Feest van inclusiviteit! Jihadbruid van executie-ISIS-eikel komt naar Nederland gevlogen

Ons land is zeer binnenkort weer één levensgevaarlijke islamofascistische terroriste rijker. Hoera, wat een feestelijke stemming voor ons land!

Nederland is straks weer één verloren gewaande dochter armer. Eén van de meest beruchte ISIS-strijders komt terug naar Nederland, nadat ze ontsnapte uit een gevangenenkamp en door mensensmokkelaars naar Turkije was gebracht. Daar klopte ze aan bij de Nederlandse ambassade in Idlib, die wegens haar Nederlandse nationaliteit verplicht waren haar te helpen en naar ons land te laten overkomen.

Ik heb het over Angela B. uit Soesterberg, die na haar “spannende” avontuur in Syrië ongetwijfeld in Nederlands straks weer komt vertellen hoeveel spijt ze heeft van het steunen van één van ’s werelds meest gruwelijke organisaties. Kleine Angela B.-geschiedenis bij AD.nl:

“B. bleef tot het laatst in IS-gebied, pas toen het kalifaat echt viel, vluchtte ze. Ze belandde, net zoals tientallen andere Nederlandse jihadbruiden, in detentiekamp Al Hol in noordoost-Syrië. Daar stierf haar dochtertje. Deze zomer wist een groep Nederlandse vrouwen te ontsnappen vanuit het kamp en naar Idlib in noordwest-Syrië te reizen. Die regio staat nog onder controle van jihadistische groepen.

De vrouwen en ook Angela werden daarbij geholpen vanuit Nederland. De bekende, veroordeelde terrorist Samir A. zamelde onder de families van de jihadbruiden in Nederland geld in, daarmee betaalde hij smokkelaars die de vrouwen hielpen te ontsnappen en verder te reizen.”

Andere ISIS-vrouwen, die Turkije nog niet bereikt hebben, bidden tot hun godheid dat Angela – die tot twee keer toe met moordlustige koppensnellers in het huwelijksbootje trad – Nederland bereikt.

Beetje onnozel, wel. Want daar hoeft nu niet meer voor gebid te worden. Waar we wél allemaal om mogen bidden, religieus of niet: dat die jihadmevrouw straks ook daadwerkelijk achter de tralies verdwijnt in Nederland, en er niet vanaf komt met een taakstrafje en voorwaardelijk brommen. Want dát is nog helemaal niet zeker, gezien de magere veroordelingen van eerdere Syrië-terugkeerders.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Nostradamus

  Het wordt tijd dat de FVD II aan de macht komt. Met Thierry aan kop 😉

  1. hans-e-pans

   Toch jammer dat we in Nederland het spreekwoord/gezegde niet meer mogen toepassen van, “Oog om oog , tand om tand”.

 2. Pieter48

  Misschien een taakstraf voor deze geradicaliseerde juffrouw. Ze verachten ons land maar toch weer terug gekeerd. Waarom? Ook veel leuke dingen alhier. Uitkeringen tot het einde der dagen . Gratis advocaat .Daarna hulp met van alles na haar taakstraf.

 3. vandaag

  hoe kunnen deze idioten de hele wereld over reizen zonder reisdocumenten ?

  stem sociaal , stem PVV

 4. ropart

  bente becker is raaaazend!

 5. Loelap

  Misschien kan Ernest haar in huis nemen.

 6. homefront

  Dit is een typisch gevalletje voor onze allergrootste nedermoslim en zéér warme pleitbezorger van de islam ernestje..

 7. staleo

  Tim,
  Ook ik maak fouten tijdens het schrijven of tikken, maar als verslaggever zou ik mij toch diep schamen over dit stuk.
  Want daar hoeft nu niet meer om gebid te worden?
  Ongetwijffeld in Nederlands straks weer komt vertellen?
  Deze schrijfwijze zie bij kinderen of mensen die al jarenlang in de vergrijzing zitten.

  1. Edjan

   Staleo, sterke werkwoorden zijn “afgeschaft”.

 8. yellow thread street

  Ze zal daar ook wel de nodige kinderen geworpen hebben die uit de proppenschieter van wat IS strijders voortgekomen zijn.
  Lekker als dit allemaal naar Nederland komt, de ware genen zullen zich nooit verloochenen.
  Heel subtiel neemt de Islam alles over.

 9. 56RdK

  Natuurlijk krijgt ze maar hooguit twee jaar dententie met alle beschikbare vrijheden.
  Natuurlijk krijgt ze hier gratis juridische bijstand die haar nu al dringend adviseert met excuses te komen omdat dit uitgesproken voor de D66-rechter alweer een paar jaar gevangenisstraf zal schelen. Want die rechtsprekers trappen daar vol in, telkenmale weer.
  Natuurlijk krijgt ze een geheel ingerichte huis, levenslange uitkering etc.
  Natuurlijk wordt ze warm ontvangen in de moskee.
  Natuurlijk krijgt ze podia bij de NPO, in het AD, NRC, Trouw, Volkskrant!
  Natuurlijk krijgt ze hier uiteindelijk alle vrijheid om de ongelovigen en andersdenkenden in dit land te gaan terroriseren.

  En natuurlijk worden al die families en aanverwanten die financiële steun hebben gegeven omdat islamgajes hierheen te halen niet ons land uitgeflikkerd, nee ergo, die worden zelfs gesubsidieerd. Want …. islam!

 10. Drollevanger

  Eerst hadden we Boer Koekoek, die is nu met alle kleine boertjes verdwenen. Daarna Janmaat wiens vrouw via liefdevol brandstichtend Slinks in een rolstoel belande, Toen kwam Pim Fortuin die vermoordt werd via een klimaat fanaat die al weer in Harderwijk wandeld, Wilders wordt dag en nacht bewaakt door een bataljon politie, Ook fortuin is nu passee via onze liefhebbende media.
  Straks is de volgende voorganger wel een echte Nazi. Eenmaal moet toch lukken

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.