Verkiezingen VS – Mogelijk toch bewijs voor verkiezingsfraude in Michigan

De Amerikaanse verkiezingen duren nog even voort. In de resterende staten liggen ze zo dicht bij elkaar dat er officieel nog geen uitspraak kan worden gedaan over wie er heeft gewonnen. Joe Biden ligt inmiddels voor in Pennsylvania en Georgia komt met een hertelling vanwege de kleine marge, maar het wachten is uiteindelijk op de rechtszaken die door Trump zijn aangespannen. En dat wordt nog interessant, want hier en daar lijkt er toch mogelijk bewijs te zijn voor verkiezingsfraude!

Als de battleground states klaar zijn met tellen dan volgen er hertellingen. Als die uitslagen alsnog in het voordeel van Biden zijn, dan is het waarschijnlijk over en uit voor Trump. Tenzij die rechtszaken van hem toch iets uit zullen wijzen, waarvoor tot nu toe ieder bewijs leek te ontbreken. Dit is namelijk zojuist op Twitter verschenen:

Ik weet niet zeker of het waar is maar het is wel opmerkelijk dat zoiets specifieks in de video wordt genoemd. Dit valt namelijk zo te controleren, lijkt mij in ieder geval. En dan kon het wel eens héél spannend gaan worden, want als dit wordt bewezen dan krijgen we geheid een burgeroorlog te zien. Dan trekt Trump namelijk de rest van de uitslagen nog veel stelliger in twijfel en wordt hij sowieso geloofd door z’n achterban. Dan hebben de Democraten ook niet echt een poot meer om op te staan en zijn ze alle geloofwaardigheid kwijt.

Ik hoop in ieder geval dat dit niet waar is en dat Trump uiteindelijk gewoon z’n verlies gaat accepteren (want die kant gaat het wel uit), maar het lijkt mij heel sterk dat iemand (buiten Trump) zó stellig beweringen doet die gewoon te verifiëren zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

218 reacties

 1. Jack Flash

  Tja, dit lag in de lijn der verwachtingen.
  Een grondige hertelling zal uitwijzen wie hier een echte president is.
  😊

  1. Maurits Dekker

   Er komen toch steeds meer serieuzere meldingen uit Michigan dat er mogelijk toch fraude gepleegd is.
   Zou Trump dan toch gelijk hebben?

   1. Ernest Stern

    Nee, Maurits, maar het zal de wraaklust van de Proud Boys wel aanwakkeren. Dat is ook het oogmerk.

    1. vandaag

     stront vlekje heeft nooit veel op met de waarheid. stront vlekje is een gestoorde tról

     * het is Wilders zijn eigen schuld dat ie beveiligt moet worden
     * als je spotprenten toont heb jezelf het risico op ellende geschapen
     * fraude is onmogelijk
     * biden veegt trump van de wereldkaart

     de stront vlek heeft een afwijking en wat chromosomen te weinig.

     1. Ernest Stern

      beveiligd

     2. vandaag

      kma stront vlek , op inhoud niets af te dingen

      dank u voor de bevestiging hufter

     3. Canta

      vandaag
      “stront vlekje heeft nooit veel op met de waarheid. stront vlekje is een gestoorde tról”. Elke keer blijkt weer dat Vandaag maar één simpele manier van reageren heeft en daarin geen enkel respect kan opbrengen voor mensen met een andere menig.
      “als je spotprenten toont heb jezelf het risico op ellende geschapen”,
      Nee Wilders heeft alle recht om spotprenten te tonen ( vrijheid van meningsuiting) het feit dat die spotprenten alleen gaan over moslims en Mohammed ( en niet over andere religies) geeft de indruk dat hij hiermee wil provoceren.
      “Biden veegt trump van de wereldkaart”.
      Ik weet niet wat je daar mee bedoelt maar als we het even vergelijken,
      in 2016 won Trump door het kiesstelselsysteem want hij had 3 miljoen minder stemmen dan Clinton.
      Biden heeft nu gewonnen met miljoenenen stemmen MEER dan Trump, dus ook zonder het kiesstelsel had hij gewonnen.
      Trump probeert nu chaos te veroorzaken door zijn ( onbewezen) uitspraken over fraude.

  2. hans-e-pans

   Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten.

   Onze kandidaat dreigt te verliezen?

   Geen probleem, we rukken tijdens het tellen gewoon dozen vol nieuwe stembiljetten aan.

   Operation Scorecard.

   Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA-stemcomputers hackt voor Biden.

   Dit verklaart enkele recente uitspraken van Joe Biden, zoals,

   “Wij hebben de meest omvangrijke stemfraude in de geschiedenis opgezet”.

   “Ik heb jullie stemmen niet nodig om president te worden.”

   1. Thant Dolph

    🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣!

 2. Rene van der Grijp

  “Ik weet niet zeker of het waar is maar het is wel opmerkelijk dat zoiets specifieks in de video wordt genoemd.”

  Dit is inderdaad concreet. Als het blijkt te kloppen dan rijst de vraag in welke staten dit nog meer speelt.

  Ik vind het sowieso bijzonder merkwaardig dat in Pennsylvania, waar Trump zeer ver voor stond, nu toch Biden, kennelijk via een spectaculaire eindsprint, als winnaar wordt aangewezen. DAT KLOPT GEWOON NIET.

  Herhalend: de Democrats en hun media hebben 4 jaar lang alles uit de kast gehaald om Trump kapot te maken. Dan is stembusfraude nog maar een klein stapje verder. En daar zie ik die linkse schoften zeer zeker toe in staat.

  1. Ernest Stern

   “Ik vind het sowieso bijzonder merkwaardig dat in Pennsylvania, waar Trump zeer ver voor stond, nu toch Biden, kennelijk via een spectaculaire eindsprint, als winnaar wordt aangewezen. DAT KLOPT GEWOON NIET.”

   Die ‘spectaculaire eindsprint’ is het gevolg van een effect dat al wekenlang werd voorspeld: in Pennsylvania geldt de )absurde) regel dat poststemmen pas na de verkiezingsdag mogen worden geteld. Het is algemeen bekend dat Democraten in overgrote meerderheid per post stemden. Die poststemmen werden dus later verwerkt. Overigens is in de peilingen voor Pennsylvania altijd een zeer ruime voorsprong van Biden voorspeld, zo vreemd is deze uitslag dus niet.

   1. JochemX

    Ernst, wat het ook is het geeft voldoende aanleiding voor een grondig onderzoek. Is voor de Democraten ook gewenst. Winnen zonder te veel smetten.

   2. vandaag

    domme stront vlek voorspelde in elke staat een voorsprong voor biden dus stront vlek spreekt zichzelf weer tegen zo vreemd is de uitslag dus wel

    biden veegt trump van de kaart verkondigde de stront vlek😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣

    dus niet domme jongen

 3. LifeBuddy

  HaHaHaHa, zie hier internet staat er bol van, hoe de dombo’s al jaren aan de macht zijn. Krant artikel “Verkiezingsfraude” is een Democratisch fenomeen”
  Imitatie fraude in de peilingen: Stemmen in naam van andere legitieme kiezers en kiezers die zijn overleden, verhuisd, of verloren hun recht om te stemmen omdat ze misdadigers, maar blijven geregistreerd.
  Valse registraties: Stemmen onder frauduleuze kiezersregistraties die ofwel een valse naam en een echt of vals adres gebruiken of verblijf claimen in een bepaald rechtsgebied waar de geregistreerde kiezer niet daadwerkelijk woont en geen stemrecht heeft.
  Dubbele stemming: Registreren op meerdere locaties en stemmen in dezelfde verkiezing in meer dan één rechtsgebied of staat.
  Frauduleus gebruik van afwezige stembiljetten: Het aanvragen van afwezige stembiljetten en stemmen zonder medeweten van de feitelijke kiezer; of het verkrijgen van de afwezige stemming van een kiezer en ofwel het invullen van het in direct en het smeden van de handtekening van de kiezer of illegaal vertellen van de kiezer die te stemmen voor.
  Stemmen kopen: Kiezers betalen om een persoonlijke of afwezige stembusgang voor een bepaalde kandidaat uit te brengen.
  Illegale “bijstand” bij de peilingen: Kiezers dwingen of intimideren – met name ouderen, gehandicapten, analfabeten en mensen voor wie Engels een tweede taal is – om op bepaalde kandidaten te stemmen en hen zogenaamd te voorzien van ‘hulp’.
  Niet in aanmerking komende stemming: Illegale registratie en stemming door personen die geen Amerikaanse burgers zijn, veroordeeld zijn of anderszins niet in aanmerking komen om te stemmen.
  Wijziging van de telling van de stemmen: Het wijzigen van de werkelijke stemtelling in een district of op de centrale locatie waar stemmen worden geteld.
  Stem petitie fraude: Het smeden van de handtekeningen van geregistreerde kiezers op de stemmingsverzoekschriften die met verkiezingsambtenaren in sommige staten voor een kandidaat of kwestie moeten worden ingediend om op de officiële stemming worden vermeld.

  1. Thant Dolph

   “Het internet staat er vol van.”

   Van harte gefeliciteerd! Dit moet wel de smoking gun zijn die democraten de kop gaat kosten.

   ▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎
   –Stuurt u aub zo snel mogelijk alle linkjes die u hebt ontdekt door aan het secretariaat van de republikeinse partij!!–
   ▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎

   1. Ernest Stern

    🙂

  2. De Booyer

   Grandpa met zijn parelwit, uit een stuk gesmeed gebit, knijpt nog steeds de kat in het donker!

  3. M. Brandenburg

   Nee het toppunt was toen op tv, Nationale televisie, gedupeerden aan het woord kwamen, hoe zij geen ballot hadden ontvangen en vervolgen contact zochten hoe ze konden stemmen waarna ze te horen kregen dat ze al gestemd hadden. Nog mooier waren de overlijdenscertificaten die werden getoond van overledenen die in 1994 waren komen te overlijden en vervolgens nu op Biden hebben gestemd, je moet oppassen met het aanhalen van het internet (het Witte Huis is ook op het internet, waar je bijvoorbeeld 1071 gevallen van geregistreerde fraude met stemmen per post kan vinden, maar men toch roept er is geen bewijs want CNN zegt dat het er niets is, terwijl in werkelijkheid de documenten aantonen dat de Demoncraten in maar liefst 1069 gevallen de dader waren, en men dus aantoonbaar heeft dat Demoncraten niet te vertrouwen zijn en al helemaal niet met stemmen per post) want links zal zelfs de officiele bronnen wegzetten als onbetrouwbaar (die de Coronahoax en hoe de sekteleden stelselmatig nu de officiele bronnen negeren die aantonen dat Corona nog geen fractie zo gevaarlijk is als de griep en hoe er behandelmethodes zijn die het aantal doden tot wel 70% verminderen mits direct bij opname er mee begonnen), verwijs gewoon naar de rechtstreekse interviews en live verslagen, waar de gedupeerden aan het woord komen en waar de overlijdenscertificaten van de demoncratische stemmers worden getoond. Hoewel ik betwijfel dat voor hen geindoctrineerd met het linkstotalitaire criminele gedachtegoed het ooit een verschil zal maken, democratie is voor hen namelijk niets anders dan een middel om de totalitaire macht in handen te krijgen.

 4. RvdBe

  In 1e instantie zag ik het als als Trump die in paniek om zich heen begon te slaan.
  Nu er na 3 dagen in de belangrijke swingstates nog geen uitslagen zijn krijg ik daar toch m’n twijfels bij.

 5. De Booyer

  Toch een vreemd gezicht, een bijna hoogbejaarde, dementerende man die eigenlijk niets anders heeft betekend dan het doortrekken van de presidentiële WC en deuren open houden wanneer de first lady’s huiswaarts keerden van een extreme shop session. Werd de staatschuld tenminste op een mooi, hoger afgerond getal gezet op Wall Street NY.

  1. Arbeider65

   Ja liever die hoog bejaarde man dan die idioot met zijn nog gekkere zoon.

 6. Hannie Zaanlander

  Jinek life 22:00 geen sprake van fraude, sterker nog, meer poststemmers voor Biden. De sfeer rond de telling is gemoedelijk, een kermisachtige toestand. Trump had het over gesjoemel met poststemmers, een treurige aftiteling van zijn campagne.

  1. Vriend

   Wie Jinek als serieuze en onafhankelijke talk host opvoert, plaatst zich buiten iedere redelijke discussie.

   Dat mens is zo rood als de neten en haat Trump tot in haar beenmerg.

   1. Rene van der Grijp

    “Dat mens is zo rood als de neten”.

    Wat haar niet hindert in haar geilheid op geld.

 7. Meriadoc Brandebok

  McDaniels liegt hier weer flink wat af.

  “Kiersnowski also explained if the error had not been discovered, it would have been revealed by the county canvassers when reviewing the election results.

  “There is no evidence that the software did not function properly and there is no reason to think this user error occurred anywhere else,” she said. “Even if the issue had not been caught after the reporting of unofficial results, it would have been identified during the county canvass when the canvassers review the paper record the votes cast on the tabulator.””

  Het ging hier om een simpele menselijke fout over een deeldistrict en niet over een glitch in de software.

  Het is verschrikkelijk dat Trump zoveel schade aanricht in de Republikeinse Partij. Elke andere Republikein had het verlies reeds geaccepteerd.

  1. Rene van der Grijp

   “Het ging hier om een simpele menselijke fout over een deeldistrict en niet over een glitch in de software.”

   Tuurlijk, Brandegeit. Geloof jij maar wat je wil geloven. Je gelooft vast en zeker ook dat jezus over water kon lopen.

   1. Meriadoc Brandebok

    Als ik, op basis van de feiten, zou constateren dat er sprake is van verkiezingsfraude, dan zou ik de eerste zijn om voor een hertelling te pleiten.

  2. Ernest Stern

   Helder, Meriadoc.

  3. Thant Dolph

   Van niet te onderschatten belang als het gaat om op de verdere “ruk naar rechts” van de republikeinen in het afgelopen decennium is de aanzienlijke invloed van het grootschalige —lobby-netwerk— van de Koch Brothers, ook wel de Kochtopus genoemd. Met héél veel geld en met een groot aantal betaalde medewerkers hebben zij inmiddels in het merendeel van de Amerikaanse Staten, op statelijk niveau dus, ‘chapters’ gevestigd van hun AFP (Americans for Prosperity).

  4. henkie

   Er is heel wat fraude gerapporteerd door poll watchers.
   Wat er achteraf nog van te bewijzen is zal slechts een fractie ervan zijn. Hij zal deze keer niet terugkomen in het Witte Huis, daar hebben ze wel voor gezorgd.

   De grootste fraude waar geen bewijs voor zal zijn te vinden is de frauduleuze manier waarop die miljoenen post stembiljetten tot stand zijn gekomen. 10.000-den, misschien wel 100.000-den activisten gaan deur aan deur en helpen oudjes, analfabeten, half analfabeten en “first time voter” met het invullen van de stembiljetten.

   Doet mij denken aan het ronselen van aangiftes tegen Wilders; nietsvermoedende en – begrijpende allochtonen wisten niet eens wat ze ondertekenden.

   Maar ook al komt Trump in januari 2021 niet terug in het Witte Huis, de democraten zijn nog niet zorgenvrij. Het zit in het DNA van de democraten, hun partij, hun handlangers Big tech en de media om hun problemen te vergroten.

   De kern daarvan ligt in het feit dat zij onvermoeid zullen doorgaan met de leugen voor waarheid verkopen. Het haatzaaien tegen de republikeinen zal doorgaan, en dat zal zijn vruchten afwerpen.

   Steeds meer mensen zullen dit inzien, steeds meer mensen zullen merken dat ze gekwalifiseerd en behandeld worden als uitschot.

   Op “goedemorgen Nederland” 5 november zaten Amerika deskundige Raymond Mens en econoom Ester van Rijswijk, Laatstgenoemde benoemde het probleem in Amerika;

   “Als jij democraat bent en ik republikein, dan heb jij een tering hekel aan mij”.
   Amerika deskundige Raymond beaamde het met een mond beweging.

   1. Ernest Stern

    “Maar ook al komt Trump in januari 2021 niet terug in het Witte Huis, de democraten zijn nog niet zorgenvrij. “

    Nee, maar het grootste probleem is opgelost, de gevaarlijke clown Trump zit niet meer aan de knoppen.

    1. henkie

     Het grootste probleem van dit moment, daar ben ik het mee eens.

     Alle Amerikanen voelen zich in ieder geval Amerikaan, en steeds meer Amerikanen zullen bedrogen uitkomen en wakker worden.
     Hoge percentages Latino’s en Zwart-Amerikanen hebben nu al op Trump gestemd. Het hersenspoelen raakt uitgewerkt.

     1. henkie

      Er staan ons interessante en mooie tijden te wachten

     2. Thant Dolph

      De moedwillige en doelbewuste omkering van zaken is weer compleet.

   2. Thant Dolph

    Als dat al waar is hebben de republikeinen dat onheil vanaf reeds de jaren 90 onder leiding van Newt Gingrich zélf over zich afgeroepen, door een politiek precedent van haatzucht en rancuneus gedrag te creeren.
    Zíj hebben de kiem gelegd voor de uit de hand gelopen polarisering. in het Amerikaans politieke systeem!

    1. henkie

     Je bent, helaas, niet goed bij je hoofd.

 8. ZWEEDSE K0K

  De geschiedenis herhaalt zich.
  In 2016 werd Trump winnaar omdat men een hekel aan Clinton had, niet omdat Trump beter was.
  In 2020 wordt Biden winnaar omdat men Trump helemaal zat is , niet omdat Biden beter is.
  Hopenlijk over 4 jaar weer 2 “normale” kandidaten.

  1. Vriend

   Eens. Een rake reactie, Kokkie.

  2. Jack Flash

   Amerikanen kotsen nog steeds op de “democraten” in het merendeel.
   Fraudeleuse verkiezingen verdienen hertelling/herverkiezingen.

   1. Thant Dolph

    Correctie: een deel van de Amerikaanse populatie kotst op de democraten.

    1. henkie

     Klopt Thant Dolph,

     Slechts een klein deel van de republikeinen haat de democraten, wat ze wel haten zijn de leugens en het bedrog, en het haatzaaien;

     Het zijn de democraten die voornml. de republikeinen haten!

     Op “goedemorgen Nederland” 5 november zaten Amerika deskundige Raymond Mens en econoom Ester van Rijswijk, Laatstgenoemde benoemde het probleem in Amerika;

     “Als jij democraat bent en ik republikein, dan heb jij een tering hekel aan mij”.
     Amerika deskundige Raymond beaamde het met een mond beweging.

     1. henkie

      “Basket of deplorables”

  3. EvertB

   Kim Jong-Un wist het al langer: meer dan één kandidaat geeft alleen maar gedoe.

   1. Thant Dolph

    Hahahaha!!

  4. Robert75

   Nergens op gebaseerd. Het tegendeel is zelfs waar. Trumps populariteit is onder elke doelgroep van Amerika namelijk toegenomen.

 9. saddy

  Kijk toch nog maar eens op internet maar niet via google of youtube.

  Massa’s overleden mensen hebben opeens nog gestemd, er komt opeens een stapel van 93.000 biljetten binnen die alle! 93.000 voor Biden zijn, ouderen die willen stemmen blijken al gestemd te hebben, biljetten voor Trump worden weggegooid of ongeldig verklaard, postbezorgers lopen rond met losse stembiljetten, massa’s biljetten die niet op naam staan worden toch meegeteld, er komen meer stemmen binnen dan er kiezers zijn, een opkomstpercentage van een absurde 90%, officiele waarnemers worden niet toegelaten in de tel-hallen, enz.

  Het is niet 1 manier van fraude maar alle mogelijkheden. Fascinerend dit.
  Kijk naar de grafieken met de absurde sprong omhoog van Biden-stemmen en je weet dat er fraude gepleegd is.

 10. gargamel

  De advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump en voormalig burgemeester van New York Rudy Giuliani verwacht niet dat de democratische uitdager Joe Biden lang in functie zal blijven als hij tot president van de VS wordt gekozen. In een interview met de Russische nationale omroep “RT” suggereert hij dat de Democraten Biden binnenkort uit zijn ambt zullen verwijderen. “De Democratische Partij heeft plannen om iets met Biden te doen, daar bestaat geen twijfel over”, legt Giuliani uit. Je hebt al minstens twee redenen om het vroegtijdig te vervangen – en je staat op het punt om nieuwe te maken. De woordvoerster van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi maakte onlangs publiekelijk bekend dat ze de hindernissen wilde verlagen om een ​​gekozen en zittende president uit zijn ambt te kunnen verwijderen. Ze maakte duidelijk dat dit plan niet specifiek naar Donald Trump verwijst, aangezien ze verwacht dat Donald Trump sowieso uit zijn ambt wordt gekozen.

  1. Thant Dolph

   Zelf durf ik er wel een maandsalaris op in te zetten dat ze gaan proberen om BIDEN met gebruikmaking van een subtiele dosis polonium uit het Witte Huis weg te krijgen.

   1. Fascal

    Leugenaar en zuigert, geeft zichzelf antwoord, komt met vele namen.

    1. Thant Dolph

     Nee hoor. Je bent een leugenaar en een fantast Je liegt al zodra je begint te ademen.

     1. Fascal

      Zwendelaar, je bent betrapt.

     2. Thant Dolph

      ZuigFascalsist en haatzuiger!

   2. ervi

    Wel lef dat je je uitkering een maandsalaris noemt..

   3. SubTec

    Is nergens voor nodig
    Ik zou heel verbaasd zijn als Biden in 6 maanden niet alleen nog wartaal uitslaat.
    Hij is overduidelijk aan het dementeren (Hij noemt Trump bv ineens George of beweert dat hij campagne voert om in het senaat te komen enz)
    Je ziet die dementie haast wekelijks erger worden.
    Dat duurt geen 6 maanden meer.

  2. SubTec

   Biden is overduidelijk aan het dementeren.
   Je ziet hem vrijwel wekelijks achteruitgaan
   Dus die kàn niet eens president worden.

   Ik ga er al weken niet meer van uit dat Biden de president wordt als de Democraten zouden winnen.
   De beslissingen worden door heel iemand anders in de Democratische partij genomen.
   Biden is, voor zo lang zijn toenemende dementie dat toelaat, hooguit “het gezicht” van POTUS.
   Dus ze moeten iets hebben om hem te kunnen vervangen voor het geval dat hij alleen nog maar wartaal uitslaat (Mijn inschatting is nog geen 6 maanden vanaf nu)

   Maar vooralsnog ga ik er van uit dat de rechters zullen inzien dat Biden alleen door fraude gewonnen heeft en Trump alsnog president zullen maken.

 11. Ernest Stern

  “Mogelijk toch bewijs voor verkiezingsfraude”

  Ik zie dat Trump-aanhangers wanhopig elke strohalm aangrijpen.

  Het is een vorm van rouwverwerking, zullen we maar zeggen.

  1. Vriend

   Van wanhoop en rouwverwerking lijkt me geen sprake. Eerder van volkomen terechte strijdlust en zucht naar rechtvaardigheid.

   1. Ernest Stern

    De kans is groot dat men Trump straks met politie-escorte horizontaal uit het Witte Huis zullen moeten slepen.

    Laten we het maar strijdlust noemen.

    😂

    1. Fascal

     Nee, je liegt, zuigert!

  2. Jack Flash

   Leuk om te zien aankomen hoe de democraten weer voor de zoveelste keer op hun bek gaan.
   😂

   1. Thant Dolph

    Waarvoor zoals gebruikelijk nog steeds geen spatje bewijs getoond is.

    1. Fascal

     Leugenaar en zuigert, geeft zichzelf antwoord, komt met vele namen.

     1. Thant Dolph

      Je liegt dat het gepoept staat!!!

     2. Fascal

      Leugenaar, je bent betrapt.

     3. Thant Dolph

      ZuigFascalsist!

  3. Robert75

   Maar wel altijd zo typisch en ook zo toevallig. Dat alles dan weer in het voordeel van Biden valt. Vinden ze nog ergens een stapeltje stembiljetten. Bv ergens op een toilet ofzo vallen die stemmen toevallig in het voordeel van Biden. Hebben ze een glitch in hun software. Goh toevallig valt dat weer in het voordeel van Biden. Alles wat niet normaal is, en waar je je vraagtekens bij kan zetten valt altijd in het voordeel van Biden.

   tjongejonge zeg zoveel toeval. Wat een mazzelbal is die Biden toch en wat een pechvogel die Tump zeg.

   1. Jack Flash

    Zelfs doden konden op Biden stemmen.
    Kan hier ook met Corona.
    🤣

    1. Robert75

     Ja inderdaad ook al zoiets. En die doden zijn fanatiek hoor. Die stemmen allemaal democraten. Is echt hele fanatieke aanhang.

    2. Thant Dolph

     Geloof je dat nou echt zelf?

     1. Robert75

      Wat denk je zelf? Jij bent denk ik zo iemand die gelooft dat alle onregelmatigheden die altijd maar de kant van de democraten opvallen toeval is. Want daar praten we over. Alles wat daar fout gaat, het valt altijd de kant van de democraten op. Jij gelooft zeker dat dat altijd maar toeval is. Maar zal ik je nu eens vertellen dat geen toeval is. Weet je waarom al die fouten en onregelmatigheden altijd maar de kant van de democraten opvallen? Gewoon omdat ze dat bewust doen. Daarom valt dat altijd dezelfde kant uit.

  4. vandaag

   tja , over een stront vlek zal geen enkel mens rouwen. Volg vogelaar haar voorbeeld stront vlek

 12. ZWEEDSE K0K

  Straks wordt een fout/vergissing/opzetje van 100 stemmen de verklaring voor het verschil van 4.000.000 stemmen.

  1. Ernest Stern

   Ja, dat maakt het ook aandoenlijk: de veronderstelde onregelmatigheden betreffen altijd een zeer beperkt aantal stemmen die de uiteindelijke uitslag niet beïnvloeden.

   1. vandaag

    of het wel of niet de uitslag beïnvloedt kan je niet weten sukkel. Onrechtmatig handelen dan wel fraude kan je begroten maar je weet nooit de exacte omvang tenzij je er deel van uitmaakt stront vlek

    Je verkondigt dus weer poeppraat domme jongen

    1. Thant Dolph

     Wat ben jij dom zeg. Als de rechter beveelt dat er een hertelling moet komen gaan ze dat gewoon netjes, stuk voor stuk, doen.

 13. Ernest Stern

  In deze veronderstelde onregelmatigheid gaat het om 6000 stemmen in Michigan.

  Biden won daar de verkiezingen met ruim 146.000 stemmen.

  Dit zet het allemaal mogelijk wat in perspectief.

  1. Rene van der Grijp

   De leugenachtige Stern laat onvermeld dat dezelfde software in nog 47 counties in Michigan werd gebruikt. 47 x 6000 = 282.000.

   Ziedaar het persectief.

   En dan hebben we het alleen nog maar over Michigan.

   1. Ernest Stern

    Ik zie dat René inmiddels een heus complot op het spoor is.

    Ik kan het net zo min weerleggen dan dat hij het aannemelijk kan maken, laat staan onderbouwen.

    Een voorspelling die ik wel durf te doen is dat van dit verhaal, net als de tientallen andere verhalen over vermeende voter fraud, niets zal beklijven.

    1. SubTec

     h**ps://www.youtube.com/watch?v=6Jp0pEU5fn8

    2. DubbelZout

     Ik heb mij altijd al afgevraagd hoe zo’n dicator als H*tler zoveel aanhangers heeft gekregen EN behouden terwijl zijn ondemocratische agenda (nog los van het dodelijke geweld) steeds meer duidelijk werd
     Ze bleven de man letterlijk tot in de dood steunen, ook toen de hele zaak verloren was
     Je ziet het anno nu voor je eigen ogen gebeuren en dat is haast niet te bevatten

 14. Appelstroop

  Blij als deze heisa weer allemaal voorbij is

 15. SubTec

  Goh, hoe zou dat toch kunnen ?
  In de avond staat Trump voor.
  Dan gaan ze ineens stoppen met tellen
  Als ze weer doorgaan hebben ze ineens dozen vol “vergeten” stembiljetten gevonden.
  In sommige gevallen meerdere duizenden !
  En “stom toevallig” zijn die ook nog allemaal voor Biden !

  Man, ze doen niet eens de moeite om er een geloofwaardig verhaal van de maken.

  1. Thant Dolph

   Dan moet je hier nietgaan klagen, meteen opsturen al die beelden met bewijs die die je verzameld hebt naar het republikeinse kamp!
   Hoe moeilijk kan dat nou zijn..

   1. SubTec

    Waar klaag ik eigenlijk….?
    Ik stel wat vast

    1. Thant Dolph

     Doe er dan wat mee!! Stuur alles wat je hebt gevonden door naar de Republikeinse partij of naar het secretariaat van Het Witte Huis.

     Elk snippertje betrouwbaar bewijs zal met open armen ontvangen worden.

  2. Ritter

   SubTec

   Mogelijk zijn veel van deze “late” stemmen illegaal. De rechter heeft hierover een uitspraak gedaan.
   ================

   BREAKING: SCOTUS, Justice Alito beveelt Pennsylvania om LATE stembiljetten te scheiden van de ON TIME stembiljetten

   Dit rechterlijk bevel, en het daaropvolgende bevel dat we kunnen verwachten van het ondersteunende Hooggerechtshof, zullen ervoor zorgen dat elk ‘per ongeluk’ geteld stembiljet dat na de deadline arriveert, kan worden aangevochten en ongeldig worden verklaard.

   https://twitter.com/TomFitton/status/1324881228684812289

 16. Treurpijp78

  HAHAHA wat een treurig kutstukje weer. Oh oh die Wout..

 17. Bes Tolen

  De abnormale tegenwerking, die Trump in zijn ambtsperiode ontving van de Democraten, is de reden van het huidige optreden van Trump, die wel zal denken dat zijn kansen op een tweede termijn als president fors werden ondergraven. De tegenstand, die Trump ondervond, komt voort uit de sinds de negentiger jaren uitgebouwde machtspositie van belangrijke eigengereide groepen in de Democratische partij. Daartoe staan grote persorganisaties en hiermee harmonieërende invloed op inlichtingendiensten ter beschikking. Het gaat hier om een proces van langere tijd.
  Overigens zijn in de Nederlandse pers ook bashers regelmatig te traceren. Daarvan valt wel een verzameling voor de liefhebbers aan te leggen.

 18. A-BBa

  Ik vind zowiezo dat de meeste media, behalve Fox, alles naar Bisen proberen te trekken. Zoals in Nederland bij de NPO. Maar ik snap die Amerikanen niet. Ok, Trump is een idioot qua gedrag. Maar je kunt toch moeilijk beweren dat hij niet heeft doorgegrepen in veel dingen? Economie omhoog, hogere omzet voor de US bedrijven, werkeloosheid omlaag, bijdragen door de EU voor de VN erdoor gedrukt wat Obama niet lukte, China op z’n plaats gezet.

  1. DubbelZout

   Zal allemaal best, maar als je zo extreem reageert zoals hij doet, met name claims over fraude ZONDER juridisch / keihard bewijs, dan ben je af
   Dan heb je NIETS te zoeken in een democratisch systeem als je daar zo respectloos mee omgaat

 19. A-BBa

  Waarschijnlijk hebben de Decraten zich laten adviseren door de CDA hier hoe je zoiets het beste kunt doen.

 20. Lucky Luke

  Het verwende kind slaat en schreeuwt omzich heen en de redactie van DDS gelooft hem ook nog, terwijl prominente repoublikijnen niet blij zijn met de kinderlijke uitsprakken van verwend jochie Trump die altijd denkt zijn zin te kunnen krijgen en zelfs de nieuwszender zijn leugens zat zijn. Dat is geen censuur DDS maar erger voorkomen.

 21. De Booyer

  Hier worden ook stemmen gekocht. De ene bonus na de andere voor de overheid. Statushouders worden gepaaid met alles gratis en voor niks plus de complete familie die een gratis paspoort en douceurtjes mogen uitkiezen. Bij elke actie wordt vol trots de politieke “afzender” overduidelijk in beeld gezet. Talksjows hebben de keus uit steeds dezelfde koppen. Verhaaltjes en beloftes worddn steeds onstuimiger. Voordeel is dat onze regering niet alleen bestaat uit hoogbejaarde politieke badeendjes.

 22. Ritter

  BREAKING: SCOTUS, Justice Alito beveelt Pennsylvania om LATE stembiljetten te scheiden van de ON TIME stembiljetten

  Dit rechterlijk bevel, en het daaropvolgende bevel dat we kunnen verwachten van het ondersteunende Hooggerechtshof, zullen ervoor zorgen dat elk ‘per ongeluk’ geteld stembiljet dat na de deadline arriveert, kan worden aangevochten en ongeldig worden verklaard.

  h*tps://twitter.com/TomFitton/status/1324881228684812289

  1. DubbelZout

   OK, prima
   Ik zou zeggen ALLES in het werk stellen om te bewijzen dat er wel of geen fraude wordt gepleegd
   Maar…, zodra bewezen wordt dat er niets aan de hand is moet het ook klaar zijn en daar zit zou juist het gevaar
   Trump en met name zijn zoon’s hebben al zeer gevaarlijke uitspraken gedaan zonder dat er gerechtelijk bewijs is voor fraude
   Dit is een vorm van opruing in een land waar wapens en extreem rechste gekken voor het oprapen liggen

  2. Beukman

   De Republikeinen doen verwoede pogingen om stemrecht te ontzeggen aan een deel van de Americanen, waaronder overzees gestationeerde militairen.

 23. DubbelZout

  Dikke kans dat Trump en zijn hele mafia familie politiek asiel gaan aanvragen in Noord Korea, het grote voorbeeld voor Trump
  Daar kan de grote leider immers nooit weggestemd worden, precies wat hij ook wil

 24. Beukman

  Ook dit verhaal is nepnieuws, zoals alle verhalen tot nog toe die door Trumpers worden verspreid, van de Birthertheorie en de theorie dat de vader van Ted Cruz betrokken was bij de moord op JFK tot de inmiddels tientallen beschuldigingen van verkiezingsfraude. Wie had er anders verwacht?

  factcheck.org/2020/11/claim-of-michigan-postal-fraud-is-moot/

  1. Ernest Stern

   Klopt, dit soort verhalen blijken na enige analyse altijd lucht en je hoort de wappies er niet meer over. Ik voorspelde hier gisteren al dat van de tientallen verhalen over vermeende voter fraud, niets zal beklijven.

   Ik denk dat de bende van Trump dit overigens donders goed weten, de functie van dit soort verhalen is het vertrouwen in de Overheid en de media ondermijnen. Feiten doen er daarbij niet zoveel toe.

   1. Vriend

    De functie van Ernest Stern is de massale verkiezingsfraude in de USA te debunken en downplayen. Feiten doen er in het geheel niet toe, een grote bek volstaat.

    1. Meriadoc Brandebok

     Als “Der Führer” zegt dat er stembusfraude is gepleegd, dan zeggen de volgelingen hem dat klakkeloos na, zonder dat de feiten ertoe doen.

     Trump is een kleingeestige narcist die het niet kan verdragen dat hij een zeperd heeft gehaald. Goed dat hij over een paar maanden is opgedonderd.

     1. Beukman

      Goed dat hij over een paar maanden is opgedonderd.

      Ik vrees dat hij de twee maanden die hij er nog zit, nog veel meer grote schade gaat aanrichten, met rancune en hebzucht als de sterkste motivators.
      Daarnaast zal hij zijn macht gebruiken om zichzelf zoveel mogelijk te vrijwaren van alle gerechtelijke procedures die hem staan te wachten wegens verkrachting, oplichting en belastingfraude.

      Eén troost voor Biden: er valt weinig over te dragen, hij zal from scratch moeten beginnen op de puinhopen die Donald achterlaat.

     2. vandaag

      misschien moet je juist even naar de feiten kijken brandende bok voordat je in de ontkenningsfase gaat. Staat heel raar als je straks op dit dossier ook bakzeil moet halen

     3. Meriadoc Brandebok

      Je hebt gelijk, Beukman, Biden erft een gigantische ravage van zijn voorganger. Ik denk dat hij de eerste jaren dan vooral bezig zal zijn met puinruimen. Cruciaal is om het land te verenigen, de autoriteit van de VS in de wereld te herstellen en de coronacrisis te managen. Het ambt van president is ook besmeurd geraakt door, inderdaad, Trumps machtsmisbruik en lange reeks van schandalen Het aanzien van de functie op zichzelf moet, net als Jimmy Carter dat moest doen na Ford, uiteraard hernieuwd worden

      Voorts zal Biden natuurlijk ook het vertrouwen van zijn bondgenoten moeten terugwinnen en het desastreuze buitenland- en handelsbeleid ongedaan maken. Daarin verdient hij steun.

    2. vandaag

     biden veegt trump van de kaart riepen de 3 koorknaapjes de afgelopen weken in duizenden reacties 😂🤣😂🤣

     wie neemt de drie sukkels nog serieus ?

    3. vandaag

     biden veegt trump van de kaart riepen beukhol , malle pietje en de stront vlek ~

     🙂 🙂 🙂 sukkels

     ENZ!

  2. Vriend

   Wikipedia meldt: “FactCheck.org is a nonprofit website that describes itself as a “consumer advocate for voters that aims to reduce the level of deception and confusion in U.S. politics”. It is a project of the Annenberg Public Policy Center of the Annenberg School for Communication at the University of Pennsylvania, and is funded primarily by the Annenberg Foundation.”

   Voorafgegaan door deze waarschuwing:
   ‘This article contains content that is written like an advertisement and needs additional citations for verification. Please help improve this article by adding citations to reliable sources. Unsourced material may be challenged and removed.’

   Je leert het ook nooit he, Beukman?

   1. Beukman

    En wat is de bron van Ronna McDaniel, dr Vriend, de Republikein die dit verhaal de wereld in bracht? Ah, juist: “a whistleblower”. Zo kan ik het ook.

    Lees ook even op die website hoe de wet in elkaar zit:

    Michigan law specifies that mail-in ballots “must reach the clerk or an authorized assistant of the clerk before the close of the polls on election day. An absent voter ballot received by the clerk or assistant of the clerk after the close of the polls on election day will not be counted.”

    en dan:

    The Michigan Secretary of State’s office has also explained on its website, “Michigan’s election clerks count valid ballots that they received at their offices or in their official ballot drop boxes by 8 p.m. on Election Day. Ballots received thereafter, regardless of the postmark, are not counted.”
    And, just to be very clear, Bonnie Scheele, the county clerk for the area that includes the post office referenced in the video, told PolitiFact, “Even if the ballots were postmarked as Nov. 3, they cannot be counted because the ballots had to be in the hands of the township or city clerks by 8 p.m. Nov. 3.”

    Typisch dat al die fraudeklachten van Republikeinen komen he? Trump is een buitengewoon slechte verliezer, dat wisten we al. Een deel van zijn aanhang is dat ook.

    1. vandaag

     beter gewoon zwijgen beukhol want die andere 4.000 berichten van je blijken ook allemaal leugens geweest te zijn domme tról

     1. Beukman

      enz,melkert adept .

   2. vandaag

    beukhol strooit graag selectieve onzin en fake news in het rond

    beukhol is fanatiek antifa aanhanger.

 25. Piet51

  Het is al opgelost. Het ging om een updatefout, die de officiële uitkomst van de dtelling niet heeft beïnvloed. Het ging om een onofficiële uitkomst, een interne rapportage. Zie vooral ook: eu.freep.com/story/news/politics/elections/2020/11/06/antrim-county-vote-glitch-software-update/6194745002/

  Over dergelijke incidenten zal nog wel vaker gepubliceerd worden en zo hoort het ook in een democratie. Alleen is het wel jammer, dat men meteen uitgaat van ernstige fraude in plaats van eerst even informeren en kijken wat er aan de hand is.

  1. Beukman

   Piet pietert:

   Alleen is het wel jammer, dat men meteen uitgaat van ernstige fraude in plaats van eerst even informeren en kijken wat er aan de hand is.

   Inderdaad. En ondertussen worden de plekken waar stemmen worden geteld bestormd door trumpers, stemmentellers belaagd, en roept Trump junior op tot “total war”.

   Hier zie je hoe de “officials”, die zich het schompes werken om de stemmen zo snel mogelijk te tellen en zichtbaar moe zijn, toch nog uitgebreid de tijd nemen om uit te leggen hoe het allemaal werkt, dat stemmen tellen.

   youtube.com/watch?v=FERw0yuFETo&t=600s

   1. vandaag

    dat was onze beukhol live uit zijn rukbunker, terug naar de studio 🙂 🙂 🙂

  2. vandaag

   heel veel incidenten dat dan weer wel. Ook het adept malle pietje wil maar niet begrijpen dat je over de hoeveelheid geen uitspraak kunt doen omdat het fraude is. Of je moet onderdeel zijn van de fraude. Kennelijk hebben ze de knappe kop malle piteje ingehuurd om de minieme fraude te begeleiden.

   wat een dom geleuter weer van de huistról

   1. Piet51

    @vandaag
    Ik zou wensen, dat je eens een paar dagen je mond houdt. Ik ben altijd erg geïnteresseerd in andere meningen dan de mijne. Daarom ben ik hier deelnemer. Maar dat geldt niet voor jouw mening. Eventjes maar, een paar dagen. Dat is toch niet teveel gevraagd? Scheelt jou ook een boel tijd en aan de verkiezingsuitslag verandert het niets en aan het begrip ervan voegt het niets toe. De he gewoon, je kunt het, echt!

    1. Ernest Stern

     Dat gaat vandaag niet doen, Piet51. Het betreft een doodzieke tról die maar één doel heeft: de discussie op DDS verzieken.

     1. vandaag

      spiegel reflectie stront vlek ?

     2. Beukman

      “Vandaag” was heel even rustig toen een vriend van hem aan kanker overleed, waarna hij mij prompt kanker begon toe te wensen.
      Deze tr0l zwijgt pas op het moment dat iemand hem uitsmeert met de hak van zijn schoen.

     3. Piet51

      @Erbst Stern
      “… een doodzieke tról die maar één doel heeft: de discussie op DDS verzieken.”

      Ik vind het meestal wel vermakelijk en hoop, dat hij zo op mij blijft reageren, maar …… nu even niet. Zijn idool verliest, die maakt zichzelf belachelijk, bedreigt de Amerikaanse democratie en daarmee de onze. Zo iemand en iedereen die dat steunt, moet even z’n mond houden. Dat is passend gedrag.
      Normale, kritische, maar constructieve reacties zijn welkom, andere even niet.

    2. vandaag

     blabla bladieblabla malle pietje

     het trio loopt al weken te verkondigen dat biden trump van de kaart veegt

     Domme adepten hebben het weer verkeerd met hun groot spraak. Logisch wil de antifa aanhager malle pietje dat andeern zwijgen. Je gelukszoekertjes roepen mafklapper , hup hup hup aan je vrijwilligerswerk uitvreter

     1. Thant Dolph

      Aldus de rancuneuze OpperStrondVlek
      😂🤣😂🤣😂🤣🤣 😂🤣😂🤣😂🤣🤣

    3. homefront

     Nou pietje, jij bent een nuaceneuger die alles een beetje gladjesstrijkt hier, je bent helemaal niet geïnteresseerd in andermans mening, je wenst vandaag monddood te maken, wie ben jij eigenlijk? je houdt anti-Nederlanders en moslimistische islam pleitbezorger ernstje de hand boven het hoofd.
     Je bent net als al die andere simpelen een links adept die l*lt door het midden, zo’n slijmerige paling die overal doorheen glibbert….

 26. Ritter

  De media zijn erg teleurgesteld over de Spaanse kiezers

  Eindeloos vertelden de experts ons dat de Republikeinse Partij van Donald Trump een doodvonnis zou zijn voor de GOP met zwarte en Spaanse kiezers. De experts hadden het mis.

  Trump lijkt tijdens het leven van de meeste Amerikanen een groter deel van de niet-blanke stemmen te hebben gewonnen dan welke Republikein dan ook – 1960 was het laatste optreden dat zo goed was.

  ht*ps://www.washingtonexaminer.com/opinion/the-media-are-very-disappointed-in-hispanic-voters

 27. Ritter

  De rechtbanken beslissen over deze verkiezing en de grondwet staat aan de kant van Trump.

  Eventuele onwettige stemmen mogen niet worden geteld en wanneer dit wordt aangepakt, wint Trump de verkiezingen.
  ————————-

  Rechter Alito beveelt Pennsylvania om illegale stembiljetten ( die te laat binnenkwamen) te scheiden van de “OP Tijd” stembiljetten

  Dit rechterlijk bevel, en het daaropvolgende bevel dat we kunnen verwachten van het ondersteunende Hooggerechtshof, zullen ervoor zorgen dat elk ‘per ongeluk’ geteld stembiljet dat na de deadline arriveert, kan worden aangevochten en ongeldig worden verklaard.

  h*tps://twitter.com/TomFitton/status/1324881228684812289

  1. Beukman

   Trump heeft er alles aan gedaan om Democraten het stemmen te ontmoedigen; nu doet hij er alles aan om zoveel mogelijk democratische stemmers buiten het stemproces te houden. De man is een loepzuivere anti-democraat.

   1. Mogguh

    En jij bent een smerige communist wanneer je het zo opneemt voor Beijing Biden en Cameltoo Harris!

    1. Ernest Stern

     Is het nog gelukt je hoed weg te kauwen, beste Mogguh?

     1. Mogguh

      Dat laat ik aan jou over Stern, die belofte kwam van jou weet je nog, ik ben wel zo slim om dat soort beloftes niet te doen in tegenstelling tot jou, overigens hoop ik van harte dat je er in sterft!

     2. vandaag

      geen reden toe stront vlek

     3. Ernest Stern

      Je voorspelde toch een overweldigende overwinning van Trump met twee vingers in de neus, Mogguh?

      Of heb ik dat verkeerd in mijn hoofd?

    2. Beukman

     Huh?

    3. Thant Dolph

     Biden een communist…..
     En dit is nog maar het begin van alle laster die deze oude man straks zich heen gaat krijgen.

     1. vandaag

      ach hij heeft niet meer lang dus even slikken die ouwe rat

     2. Meriadoc Brandebok

      Bij Fox is een memo rondgegaan met het bevel dat men Biden na diens verkiezing geen president-elect mag noemen. Radicaal-rechts en hun mediaconcerns zullen er alles aan doen om Biden kapot te maken.

   2. Seneca

    @beuk
    je praat over ‘antidemocraat’! als er iemand op dit forum anti democratisch is, dan ben jij het wel. je liegt al naar gelang het je ideeën uitkomt en jouw ideeën dan wel idealen stinken een uur in de wind. dus speel niet de ‘eerlijke dan wel bezorgde reaguurder’. huichelaar.

    1. Beukman

     Probeer het eens inhoudelijk, Seneca.

     1. vandaag

      hahahaha , geef me zuurstof , het is geen corona het is tról beukhol

  2. Ernest Stern

   Het Hooggerechtshof sprak zich al eerder uit over de toegestane termijn voor binnenkomende stemmen in Pennsylvania. Stemmen die tot drie dagen na 3 november binnenkomen mogen worden geteld, dat is de deadline. Stemmen na deze deadline worden niet geteld en dat is ook geen punt van discussie in Pennsylvania.

   Het is onduidelijk welk punt Ritter hier wil maken.

   1. vandaag

    moet je de reactie van Ritter nogmaals lezen stront vlek

  3. josemoonen@70

   👍👍👍👍

  4. Meriadoc Brandebok

   h**ps://twitter.com/SCOTUSblog/status/1324905164579475459

   1. Heinz

    Y

  5. Meriadoc Brandebok

   “Tonight’s order by Justice Alito does not affect the Pennsylvania vote count or signal that SCOTUS might do something to change the count. It is one Justice preserving things the way they already are, so all the Justices have the time to consider whether to do the same thing.”

  6. henk43

   Eventuele onwettige stemmen mogen niet worden geteld en wanneer dit wordt aangepakt, wint Trump de verkiezingen.@Ritter
   Trump is door zijn eigen narcisme en dommigheid ingehaald .Hij heeft in het verleden een senator die hem tegen durfde te spreken ,John Mac Cain, als looser neergezet omdat deze man in de Vietnamese krijgsgevangenschap heeft gezeten.Zelf liet hij zich om dubieuze redenen afkeuren (hielspoor). Door deze partijgenoot in het openbaar zo te vernederen heeft hij de haat bij de echtgenote van Mac Cain opgeroepen ,ook een partijgenoot, die onder de Republikeinen in Arizona een actie startte om op Biden te stemmen. Daar senator Mac Cain in zijn thuisstaat zeer geliefd was had deze actie succes en weg was de meerderheid in de republikeinse Staat Arizona. Als je ego zo groot is dat je elke tegenspraak verkettert, denk ook aan dr. Faucci, dan ben je een gevaar om op de stoel van de machtigste man op aarde te zitten.

   1. Meriadoc Brandebok

    👆 Dit. Dit is precies het geval. Trump heeft McCain in het openbaar vernederd en dat heeft kwaad bloed gezet bij Republikeinen in McCains thuisstaat Arizona die McCain trouw waren. Het is daarom geen wonder dat Biden in dieprode staten als Arizona veel kiezers wist te mobiliseren. Ik hoop vurig dat Bidens voorsprong in Arizona stand houdt. Dat zou de ultieme gerechtigheid zijn voor de wijze waarop Trump die oorlogsheld door de bagger heeft gehaald.

 28. kees cup

  “mogelijk toch bewijs”…

  Deze kop is een beetje suggestief. Een beetje van: ” de profeet (Trump) heeft het al voorspelt ! ”
  Zo’n ‘bewijs’ filmpje kan iedereen tegenwoordig in elkaar flansen. De npo doet niet anders.
  Zelf zie ik Biden niet zo zitten, ook smul ik van complottheorieën, veel ervan wil ik ook graag geloven, maar niet achter elke boom zie ik een spook staan.

  Er is ook ‘mogelijk’ bewijs,
  Dat de aarde plat is, dat Geert stiekem moslim is, dat Mark niet jokt. En dat al die asieleisers en gelukszoekers echte vluchtelingen zijn.
  En … Elvis leeft en Paul mc Cartney is al sinds eind jaren 60 hardstikke deaud.

  Maar er zal vast wel ergens in de usa iemand geprobeerd hebben de boel te belazeren, misschien een Biden fan, misschien een Trump fan.

  1. vandaag

   “mogelijk toch bewijs ” kan je ook lezen als reactie op alle media uitspraken.

   Elke mogelijkheid MOET onderzocht worden want elk kleintje kan uitmonden in giga fraude. Voorlopig zijn er totaal 500.000 stemmen zoek (waarvan de experts hier zeggen dat ze toch voor biden zijn) en dat is voor geregistreerde stemmen toch minimaal erg bijzonder

   1. kees cup

    U heeft zeker een punt.
    Mee eens.

   2. kees cup

    “Elke mogelijkheid MOET onderzocht worden want elk kleintje kan uitmonden in giga fraude”

 29. gargamel

  Het is duidelijk dat de diefstal van stemmen zorgvuldig en lange tijd is voorbereid. Er is geen logica dat drukke landen als Californië, Florida en Texas zonder problemen alle stemmen telden tijdens de verkiezingsavond, en dat een paar kleine staten dat dagenlang niet kunnen. wist dat er weinig verschil zou zijn tussen de kandidaten. Simpel gezegd, ze werden opzettelijk voor het einde gelaten, zodat na het tellen van de stemmen in andere landen, zou worden bepaald hoeveel stemmen Biden “tekort” was om president te worden, zodat ze later konden worden vervangen. Er werd berekend dat het in die landen het gemakkelijkst zou zijn vanwege het kleine verschil in stemmen.

  1. Maurits Dekker

   In Nevada is men nog druk aan het tellen.
   Men denkt zelfs er nog bijna een week voor nodig te hebben.
   Terwijl het ministaatje slechts 3 miljoen inwoners heeft.
   Niet zo raar toch als je hierbij levensgrote vraagtekens plaatst?

   1. Beukman

    En dan het Trumpgezinde Alaska. Daar is pas 56 procent van de stemmen geteld, terwijl het er echt niet veel zijn.
    Ik zet hier levensgrote vraagtekens bij.

 30. josemoonen@70

  Er zijn al tig bewijzen te zien op Internet . Ze hebben zelfs toegegeven dat er duizenden Doden ook hebben gestemd ,en heel veel mensen die meer dan 110 jaar en zelfs ouder schijnen te zijn . en de raad van Republikeinen die toezicht mag houden op het stemmen werd in heel veel lokalen gewoon geweigerd , wat nooit mag , .
  Het is van de gekke wat daar gebeurt .Pennsylvania is het meest corrupt ,..Michigan volgt als tweede .
  Als Trump de rechtszaak toch mocht verliezen , dan is ondanks dat ,toch aan getoond hoe corrupt de Democraten zijn . En dit is niet voor het eerst. Het is zover ik weet al bij 2 andere verkiezingsuitslagen gebeurt .
  Steeds werd de corruptie gevonden bij de Democraten .
  Wat een zooitje .En Trump heeft hier maanden geleden al voor gewaarschuwd .
  Ze hebben de mainstream media mee .
  die zijn nog het meest corrupt .

  1. Mogguh

   Hetzelfde ongedierte dat verzekerde dat de Russen achter de verkiezing van Trump zaten verklaren nu dat er helegaar niets mis is met de verkiezingen…..

   1. Beukman

    De Russen hebben zowel in 2016 als nu geprobeerd de verkiezingen te beïnvloeden. Lees ook Muellers rapport. Weliswaar heeft Barr het grootste deel daarvan gecensureerd, maar het deel over de Russen is nog wél te lezen.

    Het is geen toeval dat Trump niet alleen Putin achter zich heeft staan, maar ook de Taliban.

    1. vandaag

     onzin

     1. Thant Dolph

      De poepsterke verdediging van meesterdebater Trôl-trio…Vanuit hun ruftbunker terug naar de studio.

    2. Maurits Dekker

     Beukman: “Het is geen toeval dat Trump niet alleen Putin achter zich heeft staan, maar ook de Taliban.”

     De Taliban? U meent het echt?
     Ik kom niet meer bij van het lachen.
     Beukman, hierbij bevorder degradeer ik u tot echte TR0L.

     1. Beukman

      The Taliban on Trump: “We hope he will win the election”

      cbsnews.com/news/taliban-on-trump-we-hope-he-will-win-the-election-withdraw-us-troops/

     2. Mogguh

      “Trump campaign spokesman Tim Murtaugh said Saturday that they “reject” the Taliban support. “The Taliban should know that the president will always protect American interests by any means necessary,” Murtaugh said.”

      Natuurlijk is de Taliban blij wanneer Trump zijn troepen weghaalt uit Afghanistan, Beukman framed er weer op los…..Eskimo’s zullen ook wel achter Trump staan Beukman omdat hij geen zeehond eet…..

     3. Maurits Dekker

      Trump wees resoluut steun van Taliban af:
      “Trump campaign spokesman Tim Murtaugh said Saturday that they “reject” the Taliban support. “The Taliban should know that the president will always protect American interests by any means necessary,” Murtaugh said.”

     4. homefront

      beukhol is een echte taliban aanhanger die graag de talibangedachte de wereld in helpt zoals we zien

     5. Beukman

      Mogguh Maurits. Blijft een feit dat de Taliban hoopt dat Donald wint. Ironisch he. Bush is destijds Afghanistan binnengevallen onder meer om de Taliban te verjagen. En nu, na jaren van rotzooi trappen daar…

      Een hoge pief binnen de Taliban wenste onlangs Donald zelfs het allerbeste:
      When we heard about Trump being COVID-19 positive, we got worried for his health, but seems he is getting better.

      cbsnews.com/news/taliban-on-trump-we-hope-he-will-win-the-election-withdraw-us-troops/

      Maar ook de massamoordenaar Kim Jong-un is op de hand van zijn vriend Trump.

     6. homefront

      beukhol denkt echt, omdat de taliban zegt, “We hope he will win the election” dat Trump een taliban aanhanger is, hoe debiel ben je dan? nou beukhol demonstreert het even hier…

     7. Beukman

      Homo font:
      beukhol denkt echt, omdat de taliban zegt, “We hope he will win the election” dat Trump een taliban aanhanger is,

      Leer eens lezen, homofront. Donald is geen aanhanger van de Taliban maar de Taliban is de aanhanger van Donald.
      En hetzelfde geldt voor Kim Jong-un en Putin.
      Dus wat zegt dit over Trump?

     8. Rene van der Grijp

      Beukman is nog gestoorder dan ik al dacht. Mogguh heeft helemaal gelijk.

     9. homefront

      ped*man stribbelt een beetje tegen dit zien we vaak bij ped*man

     10. Vriend

      Dat Beukman compleet is doorgeslagen in zijn linkse waanzin en het framen van alles wat los en vast zit heilig heeft verklaard, was al langere tijd duidelijk.

      Er valt nauwelijks nog een zinnig gesprek met hem te voeren.

    3. Maurits Dekker

     Beukman: “Blijft een feit dat de Taliban hoopt dat Donald wint.”

     Dat is heel wat anders dan wat u suggereert met; “Het is geen toeval dat Trump niet alleen Putin achter zich heeft staan, maar ook de Taliban.”

     Het spijt me voor u maar ik kan uw degradatie voorlopig niet ongedaan maken.

     1. Beukman

      Dat is hetzelfde, Mau. Met de toevoeging van Putin.
      Vandaag is een zwarte dag voor de Taliban. CNN heeft Joe net tot winnaar uitgeroepen

     2. Mogguh

      Mooi dan kan de juridische strijd nu beginnen, de Donald kennende die geeft zich niet snel gewonnen, de persconferentie van Trump zijn juridische team kan elk moment beginnen.

      Newsmax gaat overigens niet mee in het overhaaste besluit van de vooringenomen CNN.

     3. Beukman

      Donald is zojuist gearriveerd op zijn golfveldje, Mogguh. Zijn laatste tweet:

      I WON THIS ELECTION, BY A LOT!

     4. Mogguh

      Gelukkig bepaald CNN wie de verkiezing wint Beukman, dus ik zou niet te vroeg uit je puntslippers springen als ik jou was!

     5. Beukman

      Ben ik met je eens, Mogguh. Laten we nog even geduld hebben.
      In groter verband is het trouwens AP die de overwinning heeft uitgeroepen, op grond van de laatste tellingen van de stemmen in Pennsylvania.

      Mis de persconferentie niet. Als het meezit, krijgen we een mooie performance van de dronkelap Giuliani.

      youtube.com/watch?v=kVrlIi9Btx8

  2. Beukman

   Onzin.

   1. vandaag

    de ijzersterke verdediging van masterdebater beukhol , vanuit zijn rukbunker terug naar de studio

  3. Thant Dolph

   Je bent vrij slecht op de hoogte van de grote lijnen in de geschiedenis van de Amerikaanse verkiezingsmanipulaties, merk ik al wel.

 31. Seneca

  met belangstelling dit topic van Wout gelezen. dit was mij onbekend en zal ook niet door de Nederlandse media gedeeld worden. het sterkt mij wederom in mijn idee over de mens: ‘vertrouwen is een schone zaak, maar wantrouwen is meestal raak’.

  1. Heinz

   Dat heb ik geleerd van een oude Jood die handelde in verse vis.

   1. Seneca

    @heinz
    wat is de achterliggende gedachte van jouw reactie?

 32. JFU

  Al 4 jaar wordt Trump door de z.g.n ‘democraten’ dwars gezeten, en hebben ze met leugens en bedrog geprobeerd hem er uit te gooien.
  Ook de rellen in Portland en andere steden zijn door de democraten indirect georganiseerd en gesteund om Trump hier van de schuld te geven.
  Het ligt dus voor de hand dat fraude bij deze verkiezingen door de democraten niet is uit te sluiten, er zijn ook aanwijzingen voor.
  De waarheid moet boven water komen, daar heeft Trump helemaal gelijk in.

 33. Genoeg van linkse dictatuur

  Er is zeker aantoonbare fraude gepleegd, er zijn al Staten die begin vd week gestopt zijn met tellen omdat Trump ver voorlag omzo Biden te laten bij komen. Tevens zijn er veel stem biljetten verdwenen. Trump heeft gelijk, de democraten kunnen niet tegen hun verlies en frauderen er op los.

 34. M. Brandenburg

  Als je gewoon al gaat kijken naar het aantal stemmen dat Biden heeft gekregen, en je constateert dat dit honderdenduizenden stemmen meer zijn dan de Democratische kandidaten voor de Senaat hebben ontvangen dan zie je al direct een indicatie van fraude het is namelijk onmogelijk voor de presidentskandidaat om honderdenduizenden stemmen meer te ontvangen dan de kandidaten voor de midtermverkiezingen, dit is een directe aanleiding om te gaan hertellen. Ook het feit dat in Michigan als ik de juiste staat hebt, de libetarische kandidaat om 12:00 meer dan 85.000 stemmen heeft en vervolgens om 12:15 40.000 stemmen minder heeft en die er bij Biden zijn bijgeschreven, dan hebben we nog het postbedrijf dat is betrapt op het anti-dateren van post om alsnog te kunnen tellen, het feit dat in de uren dat er niet geteld werd Biden er spontaan meer dan 130.000 stemmen bijkreeg, en allemaal in door Democraten geleidde staten, en alle door demoncraten geleide staten hadden ze zogenaamd problemene met het programma dat overal werd gebruikt en opvallend en toevallig in de Republikeense staten geen enkel probleem gaf. Dan hebben we nog Judical Watch dat de gehele tijd gedurende het stemmen en tellen van stemmen heeft geklaagd over het feit dat de demoncraten de deuren gesloten hielden en het overzien van de procedure om de stemmen te tellen onmogelijk maakte, en uiteraard het feit dat de demoncraten dit zelfs weigerde nadat rechters van de SupremeCourt bevel hadden gegeven om de deuren te openen en toezicht toe te laten, de ongeregeldheden aan de kant van de demoncraten zijn bijna niet meer aan te slepen zoveel.

  1. Piet51

   @M.Brandenburg
   Als het allemaal klopt wt je an onregelmatigheden beschrijft zou ik me geen zorgen maken. Dan duurt een rechtszaak, aangespannen door Tump, nog geen halve dag tot het gepiept is. Tot nu is dat niet gebeurd, maar wacht rustig af. Wie weet.

   1. Maurits Dekker

    Piet
    Als een staatje als Nevada, dat minder inwoners telt dan onze provincie Zuid-Holland, nog steeds niet klaar is met tellen (men denkt zelfs nog wel bijna een week nodig te hebben) dan is er iets heel erg mis.
    Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren, maar dat de rechtbank er aan te pas komt lijkt onvermijdelijk.

    1. Ernest Stern

     In Alaska gaat het nog langzamer, Maurits.

     Fraude?

  2. Genoeg van linkse dictatuur

   De linkse media willen je doen laten geloven dat Biden gewonnen heeft, maar ben er van overtuigd dat Trump die al voorbereidt was om fraude aan te pakken en te bewijzen. Amerika is voor TRUMP

 35. Winfrida

  Waar blijft het tegengeluid? De hele media staan vol met de (nep)overwinnaar Joe Biden.

 36. Ritter

  Trump was sinds lange tijd een President die geen nieuwe oorlog is begonnen en op vrede was gericht. Blijven praten ( NK , Rusland, enzovoorts) en deals maken. Dat was het beleid van Trump.

  Het terugtrekken van de troepen; een historische vredesdeal in het MIdden Oosten en tussen Kosovo en Servië”; ver gevorderde onderhandelingen om de oorlog in Afghanistan te beëindigen; enzovoorts.

  Hoe gaat het nu verder in b.v het Midden Oosten?

  Ik denk dat Biden/Harris onder invloed van de zeer linkse vleugel van de Democraten (die vleugel is zeer anti-Israël) het vredes proces in het Midden Oosten opblazen.
  ======================

  Joe Biden’s verkiezing houdt een grote overwinning in voor Iran en de ayatollahs

  h*tps://brabosh.com/2020/11/07/pqpct-wtf/

 37. Wim Vreeswijk

  Ik vind trouwens dat geen enkele politicus of bestuurder recht heeft op levenslange onschendbaarheid. Malafide types als Merkel, Macron of Rutte moeten gewoon gedaagd kunnen worden voor een volkstribunaal, net als iedere andere ‘gewone’ burger, als zij jarenlang en willens en wetens wanbeleid hebben gevoerd en hiermee miljoenen burgers hebben gedupeerd.

 38. Hamer Sikkel

  Biden wint en Trump is een ongelooflijk kinderachtige verliezer.
  De VS blijven achter met een bevolking, dat tot in de ziel verdeeld is.
  Echter; de zittende president heeft een deel van het volk letterlijk laten creperen.
  Het coronavirus heeft – tot nu toe – 225.000 mensen het leven gekost, voornamelijk onder de Afro-Amerikaanse arbeidersklasse, die voornamelijk van gezondheidszorg verstoken is.
  De oversterfte in de USA is de afgelopen maanden vele malen groter geweest dan tijdens WO I en zelfs 4 x het aantal militairen, dat de Vietnamoorlog (57.000) kreeg te betreuren.
  Niet zo gek, dat een deel van de kiezers daarom graag wilde afrekenen met de empathieloze miljardair uit New York.

  1. Beukman

   Niet zo gek, dat een deel van de kiezers daarom graag wilde afrekenen met de empathieloze miljardair uit New York.

   En die minder belasting betaalt dan de schoonmaakster die zijn prullenbakken leegt.

 39. Ja man

  Even voor de duidelijkheid,
  “Mail in ballots “ zijn al jaren gebruikelijk, die moet je persoonlijk aanvragen ,en zijn dus te veriefieren van wie ze afkomstig zijn.
  Wat nu in veel democratische staten het geval is, dat ze door het corona excuus iedereen die stemgerechtig is gewoon stembiljetten opsturen, niet wetende of die persoon daar nog wel woont, dood is, of naar een andere staat is verhuist , etc!
  Stja wat could go wrong right?
  Ook nog, in een staat als california bestaat iets als ballot harvesting “ over de hele wereld verboden behalve in dictatueren etc”
  Look it up !

  1. Ja man

   O ja, nu begrijp je ook meteen waarom de democraten zo fel tegen het opdaten van de voterrols zijn, volgen hen heeft het iets met voter suppresion te maken lol, en overigens zijn de democraten ook tegen voter id regels , discriminatie enzo man man man wat een wereld

   1. Beukman

    He man, heb je daar een linkje van, dat de Democraten tegen een opgefriste electoral roll zijn?

    1. eenling

     Natuurlijk niet Beukman. Dat is de tendens van alle complot achtige beweringen die immer rondgaan op deze site. Of helemaal geen bron en dus ongefundeerde mening, of een bron zonder ook maar te checken wie de bron is of waar en hoe de info van die bron tot stand is gekomen…Soort van wannabe amateur journalistiek van het laagst denkbare niveau.

   2. Piet51

    @Ja man
    Volgens Ellen Weintraub, advocate en lid van de Federal Election Commission, heeft laten weten, dat “there really has been no evidence of fraud in the election this year”.

    “State and local officials and poll workers throughout the country really stepped up. And there have been very few complaints about how this election was run,” Weintraub told CNN Saturday morning. “Very few substantiated complaints, let me put it that way. There is no evidence of any kind of voter fraud. There is no evidence of illegal votes being cast. In fact, and you don’t have to take my word for it, because people throughout the country, nonpartisan election experts, have come out and handled this election and how it was run.”

    Weintraub added: “There really has been no evidence of fraud. None of the complaints have attached any evidence of fraud.”

    Trump moet vooral doorgaan met zijn beweringen en rechtszaken, maar daarmee doet hij zijn eigen zaak en die van de Republikeinen geen goed.

    1. Mogguh

     Ik heb toch zo het idee dat Trump een leger juristen achter zich heeft staan die een tikkeltje intelligenter zijn als de betweter Pipo51, denk je zelf ook niet?

     1. Beukman

      Nog een uurtje geduld, Mogguh. Dan geeft Donald weer een persconferentie, samen met deze juristen.

      Ik vermoed dat de paranoïde idioot zich nog verder belachelijk gaat maken. Wellicht komen die juristen met een groot complot dat ze hebben ontdekt, en gaan ze proberen om Joe achter de tralies te kirjgen.

     2. Mogguh

      “Wellicht komen die juristen met een groot complot dat ze hebben ontdekt, en gaan ze proberen om Joe achter de tralies te kirjgen.”

      Daar hoort Beijing Biden de kindersnuffelaar en oplichter ook thuis Beukman!

     3. Piet51

      @Mogguh
      Ik denk, dat je gelijk hebt en ik help het je hopen. Juristen die intelligenter zijn dan ik is trouwens niet zo moeilijk met mijn IQ van 51.

     4. Beukman

      Als Joe een kindersnuffelaar is dan ben jij er ook een, Mogguh, en ik ook.

     5. Mogguh

      Ik kan niet voor jou spreken Beukman maar voor mijzelf wel, ik snuffel niet aan kinderen maar Beijing Biden wel, filmpjes zat die dat bewijzen zijn te vinden op het www.

    2. Mogguh

     Ja vreemd hè, Ellen Weintraub is lid van de Democratische partij…..

     1. Piet51

      @Mogguh
      Inderdaad, Democrate. Veel smaken hebben ze niet in Amerika. En welke smaak je ook hebt, je hebt altijd ongeveer de helft van de bevolking die jou wantrouwt.
      Maar toch goed, dat je het even hebt gecheckt, dank, want ik wist het nog niet. Ik hechtte meer waarde aan dat lidmaatschap van de Federal Election Commission

      Er zijn trouwens ook een prominente Republikeins partijleden, die aangegeven hebben niets met de beschuldigingen van Trump te hebben, omdat die alleen schade toebrengen aan de partij en aan Amerika als democratie. Die politieke voorkeur blijkt niet zo bepalend voor het oordeel over wat er nu gaande is.

     2. Piet51

      @Mogguh
      Ik ga er vanuit dat de Republikeinse leden van de Federal Election Commission nu wel snel met een rectificatie of een andere reactie zullen komen. Ze kunnen toch niet tolereren, dat een collegalid met foute informatie naar buiten treedt.

  2. eenling

   Look it up….hmmmmm…kan je de info niet gewoon accuraat delen dan? Bron??

 40. Maurits Dekker

  California (21,5 milj inwoners) en New York (19,5 milj.) waren snel klaar met tellen.
  In mini-staatjes als Nevada ( 3 miljoen) en Arizona (7 miljoen) duurt het tellen nu al vele dagen. In Nevada denken ze er misschien nog wel een week voor nodig te hebben.
  Je hoeft echt geen complotdenker te zijn als je hier levensgrote vraagtekens bij plaatst.

  1. Beukman

   Je kan ook proberen om je even in te lezen om erachter te komen waarom die verschillen zo groot zijn. Maar ik begrijp wel dat voor jou als complotdenker het vergaren vasn kennis geen prioriteit heeft.

  2. Beukman

   Btw Mau, verdiep je ook even in het Trumpgezinde Alaska. Daar is pas 56 procent van de stemmen geteld, terwijl het er echt niet veel zijn.
   Wat is daar aan de hand?

   1. Maurits Dekker

    Beukman
    Ik denk dat je niet weet dat het in Alaska erg koud is.
    Dan krijg je koude en stijve vingers en gaat het tellen ook moeilijker.
    Bovendien nemen ze ruim de tijd omdat ze weten dat het in Nevada nog wel een week duurt voordat ze daar uitgeteld zijn.
    Dus nog een weekje geduld Beuk.

 41. Kleurloze Politiek

  Echt ultra slechte verliezers zijn die Républ..
  En die Trump maakt zichzelf zo alleen maar meer belachelijk.
  Echt zo jammer ik had in het begin best wel een hoge pet op van Trump met de gedachte dat hij als zakenman iets kon veranderen..
  Maar hij heeft zichzelf echt zo zwaar in de negatieve spiraal gewerkt.
  Door de Pers te boycotten en wetten ondermijnen
  En nu schaamteloos dingen roepen die er niet zijn.

  1. Pauline Kummer

   Prostituees afkopen, Melania wil zelfs zijn pink niet meer vasthouden, de man kan bogen op kleurrijke c.v. De uil van Minerva wil maar niet landen. Vertrouwt de zaak niet.

   1. Fortiori

    Pauline, het is over. Biden president. Gefeliciteerd !

 42. Bes Tolen

  In de VS worden ook de lieden zonder ziektekosten verzekering geholpen. Het is nogal logisch, dat illegalen, voor een belangrijk deel niet over zo’n verzekering beschikken.
  Veel onzin komt vanouds uit bepaalde groepen in de Democratische partij.
  De Democratische partij is van vroeger uit de partij van de slavenhouders en handelaren terwijl de indruk wordt gewekt dat het anders ligt.
  De Democratische partij verenigt nogal wat groepen met tegengestelde belangen, die lang niet alle worden gediend. Als sommige groepen wakker zouden worden wat dan?
  Wilson als president heeft zeker grote foute invloed gehad op fataal verlopen ontwikkelingen in de twintigste eeuw in Europa.

 43. ReneR

  Trump heeft dik gewonnen. Dat gaat ook blijken. Sleepy Joe is een oliedomme puppet.
  Dit wordt het einde van de democraten in Amerika. Tevens het einde van de cabal. Rutte, de Jonghe en alle andere satan slaafjes

 44. Erniesam

  Kunnen we er met z´n allen over eens zijn dat wanneer fraude idd wordt geconstateerd en door het hooggerechtshof wordt erkend we de volledige elite media voorgoed kunnen afschrijven?