Alle linkse usual suspects stellen zich achter GL-islamiste Kauthar op: BIJ1, DENK, GL-jongeren, NIDA, FNV… en meer!

Zoals wel vaker! Een hele rits radicaal-linkse organisaties stelt zich zonder nadenken op achter de geplaagde GL-Kamerkandidate Kauthar Bouchallikht. Ze is slachtoffer van een intimidatiecampagne, alleen maar omdat ze moslims is, stellen ze. Wat natuurlijk volstrekte nonsens zijn: Bouchallikht zat bij een club die de sharia verheerlijkt.

Een uitgebreide reactie van de nummer 9 op de kieslijst van GroenLinks, Kauthar Bouchallikht, is er nog altijd niet. Maar we hebben nu wel een petitie, ondertekend door een lange lijst linkse organisaties, waarin gesteld wordt dat de aankomende politica zogenaamd helemaal niets te maken met de weinig frisse islamismeclub Moslimbroederschap – die uiteindelijk Nederland wil veranderen in een shariastaat. Het is allemaal guilt by association, stellen ze onder aanvoering van het socialistische actiecomité Code Rood.

Ook helpen ze laster over Carel Brendel, de onderzoeksjournalist die de banden van Bouchallikht onthulde, de wereld in. Ze schrijven:

“Het is pijnlijk om te zien dat gevestigde media hier kritiekloos in mee lijken te gaan en zo steun verlenen aan de intimidatiecampagnes. Zo noemde de NOS in haar artikel over Bouchallikht, Carel Brendel, die een lange staat van dienst heeft als het gaat om het bedenken van islamofobe complottheorieën, een ‘publicist’.

Op deze manier probeert extreemrechts linkse activisten, mensen van kleur, vrouwen en moslims te intimideren en monddood te maken.”

De ontmaskering van Bouchallikht wordt in verband gebracht met het toepassen van geweld (!) en spreekt van een “dreigende dynamiek.”

De petitie is ondertekend door BIJ1, DENK Amsterdam, GroenLinks-jongerenclub DWARS, Extinction Rebellion, FNV Schoonmaak, de Internationale Socialisten, NIDA, Wij Blijven hier!, en nog tientallen anderen.

Eén prominente linkse naam ontbreekt: de PvdA. Zij lijken na hun debacle met islamisten Kuzu en Öztürk op dit gebied hun lesje (eindelijk…) wel te hebben geleerd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Genoeg van linkse dictatuur

  Wanner linkse figuren met de waarheid worden geconfronteerd, gaan ze in de aanval. Dat voorspeld alleen maar ellende met die onrealistische linkse bende. Die sporen echt niet, zijn een schande vd mensheid, en brengen Nederland nog verder naar de afgrond.

 2. staleo

  Al deze partijen denken nog steeds dat door het inzetten van Kauthar de onderlinge verstandhouding met de autochtone bevolking verbetert.
  Alleen al door het gebruik van de moslimhoodie geeft ze blijk te willen provoceren en zich niet aan te passen.

 3. homefront

  “Bouchallikht zat bij een club die de sharia verheerlijkt.”

  Er zijn hier ook een paar zéér warme pleitbezorgers van de islam, naast het feit dat 70% van de “Nederlandse” moslims de islam boven de Nederlandse wetten stelt..duss

 4. rexm

  Geef dat hele zooitje een schepje en een emmertje, zodat ze vertrekken en in de zandbak kasteeltjes gaan bouwen.
  Keuzen van zandbak is aan hun.

 5. LifeBuddy

  De regering heeft de kant van De criminelen gekozen. Als je er wat van zegt wordt je uitgemaakt voor rasist. In Maart gaan de arische sLinkse met Rechtse termen de straat op het Volk te paaien om stemmen binnen te halen. [grijze]Wolven in schaapskleren zijn het.

  1. PG

   Ach…doet jou dat nog wat? Voor racist of NAZI uitgemaakt worden?
   Het is gewoon een goedkoop en vooral bot verweer op kritische vragen en reacties.
   Mij doet het niets meer.

 6. Steiner

  Niet verrassend,de bekende “NSB clubjes” van deze tijd.

 7. CLoVis

   
  Ook de PvdD tekende;
  het ritueel slachten van mensen vinden ze dan ook niét erg.

 8. yellow thread street

  De tweespalt in Nederland wordt groter en groter, en de integratie is verder weg dan ooit.
  Ik mag hopen dat iedere weldenkende Nederlander straks niet op Groen Links gaat stemmen.
  Je moet er toch niet aan denken dat ze in de regering komen, ze zullen ons land verpatsen aan de Islam en onze eigen identiteit zal de kop ingedrukt worden.
  Kijk maar naar de roots van Klaver, het is niets anders dan een Islamiet en ooit zal hij zijn ware aard tonen en zich bekeren tot de Islam.

 9. Eppo123

  De tweespalt in Nederland wordt groter en groter, en de integratie is verder weg dan ooit. Precies dat is wat er in de Westerse wereld gebeurt als je allerlei diverse culturen gaat mixen. Ik heb het al eerder gezegd, bouw een muur in Nederland. Aan de ene kant de linkse mensen met hun Islam vrienden en aan de andere kant de mensen met een andere kijk op zaak. Daar waar zelfontplooiing meer wordt gewaardeerd i.p.v. de hand ophouden bij de overheid, minder geld over de Brusselse balk smijten, strengere straffen voor criminelen etc.

  1. Loelap

   Immigratie is het speerpunt van de EU. Van der Leyen kwam 3 maanden geleden nog met een stupide voorstel om 1 tot anderhalf miljoen mensen jaarlijks te importeren tegen de vergrijzing in Europa. Timmermans zei in 2019 in een tweet dat Europa 20 miljoen mensen moet importeren en dat hij zich daar persoonlijk voor ging inzetten. Waar deze mensen moeten wonen, of er wel werk voor ze is en of ze wel qua cultuur hier passen, daar wordt niet over nagedacht.
   Totaal wereldvreemde en naïeve voorstellen, maar deze mensen wonen zelf in kapitale villa’s in blanke wijken en hebben (nog) geen last van de door hun gewenste immigratie vandaar deze funeste plannetjes.
   Die 500 mensen die hier wekelijks binnenstromen is geen toeval.
   Het is zorgelijk dat het merendeel van de bevolking hier geen weet van heeft.

 10. ropart

  wie sharia zaait zal sharia oogsten, toch wel een prettige gedachte.

 11. Drostemannetje

  “Alle linkse usual suspects stellen zich achter GL-islamiste Kauthar op: BIJ1, DENK, GL-jongeren, NIDA, FNV… en meer!”

  Als dit een comic was geweest, waren dit de villains.

 12. Bon-vivant

  Dit issue zit DDS, en dan met name onze Tim, blijkbaar erg hoog. Volgens mij is dit al het tiende artikel over dit niemendalletje. Aan de andere kant ook wel aandoenlijk. Men wil Groen-Links behoeden voor een misstap, want DDS wil uiteraard dat deze partij een serieuze rol blijft spelen in de Nederlandse politiek.

  1. werikke

   ik moest toch reageren .wat een totale onzin om dit een niemandalletje te noemen. Ik denk als jij hoort dat in de FVD een oud nazi zat jij hier zou reageren dat DDS meer aandacht aan moest besteden. hypocriet noem ik zo iets

   1. Bon-vivant

    Slecht voorbeeld werikke, de jongste oud nazi is nu boven de 95 jaar. Graag even een nieuwe case.

    1. CLoVis

      
     Leeft jouw opa dan nog?

 13. 56RdK

  “Eén prominente linkse naam ontbreekt: de PvdA. Zij lijken na hun debacle met islamisten Kuzu en Öztürk op dit gebied hun lesje (eindelijk…) wel te hebben geleerd.”

  Nou Tim, die PvdA heeft niets geleerd, achter de schermen wordt deze petitie door hun volledig ondersteund, in vele opzichten!

  Achter de schermen ja, want met oog op de verkiezingen moet je als partij niet teveel zichtbaar worden in dit soort bagger.

  1. Bon-vivant

   56RdK heeft warme contacten met mensen achter de schermen bij de PvdA.Hij is vast bevlogen partijlid.

 14. PG

  Leuk zo’n lijst.
  Weet de AIVD weer welke clubjes ze in de gaten moeten houden.
  Best goed initiatief dus!

 15. vandaag

  uiteraard , de weg met ons cultuur is breed ingezaaid

  stem sociaal , stem PVV

 16. marco kruidenberg

  Mooi lijstje van supporters van het salafisme om te onthouden en goed in de gaten te houden

 17. Telex

  Nee de PVDA heeft haar lesje helemaal niet geleerd. De PVDA zal zich moeten realiseren dat er inmiddels voldoende alternatieven zijn voor hun voormalige doelgroep(en). Dit geldt zowel voor die van (voormalig) buitenlandse als wel die van oorspronkelijke Nederlandse oorsprong. Wat hebben ze nog te bieden? Ze worden zowel door rechts te links gevonden en hebben de arbeider niets meer te bieden.
  Bovendien is er op links keuze ten over. Dit zou er toe kunnen leiden dat de uitersten zeker als de macht van het getal gaat groeien tot extreme uitingen kunnen leiden. Door hun jarenlange ziende blindzijn zijn ze mede veroorzaker van de huidige situatie. Ooit ontstaan uit destijds door noodzaak ingegeven idealisme denk aan Troelstra en Drees, waarna het met Den Uyl alles bergafwaarts begon te gaan. Nu is het niets anders dan een stelletje “staatsgeld kapitalisten en baantjesjagers”.

 18. Telex

  Oh ja PG dat weten ze precies, website reaguurders zoals wij!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.