CNN-presentatrice Amanpour zegt toch maar sorry voor vergelijken van Trump met de Kristallnacht

CNN-anchor Christiane Amanpour komt terug op haar woorden: Donald Trump is nog steeds slecht, hoor, maar niet meer de man die Joodse gebedshuizen en winkels vernielde uit een antisemitische motief. Een hele geruststelling!

Terwijl Donald Trump nog altijd niet wil toegeven dat hij duidelijk en eerlijk is verslagen door Joe Biden – wat ook gewoon zo is – worden ze bij televisienetwerken wat ongeduldig. Bij CNN ging dat afgelopen dagen gepaard met een nieuwe ronde ‘Trump=Hitler’. Christiane Amanpour, die een eigen tv-programma op de zender presenteert, vond het vrijdag nodig om bij een herdenking van de Kristallnacht – waarbij het naziregime in 1938 alvast een voorproefje gaf op de holocaust die enkele jaren later zou startte – een referentie naar Trump naar te maken.

U snapt: Trump boos, Republikeinen boos en enkele dagen later waren conservatieve social media-gebruikers nog altijd bezig om de doopceel te lichten van de CNN-dame, die gedurende haar carrière zelf ook de nodige dubieuze teksten over dictatoriale regimes heeft gebezigd. Dus kwam er uiteindelijk toch maar een excuus.

Trump is nog steeds wel erg slecht, hoor, benadrukt ze:

“My point was to say how democracy can potentially slip away, and how we must always zealously guard our democratic values,” Amanpour added.

Maar dat punt had dus niet via de Kristallnacht gemaakt te hoeven worden:

“I observed the 82nd anniversary of Kristallnacht, as I often do. It is the event that began the horrors of the Holocaust. I also noted President Trump’s attacks on history, facts, knowledge, and truth”

“I should not have juxtaposed the two thoughts. Hitler and his evils stand alone, of course, in history,” she continued. “I regret any pain my statement may have caused.”

Erg fideel van Christiane Amanpour! Trump slaapt er vast nog een beetje beter door, zo tijdens zijn laatste nachten in het Witte Huis voordat hij weer een gewone burger wordt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Blondie

  Het probleem met dit soort Linkse figuren is, dat zij in hun bekrompen gedachte gang, menen alles te mogen ventileren.

  Zij schrikken pas, als zij uit hun pilletjes roes komen.

  Het lijkt verdorie net, Noord-Korea aan de Noordzee.

 2. Ernest Stern

  Netjes.

  1. vandaag

   zoals bij goed links correct gebruik gebruikelijk.

   Fake news de wereld inslingeren en een rel ontketenen en dan zeggen sorry , zo herkenbaar stront vlek

 3. Edjan

  Nu vind ik dat de democratie inderdaad away aan het slippen is, maar volgens mij wordt dat veroorzaakt door een steeds machtiger wordende elite van grote bazen van de internationale industrie en banken en politici, daarbij enthousiast geholpen door hun linkse lakeien (die geloven dat ze daar beter van worden?).

 4. Ritter

  CNN is de spreekbuis voor de Democratische partij.

  Dus ze houden zich bezig met anti-Trump activisme. Dat betekend 24 uur per dag Trump demoniseren en roddels over Trump verspreiden.

  Kortom, geen verrassing dat o.a. CNN deze onzin verspreid. Dat doen ze dus al 4 jaar.

  In de VS weten de mensen wat CNN is. Helaas weten veel buitenlandse journalisten ( die nieuws van CNN klakkeloos overnemen) dat kennelijk niet.

  1. Linksbuster

   Quote….Helaas weten veel buitenlandse journalisten ( die nieuws van CNN klakkeloos overnemen) dat kennelijk niet……..end.
   Journalisten..oh u bedoelt o.a. de copy paste figuren die zich zelf journalist durven te noemen maar in werkelijkheid kritiekloos alleen linkse propaganda neerpennen…

  2. Beukman

   Op twitter verspreidt sore loser Donald zelf 24 uur per dag roddel en laster, terwijl President Elect Biden zich uitslooft voor het welzijn van het land.

   twitter.com/realDonaldTrump

 5. EvertB

  De vergelijking die Amanpour trok was volstrekt onnodig en onzinnig. Trumps hoofd en de strop naderen elkaar steeds meer en op 21 januari 2021 is Amerika geestelijk bevrijd. Weldenkend Amerika wil nu al rust in de tent en een einde aan de voortdurende tegenstellingen.

 6. LifeBuddy

  Zijn laatste nachten in het Witte Huis zullen nog heel lang duren, voordat hij weer een gewone burger wordt. Na een bepaald uur zijn de stem lokalen gesloten en kan er niet meer gestemd worden. Als je dan het lokaal open houdt moeten die stemmen, Na een bepaald uur vernietigd worden. Dus om het EERLIJK en kort te houden, heeft Trump zijn 270 kiesmannen veel eerder dan george boden.

 7. DysonAirblade

  Hoe weet je zo zeker dat Trump ‘eerlijk’ is verslagen door Biden? Ik was zelf ook sceptisch, maar hoor toch langzamerhand steeds meer over ‘evidence’ waar de democraten zo naar vroegen na de dag van de verkiezingen.

  Rudy Giuliani, de advocaat van Trump over het zogenaamd ontbrekende bewijs:

  https://www.youtube.com/watch?v=uaVEppGkTQw&ab_channel=NewsNOWfromFOX

 8. Lex

  De door en door verrotte media daar zullen binnenkort nog veel meer sorry moeten zeggen.

  Omdat ze Biden al uit hebben geroepen als de nieuwe president van Amerika.

  Terwijl er een gigantische onderzoek gaande is naar een de grootste verkiezingsfraude in de Amerikaanse geschiedenis. Het word steeds duidelijker dat met die stemmachines grootschalig is gefraudeerd door corrupte software.

  Ook op die stembureaus is het niet echt zuiver verlopen.

  Als jullie het echte nieuws van de VS willen volgen doe dat dan vooral niet met het Nederlandse nep nieuws.

  Ga naar Newsmax.tv

  h****://www.youtube.com/watch?v=39WrSskl3XE

  1. Erniesam

   Om maar te zwijgen van de vermeende kickbacks die sommige Secretaries of State en zelfs Gouverneurs hebben gekregen, aldus Powell. De Secretary Reffensberger in Georgia lijkt hieronder te vallen. Geen wonder dat hij Republikeinen ervan beschuldigd de ´hertelling´ te saboteren.

   1. Lex

    Dat kan nog heel leuk gaan worden, ik voorzie een enorme afgang van de Democraten.

    Die al 4 jaar kosten nog moeite hebben bespaard om Trump een hak te zetten.
    Ze hebben zich vergist in Trump, hij is een vechtersbaas en geeft niet op.

    Go wat hebben ze allemaal al niet geflikt de afgelopen 4 jaar om hem te laten aftreden, en dit is dus de laatste smerige streek van de Democraten.

    Hoe geloofwaardig zijn de democraten nog? Wie zit hier nu echt achter en is de grote baas. Dit zou zomaar een hele bekende kunnen zijn met heel veel geld.

   2. Beukman

    De man heet Raffensperger, Ernie. Probeer een naam nou eens goed te spellen, daarmee bereik je meer in het leven.

    Raffensperger wordt met de dood bedreigd omdat hij kritiek had op een insane voorstel van Senator Graham om Trump alsnog te laten winnen door een beetje te rommelen met de stemmen. Raffensperger, zelf een Republikein, hield zijn rug recht. Waarvoor hulde.

    Op het moment worden er voorstellen gedaan om te onderzoeken of Graham niet moet worden vervolgd voor zijn uitlatingen op grond van deze wetten van Georgia:

    (1) A person commits the offense of criminal solicitation to commit election fraud in the first degree when, with intent that another person engage in conduct constituting a felony under this article, he or she solicits, requests, commands, importunes, or otherwise attempts to cause the other person to engage in such conduct.
    (2) A person commits the offense of criminal solicitation to commit election fraud in the second degree when, with intent that another person engage in conduct constituting a misdemeanor under this article, he or she solicits, requests, commands, importunes, or otherwise attempts to cause the other person to engage in such conduct.

  2. Thant dolph

   Als het alleen via YouTube gaat kun je er alvast zeker van zijn dat het een fake nieuws-zender is..

   1. Lex

    Als je die nieuws zender even had opgezet had je kunnen horen dat het een kabel zender is op alle kabel netwerken in Amerika.

    Dus niet alleen YouTube.

    Dan had je ook kunnen horen dat er gigantische fraudes zijn ontdekt.

    Maar dit word echt genieten, O,O,O wat heerlijk om de Democraten eerdaags op hun bek te zien gaan. Vergeet niet dat op verkiezingsfraude hoge gevangenis straffen staan.

    Dus er gaan ook koppen rollen Heerlijk.

    Tegen die enkele hier, blijf maar lekker in de dromen dat Biden de nieuwe precedent gaat worden.

    Je weet dromen zijn bedrog wanneer word je wakker.

    1. Thant dolph

     Daar houd ik je aan!

 9. henkie

  Aldus FAKE news zender CNN kopstuk Amanpour.
  Een tsunami van fake news uitsluitend tot doel de authoriteit van de zittende president Trump te ondermijnen, ruim 4 jaar lang zagend aan de pijlers van de democratie.

 10. Beukman

  De vergelijking is een beetje van dik hout zaagt men planken, zoals Trump zelf ook voortdurend overtrokken vergelijkingen maakt en belachelijke beschuldigingen uit.

  CNN heeft echter bepaald wel een punt. Bovendien valt amper nog te ontkennen dat Donald een fascist is, een gevaar voor de democratie van zijn land. De man heeft een organisatie achter zich staan genaamd “Army for Trump”, tijdens een recente demo waren er extreem-rechtse groeperingen aanwezig zoals Proud Boys, en politici die het wagen Donald te kritiseren, of zelfs maar Republikeinse politici, worden door zijn aanhangers met de dood bedreigd. Recent voorbeeld: Raffensperger, die het gisteren waagde om kritische kanttekeningen te maken bij een suggestie van Senator Graham om verkiezingsfraude te plegen.

  Gelukkig is Trump ook een buitengewoon slechte politicus. Niet berekening en strategie zijn wat hem drijft, maar rancune en verongelijktheid. Hij zal de natie kortom nog veel schade gaan toebrengen de komende twee maanden, maar daarna kan er puin worden geruimd door zijn opvolger. Dat hij gisteren nog voorstelde om Iran nog even te nuken, voorspelt weinig goeds.

  Hoe erken je je verlies eervol? Hier een instructiefilmpje speciaal voor Trump:

  youtu.be/dtkcd2FsLWU?t=276

  1. henk43

   Weer heel mooi verwoordt Beukman .

   1. Lex

    Neem jij beukman dan nog serieus.

    Hij is een koker kijken gericht op Biden.

    1. Beukman

     Je gebrek aan argumenten spreekt boekdelen, Lex.

    2. Lex

     Lees even terug zou ik zeggen argumenten genoeg.

     1. Beukman

      Er zijn geen “gigantische fraudezaken” ontdekt, Lex. Er zijn gigantische fraudezaken bedacht. Trumps advocaten hebben inmiddels meer dan 2 dozijn fraudezaken verloren omdat er geen fraude kon worden aangetoond.

      Wat wél vaststaat, is dat Trump zelf de verkiezingen heeft gesaboteerd, en dan met name het stemmen per post – wat hij overigens zelf meestal ook doet.

     2. Fascal

      Nee hoor, je zuigt.

 11. Wally

  En is er iemand, iemand in de wereld die serieus denkt dat zij dit excuus meent? Als je ook maar een klein beetje hersens hebt….

 12. Rene van der Grijp

  Deze gifspuitster heeft haar excuses moeten maken omdat ze echt veel en veel te ver ging.

  Laten we eens kijken wie van het linkse smaldeel op DDS afstand nam van haar vitriool. Dat staat hier gedocumenteerd:

  ht*ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/video-cnn-geeft-nazi-trump-nog-een-trap-na-voor-het-verbinden-door-biden-kan-beginnen/

  Conclusie: geen van allen.

  1. Beukman

   Het valt me steeds meer op dat bepaalde heren op DDS kritisch zijn op allerlei politici, en terecht.
   Zodra zo’n politicus echter een autoritaire machtspoliticus is, treedt er bij deze heren een volledige transformatie op: alle vermogen tot kritiek verdwijnt als sneeuw voor de zon, en ze springen uit een soort reflex tussen de politicus en zijn critici als om de kogelregen voor hem op te vangen.
   Feitelijk reageren ze net als degenen waarmee zo’n autoritaire politicus zich omringt: ze zijn 100 procent loyaal en doen ALLES om in de gunst te blijven, tot ze er zelf ook uitvliegen.

   1. Rene van der Grijp

    “Zodra zo’n politicus echter een autoritaire machtspoliticus is, treedt er bij deze heren een volledige transformatie op: alle vermogen tot kritiek verdwijnt als sneeuw voor de zon, en ze springen uit een soort reflex tussen de politicus en zijn critici als om de kogelregen voor hem op te vangen.”

    Dit kan gevoeglijk worden omgedraaid: de Trumphaters verloren alle vermogen tot kritiek op de linkse media die zonder enige schaamte vier jaar lang Trump hebben afgebrand in een hetze die alle andere hetze’s van links (zoals de demonisering van Fortuyn) qua haatzaaierij verre overtreft. Dit bleek ook uit het het uitblijven van kritiek op de schandalige nazi-vergelijking van deze links heks van CNN.

    1. Thant dolph

     Okee, bepaald fraai vind ik het niet; het fascisme-tijdperk uit de jaren 30, 40 is wat mij betreft een “stand alone”. In zoverre heb je helemaal gelijk.

     1. Rene van der Grijp

      We zijn het al vaker eens geweest, Thant. Dat doet me goed.

     2. Thant dolph

      Bedankt.

    2. Beukman

     Wat een ingewikkelde manier om me gelijk te geven, Rene.

   2. Meriadoc Brandebok

    Het komische is dat diezelfde heren anderen beschuldigen deel uit te maken van de kudde, terwijl de heren zelf gewillig meehobbelen in de Trump-kudde.

    1. Rene van der Grijp

     Je hebt het nog steeds niet begrepen, Brandebok.

     Met een kudde wordt bedoeld een mensenmassa die is geïndoctrineerd en dogmatisch is geworden. Dat geldt voor alle kerken en zeer zeker voor de linkse kerk.

     Degenen die op Trump hebben gestemd zetten zich juist tegen die linkse kudde af.

     1. Beukman

      Welnee. Er loopt een enorme kudde kritiekloos achter Donald aan. Wat de man ook zegt, hoe onzinnig ook de kudde praat hem na.
      Verbeeld je maar niks. Jij loopt daartussen.

     2. vandaag

      daar hebben we de haatimam beukhol weer , alle kindertjes in de rij hij zoekt zelf uit

      ENZ !

     3. Ernest Stern

      De kudde die achter Trump aanloopt weet zeker dat Trump de verkiezingen met overmacht heeft gewonnen maar dat de Democraten die met omvangrijke fraude hebben gestolen.

      Vindt René dat ook?

     4. Fascal

      Leugenaar en zuigzeug.

     5. vandaag

      ach gut het stront vlekje is ook weer wakker na zijn middagdutje , het stront vlekje denkt nog steeds dat biden met een ongekende overmacht gewonnen heeft . stront vlekje heeft nog niet door dat de activisten van blm biden omhoog geholpen met stemmen ronselen (dus fraude)

      stront vlekje heeft werkelijk geen idee wat dit betekent voor Amerika als die zwarte oproerkraaiers komen cashen zoals ze zelf aangeven. maar domme linkse adepten hebben zo een ongrensbare haat jegens trump dat een analyse maken niet meer lukt met dat micro pinda brein.

      Amerika krabt zich binnen 6 maanden achter de oren waar men aan begonnen is. De social distance regels zullen het verschil niet maken want daar hebben biden aanhangers volledig schijt aan

     6. Rene van der Grijp

      “Verbeeld je maar niks. Jij loopt daartussen.”

      De bekende omkeringen en spiegelingen van de linkse kerk. Verbeeld je maar niks. Daar hoor jij bij.

      Wat linkse meelopers zoals jij niet beseffen is dat de linkse kerk bijna almachtig is. Ze beheerst alle geledingen van de overheid en dat al sinds vele jaren. De USA bleef nog lang gewrijwaard van de lange mars door de instituties maar onder Obama sloeg ook dat land linksaf. Even kwam er een kink in de linkse kabel omdat vanuit het niets Trump werd gekozen, maar die is inmiddels opgeruimd dus het linkse feestje kan weer doorgaan.

      De volgers van Trump (waartoe ik mezelf overigens niet reken) zijn gewoon kotsziek van die linkse dominantie. In Amerika is dat ongeveer de helft van de bevolking, in Oost-Europa is een grote meerderheid wars van het linkse politiek correctisme (ze weten uit ervaring waartoe dat leidt) en in West-Europa is er heel weinig kans om nog uit de linkse wurggreep te komen.

      Leestip: ht*ps://opiniez.com/2020/11/15/waarom-ik-bang-ben-voor-de-toekomst/inesvanbokhoven/

     7. Beukman

      Typisch, René. Je hebt het er nogal moeilijk mee als mensen de Kristalnacht erbij slepen. Maar wat vind je dan van de term “Bidenjugend” in het stuk waarvan je wil dat we het lezen?

     8. Rene van der Grijp

      “Maar wat vind je dan van de term “Bidenjugend” in het stuk waarvan je wil dat we het lezen?”

      Dat valt evenmin goed te keuren. De auteur had zich moeten onthouden van zo’n vergelijking met de Hitlerjugend, ook al zijn er wel vergelijkingen te maken (indoctrinatie en inzet als propagandamiddel).

      Maar afgezien daarvan is het artikel van haar het lezen waard, zoals bijna al haar artikelen. Ze was vroeger trouwens links maar zag later het licht. Zit zo’n ontwikkeling er bij jou nog in, Beukman? Ik vrees van niet.

     9. vandaag

      typisch beukhol de narcist in sprookjesland , stakkertje

      ENZ !

 13. Lex

  Beukman

  Sommige mensen zijn blind voor de realiteit en daar ben jij er blijkbaar 1 van.

  ik spreek je hier later wel op aan als Trump officieel is beëdigt als president.

  Al is de fraude nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.

  1. Thant dolph

   “Trump officieel is beëdigtd als president. ”

   Daar ga je nog vaak mee om de oren geslagen worden… ik waarschuw je alvast.

   1. Beukman

    You bet. 🏋️‍♂️

    1. Fascal

     Zuigert de zuigman!

  2. Ernest Stern

   “ ik spreek je hier later wel op aan als Trump officieel is beëdigt als president.”

   En Lex zal hier zijn excuses komen aanbieden als Biden formeel wordt beëdigd.

   1. vandaag

    waarom zou iemand excuus maken aan een minderwaardige rottende stront vlek w.im ?

    1. Ernest Stern

     “een minderwaardige rottende stront vlek”

     Arme zieke sukkel toch!

     1. vandaag

      dat ben je zeker een stinkende rottende stront vlek

      die spiegel reflectie wordt wat een tonig stront vlek ” Arme zieke sukkel toch! “

   2. Fascal

    De leugenaar en eeuwige zuiger. Eens zal de adem stokken.

    1. Ernest Stern

     “Eens zal de adem stokken.”

     Dat lijkt me een veilige voorspelling.

     1. vandaag

      dat je snel vogelaar haar voorbeeld doet volgen

 14. Bes Tolen

  Deze vrouw is een voorbeeld van hoe het niet moet maar wel overal gebeurt. Het gaat om immigranten, die niet het minste gevoel er voor hebben van hoe de werkelijkheid in het land waar ze zijn geïmmigreerd, in elkaar steekt en welke leugens en bedrog er zijn en worden rondgestrooid. Die toename van dit onheil is groot en alleen al daarom is massa immigratie heel riskant en doodsgevaarlijk. De meest criminele politiek kan zo winst behalen door juist deze groepen immigranten voor zich te winnen wat in de regel ook gebeurt. Variaties op dit thema zijn er ook geweest in Europa. Bepaalde geschiedenis is nooit ontrafeld. Zo weet men eigenlijk niet eens goed wie precies de Hongaren waren, die midden Europa met het grofste geweld veroverden. Waren ze juist voor Rome (binnen gehaald?) of er tegen (heidenen, die uit eigen beweging kwamen)? Waren het lieden, die later meest bij de zigeuners werden ondergebracht of gingen ze op in de bevolking en gaven hun naam aan de hele bevolking? Populair gezegd ”om maar wat te noemen”.

 15. Lex

  h****://www.youtube.com/watch?v=zMDtOtGFrYg

  Ongelooflijk weer een grote fraude zaak aan het licht.

  Kijk en huiver.

  1. vandaag

   zoals te verwachten , nog 1 staat erbij en het is bye bye biden.

   De haat campagne via de media heeft dan weer gefaald

   1. Lex

    VERKIEZINGSFRAUDE IN NEVADA

    h****://nypost.com/2020/11/16/trump-hails-victory-in-nevada-after-board-tosses-local-election-results/

    Er gaan straks echt koppen rollen, en het kan wel eens druk gaan worden in de gevangenis. En de gevangenis daar is geen luxe hotel zoals hier in Nederland.

    1. vandaag

     wat zijn de tróllen stil , wat zijn de tróllen stil , biden kan zijn koffertje gewoon thuis laten

    2. Beukman

     Powell is ook degene die eerst nog beweerde dat de CIA stemmen had vervalst.
     Ook haar complottheorie als zouden stemmachines zijn gehackt, is allang weerlegd.
     Waar is je onderscheidingsvermogen, Lex?

 16. Meriadoc Brandebok

  Ondertussen is Chris Krebs, de Amerikaanse voorman op het gebied van de Cybersecurity rondom verkiezingen, door Trump ontslagen, omdat Krebs fraude weersprak.

  De leider ontslaat zijn laatste generaals vanuit de bunker omdat ze weigeren aan zijn waanzinnige plannen mee te werken.

  1. Beukman

   Totaal bizar dat de president kennelijk de macht heeft om de toezichthouder op de verkiezingen te ontslaan. Het is als bij Ajax – Feijenoord de voorzitter van Ajax de scheidsrechter laten aanwijzen.
   De VS glijdt af naar een bananenrepubliek.

   1. Meriadoc Brandebok

    Precies, of dat Rutte rechtstreeks een veiligheidsofficier bij het Openbaar Ministerie kan ontslaan. Waanzin.

    Krebs hield overigens nog een handige pagina in de lucht: h**ps://www.cisa.gov/rumorcontr*l. (sterretje vervangen door kleine letter o). Ook at zal niet in het narratief van Trumo hebben gepast. Die er immers alles aan heeft gedaan om de leugens te verspreiden

    1. Beukman

     Ja, die pagina ken ik . Die zal binnenkort wel zijn vervangen door een leugensite van Trump.

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik verwacht ook datde pagina eerdaags neer gaat.

      Hardwerkende overheidsfunctionarissen ontslaan als zij iets zeggen dat het staatshoofd niet aanstaat. Trump kweekt een angstcultuur. Het gedrag van een dictator.

     2. vandaag

      wat een gewauwel bokje , laatste berichten al gelezen tról of ben je niet zo actueel en ben je slechts een napratende buikspreekpop

   2. Lex

    En er gaan straks nog veel meer koppen rollen.

    Zoals ik al melde kan het wel eens druk gaan worden in de gevangenis. Als er ook maar het minste bewijs is dat ze niet te vertrouwen zijn ophoepelen.

    Dit word de grootste fraude in de Amerikaanse geschiedenis.

    Zouden ze Biden nog een paar jaartjes opsluiten tot zijn dood?

    1. Meriadoc Brandebok

     “En er gaan straks nog veel meer koppen rollen.”

     Klopt, de enterprise van het Trump-regime stevent af op haar totale ineenstorting.

     1. Lex

      Oooh Verklaar nader in ben nieuwsgierig.

      De bewijzen stapelen zich op, het gaat om de grootste verkiezingsfraude in de Amerikaanse geschiedenis.

      Tja als jij alleen kijkt naar de Nederlandse Fake nieuws.

      Kijk nu eens naar NieuwsMax TV dat in geheel America op de kabel word uitgezonden. en ook op YouTube.

      h****://www.youtube.com/watch?v=il0x3H-eViA

      Je mag ook in de Nederlandse Fake nieuws blijven geloven. Rutte die Biden al heeft gefeliciteerd.

      Word wakker zou ik zeggen verdiep je er in.

  2. Ernest Stern

   “De leider ontslaat zijn laatste generaals vanuit de bunker omdat ze weigeren aan zijn waanzinnige plannen mee te werken.”

   Ja, het beeld van Der Untergang dringt zich op.

   1. vandaag

    zeker biden kan zijn spullen alweer pakken voordat ze uitgepakt zijn.

    best wel triest als je nog volledig in je overwinningsroes zit

   2. Meriadoc Brandebok

    Inderdaad.

    1. Lex

     ONGELOOFLIJK

     NOG MEER

     FRAUDE ONTDEKT

     h****://www.youtube.com/watch?v=9pyWspyEiMw&pbjreload=101

     1. Beukman

      En dit niet te vergeten, Lex.
      De joden zitten achter 9/11.
      De man zegt het echt, dus het moet wel waar zijn.
      Duidelijk ook op de beelden te zien hoe er met de vliegtuigvleugels is gemanipuleerd.

      youtube.com/watch?v=onXbATmL–8

 17. Lex

  De beerput word nu echt open getrokken

  Kijk en huiver.

  h****://www.youtube.com/watch?v=39WrSskl3XE

  Biden kan inderdaad zijn spullen gaan inpakken een koffertje inpakken voor de cel.

  Verkiezingsfraude daar doen ze niet lichtzinnig over in de VS.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.