Hiddema (FVD) ziedend na “arische bloedtest”-aantijging: ‘Strontvlieg Aalberts rijdt mee in Ottens vuilniswagen!’

FVD-Kamerlid Theo Hiddema heeft keihard uitgehaald naar Chris Aalberts, die deze week een boek uitbrengt over de handel en wandel van Forum voor Democratie en diens leider Thierry Baudet. De strafpleiter noemt de TPO-journalist een “strontvlieg” die z’n maaltijden haalt in de “vuilniswagen” van ex-FVD’er Henk Otten.

Een opmerkelijke scoop in het boek De partij dat ben ik, dat Chris Aalberts onlangs publiceerde. Hij beweert dat Thierry Baudet ingezet zou hebben op “Arische bloedtesten” voor zijn medewerkers – om te zien wie blank genoeg zou zijn om nog voor de partij te werken. De informatie waar Aalberts zich op baseert zou afkomstig zijn van Henk Otten – die in 2019 uit Forum voor Democratie gezet nadat hij door het door Baudet geleide partijbestuur werd beschuldigd van financiële malversaties.

Baudets fractiegenoot Hiddema is niet onder de indruk van de beschuldiging, en valt de afzenders van het gerucht aan: “Als strontvlieg Aalberts mag meerijden in de vuilniswagen van Otten dan krijg je dit.

Hiddema is niet de enige die de aantijging niet gelooft. Een invloedrijke Haagse insider noemt het een waarschijnlijk “broodje aap verhaal,” en gelooft niet dat Henk Otten hier de waarheid gesproken heeft.

Ook gepensioneerd AD-journalist Carel Brendel vindt het een zeer onwaarschijnlijke beschuldiging: “Ik wil veel geloven, maar niet dat Baudet onder anderen Yernaz Ramautarsing en Annabel Nanninga prominente posities in zijn partij geeft en daarna medewerkers op “arisch bloed” laat testen.”

Tenslotte doet Sywert van Lienden, die meeschreef aan het CDA-verkiezingsprogramma, een boekje open over de journalistieke praktijken van Aalberts en noemt hem een “enge vent.” Van Lienden: “Soort stalker/creep met wie sociaal het nodige mis is. Inhoudelijk ook niet al te serieus te nemen.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. vandaag

  moddergooien toegestaan , domme jongens die met boekjes anderen zwart proberen te maken en dan als bron afvalligen gebruiken die door malversaties uit die club zijn gezegd

  linkse prietpraat

  1. DubbelZout

   Thierry onderzoekt bloed op homeopathische verdunning
   Gezien zijn statements hierover in het verleden zou mij dat niet verbazen

   1. vandaag

    de stront vlek verdedigt een stront vlieg. soort zoekt soort

 2. ZWEEDSE K0K

  Ooit schreef de eigenaar van deze site hier de gedenkwaardige woorden:

  De media moet alles kunnen schrijven, incl leugens.
  Het is aan de lezers om dit te logenstraffen, niet aan een rechter in een ivoren toren

  Vanwaar deze drukte op DDS dan?

  1. Morgan4321

   Er wordt toch ook nergens geschreven dat Aalberts dat niet zou mogen zeggen? Dat hij vervolgens stevig weerwoord krijgt is natuurlijk te verwachten.

   1. Ernest Stern

    In dit geval gaat het niet om een mening van Aalberts maar een observatie van Otten die hij slechts noteerde.

  2. Logica

   Zweedse Kok, alles mag, we hebben vrijheid van meningsuiting. Aalbers is een gefrustreerde man, wat een onzin kraamt hij uit.

   Buiten dat stem ik straks gewoon op het FVD en gaat de stem van mijn partner naar de PVV. Ik sta op hoofdpunten achter deze partijen. Linkse figuren als Aalbers hebben geen argumenten en gaan dan over op leugens of proberen Wilders en Baudet in het racismehoekje te duwen. Daar ben ik niet vatbaar voor gelukkig.

 3. Nostradamus

  Sommige ****’s zijn nogal rancuneus als niet op hun avances ingegaan wordt. Chris Aalbers is daar 1 van.

 4. Ernest Stern

  “Hij beweert dat Thierry Baudet ingezet zou hebben op “Arische bloedtesten” voor zijn medewerkers – om te zien wie blank genoeg zou zijn om nog voor de partij te werken. De informatie waar Aalberts zich op baseert zou afkomstig zijn van Henk Otten – die in 2019 uit Forum voor Democratie gezet nadat hij door het door Baudet geleide partijbestuur werd beschuldigd van financiële malversaties.”

  Als Otten dit feit werkelijk gemeld heeft (en ik hoorde hem dat niet ontkennen) heeft Aalberts het volste recht om dat op te schrijven.

  1. Aborifa

   Gaat het hier om een feit?
   Die Aalbers lijkt in zijn geschrift op Goebbels.
   Verder mag-ie schrijven wat hij wil. Hij krijgt wel een proces aan zijn broek als het laster of smaad betreft.

   1. Ernest Stern

    De woede gaat hier naar de boodschapper terwijl die beter kan worden gericht op de bron van het bericht, Otten, die zijn uitlating niet ontkent.

    1. Vriend

     Omdat Otten zijn uitlating niet ontkend is die dus waar? Zo’n kromme redeneertrant zou zelfs voor glibberaal Stern teveel moeten zijn.

     1. Vriend

      ontkent

     2. Ernest Stern

      Ik constateer slechts dat Otten die uitlating (nog) niet ontkent. Dat geeft Aalberts het journalistieke recht om dat te noteren.

    2. vandaag

     nee domme jongen , theo trekt zich de leugens kennelijk persoonlijk aan als lid van de fractie. Immers theo zou ook bij geschiedenis betrokken zijn

     hij heeft moraal in zijn lijf iets wat jij nog moet uitvinden stront vlek

    3. Maurits Dekker

     Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
     Debatteren met hem is niet mogelijk.
     Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

     1. DubbelZout

      Mama, mama nou doet ie het weer
      Klein kind…

    4. vandaag

     nee domme stront vlek , de opschrijver had hoor en wederhoor moeten toepassen hufter

  2. vandaag

   de islam is een criminele organisatie die voortkomt uit een totalitaire ideologie , iedereen mag dit nu opschrijven en het is de waarheid volgens de domme jongen de stront vlek

  3. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een beruchte TR0L

 5. NoDoubt

  Ik luister met genoegen naar de volgende TPO podcast van Roderick Veelo en Bert Brussen. Daar zal het zeker ontzenuwd worden. Bert zit voldoende dicht bij de bron om daar een uitspraak over te kunnen doen. Wordt alleen voor Bert lastig wie van de twee hij moet laten vallen.

 6. Kretoloog

  Allemaal rancune en frustratie bij Chris Aalberts. Deze journalist heeft geprobeerd om een plekje te bemachtigen bij het Forum voor Democratie (speelde in 2017). Maar dat ging niet door. Achteraf een zeer terechte beslissing. Aalberts is namelijk een volstrekt amoreel mannetje.

  1. Logica

   Dat was inderdaad een zeer verstandige beslissing van Baudet. FVD doet het goed met nieuwe mensen. Blijkt iemand niet te passen dan wordt hij direct eruit gegooid. Deden alle partijen dat maar. Otten, mede-oprichter nota bene, werd er terecht uitgezet, niks geen hand boven het hoofd houden. Ik sta vierkant achter Baudet, zeker nu hij steeds minder vaak moeilijke woorden gebruikt. Iedereen moet een volksvertegenwoordiger kunnen begrijpen.

 7. Steven Opti

  Wat een smerige aantijging. Altijd maar Fvd zwartmaken. Ze hebben niets van Fortuin geleerd. Wat een rot caracter moet die Aalbers toch hebben.

  1. Vriend

   Aalberts is een gillende pisnicht en melaatse rat. Hij werkt niet voor niets voor TPO.

  2. Marija

   Kijk, dat zie ik in zijn gezicht, volkomen onbetrouwbaar.

 8. ropart

  hebben ze ook hun bloedgroep onder de linkeroksel getatoeerd?

  1. PG

   Handig!

 9. toetssteen

  Hup Hiddema! Zet ‘m op!

  1. Ernest Stern

   Onze huistról doet een duit in het zakje.

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een laffe TR0L

  2. Vriend

   Helemaal eens Toetssteen: ‘Hup Hiddema! Zet ‘m op!’

   1. Ernest Stern

    Mijn goede Vriend steunt ook vandaag en homefront, dus dit is wel consistent gedrag.

    1. Fascal

     Zwendelaar en oplichter met z’n ‘allen’.

    2. Vriend

     Ik ben je goede vriend niet, zachtgekookt ei. Mijn nick is Vriend. Gebruik dat of houd je smoel.

     1. Meriadoc Brandebok

      Zeurpiet.

     2. Vriend

      Het hulpje van de hoofdtr0l snelt toe. Heb je zijn voeten al gekust vandaag?

     3. Ernest Stern

      Mij goede Vriend is een beetje bitter vandaag. Ik heb daar wel begrip voor.

     4. Fascal

      Nee hoor je liegt, altijd!

 10. Beukman

  Hij beweert dat Thierry Baudet ingezet zou hebben op “Arische bloedtesten” voor zijn medewerkers – om te zien wie blank genoeg zou zijn om nog voor de partij te werken.

  Interessant. Lijkt een beetje op een theorietje zoals die welke door QAnon en Trump worden verspreid, en hier op DDS worden gesmuld.
  Het lijkt mij zeer tamelijk onwaarschijnlijk, zelfs voor een maffe partij als Forum. Maar misschien kan Otten dit verhaal hardmaken?

  1. Maurits Dekker

   Maar misschien kan Otten dit verhaal hardmaken?

   Nee, dat kan hij niet.

   1. Beukman

    Dit zet toch wel aan het denken:

    Het radicalisme van Baudet is dus niet nieuw, zegt Aalberts in de podcast Betrouwbare Bronnen. “Er werden in 2017 al dingen gezegd waarvan een normaal mens denkt: wakker worden, waar zijn we hier mee bezig? Hij was toen al spreker geweest op de Vlaams-nationalistische IJzerwake en hij had al gezegd dat Europa ‘dominant blank’ moet blijven.”
    Chris Aalberts zegt dat er ‘onvoorstelbaar veel voorbeelden’ zijn van extremistische opvattingen in Forum voor Democratie. Toch hebben veel mensen volgens hem dit patroon nog niet door. “Ik denk niet dat de hele partij antisemitisch is, want heel veel mensen gruwen daarvan, maar ik denk wel dat een heleboel FvD’ers boter op het hoofd hebben.”

    Lees verder:

    joop.bnnvara.nl/nieuws/baudet-wilde-fractiemedewerkers-laten-testen-op-arisch-bloed

    1. Rene van der Grijp

     “Lees verder: joop.bnnvara.nl”

     Nee, dank u.

     1. Ernest Stern

      René probeert cognitieve dissonantie tot het uiterste te vermijden.

      😀

     2. Beukman

      Begrijpelijk.

      Ik ben terughoudend om iets antisemitisch te noemen, maar een appgroep van de jongerenafdeling kwam erin om. HP/De Tijd schreef daar al over. De rechterhand van Freek Jansen beheerde een appgroep waarin ze elkaar antisemitische berichten stuurden. Daar is een 85 pagina’s tellend document van. De mensen die erover geklaagd hebben zijn geroyeerd en Freek Jansen staat nu op plek 7 van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer.

     3. Rene van der Grijp

      Nee, ik vermijd notoir onbetrouwbare sites als de Joop. Het stinkt daar als de hel.

    2. Loelap

     Joop, de NSB site. hahahaha

    3. Logica

     Radicalisme? Tjonge jonge, doe niet zo belachelijk Beukman.

 11. Marija

  Aalberts gezien in een talkshow en hij heeft inderdaad wel vreemde gezichtsuitdrukkingen waar ik met aandacht naar heb zitten kijken.
  Vreemd figuur n.m.i.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.