor een niet moslim is dit heel moeilijk te bevatten..
  Maar ik kan je verzekeren dat een hele grote meerderheid van de moslim gemeenschap hier ook van walgt sterker nog in Marokko worden die haatbaarden echt keihard aangepakt en voor een heel lange tijd de bak in.

  Ik denk dus dat het ook aan de softe rechtsysteem
  Ligt dat hier in Nederland gehanteerd worden
  In Marokko zijn de straffen zeker niet mals

  En dat je door bepaalde straattuig wordt beledigd dat is gewoon een teken van wan opvoeding

  Maar ik kan je van uit mijn hart vertellen dat mensen uit zichzelf dingen doen en laten en vervolgens het naar de Koran refereren..

  Zo wordt er gestolen wat volgens de Koran een grote zonde is
  Zo wordt er bedriegt wat ook een grote zonde is
  Zo wordt er verkracht wat ook een grote zonde is

  Zo kan ik nog wel even doorgaan om maar aan te geven dat het juist niet door de Koran komt maar de mens als individu die misbruik maakt van onwetendheid van andere mensen.
  Met namen hersenspoelen

  Ik heb zelfs een paar keer hevige discussie gehad met hangjongeren en hun ouders.
  Met namen over dingen doen die het daglicht niet kon verdragen en dan converteer ik ze met hun gedrag..

  Dus ja ik kan me enigszins in je frustratie vinden.
  Als het over tegenstrijdigheid gaat.

  1. vandaag

   `@kleurloos

   Op het Mercatorplein en plein 40-45 braken volksfeesten uit onder de islamieten na de aanslagen op de twin towers. Er kon geen auto meer passeren door de feestende massa. Mijn frustratie is dus nog veel groter dan je denkt.

   En een joch van nog geen twaalf die weet te vertellen dat ik een ongelovige ben is kennelijk goed gehersenspoeld. Helaas is hij niet alleen ! Ik vind het allemaal zeer zorgelijk.

   I rest my case

  2. homefront

   Nee hoor kleurloos dit lieg jij, 70% van de Nederlandse islamitische moslims keuren geweld goed daarnaast vindt 75% van diezelfde Nederlandse islamitische moslims dat de islamwetten boven die van de Nederlandse wetten gelden.

   “Ik denk dus dat het ook aan de softe rechtsysteem
   Ligt dat hier in Nederland gehanteerd worden”

   Als moslims aangepakt worden schreeuwen jullie moord en brand, RASCISME, DISCRIMINATIE, HUIDSKLEUR, etc etc.

   En de nog grotere leugen dat kleine pubers vaak amper weten waar ze het zelf over hebben, is een typisch islam dingetje ook wel bagatelliserend genoemd, je moet als opvoeder dit in de kiem smoren…

 12. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Feesten om andere mans dood is zoizo walgelijk en triest.
  Maar ze beseffen het pas als het hun over komt..

  En laat je niet gek maken door kleine pubers..
  Die weten vaak amper waar ze het zelf over hebben.

  1. vandaag

   quote Die weten vaak amper waar ze het zelf over hebben. end

   Dat is nu juist me probleem , die pubers veeg ik me reet mee af maar dat ze die gedachten van huis uit meekrijgen baart me ernstig zorgen. Ik heb er 1 een keer ze eigen mes bijna laten opvreten. Ik krijg ” respect ” in het winkelcentrum zoals hun dat noemen. Ik heb geen direct probleem maar wat ik om me heen zie baart me ernstig zorgen en dat is de laatste 5 jaar echt geëxplodeerd. En de kern vriend is de is-lam niet de individuele moslim die zijn bek ook niet open durft te doen tegen het tuig !

   Er moet dus iets gebeuren dat moge duidelijk zijn.

 13. Kleurloze Politiek

  @vandaag

  Wat dat die hangjongeren betreft is echt een drama aan het worden en voornamelijk het gemak waarmee ze aan wapens kunnen komen is echt lachwekkend..

  Ik sta zelf ook soms versteld van bepaalde dingen die ik hoor en zie.

  Maar goed ik kan slechts adviseren brengen bij sommige van die jongeren en hopen dat het helpt maar ik kan helaas geen wonderen verrichten.

  1. vandaag

   quote maar ik kan helaas geen wonderen verrichten. end

   ik ook niet helaas maar ik denk dat we elkaar heel goed begrijpen en das dan weer een plus

 14. Canta

  Vandaag
  “canta wil het nog graag bij incidenten houden van individuen terwijl dat station al lang gepasseerd is getuige de ontmantelingen van de diverse terreurcellen in Europa”.

  Genuanceerd denken is jou duidelijk onbekend.
  In China worden de Oeigoeren onderdrukt. Zijn alle Chinezen daarom onderdrukkers?
  In de Centraal Afrikaanse Republiek zijn moslims gedood door christelijke milities.
  Zijn daardoor alle christenen moordenaars?
  In Myanmar worden moslims verkracht en vermoord. Zijn daardoor alle inwoners verkrachters en moordenaars.
  Misschien moet je die oogkleppen eens afdoen.

  1. vandaag

   Zeik niet over andere misstanden in de wereld minkukel.

   We hebben het over onthoofdingen in Europa door islamitische mafklappers uit terreurcellen die de is-lam aanhangen.

   Mooie nuance op je blabla bladieblabla verhaal lijkt me

   1. Canta

    vandaag
    Het is duidelijk, wanneer jij het hebt over onthoofdingEN in Europa terwijl dat 1x is gebeurd en je kijkt niet naar wat er verder in de wereld gebeurt ( dus oogkleppen) dan is het logisch dat je zo’n vertekend beeld hebt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.