D66 maakt het niet uit of Trump of Biden de Amerikaanse verkiezingen wint: het antwoord is sowieso méér EU

Hé jongens, kijk, daar is ook D66 weer met hun eigen volstrekt “originele” invalshoek bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zij willen dat er straks 270 kiesmannen stemmen voor een machtigere EU die alles bepaalt.

Met de Amerikaanse presidentsverkiezingen dan eindelijk in het verschiet gaan de media totaal door het lint. Ieder klein wissewasje wordt internationaal nieuws: zelfs het feit dat iemand geld heeft ingezet op de einduitslag! Jaja, interessant zeg. Ook D66 komt met een slaapverwekkende inhaker: wat de sociaal-liberalen betreft gaat noch Biden en noch Trump winnen, maar moet vooral het kamp dat meer macht voor Brussel wil een gigantische landslide behalen.

Dat schrijft Sophie in ’t Veld, fractievoorzitter van D66 Europa, vandaag op haar Facebookprofiel. Ze hekelt het feit dat Europese media zoveel “airtime” aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen hebben geschonken en kraakt ook het verkiezingsstelsel van de VS, dat volgens haar gericht is op het maximaliseren van de amusementswaarde.

Verder maakt het niet uit of Biden of Trump dinsdagnacht nu de overwinning wegsleept voor de poorten van de hel – uiteindelijk moeten vooral de Brusselse eurocraten winnen en dient er flink meer macht naar de EU te gaan:

“But whether Trump of Biden will be in the White House in the next four years should not make any difference for Europe.

The Trump presidency has been a rude wake up call for Europe. Europe began to realise it has to stand on its own two feet. But it is very reluctant to do so, as that would require a substantial strengthening of the European Union as a political entity, at a time when national governments prefer to keep the EU weak and technocratic.”

Lees voor “strenghtening” wat er echt bedoeld wordt: bevoegdheden moeten van Den Haag worden overgeheveld naar Brussel, waar burgers of Kamerleden er niets over te zeggen hebben. In ’t Veld schrijft dat Joe Biden een soort nostalgie representeert voor Europeanen die hopen dat hij de verkiezingen wint. Geen goed kompas, aldus In ’t Veld. Wat wel een goed kompas is? Je hebt het natuurlijk al geraden: méér Europa!

Heuh, wat een verrassing! Binnen D66 is Rob Jetten zeker niet de enige die soms nogal als een robot overkomt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Heras

  Dit is precies de reden dat pvv of fvd moet winnen: minder europa oftewel NEXIT

 2. Cor Grijpstra

  Ben het eens met Sophie eens.
  We hebben een sterkere EU nodig en er moet een hervorming plaats vinden binnen de EU.

  Om te beginnen met dat geld verspillende EP.

  1. vandaag

   De parlementaire EU kunnen we missen als kiespijn. De kosten wegen niet op tegen de baten. Een te duur grenswisselkantoor. Opdoeken dus , NEXIT en terug naar de handelsakkoorden 1970 EEG die nog allen volledig in tact zijn.

   stem sociaal , stem PVV

  2. Loelap

   Zou Sophie in ‘t Geld al die € 400.000 aan onterecht gedeclareerde onkostenvergoeding terugbetaald hebben?

 3. Ernest Stern

  Het betoog van Sophie is te mooi om niet af te drukken:

  “Zoals de meeste Europeanen hoop ik wanhopig dat Trump morgen wordt weggestemd. Verkiezingskoorts bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen is in Europa bijna net zo hoog als in de VS zelf. Afgaande op de zendtijd van de Europese media, zou je bijna denken dat dit over het kiezen van de president van Europa gaat. Maar of Trump van Biden de komende vier jaar in het Witte Huis zal zijn, zou voor Europa geen verschil moeten maken.
  Het lijdt natuurlijk weinig twijfel dat de verkiezing van de president van de Verenigde Staten van Amerika een mondiale gebeurtenis is en beslissend is voor de transatlantische relatie. En een twee paardenrace biedt meer entertainmentwaarde dan complexe parlementsverkiezingen met meerdere partijen. Maar Europa is de andere helft van de vergelijking, even verantwoordelijk voor het vormgeven van de transatlantische relatie. Maar die realiteit is nog niet aan de Europese kant gezonken. Zoveel decennia lang voelden we ons veilig en beschermd onder de paraplu van onze Amerikaanse vrienden. In hun schaduw hebben we nooit echt de behoefte gevoeld om politiek op te groeien. De Europese Unie zou zich comfortabel met haar eigen zaken kunnen bemoeien, in de veilige wetenschap dat de VS altijd aan onze kant zouden staan in mondiale zaken, en dat ze onze belangen als hun eigen belangen zouden beschermen.
  We hebben nog steeds de neiging om de transatlantische relatie te zien door de lens van bilaterale betrekkingen tussen de VS en de individuele EU-landen. Het psychische effect van dit perspectief kan nog steeds gevoeld worden in onze houding tegenover de VS: Europeanen gedragen zich als kleinere junior partner, soms zelfs onderdanig tegenover de VS, zelfs als we in werkelijkheid groter zijn geworden.
  Het Trump-presidentschap is een onbeschofte wake up call geweest voor Europa. Europa begon zich te realiseren dat het op eigen benen moet staan. Maar het is zeer terughoudend om dat te doen, aangezien dat een substantiële versterking van de Europese Unie als politieke entiteit vereist, in een tijd waarin nationale overheden de EU liever zwak en technocratisch houden.
  Velen in Europa geloven en hopen dat de verkiezing van Biden een terugkeer naar de goede oude tijden zou geven. Europa voelde zich de afgelopen vier turbulente jaren een beetje wees, en we verlangen naar een beetje troost en troost. Maar nostalgie is geen goed kompas in de echte wereld. De Verenigde Staten begonnen hun focus weg te schuiven van het exclusieve partnerschap met Europa, lang voor het presidentschap van Trump ‘America First’. Hij maakte het alleen maar explicieter.
  Europa moet opgroeien en zelf een wereldwijde acteur worden. En we hebben alle reden om vertrouwen te hebben in ons vermogen om die sterke en onafhankelijke wereldmacht te zijn. We zijn groter en sterker dan we weten. We zijn een reus maar we beseffen het niet.
  Of Trump of Biden, een sterke en zelfverzekerde Europese Unie, die stevig staat voor de Europese belangen, essentieel is voor een nieuwe, solide transatlantische relatie tussen gelijke partners.”

  1. vandaag

   De inhoudelijke bijdragen van de stront vlek tillen dit blog op een hoger niveau.

   1. Fijnproever

    @vandaag voor een deskundig vlekadvies. Er zit een luchtje aan, oudste!

    1. vandaag

     Een luchtje ? de stank is ondragelijk

     1. wesley bentley

      Blij dat je het zélf eindelijk ook door hebt, ouwe lijpe gek.

     2. vandaag

      De inhoudelijke bijdragen van de stront vlek tillen dit blog op een hoger niveau.

   2. plakband

    Nou, nou @vandaag.
    Meer dan een cut-en-peest-meester kan ik van SlingeraapjeES niet maken.
    Het verhaal komt ook niet uit het hart van Sophie maar van een copywriter.

    Stemzeweg zodra het kan.
    Stem PVV of FvD en Nexit voor het te laat is.

   3. Banne de Booyer

    Gelukkig niet in het gebrekkige steenkool engels. Hollanders kloppen zich op de borst voor het feit” Dat Wij Zo Goed Engels Spreken!” De lachsalvo’s van de Britten hierover zijn met westenwind hoorbaar.

 4. Linksbuster

  Sophie in ’t Veld en D66 hebben niet zoveel met democratie..dat moge inmiddels duidelijk zijn.
  DDS wordt weer bevuilt met EU propaganda door de vaste tróllen alhier.
  Stem PVV!
  Nexit asap!

  1. Ernest Stern

   bevuild

   1. vandaag

    De inhoudelijke bijdragen van de stront vlek tillen dit blog op een hoger niveau.

 5. Genoeg van linkse dictatuur

  Zoals de meeste Europeanen hoop ik ook dat Trump wint. Voor mij staat het vast dat Trump wint, je mag er niet aan denken dat de democraten met die seniele Biden zou winnen. Hillary Clinten is verhoord, Bill wordt gelinkt aan Epstein, op dat soort figuren en partij daar wil en kan je niet positief over zijn. Dat wordt het een grote puinhoop. Ze zijn bang voor iTrump, dan zal ook de dictatuur van Brussel er aan gaan, hoe eerder hoe beter.

  1. Cor Grijpstra

   @G
   Je ziet graag dat de VS ook gaat heersen over Europa.

   Wij noemen dat landverraad.

   1. Genoeg van linkse dictatuur

    Begrijpelijk lezen is blijkbaar te moeilijk voor jou.

 6. vandaag

  heee , daar heb je dat onbetrouwbare sujet dat fraude met vergoedingen pleegt

  Aangetoond en bewezen maar blijft zitten waar ze zit die dief.

  1. Linksbuster

   Links geilt op geld van anderen.
   Bestuursleden van de FNV houden er ook een 2e agenda op na..heb zonder het te weten jaren meebetaald aan o.a. de KOZP propaganda en nog andere linkse hobby’s.
   Wil met terugwerkende kracht 20 jr contributie terug!
   Was zo naïef te denken dat de FNV een vakbond was…PVV en FVD sympathisanten kotst men echter uit..niet openlijk natuurlijk want hun geld is wel ok.

   1. Cor Grijpstra

    @JB

    Jij bent flink gefrustreerd, deel je problemen met ons.

    20 jaar contributie terug eisen.
    Waar zat je met je hoofd de afgelopen 20 jaar. 🙂 🙂 🙂

 7. Cor Grijpstra

  Met een sterke EU kunnen we ons verdedigen (economisch) tegen de grillen van de VS.

  1. Linksbuster

   Dreamer!

  2. Ernest Stern

   Klopt, Cor, het is sedert Trump niet meer vanzelfsprekend de V.S. als bondgenoot te beschouwen.

   1. vandaag

    De inhoudelijke bijdragen van de stront vlek tillen dit blog op een hoger niveau.

  3. vandaag

   hahahahaha , onze economie ? die paar rozen en zakjes drop naar Amerika?

   grillen van de V.S . What a crap. Wat een onzin. Vele bedrijven in de EU zijn al lang in Amerikaanse handen.

   De parlementaire EU is de doodsteek voor de burger en gaat al richting 10.000.000.000 lopen voor de b.v Nederland aan contributie.

   stem sociaal , stem PVV

  4. homefront

   CORRETJE EN ERNESTJE VINDEN DE ECONOMIE BELANGRIJKER DAN MENSEN

   1. wesley bentley

    Probeer dat je maatje VANDAAG maar eens aan het verstand te peuteren.

 8. Fijnproever

  Trump leeft nog in een roes, de nasleep van de behandeling die hij kreeg in het hospitaal. Hij reageert bijzonder opgefokt.

 9. Banne de Booyer

  Lachen vergaat haar wel als ze uitgerangeerd bij de bushalte staat met de bekende verhuisdoos. Die kapitaal vernietiging is al ver over het hoogtepunt heen en dreigt straks keihard vast te lopen. Waarom laten we in het midden.

 10. Duckday

  Wat heeft de EU en EURO nu bijgedragen aan de Welvaart voorspoed voor de NORMALE man vrouw in Nederland wat zijn we er op vooruit gegaan.Sinds de invoering van de EU en EURO is het nog nooit zo onveilig met zijn open grenzen We zijn een afvalbak geworden van het beleid kom maar binnen.Dit kabinet heeft de afgelopen 10 jaar bijna alle macht van Nederland weggegeven aan de EU .STEM PVV geef deze man de kans die opkomt voor Nederland en zijn bewoners.De EU en EURO is gewoon een WAANZIN project die alleen goed is voor de aller rijken zij bepalen het. Het hoogmoed en waanzin project moet men zeer snel verlaten met zijn open grenzen.STEM daarom PVV of FvD misschien dat we nog iets kunnen redden van dit MOOIE land

  1. vandaag

   QUOTE Wat heeft de EU en EURO nu bijgedragen aan de Welvaart voorspoed voor de NORMALE man vrouw in Nederland wat zijn we er op vooruit gegaan END

   NIETS , NOEMPA , NADA , NOTHING ,
   rien n’va plus het geld is niet meer van u. Dank namens ursula , timmerfrans en coby

   1. DubbelZout

    Dat jij mislukt bent heeft niets met de EU of Euro te maken

    1. vandaag

     hahahahahaha , sukkeltje , was je maar half zo mislukt hoefde je geen toeslagen aan te vragen stakker

 11. henkie

  De Verenigde Staten van Amerika.
  99% van de Amerikanen staan volledig achter hun USA en houden er voor de volle 100% van.

  Nog geen 30% van de burgers woonachtig in de EU lidstaten is voor de verenigde staten van de EU.

  De technocraten van de EU doen er alles aan om dat naar boven op te schroeven.
  Importeren van pro EU stemvee, het toevoegen van bananenrepublieken aan de EU en er bakken geld naar toe opsturen, en het ausradieren van de oorspronkelijke bevolking.

  Het is erop of eronder voor de oorspronkelijke bevolkingen, stem PVV of FvD of SP.

  NEXIT

 12. Meriadoc Brandebok

  Het is best opvallend dat de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten buitengewoon veel aandacht krijgen in de pers, terwijl de aandacht voor de Bondsdagverkiezingen minimaal is.

  Zet de televisie maar aan. Er gaat geen moment voorbij of men heeft weer een Amerika-deskundige geparkeerd om een praatje te houden.

  Nederland blijft een bijzonder angelsaksisch georiënteerd land. Wellicht dat het daarom nooit haar thuis op het continent kan vinden. Mentaal leven Nederlanders ergens op een eiland.

  1. Ernest Stern

   Ik denk dat de oorzaak mogelijk ook is dat de verkiezingen in de V.S. van enorme betekenis zijn tengevolge van de chaos die Trump veroorzaakte. De situatie is daar heel kritiek en dus zeer spannend geworden. Nog weer vier jaar Trump betekent het einde van de V.S. als democratische rechtsstaat.

   1. vandaag

    De inhoudelijke bijdragen van de stront vlek tillen dit blog op een hoger niveau.

   2. henk43

    Helemaal mee eens Ernest. Nog 4 jaar en we hebben een Trump dynastie .Als je ziet dat de verkiezingen nu al door hem bij verlies als frauduleus omschreven worden dan gaat het na 4 jaar over van vader op zoon of dochter en krijgen we Noord-Koreaanse toestanden in de VS. Als een bus van de weg gereden wordt in Texas en de liar tweet I love Texas dan zakt mij de broek af. En o ja voor Vandaag: Ik doe elke morgen een schone onderbroek aan dus je hoeft niet met je klassieke uitdrukking te komen.

    1. Vriend

     “Ik doe elke morgen een schone onderbroek aan.”

     Geeft mamma je ook een schoon slabbetje om je kwijl op te vangen?

     1. henk43

      @Vriend. Ja hoor bedankt voor de belangstelling.

   3. Meriadoc Brandebok

    @Ernest Stern

    Ik denk niet dat het typisch is voor deze verkiezingen. Het leeuwendeel van de presidentsverkiezingen krijgt in Nederland grote aandacht.

  2. Vriend

   “Mentaal leven Nederlanders ergens op een eiland.”

   Dat zie je goed, Meriadoc. Nederland is een gesloten inrichting waaruit je niet kunt ontsnappen en dat geeft inderdaad het gevoel dat je geisoleerd bent van de rest van Europa en op een eiland(je) leeft. Nederland wordt in het buitenland ook vaak meewarig bejegend en niet erg serieus genomen. De Hollanders zijn alleen goed om de hoogste woonschulden van Europa aan te gaan, keihard te werken, zich alles te laten welgevallen, de grootste nettobetaler van de EU te zijn en al het geld weg te dragen naar de zielige zuidelijke landen.

   Een land van vissers, boeren, kruideniers en dominees. Maar gelukkig vind jij het er fantastisch.

   1. Ernest Stern

    “Nederland is een gesloten inrichting waaruit je niet kunt ontsnappen en dat geeft inderdaad het gevoel dat je geisoleerd bent van de rest van Europa en op een eiland(je) leeft. Nederland wordt in het buitenland ook vaak meewarig bejegend en niet erg serieus genomen.”

    Mijn goede Vriend woont al jaren niet meer in ons prachtige land en heeft de gewoonte vanuit het buitenland dagelijks op dit blog ons land te diskwalificeren.
    Mogelijk is dit zijn manier om de heimwee naar Nederland te sublimeren. Respect verdient het echter niet.

    1. homefront

     ernestje ziet Nederland het liefst opgeheven worden das wel héél duidelijk

    2. Fascal

     Zuigzeug en oplichter!

   2. Meriadoc Brandebok

    Met een gesloten inrichting heeft het niets te maken. Het is in zekere zin een sterke, tamelijk eigenzinnige, volkscultuur die zo’n eilandmentaliteit teweeg brengt. De Nederlandse taal is ook heel erg verengelst en niet vereuropaniaanst. Dat zegt wel iets.

 13. Kretoloog

  Kutwijf.

  1. Kretoloog

   Sorry, dit was een test.

   Al is het woord wel toepasselijk op mevr. In ‘t Veld.

  2. vandaag

   tja , k walitatie u itermate t eleurstellend

   de waarheid kan je ook kort weergeven

 14. Rene van der Grijp

  Het zegt alles over de corrupte partij D66 dat ze deze graaister er nog niet hebben uit geflikkerd.

  Vergeleken bij haar is Otten een koorknaapje.

 15. Rene van der Grijp

  “Bedankt, je reactie is opgestuurd en zal spoedig worden beoordeeld”

  Dit overkomt me regelmatig en heel vaak hoor ik er niets meer van.

  Wat de reden is dat de reactie moet worden beoordeeld blijft steevast onduidelijk.

  Kan de redactie hier misschien wat klaarheid in brengen?

  1. Ernest Stern

   Je plaatst zelden bijdragen zonder anderen op grove wijze uit te schelden, René. Mogelijk is de redactie daar niet zo van gecharmeerd.

   Een tip, ga wat meer op de inhoud in en doe dat een beetje fatsoenlijk.

   1. vandaag

    het stront vlekje zonder inhoud probeert weer iemand de maat te nemen. walgelijk links adept , hufter op elke millimeter

    p.s Hufter is een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag.

    1. Rene van der Grijp

     Dat kan, maar dan zou het wel handig zijn als die lijst even kenbaar wordt gemaakt. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Ik weet nu echt niet waar het aan gelegen kan hebben.

    2. Rene van der Grijp

     “het stront vlekje zonder inhoud probeert weer iemand de maat te nemen. walgelijk links adept , hufter op elke millimeter”.

     Ik scheld zelden. De tr*ol is volkomen door mij geobsedeerd, zit boordevol wrok en neemt elke gelegenheid te baat om een poging tot karaktermoord op mij te doen.

     Dat hij daarmee zichzelf voor schut zet als een enorme zielenpoot ontgaat hem kennelijk.

     1. Ernest Stern

      “Ik scheld zelden.”

      🙂

     2. Fascal

      Nee hoor, je liegt!

  2. Vriend

   Rene, meestal heeft het er mee te maken dat er een woord gebruikt wordt dat weliswaar niet onder de directe censuur valt, maar toch ook niet helemaal als kosjer door de redactie wordt beschouwd. Men kijkt dan of de context aanleiding geeft tot verwijdering of een go.

   Het woord Hi*tler (zonder sterretje geschreven) staat bijvoorbeeld niet op de ‘verboden woorden lijst’ maar wordt toch tegengehouden voor nadere beoordeling. Zo zijn er meer woorden, maar ik weet niet precies welke.

   1. Rene van der Grijp

    Dat kan, maar dan zou het wel handig zijn als die lijst even kenbaar wordt gemaakt. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Ik weet nu echt niet waar het aan gelegen kan hebben.

   2. Ernest Stern

    Uit mijn ervaring zijn de verboden woorden:

    tr*l
    Hi*tler
    dr*gs
    p*do
    ht*tp
    T*PO
    Xandern*euws

    Heeft iemand aanvullingen?

    1. Fascal

     Nee hoor, je liegt en bent een zwendelaar!

    2. homefront

     Het is uitermate sterk zelfbeeld van ernestje

 16. homefront

  NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT.

 17. kattekop

  Dit Sofietje dronk geen ranja met een rietje maar declareerde een groot bedrag waar ze geen recht op had.
  Heeft ze het ondertussen al terug gestort?
  Wat de EU betreft….die is gewoon illegaal want dat is niet door het volk gedaan zoals in de VS maar door een stel bankiers en multinationals die open grenzen wel prachtig vonden voor eigen gewin.
  De EEG is ontstaan in 1957 en pas in 1979, dus 22 jaar daarna mocht het vol ook iets zeggen en wel om de 5 jaar een klap-parlement te kiezen.
  Maar in die tussenliggende 22 jaar was ondertussen al alles beslist en had het volk het nakijken.
  De USSR had een politburo en klap-parlement en bij de EU is dat precies het zelfde en dus leven we eigenlijk al heel lang in een dictatuur.

  1. Ernest Stern

   “Heeft ze het ondertussen al terug gestort?”

   Ja.

   1. Fascal

    Nee hoor, leugenaar!

   2. Cootje

    Nergens een bewijs van moet gewoon strafvervolging aan haar broek krijgen wegens oplichting

   3. vandaag

    nee leugenaar

 18. Cootje

  Sophie is toch die fraudeur die zakkenvuller in de Europese circus carrousel , als je pertinent in Brussel woont en je vang in 15 jaar 4 ton aan euro’s onregelmatig om dat je reis kosten declareerde woon werk verkeer uit Nederland , het is onbegrijpelijk dat er geen onderzoek op gerechtelijke basis plaats vind , verder gaat het in Europa met Corona geweldig de ene na de andere lockdown die gaat het Europese solidariteit slopen , dadelijk als de rook is opgetrokken en de ravage overzichtelijk wordt . En de werkeloosheid de 25/30% van de beroeps bevolking in zuid Europa etaleerde dan zijn de rapen gaar en ontstaat er ikke ikke en de rest kan stikken , plus de Engelse liggen ook neogotische de loer om een zetje extra te geven , einde komt in het zicht van de unie want solidariteit in armoede levert aparte kikkers op

 19. Linksbuster

  Het betoog van Homefront is te mooi om niet af te drukken:
  NEXIT NEXIT NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, , NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT, NEXIT.

 20. Banne de Booyer

  Let maar eens op. Als onze jongens en meiden aan het woord zijn is de grote EU zaal zo goed als leeg. Peuk roken en even naar de plee. Zo interessant vinden de grootmachten ons nu.. niet dus! Alleen worden we gedoogd om de in verhouding idioot hoge afdracht om dat circus draaiende te houden. Toen Trump Europa op hun NAVO plichten wees, keken alle euro bobo’s hem aan met die zielige hondeoogjes… warwn helemaal beduusd en overrrompeld. Later kwamen de stoere ‘ ik was niet onder de indruk”” verhalen los. Jaja…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.