Vijfde colonne-partij NIDA wil verboden Franse islamismeclubs met open armen in Nederland ontvangen

Het lijkt je soms moeilijk voor te stellen, maar er zijn dus partijen die gewoon nóg onwenselijker zijn dan DENK, die aan de leiband loopt van haar Midden-Oosterse zusterpartijen. En die nóg onwenselijkere partij, die heet NIDA.

De clash of civilisations laat zich goed zien dezer dagen: terwijl de Westerse landen als één man achter Macron gaan staan, die schande sprak van de moord op Samuel Paty en de schuldigen aanpakt voor die gruwelijke daad, klagen landen met een veelal islamitische inslag steen en been over schending van hun vermeende recht niet gekwetst te worden. Het regent aangiftes, demonisering van politici als de Franse president maar ook Geert Wilders, en zelfs economische boycots.

De belangrijkste oorzaak voor die mohammedaanse woede lijkt gelegen te zijn in het feit dat Frankrijk niet alleen de moordenaar van Paty berecht, maar ook iedereen die heeft meegeholpen met de haathetze tegen die onschuldige docent. Dat betekent dat enkele polariserende islamistische clubs en moskeeën hun deuren hebben moeten sluiten.

En die daad leidt ook bij Nederlandse (pseudo-)salafisten tot een hoop bizarre ideeën. Zoals het idee dat de clubs die het bloed van de Franse geschiedenisleraar aan hun hand hebben kleven gewoon onderdak in Nederland zouden moeten kunnen vinden, zoals verwoordt door de Rotterdamse partij NIDA:

“De Rotterdamse partij Nida wil de verboden Franse moslimorganisaties ‘collectief tegen islamofobie’ (CCIF) en Baraka City een toevluchtsoord bieden in Nederland. De Franse minister van Binnenlandse Zaken ziet deze ­organisaties als ‘een vijand van de republiek’.

Volgens Nida-voorman Nourdin El Ouali is er een heksenjacht gaande op moslimorganisaties. ,,Geen van deze instellingen hebben een link met de aanslag, noch zijn ze veroordeeld voor iets in het verleden. Dat geeft ons echt een gevoel van onrechtvaardigheid. Groepen worden wéér gestraft voor daden van enkelingen.””

Want waarom? Volgens mij kan niemand om de conclusie heen: diep in z’n zwarte hart vindt de NIDA-islamist het eigenlijk wel terecht dat Samuel Paty naar het rijk van de eeuwigheid is geholpen. En hij wenst alle tegenstanders van de islam in Nederland hetzelfde gruwelijke lot toe.

Me dunkt dat we deze onverstandige woorden van El Ouali maar gewoon moeten negeren. Als je het recht wil hebben niet gekwetst te worden door cartoons, moet je wellicht in een – door de bank genomen – minder ontwikkeld land gaan wonen waar blasfemie nog strafbaar is. Oké, Nourdy?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Sabreur

  Elke dag stapelen de bewijzen zich op dat de islam een ongewenste ideologie is en een gevaar voor onze vrije westerse beschaving. Elke dag sterven er mensen door met haat besmete jihadisten.
  En elke dag blijft de wensdenkende en wegkijkende kartelpolitici de feiten negeren en halen ze nog meer vijanden binnen onze grenzen.

  Hoeveel is er nog voor nodig om dit te stoppen? Mongooltje Rutte zij ooit stoer: “Maar wij zijn met meer”, maar zij zijn inmiddels beter bewapend dan onze politie en leger bij elkaar opgeteld. In de grote steden maakt al meer dan helft van de schoolkinderen deel uit van de intolerante islam.

  we kunnen er over blijven schrijven, maar zolang de islam niet op dezelfde plaats wordt gezet als het Nationaal-Socialisme, en dus verboden moet worden, zullen wij aan onze eigen humaniteit ten onder gaan.

  Is dit doemdenken? Bekijk de feiten, tel alle bewijzen bij elkaar op en luister naar dit soort debiele clubs als Nida, Denk, PvdE, Bij1 en je zult zien dat ze al een veel te sterke basis hebben gekregen in onze maatschappij.

  Tijd voor een overheid die zich wel zorgen maakt om het welzijn van zijn land en volk.
  Stem op 17 maart dus allen op PVV of FVD.

  1. Ernest Stern

   “Elke dag stapelen de bewijzen zich op dat de islam een ongewenste ideologie is ”

   Nee hoor, de islam is een wereldgodsdienst en heeft niets met een politieke ideologie te maken. Dit is een nogal domme opmerking.

   h*tps://www.dagelijksestandaard.nl/2014/02/de-islam-is-een-godsdienst-geen-ideologie/

   1. Fascal

    Oplichter, leugenaar.

    1. Oepsie

     Daar komt narcist Ernst, de reus met lemen voeten aan, moreel hoog te paard, zal hij de domme bange tokkies wel even vertellen, of ze wel of niet deugen, want Ernst, hanteert hoge ethische en morele standaarden en heeft de wijsheid in pacht. Is Ernstje een ijdele narcistische man? Die geen kritiek of spot duldt want hij vindt zichzelf geweldig. Ernstje ziet zichzelf als een ‘persona grandiosa’, de uiterlijke persoon, zoals hij er graag uit wil zien. Het lijkt dat Ernstje een andere kant van zijn persoon, zijn schaduw, die er wel eens, minder fraai uit zou kunnen zien, krampachtig probeert te bedekken. De depressie, die op de loer ligt, als de zinloosheid van zijn bestaan manifest wordt, zodra de dru(g) van zijn grootheidswaan is uitgewerkt. Tracht hier een soort van Oversier uit te hangen en anderen te badineren, omdat in zijn dagelijkse belevingswereld, echt helemaal niemand, belangstelling voor hem heeft.
     Oh ja! Ernst heeft boeken gelezen. Jammer dat hij er niets van heeft opgestoken of begrepen. Want helaas voor hem, een plus een, is nog altijd twee.

    2. Oepsie

     De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de ‘mens’ Ernst, de man met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk in de lucht aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling een gaatje in kwam, waardoor het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens is niets ontwikkeld dat later in het leven houvast had kunnen bieden. De partners van de mens met grootheidswaan, inclusief de seksuele partners, moeten eveneens zijn narcistische gevoelens bevredigen. De anderen zijn er om hem te bewonderen, en hij zelf is voortdurend met hart en ziel in de weer om deze bewondering te krijgen (te verdienen). Daarin komt zijn martelende afhankelijkheid tot uitdrukking’.

     1. Angelus pacis

      Na de Franse revolutie gingen de ‘verhevenen’ gewoon onder de guillotine…….

   2. Vriend

    In alle landen waar de islam de dominante stroming is, bepaalt het tevens in hoge mate de landelijke politiek. De islam is tevens ontworpen en gebouwd om als theocratisch systeem te functioneren.

    Stern liegt dus weer dat hij barst.

    1. Ernest Stern

     Ik verwijs naar het grondige betoog van van Baar, goede Vriend. Geen serieuze wetenschapper beschouwt de islam als een politieke ideologie. Dat is een idioot frame van islamofoben.

     1. Mogguh

      Er wordt door iedereen gehakt gemaakt van het ‘grondige betoog’ van van Baar, hardleerse zakkenwasser die je er bent!

      Bovendien bestaan er geen wetenschappers wanneer we het over religies hebben, wetenschap is gestoeld op empirisch bewijs en je wilt toch niet gaan beweren dat dit bestaat wanneer we het over religie hebben?

     2. Ernest Stern

      Religie is geen wetenschap, Mogguh maar wetenschappers kunnen wel wetenschappelijke uitspraken doen over verschillende religies. Dit wordt ook wel godsdienstvergelijkend onderzoek genoemd.

     3. Ernest Stern

      “Er wordt door iedereen gehakt gemaakt van het ‘grondige betoog’ van van Baar”

      Wie dan?

     4. Mogguh

      ‘maar wetenschappers kunnen wel wetenschappelijke uitspraken doen over verschillende religies.’

      Wetenschappers zullen ook wel uitspraken kunnen doen over elfjes, boskabouters of andere sprookjesachtige verschijnselen, maar daar hoeft men natuurlijk geen wetenschappelijke waarde aan te hechten omdat het maar sprookjes zijn, precies zoals religie is, een sprookje waar relioten in geloven, en het walgelijke van dit hele gedoe is dat zij er ook nog een uitzonderings-positie bij eisen waar naar mijn smaak zo spoedig mogelijk een einde aan dient te worden gemaakt, in sprookjes geloven doe je maar lekker achter je voordeur zonder dat andere mensen daar last van hebben!

      Kortom, religie zijn sprookjes en de pislam is een ideologie verpakt in sprookjes vorm.

     5. Mogguh

      ‘wie dan’

      Door iedereen in het artikel wat je al jaren aanhaalt, lees jij eigenlijk zelf wel eens wat je hier klakkeloos neer kwakt Stern?

     6. Ernest Stern

      “Wetenschappers zullen ook wel uitspraken kunnen doen over elfjes, boskabouters of andere sprookjesachtige verschijnselen, maar daar hoeft men natuurlijk geen wetenschappelijke waarde aan te hechten omdat het maar sprookjes zijn”

      Dat doen wetenschappers ook helemaal niet, beste man. Ze beschrijven het gedrag van de mensen die in sprookjes geloven. Dat kan op een wetenschappelijke manier, zoals je bijvoorbeeld ook wetenschappelijk onderzoek kunt doen naar het gedrag en de opinies van complotdenkers en islamofoben.

   3. Mogguh

    Dirk-Jan van Baar is net zo’n moslimfluisteraar als jij, omdat hij vindt dat de pislam een wereldgodsdienst is en jij hem klakkeloos na wauwelt wil nog niet zeggen dat het zo is, tientallen bijdragen in dat topic wat je aanhaalt maken gehakt van het gezwets van Dirk-Jan van Baar, hoe dikwijls kom je nog met deze onzin Stern?

    1. Ernest Stern

     Was jij niet de man die hier bepleitte alle Nederlandse moslims in concentratiekapen op te sluiten?

     Wie spreekt hier onzin, lieverd?

     1. Mogguh

      Ben je weer uitgezwetst Stern?

      Niemand maar dan ook niemand in dat flutstuk wat je al talloze keren aanhaalt is het eens met Dirk-Jan van Baar, en ja ik zou graag alle moslims die onze vrijheid bedreigen opgesloten zien in interneringskampen in afwachting van hun deportatie.

      En sterf lekker met je lieverd!

     2. Fascal

      Beter om niet inhoudelijk te reageren op de super zuiger en zwendelaar.

     3. Ernest Stern

      Dat bedoel ik, Mogguh, je bent volkomen gestoord.

     4. Hardline

      Deze reactie is voor Ernestje typerend, hij heeft geen weerwoord meer.

      Wikipedia kan hem niet helpen, dus vlucht hij in een afleidingsmanoeuvre.

      Zwak, en het toont zijn gebrekkige ontwikkeling

     5. Fascal

      En een vunzige en ranzige leugenaar.

     6. Ernest Stern

      Bepleit Hardline ook om alle Nederlandse moslims op te sluiten in concentratiekampen?

     7. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
      Debatteren met hem is niet mogelijk.
      Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

     8. vandaag

      de stront vlek is weer op niveau met zijn bull shit.

     9. Loelap

      Het fanatisme waarmee jij de religie van de wrede verdedigt, is stuitend.
      Jij wordt echt niet gespaard door deze groep als het hier uit de hand loopt.

     10. Ernest Stern

      Er wonen een kleine miljoen moslims in dit land, Loelap, en die krenken je geen haar.

     11. vandaag

      we hebben de volksfeesten gezien van die moslims bij de aanslag op de twin towers stront vlek.

      minder , minder , minder

   4. Jan de Haas

    Dan ben ik toch erg benieuwd of u een land kan noemen waar de islam de hoofd religie is en deze niet bepalend is in het doen en laten van zijn inwoners …………..

   5. Vriend

    Stern braakt: “Nee hoor, de islam is een wereldgodsdienst en heeft niets met een politieke ideologie te maken.”

    Dan is de islam een ongewenste religie. Het maakt geen verschil: er zal geen vrede in de wereld zijn zolang de fascistische, discriminerende, gewelddadige en imperialistische haatreligie islam nog aanwezig is.

   6. Maurits Dekker

    “Elke dag stapelen de bewijzen zich op dat de islam een ongewenste ideologie is ”

    Ja klopt, de islam is een barbaarse moordende ideologie en heeft niets met een wereldgodsdienst te maken. Dit is de waarheid en daarmee moet u het doen.

    1. Ernest Stern

     Jammer dat je weinig wetenschappers zult kunnen vinden die het met je eens zijn, beste Maurits.

     1. Fascal

      Leugenaar!

     2. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een TR0L

   7. vandaag

    de stront vlek wil maar niet erkennen dat geloven in iets wat er niet is en verder alle maatschappelijke handelingen binnen eigen gelederen verplicht geen geloof is maar een ideologie

    De stront vlek is dan ook geboren en getogen narcist die geen discussie op argumenten kan voeren .

    Een zielig links adept

   8. Blondie

    Nemokennislink.
    Het islamisme kan worden gezien als een politieke ideologie.
    Net zoals bv communisme.
    Waarin gestreefd wordt naar een op de islam gebaseerde sociale en POLITIEKE ORDE.

    1. Ernest Stern

     “Het islamisme kan worden gezien als een politieke ideologie.”

     Daar ben ik het wel mee eens.

     1. vandaag

      ook politiek gezien is de is-lam een ideologie of is de despoot van Ankara een democraat ?

   9. hans-e-pans

    De Islam is een politieke ideologie die zich verpakt heeft in een wereldgodsdienst.

   10. Umut Aydin Sahin

    “Nee hoor, de islam is een wereldgodsdienst en heeft niets met een politieke ideologie te maken.”

    Jawel hoor, de islam wordt door velen van mijn broeders als ideologie beleefd. Uw opmerking heeft een hoog salongehalte. In theorie heeft u gelijk, de werkelijkheid is anders.

  2. Toverkol

   U heeft gelijk, maar wij zijn helaas te laat, dankzij de VVD ( verraad volk en democratie) die de grootste migratie golf heeft gefaciliteerd terwijl er anders aan de kiezer was beloofd.

   1. Loelap

    Vergeet GL en D66 niet, die juichen massa immigratie toe, zolang die mensen maar niet in hun buurt komen wonen. GL wil zelf 1 miljoen huizen voor die middeleeuwers bouwen.
    Waarom denkt u dat ze zo fel tegen die boeren zijn.

 2. DubbelZout

  We kunnen FvD zo langzamerhand ook wel tot een 5e colonne partij rekenen gezien het openlijke geflirt met Rusland en complot wappies

  1. NO8D0

   @dubbel on topic blijven is moeilijk, hè?
   Zodra het over de islam gaat, gaat u over tot gezwets over Baudet of Wilders, maar niet over het onderwerp.
   U plaatst zich elke keer weer buiten de discussie.

   1. DubbelZout

    Off topic ?
    De titel begint notabene met 5e colonne
    Daarnaast: elk topic hier wordt over de boeg gegooid van Rutte, links, partijkartel, EU of islam en dwaalt per definitie af van het topic
    Dus…

    1. vandaag

     je vriend de stront vlek even tot de orde roepen. kunnen we spot on topic blijven sukkel

     dus ………..

  2. vandaag

   je moet nog een keer het artikel lezen klomp zout

 3. Edjan

  Mohammedanen zijn niet de nieuwe joden: het zijn de nieuwe nazi’s.

  Als het importeren van mohammedanen doorgaat als tot dusver, is Nederland rond 2070 in meerderheid mohammedaans. Als de grenzen nu gesloten worden, duurt het wat langer want dan is een groter geboorte-overschot nog een factor.
  Alleen grootschalige deportatie zou dat kunnen veranderen. De links-mohammedaanse kongsi zal dat echter nooit toestaan. Zij denken dat een links-mohammedaanse utopie zal ontstaan. Als je wilt weten hoe het echt afloopt, kijk dan maar naar Indonesië en vele andere landen.

  1. AS210854

   👍👍👍👍

  2. Fortiori

   Wat is er met Indonesië loos. Van oudsher is Indonesië een land met de meeste moslims als inwoner. Verder, in 1970, zullen er meer moslims in ons land wonen dan nu het geval is. Hoe wilt u moslims deporteren die hier geboren zijn? Het lijkt mij dat u een beetje op hol slaat.

   1. vandaag

    kan iemand deze meuk vertalen ? ik kan er geen chocola van maken

    1. Fortiori

     @vandaag; 1970 moet 2070 zijn, hoewel in meerderheid, dan zal men aan het werk moeten. Vandaag beginnen!

     1. vandaag

      nee hoor gewoon een riante terugkeer regeling maken en de ratten verlaten dan heel snel het schip van het gratis geld

     2. Pauline Kummer

      @vandaag, de Hollanders ontdekten de schepen met gratis geld. De Zilvervloot!
      (Piet Hein) Dat geld ga je toch niet terugsturen? Dat houden we hier samen schepelingen Geen gratis geld het zeegat uit.

     3. vandaag

      de zilvervloot moest jezelf vol storten om aan het einde 15% bonus te verkrijgen

   2. evil knievel

    Als indo zijnde,kan ik u garanderen dat t r nu vele malen slechter aan toe is dan toen de katholieken/Belandas daar waren!😜

  3. Oepsie

   juist

 4. ikweetwatikwil

  We willen die verboden Franse islamitische organisaties hier niet. We hebben hier al ellende genoeg met islamieten. We willen geen heerschappij van de islam.

 5. evil knievel

  Doe ons allen hier in t westen n GROOT plezier,Nourdie de terorristische minkukel n vertrek met familie & vrienden,incl aanhang naar koppensnellersland AUB!🙏
  & u doet ons n nog groter plezier als u de weledele heer STERN mee zou kunnen smokkelen!😁
  Kunt u gzllg samen genieten van thee,kamelen,waterpijpen,vliegende tapijten,4delingen,sinbad,clitorisverwijderingen,andere middeleeuwse martelpraktijken,etc,etc,etc & zand,in koppensnellersland!👋

 6. Edjan

  “1 miljoen moslims die je geen haar krenken”? Gezwets. Dat van die 2 miljoen was 30 jaar geleden al. Daarna zijn ze anders gaan tellen: alleen eerste en tweede generatie tellen nog. Derde en latere generatie zijn “Nederlanders” en tellen niet meer. En nog later telden ze helemaal niet meer want discriminerend. En zo liegen ze verder.
  Ik denk dat het er nu royaal 2 miljoen zijn. En geen haar krenken? De grote meerderheid leeft liever onder de sharia dan onder onze wetten en bijna de helft zou daar geweld voor willen gebruiken.

  1. Edjan

   foutje: dat van die 1 miljoen was 30 jaar geleden al.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.