Feest in Amsterdam! Sylvana en D66 vieren grootse overwinning: genderneutrale toiletten bij alle stadsloketten………

In Amsterdam hebben ze de prioriteiten weer eens goed op orde, zoals je begrijpt! Terwijl niemand er nog een huis kan kopen en de criminaliteit de pan uitrijst heeft de gemeente uiteraard wél tijd voor inclusiviteitshobby’s.

Wie de Amsterdamse politiek wil begrijpen, kan het beste op z’n kop gaan staan. Want wat normaal gesproken iets lijkt dat belangrijk is, is dat in Amsterdam totaal niet. Grote problemen met illegalen die al krakend door de stad trekken? Ach, wat boeit dat nou. Sterker nog: laten we eens miljoenen steken in het pamperen van deze illegaal in Nederland verblijvende migranten! Of wat dacht je van de woningnood? Ach, laten we er niets aan doen! Weinig bouwen, vooral veel herrie maken over de fata morgana van het gasvrij maken en niets doen aan de exploderende woningprijzen.

Maar hé? Wat nu als een gemeenteraadslid eens voorstelt om een stelletje symbolische genderneutrale toiletten te installeren bij alle ‘stadsloketten’ van de Amsterdamse gemeente? Nou, meteen beginnen met verbouwen dan maar! Binnen twee jaar is het varkentje gewassen, en daar zijn initiatiefnemers Sylvana Simons (BIJ1) en Jan-Bert Vroege dan ook mega superduper blij mee:

U snapt: plop! Trek de champagne maar open, want alweer is er een ontzettend nijpend probleem opgelost dat een meerderheid van alle Amsterdammers treft. Wat een doortastendheid!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Jack Flash

  Lijkt me niet comfortabel schijten.
  😖

 2. Vrijedenkert

  Genderneutrale kakdoos, je verwijderd van bestaand toilet het plaatje man en van het andere het plaatje vrouw en je hebt heel goedkoop genderneutrale toiletten!
  Klein praktisch probleem, aan de ene kant kun je alleen maar zitten en aan de andere kant vooral staan en maar beperkt zitten…

  Wat heeft deze uitgebreide onzinnige verbouwing totaal gekost?

 3. homefront

  genderneutraal bestaat niet, je bent of man/jongen of vrouw/meisje en als je vindt dat je genderneutraal bent is er iets niet helemaal goed gegaan in je opvoeding..

 4. RvdBe

  Genderneutrale pisbakken……
  Niveau figuurzagen op het politieke vlak, zouden die gasten nou werkelijk een serieuze studie hebben afgerond?

 5. macsjang

  Dat achterlijke bestuursvolk is alleen maar uit op een failliet NL en dat schijnt te moeten beginnen in 020. En halalsema ziet dat het goed is. Nog erger en enger dan commies. D66-kneus en die in NL onaangepaste en nietszoekende pleeborstel hebben voor hun doen en IQ het hoogst haalbare binnengeharkt. Jammer voor die onnozele zielen dat het bij hun aan EQ totaal ontbreekt.

 6. Linksbuster

  Waarin een klein land minuscuul kan zijn.
  De freaks hebben het hier voor het zeggen.
  Stem PVV !!

 7. Tepelkloofje

  Als mannen nu massaal de vrouwentoiletten gaan gebruiken (genderneutraal is immers genderneutraal, geen ‘cherrypicking’), dan is het binnen de kortste keren gedaan met dit gedoe omdat vrouwen zich dan niet meer veilig voelen, zich bespiedt wanen, of klagen over de positie van de toiletbril.

 8. vandaag

  en straks weer zeiken als er op de bril gedruppeld is

  😎

 9. Logica

  De enige vraag die voor mij onbeantwoord blijft is de vraag of er ook rekening gehouden is met rassenneutraliteit. De kleuren van het toilet zouden alle huidskleuren moeten vertegenwoordigen.

  Ik ben enorm trots op dit bestuur en begrijp nu pas goed waarom Amsterdam in grote getale links stemt.

  Maar toch ook een puntje van kritiek. Piepklein hoor maar is het ook mogelijk om genderneutrale afreageerplekken in de stad te plaatsen? Onze jonge vrienden kunnen ze dan daar afreageren in plaats vanop de plaatselijke groenteboer.

 10. Barry

  Geweldig die laatste zinnen in de voltooiing van de motie, men heeft de invalide toiletten voorzien van ‘gender neutrale afbeelding’ en in de toekomst na de verbouwing worden het gender neutrale toiletten met voorzieningen voor invaliden. Nu weten we dus meteen hoe gender neutrale mensen gezien worden door de gemeente: INVALIDE.

 11. C.A.Barstow

  De linkse krankzinnigheid ten top!
  De linkse hobby, geld over de balk smijten en als dan later blijkt dat het volledig in het honderd is gelopen, hard weglopen niet meer omkijken en een ander de schuld van het debacle geven.

 12. DH2017

  Ik heb al sinds 1999 ( toen ik mijn huis kocht ) een Transgender Toilet , iedereen kan erop zitten en het is er maar 1.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.