Video! Frankrijk zit met diversiteitsprobleem: ‘jongeren’ bestoken politiesecretariaat met mortiervuurwerk!

De Europarlementariër Gerolf Annemans (Vlaams Belang) deelt een video op Twitter van Franse ‘jongeren’ die een politiesecretariaat in Parijs bestoken met zwaar mortiervuurwerk. Dat cultuurverschilletje is natuurlijk gewoon op te lossen met wat betere communicatie vanuit de Franse overheid, die ze even moet vertellen dat dit niet de bedoeling is!
Hier de gedeelde video:

Één ding is duidelijk, dat zijn geen Romeinse kaarsen! En dit is ook niet een losstaand incident. Frankrijk wordt jarenlang dusdanig geteisterd door het ‘diverse‘ deel van de Franse bevolking, dat we inmiddels wel van een patroon mogen spreken. Macron laat z’n agenten liever inslaan op Franse arbeiders die een weg blokkeren, of op z’n eigen brandweerlieden die gingen protesteren. Maar dit soort lui durft hij maar niet aan te pakken!

Misschien een mooi onderwerp voor de Fransen om dáár eens een keer voor de straat op te gaan, want dit lijkt echt alleen maar erger te worden daar. Niet dat het in Nederland nou zo veel beter is wat betreft het importeren van tuig, maar die schieten tenminste nog niet met zwaar vuurwerk op politiebureaus. Kapmessen zijn hier dan wel weer populairder, zo lijkt het wel. Net als het in elkaar trappen van buschauffeurs. Zo zien we toch nog een beetje nieuwe culturele verschillen (en dus diversiteit!) ontstaan tussen Europese landen. Dat zullen de linkies in Europa toch willen vieren!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. vandaag

  deze beelden krijg je bij de NPO niet te zien.

  minder , minder , minder

  1. Blondie

   NOS NPO = FAKE NEWS.

   EUROPA raakt in oorlog.

   NEXIT nu.

  2. Vanduinen

   Die beelden van de sponsors van DDS, bedoelt u?

   1. liefdevol rechts

    Ach, dat zijn enkel jongeren die een feestje aan het bouwen zijn, dat is toch geen mortier vuurwerk?😁

 2. C.oitus

  Nou en.

 3. ikweetwatikwil

  Links zegt, WEN ER MAAR AAN.

 4. homefront

  h**ps://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006NvAbUAK?tab=publications

  Dit zou iedereen eens goed moeten bestuderen, migratie is een groot onderdeel, vergis je niet…
  Covid 19 is slechts een afleiding…

 5. LifeBuddy

  HaHaHaHa, hier wordt ik niet meer koud of warm van. Als populist heb ik dit in ieder geval Niet geoogst, dat laat ik aan ernest en meriadoc over!!

 6. Bolkestein

  Dit soort toestanden hebben ze in Budapest of in Warschau niet. En hoe zou dat nou toch komen?

 7. 56RdK

  Tja, importresultaat. Islamitisch en niet-westers ingesteld volk dat door naief en dom deug in alle opzichten wordt gefaciliteerd, tot manipulatie van en door de media toe. Opdat feiten vooral niet worden en zullen worden geopenbaard.
  Want de waanzin omtrent de inclusie en diversiteit moet doorgaan, ten koste van alles, dus ook van de veiligheid en vrijheid.
  Is net Nederland dus.

 8. Eppo123

  Precies zoals 56RDK schrijft, dit staat ons ook te wachten, het is immers het gevolg van het binnenhalen van kansarmen met andere waarden en normen.

 9. saddy

  Misdaad is ook een bedrijfstak.

  Als je 10.000 euro krijgt om te investeren in je toekomst is een mortier geen gekke investering. Naast een snellere scooter natuurlijk.

  Een volledig ingerichte martelkamer krijg je niet voor dit geld, dat wordt time-sharen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.