Smakeloos links barst na Trumps coronabesmetting uit in buldergelach, leedvermaak en doodsverwensingen: ‘LOL!’

Het viel ergens natuurlijk te verwachten, maar ergens blijft het natuurlijk ook enorm teleurstellend: toen vanmorgen het nieuws brak dat president Trump het coronavirus onder de leden had, moesten talloze mensen tóch even van de situatie gebruik maken om te laten weten dat ze erg genoten hebben van het nieuws.

Dat de Amerikaanse president Trump vele politieke vijanden heeft, is overduidelijk en gezien de afgelopen vier jaar eigenlijk ook wel logisch. Maar dat zijn tegenstanders, die hem constant door het slijk halen voor gebrek aan medemenselijkheid, meteen hun maskers laten vallen op het moment dat Trump het potentieel dodelijke coronavirus oploopt? Uh, tja… dan is dan wél weer opmerkelijk.

Zo meende Volkskrant-columniste Heleen Mees te moeten opmerken dat “God bestaat,” nadat Trump bekendmaakte positief te hebben getest. Jasper Schilder, eindredacteur van The Best Social Media, zag meteen aanleiding tot een vreemd gebbetje: “Trump voor het eerst in 4 jaar positief in het nieuws.” Ook vindt een OMT-lid het kennelijk wel de tijd om te speculeren dat Trump komt te overlijden over een maandje, terwijl Volkskrant-journalist Maarten Keulemans daar heel hard om moet lachen: “Lol!”

Behalve gevestigde namen mengen ook onbekende mensen zich in de weinig smaakvolle Trump-bashsessie. Eén iemand vindt het “fascinerend” dat Trump langzaam geen adem meer kan halen, terwijl een ander hoopt dat Thierry Baudet de volgende is die COVID-19 oploopt.

In het buitenland is het al niet veel beter. Daar gaan tweets viral van mensen die Trump een “speedy recovfefe” heeft, ofwel dat dit de zoete wraak is van de onlangs overleden progressieve opperrechter Ruth Bader Ginsburg.

Wat dat betreft kunnen al die lui beter een voorbeeld nemen aan verschillende non-stop Trump-critici die wél in staat bleken een normale tweet neer te pennen. Rachel Maddow (van het linkse tv-netwerk MSNBC): “God bless the president and the first lady. If you pray, please pray for their speedy and complete recovery — and for everyone infected, everywhere.“, de progressieve dominee Jesse Jackson Sr.: “We must all pray for the full recovery of the President& his wife.” En ook de linkse actrice Alyssa Milano: “As someone who has had #COVID19 and still suffers from post-covid syndrome, I can honestly say with all that I am that I wouldn’t wish this virus on my worst enemy.

Maar het laatste woord is voor Piers Morgan, die Trump constant aanvalt: “Interesting to see those who’ve spent the last few years screaming that Trump’s an uncaring, heartless empathy-devoid b*stard now spewing their gleeful joy that he & his wife have a deadly virus. They’re no better than the man they loathe.“. Zo is dat!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Jack Flash

  Hoe ordinaire links zich gedraagt hoe meer weldenkende mensen zich zullen distantiëren ervan.
  Vreselijk volk.

  1. Jack Flash

   Ordinairder

  2. josemoonen@70

   INDERDAAD, Jack !!👍

 2. LifeBuddy

  Nu pas begrijp ik, waarom er een aantal dure auto’s met gesluierden, door het open raam aan het tjielpen waren. Jammer dat ik dat Niet heb kunnen filmen!!!

 3. Blondie

  Kijk sommige personen hebben de mogelijkheid, om hun mening centraal te stellen.

  Sommige gebruiken die positie, om daar misbruik van te maken.

  Sommige gebruiken zelfs die positie, om een ander zijn mening uit te stuffen.

  1. wesley benley

   Euh ja,….. dat geldt voor béíde kanten van het politieke spectrum.

 4. Ritter

  De haat die sommige mensen hebben voor Trump is onbegrijpelijk.

  Trump is de President van de vrede en van de deals.

  Trump is geen enkele oorlog begonnen en trekt de troepen terug.

  Hij heeft een historische vredes deal bereikt in het Midden Oosten en een vredesdeal tussen Kosovo en Servië.

  Hij heeft voor de VS nieuwe handelsdeals gesloten ( b.v vervanging van het slechte Nafta verdrag) en heeft de prijzen van medicijnen verlaagt.

  Ook heeft Trump een historische gevangenis hervorming doorgevoerd en meer van dat soort dingen.

  Trump heeft ook voor minderheidsgroepen meer gedaan dan Obama. Vandaar dat er nu meer Latino’s en Afro Amerikanen op Trump zullen stemmen dan in 2016.

  Ook blijft hij praten met Rusland en NK in plaats van oorlogvoeren.

  Maar hij word gehaat door het politieke en media establishment die hem al 4 jaar lang demoniseren. En deze haat voor Trump heeft het media establishment overgebracht op het publiek.

  Ook zien we dat het geweld in de VS die nu in steden heerst die door Democraten word bestuurd door links word uitgevoerd. Daar is geen Trump supporter bij betrokken.

  Antifa en BLM voeren het geweld uit en veel media steunen deze relschoppers.
  =========

  ht*ps://twitter.com/realDonaldTrump/status/1311512518800470016

  1. LifeBuddy

   Ritter, kheb gister de vpro gezien, die een journaliste [Is tegen de Muur van Trump] naar de grens met mexico heeft gestuurd. Na de mensen daar gesproken te hebben, is zij Ineens Voor de muur van Trump. [Democratische] Antifa,BLM en ultra sLinkse maken Meer Kapot dan je Lief is.

   1. halo1

    Hoe heette dat programma?

  2. Bolland

   100 % eens !!!

  3. toetssteen

   @Ritter
   100%!

  4. Beukman

   Ook Ritter kan niet ontkennen dat dankzij vier jaar Trump de verdeeldheid in de VS enorm is toegenomen.

   1. M.Dikker

    Dat is in Nederland ook zo. Is dat de schuld van Trump?

    1. Cycle25

     Volgens links wel, alles wat conservatief, rechts op de wereld loopt moet kapot van links, en zoals Patrick Moore al talloze keren riep :

     links is een radicale beweging geworden tegen de mensheid

   2. Ritter

    Beukman

    Die verdeeldheid was er al onder Obama.

    Waarom denkt u dat Trump de verkiezingen heeft gewonnen?

    Omdat veel mensen onder Obama zich “niet gehoord” voelde. ( de z.g. “forgotten man”)

    Obama had onder de media en Hollywood zijn grootste supporters en die hoorde je dus niet over de “verdeeldheid”. Want zij hadden de macht.

 5. Ritter

  Hetzelfde zien we bij Trump; die word constant uitgemaakt door de media voor “racist” en moet constant van de media zich van z.g “white supremacisten” distantiëren.
  Een van de valse matra’s die de media verspreiden is dat Trump een “racist” zou zijn.

  In werkelijkheid heeft Trump zich al talloze malen gedistantieerd van z.g “white supremacisten” …………. maar voor de media is het nooit genoeg. Trump kan het 100 keer doen en dan is nog niet genoeg.

  Ook heeft Trump veel voor de Zwarte gemeenschap gedaan. O.a. historische gevangenis hervorming ( lukte Obama niet) ; veel geld naar zwarte onderwijs; het verklaren van bepaalde gebieden tot z.g. “opportunity Zones”; het steunen van zwarte kandidaten; enzovoorts.
  ========

  Trump veroordeelt racisme, haat en blank nationalisme tijdens zijn eerste termijn.

  ht*ps://twitter.com/tomselliott/status/1160669802706472960

 6. saddy

  Trump gebruikt toch Hydroxychloroquine? Dan heeft hij hoogstens wat donkere urine of diarree de komende week.

  Als Thierry verder gezond is dan zou het gezien zijn leeftijd erger geweest zijn als iemand hem de griep had toegewenst.

 7. Ritter

  De media proberen nu zoveel mogelijk paniek te creëren.
  ===============

  Chaos ‘en’ onrust ‘: media drukt op paniekknop na Trumps positieve coronavirus-test

  Meerdere nieuwsorganisaties drukten onmiddellijk op de paniekknop na het nieuws van president Trump dat hij positief was getest op COVID-19, ondanks de verzekering van de arts van het Witte Huis, Dr.Sean Conley dat hij verwachtte dat de president zijn taken “zonder onderbreking” in de nabije toekomst zou vervullen. .

  De verzekering van de dokter vond geen weerklank in de pers.

  ht*ps://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/2/chaos-and-upheaval-media-hits-panic-button-after-t/

  1. Logica

   Volstrekt met jullie eens. Kijk ook eens hier. Ik zal Rutte, Klaver of wie dan ook nooit dood wensen. Zie ook de doodsbedreigingen aan het adres aan Wilders en Baudet. Nu opnieuw is Trump het doelwit. Extreem links laat weer zien hoeveel haat en frustratie ze hebben. Diep triest.

  2. Maurits Dekker

   Trump gebruikt hydroxychloroquine en zal daarom naar verwachting niet ziek worden.
   Dit middel werd door huisarts Dr. Rob Elens met succes voorgeschreven totdat hij door het NHG teruggefloten werd en hem het voorschrijven van dit middel werd verboden.
   Inmiddels blijkt dat het NHG niet bevoegd is tot een verbod en wordt deze medicatie al door meerdere artsen voorgeschreven, mits de patient nog niet opgenomen is in het ziekenhuis. Is dit laatste wel het geval dan heeft behandeling met HCQ geen zin meer omdat dan al schade in de bloedvaten van de longen is aangericht.

 8. JFU

  De extreem linkse media hebben de champagne alvast klaar gezet mocht Trump het niet halen.

 9. maraton

  Tsja, Donald Hard roepen dat Nieuw Zeeland door een corona explosie(6 doden) is getroffen en nu zelf het haasje. Hoe snel je door je eigen onzin ingehaald kunt worden.
  Misschien leer je hier enige bescheidenheid van.
  Ik hoop overigens dat je dat
  gegeven is en je de tijd krijgt ook eens in eigen land rond te kijken.

 10. Bolland

  Zegt veel over zgn Wokefiguren , over 6 dagen is hij er weer “Go Donald”

 11. Beukman

  Aanstellers. Donald is positief getest, maar heeft geen symptomen. Hij komt er wel weer overheen.

  Het is moeilijk om geen leedvermaak met de man te hebben. Hij heeft per slot stelselmatig in het openbaar covid gedownplayed als iets dat vanzelf weer zou weggaan. Hij vergeleek het met een seizoengriepje. Hij stelde duizenden van zijn volgelingen bloot aan de gevaren van covid door ze onbeschermd bij elkaar te brengen. Daardoor zijn doden gevallen.

  Inmiddels weten we dankzij de Woodward-tapes dat Donald privé al in februari overtuigd was dat covid levensgevaarlijk was. Het incident waarbij iemand in het Witte Huis niesde in een gezelschap waaronder ook Trump zich bevond, waarop de president en de anderen als een haas hun toevlucht zochten, staat in schril contrast met zijn openbare opvattingen over covid.

  De democratie zou ermee gediend zijn als Donald in zijn corona stikte, aangezien hij op het moment alles doet om diezelfde democratie te ondermijnen. Het zal echter niet gebeuren. Kunnen we al wedden aan wie Donald de schuld gaat geven van zijn besmetting?

  1. Ritter

   Beukman

   Trump heeft al vanaf het begin het virus serieus genomen.

   Al in januari heeft Trump een reisverbod voor China afgekondigd en daarmee veel besmettingen voorkomen.

   De Democraten vonden dat toen niet nodig en Biden beschuldigde Trump van “vreemdelingenhaat”.

   Ook toen Trump een reisverbod voor Europa afkondigde vonden de Democraten en veel media dat niet nodig en bekritiseerde Trump voor zijn maatregel.

   Pelosi wilde zelfs dat in Februari het Chinese nieuwjaar laten doorgaan.

   Kortom, Trump nam het virus serieus maar niet de Democraten en de media die bezig waren met de impeachment hoax.

   Trump heeft ervoor gezorgd dat nu de VS nummer een zijn voor het testen. Ook heeft Trump ervoor gezorgd dat er zoveel ventilatoren worden gemaakt dat ze aan het buitenland kunnen worden geleverd.

   En Trump heeft nog veel maatregelen genomen tegen het virus.

   Iets anders is dat Trump geen paniek wilde veroorzaken terwijl hij met zijn medisch team de nodige maatregelen nam tegen het virus.

   Want als er paniek zou uitbreken en de beurs zou in elkaar storten zou het gevolg daarvan rampzalig zijn. Niet alleen voor de VS maar voor de wereld.

   Hieronder een lijst van maatregelen die Trump heeft genomen tegen het virus.

   ht*ps://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-trumps-historic-coronavirus-response/

   1. Beukman

    Ritter, Donald heeft na dat zogenaamde inreisverbod voor China nog 40.000 Chinezen het land binnengelaten.
    Trump probeert voortdurend paniek te zaaien, bijvoorbeeld nu over de Democraten die zogenaamd de verkiezingen aan het saboteren zijn. Dus dat hij geen paniek wilde zaaien inzake covid, is onzin.
    De president heeft het Americaanse volk bedrogen door te suggeren dat er weinig aan de hand was. Tot vorige week bagatelliseerde hij het gevaar nog, sterker nog: hij dwong mensen om weer naar het werk en naar school te gaan. Hij maakte Biden belachelijk met opmerkingen over diens mondkapjes. Hij speelde met de levens van zijn volgelingen door zonder mondkapje op rallies te verschijnen. Daar zijn doden door gevallen.
    Ondertussen vluchtte hij privé als een haas toen iemand in het Witte Huis moest niezen.

    Enfin, je geeft zelf al toe dat het Trumps grootste zorg was dat de beurs zou vallen. Kennelijk is dat een vrijbrief om het volk te bedriegen.

    1. Vriend

     Je bent een stumper Breukman, met je Trump-haat. Ga naar je huisarts en vraag een verwijsbriefje voor een psycholoog om je van je obsessie af te helpen. Hoewel ik betwijfel of dat nog mogelijk is.

     Wat moet jij een ongelukkig mens zijn.

     1. Beukman

      If you can’t stand the heat, stay away from the kitchen, vriend.

     2. Vriend

      Een dooddoener die nergens op slaat, Beuk. Je lijkt aan het eind van je Latijn.

      Ik heb je al vaker verteld dat ik niet erg dol ben op Trump: het is een hork, een schreeuwlelijk en een megalomane narcist. Toch zie ik graag dat hij er nog een termijn aan vastknoop omdat ik zie dat hij ook goede dingen doet (zie o.a. de Ritter-lijst) en omdat ik de Dem’s als een georganiseerd misdaadsyndicaat beschouw – the front office van de deep state.

      Kortom, ik zie de zwakke/slechte kanten van Trump, maar ook de goede. En daar ben jij niet meer toe in staat, gehersenspoeld als je bent door vier jaar indoctrinatie van vrijwel de hele hele Nederlandse pers/media die wordt aangestuurd door extreemlinkse kranten als de NYT, alsook de CIA (lees Ulfkotte’s Gekaufte Journalisten).

      Op dit moment kun je alleen nog jezelf overschreeuwen.

     3. Beukman

      Ik heb jou nog nooit ook maar één woord van kritiek op Trump horen uiten, vriend. Sterker nog: toen ik jou onlangs de feiten voorzette die een aanwijzing vormen voor het sterke vermoeden dat Donald een staatsgreep zal plegen mocht hij de verkiezingen verliezen, en dat hij zelfs inmiddels alles doet om de verkiezingen verdacht te maken, downplayde jij het zonder argumenten, en begon je weer eens op de man te spelen. Ik kan jou dus moeilijk serieus nemen, ik meen dat je naïviteit jouw zicht vertroebelt op wat er werkelijk gebeurt.

      A propos, nu we het toch over wereldleiders hebben. Al gelezen over het nieuwe boek over Putin? Dat is ook al zo’n kleptokraat die hier op DDS veel wordt bejubeld. Het goed gedocumenteerde boek windt er geen doekjes om. We zullen er nog veel over gaan horen. Hier een recensie.

      nrc.nl/nieuws/2020/10/01/roofridders-van-poetin-a4014315

    2. Ritter

     Beukman

     Trump heeft gedaan wat iedere goede leider doet; geen paniek zaaien en ondertussen de nodige maatregelen nemen.

     Een politicus , waar ook ter wereld, moet altijd een afweging maken tussen economie en gezondheidszorg.

     Zonder een goede economie is er ook geen gezondheidszorg.

     Trump heeft al in Januari een reisverbod ingesteld wat veel besmettingen heeft voorkomen.

     De Democraten vonden dat toen niet nodig.

     Kortom , toen Trump bezig was het virus te bestrijden waren de Democraten en hun vriendjes in de media meer geïnteresseerd in de “impeachment” hoax.

     En over die mondkapjes:

     Zojuist op de NOS:

     Van Dissel blijft erbij: gewone mondkapjes hebben weinig effect

     In een interview met de NOS noemt hij het recente besluit van het kabinet om mondkapjes in publieke binnenruimten dringend te adviseren daarom vooral een politiek besluit en niet zozeer een dat op medische gronden is gebaseerd.

     1. Beukman

      Ritter, inmiddels is Van Dissel zo’n beetje de enige die denkt dat mondkapjes niet helpen. De door jou zo geroemde dr. Fauci heeft Van Dissel onlangs nog gecorrigeerd.

      Donald heeft het Americaanse volk voortdurend voorgelogen: “Het zal spoedig zomaar vanzelf verdwijnen”, zei hij zelfs nog een week of twee geleden. Vanaf het begin heeft hij covid gebagatelliseerd ten koste van zeer vele doden.

      Een presidentskandidaat belachelijk maken om die wél een mondvod draagt, kan je amper “geen paniek willen veroorzaken” noemen.

      De feiten over Donalds travel ban:
      factcheck.org/2020/03/the-facts-on-trumps-travel-restrictions/

      Trump has repeatedly claimed that Democrats have “loudly criticized and protested” his imposition of the travel restrictions, and have called the decision “racist.” But while leading Democrats have been outspoken in their criticism of the president’s overall response to the epidemic, very few have criticized his decision to impose limited travel restrictions.

     2. Ritter

      Beukman

      Het feit blijft dat Trump al in Januari een reisverbod heeft ingesteld en daarmee veel besmettingen heeft voorkomen.

      Dat werd toen door Biden veroordeeld als “vreemdelingenhaat”.

      Kortom, Trump heeft veel gedaan om het virus te bestrijden.
      ==============

      At the outset, President Trump took action to stop travel from China to stem the spread to the United States as long as possible.

      While Democrats were focused on their impeachment sham, President Trump took swift and decisive action to stop travel from China in January and enhanced airport screenings to help stop cases from coming into the United States as long as possible.

      In his February 4th State of the Union address, President Trump pledged to “take all necessary steps to safeguard our citizens from the virus,” while the Democrats’ response made not a single mention of the virus or even the threat of China.

      ============
      Hieronder een lijst van maatregelen die Trump heeft genomen om het virus te bestrijden.

      https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-trumps-historic-coronavirus-response/

     3. Ritter

      Het feit blijft dat Trump al in Januari een reisverbod voor China heeft ingesteld. Biden vond dat toen niet nodig en beschuldigde Trump van vreemdelingen haat.
      =========

      At the outset, President Trump took action to stop travel from China to stem the spread to the United States as long as possible.

      While Democrats were focused on their impeachment sham, President Trump took swift and decisive action to stop travel from China in January and enhanced airport screenings to help stop cases from coming into the United States as long as possible.

      In his February 4th State of the Union address, President Trump pledged to “take all necessary steps to safeguard our citizens from the virus,” while the Democrats’ response made not a single mention of the virus or even the threat of China.

      =============

      Hier onder een lijst van maatregelen die Trump heeft genomen om het virus te bestrijden en waar de media amper over praat.

      ht*ps://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-trumps-historic-coronavirus-response/

 12. Ernest Stern

  Leedvermaak is geen deugd maar begrijpelijk is het in dit geval wel.

  Trump is direct verantwoordelijk voor duizenden Corona-doden, eerst door het virus te ontkennen, toen door geen duidelijk en consequent beleid te voeren, door twijfel en onzekerheid te zaaien over maatregelen als afstand en mondkapjes en last but not least door massa-bijeenkomsten te organiseren zonder eisen te stellen aan afstand en het dragen vanmondkapjes.
  Krankzinnig en volstrekt onverantwoord met als gevolg dat de V.S. zwaarder door het virus wordt getroffen dan welk land ter wereld ook.

  Ik hoop niet dat de man sterft aan Corona maar wel dat hij er flink ziek van wordt en lijdt zoals vele duizenden Amerikanen leden als gevolg van zijn criminele beleid.

  De kans dat hij er door tot inkeer komt is overigens gering.

  1. Vriend

   De USA is geen land, maar een federatie van 50 staten. De EU is ook geen land.

   Als je de corona-slachtoffers van Spanje, Italie, Frankrijk en de UK optelt kom je al op 142.000 doden.

   1. lucinde

    De argumenten van achterlijke vriend zijn opgedroogd….
    Nu is de USA ineens geen land meer.

    En de aarde is plat. Stumper

    1. Vriend

     Dat lucinde gelooft dat de aarde plat is ligt geheel in de lijn der verwachting: de brugklasser weet niet beter.

     Maar dat hij niet weet dat de USA een federatie van 50 staten is, is wel kwalijk. Kijk maar even op Wiki knul.

     1. wesley benley

      The USA is een federatie met een -overkoepelend- soeverein federaal (ook wel: nationaal genoemd) gezag. Talloze fondsen worden, bekostigd uit federale belastingen, aan de deelstaten van de Unie uitgekeerd om daar allerlei nuttige en noodzakelijke dingen mee te doen zoals rijkswegen, uitkeringen en enzovoort.

      Maar dat wist jij ook al lang, ouwe stiekemerd.

   2. Ernest Stern

    Het is wel opmerkelijk dan mijn goede Vriend de EU op één lijn stelt met de V.S. als zijnde federale staten. Mogelijk ziet hij in dat de EU feitelijk al een federale staat is en dat ben ik met hem eens.

    1. Vriend

     Nee Ernest, ik zie de USA niet als een land en de EU ook niet. De USA is een federatie en de EU een gedecentraliseerd samenwerkingsverband met soevereine lidstaten. En hopelijk blijft het daarbij.

     1. Ernest Stern

      De V.S. is wel degelijk een nationale staat, een federale staat weliswaar, maar een nationale staat onder leiding van een federale regering, een federaal staatshoofd en één Grondwet.

      Je spreekt onzin.

      De EU is nog geen nationale federale staat, althans formeel nog niet, maar materieel gaat het rap die kant op.

     2. Beukman

      Inzake covid roept Trump het ene moment tegen de gouverneurs dat ze hun eigen problemen moeten oplossen; het andere moment speelt hij ze tegen elkaar uit en weigert hij met geld over de brug te komen tenzij ze hem in het openbaar absolute trouw beloven.
      De man weet kennelijk zelf ook niet wat de VS is.

      Overigens schrijft Jill Lepore in haar nieuwe boek over de geschiedenis van de VS dat men op een bepaald moment niet meer van “the United States” sprak als een meervoudsvorm, maar als een enkelvoud. Dus: “The United States is….” Waaruit zonneklaar blijkt dat Americanen de VS als één land beschouwen. Interessante observatie.

     3. Vriend

      “De V.S. is wel degelijk een nationale staat, een federale staat weliswaar..”

      Dat zeg ik ook. Maar daarmee is het nog geen land.

    2. vandaag

     de stront vlek maakt weer eens oneigenlijke koppelingen in iemand zijn tekst om iets te beweren wat niet gezegd is. Zielig stuk arrogant verdriet

  2. Umut Aydin Sahin

   Trump is verantwoordelijk voor duizenden Corona-doden? Dan zijn alle andere wereldleiders dat onherroepelijk ook. Elke nagelaten mogelijk effectieve maatregel zou het sterfecijfer drukken. Erdogan, de grote leider van Turkije, doet het mooier. Slechts de vooraf daadwerkelijke positief geteste burgers, die effectief overlijden aan Covid-19, gelden als slachtoffer van Corona.

  3. vandaag

   je bent een randdebiel en dat bewijs je dagelijks stront vlek. Voor jouw steen reserveren we, hij was bang voor corona maar stierf aan influenza 🙂

 13. vandaag

  hopelijk grossiert links straks in vogelaartjes

 14. Michael M

  Dat geeft al weer aan hoe smakeloos achterlijk hersenloos volk is dat links. Leedvermaak. Ziek en achterbaks. Gaven ze maar een goed voorbeeld dan deden alle mensen met ze mee, dus noem eens 1 ding waar links wel goed in zijn? Alleen maar haat.

  1. M.Dikker

   Mee eens. Je hebt links en extreem links. Onder die extreem linksen woedt alleen maar haat. Brrr. Ik wil niks met zulke “mensen” te maken hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.