Moslimbroedersgate bij GroenLinks steeds erger: omstreden kandidate nu “waarschijnlijk” dochter van MB-leider

Het net rondom Kauthar Bouchallikht, de nummer 9 van GroenLinks bij de aankomende Kamerverkiezingen, sluit zich almaar verder. De banden die deze kandidate onderhoudt rondom de extremistische Moslimbroederschap blijken niet alleen uit lidmaatschappen – haar eigen vader is een prominente leider, schrijft een denktank nu.

GroenLinks anno 2020/2021 is kennelijk van plan om het PvdA-echec uit 2012-2014 met Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk te herhalen, door tegen beter weten in een islamistische politicus een plek te gunnen op een lijst van een verder volledig seculiere partij. Want nadat eerder al werd aangetoond dat hun nummer 9, Kauthar Bouchallikht, via bestuursfuncties van islamistische clubjes het gedachtengoed van de Moslimbroederschap met zich meedroeg, deed de partij van Jesse Klaver alsof er niets aan de hand was.

Nee hoor, gewoon een politica die wordt afgerekend op haar geslacht en geloof, suggereerde de partijleider. Niks te zien verder! Aldus de weinig overtuigende verklaring van Klaver.

Maar dat Bouchallikht innig verweven is met de islamisten van de Moslimbroederschap, die islamitische theocratie willen, blijkt niet alleen uit het dubieuze clubje FEMYSO waarvan de aanstaand volksvertegenwoordiger bestuurslid was. Die banden strekken zich ook uit tot het familiedomein, zo onthulde denktank Global Influence Operations Report:

“The GIOR has discovered that in addition to her leadership position in FEMYSO, Kauthar Bouchallikht is likely the daughter of Mostapha Bouchallikht, one of the most important leaders of the Muslim Brotherhood in the Netherlands. The Dutch trade register indicates that her Amsterdam address is the same address used to register a Dutch foundation where Mostapha Bouchallikht serves as Chairman. (…) Based on their respective ages, the most likely conclusion is that Kauthar Bouchallikht is the daughter of Mostapha Bouchallikht, a relationship confirmed by other sources in the Netherlands. “

Jesse Klaver en GroenLinks kunnen blijven wegduiken en pretenderen dat er niets vreemd aan de hand is met Mostapha Bouchallikht junior. Maar uiteindelijk doet de partij daarmee maar één ding: zichzelf voor paal zetten, dalen in de peilingen en de gifwolk genaamd islamisme via een kier de Tweede Kamer in laten sluipen. Wil de partij dat allemaal écht op hun geweten hebben? We gaan het spoedig leren…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

75 reacties

 1. werikke

  ik zie deze terroriste vaak voorbijkomen en altijd zwanger. De Nederlander betaald alles heeft ruime woning terwijl autochtone kinderen jaren op een wachtlijst staan tewrijl dit soort kakkerlakken alles in schoot geworpen krijgt. DMV baby terroristjes te baren is er over 20 jaar een meerderheid en kunnen ze op legale wijze de macht overnemen. en de hypocryte Nederlander zal dan zeggen dat ze niet zagen aankomen. grenzen dicht en dit soort tuig eruit flikkeren maar ze teren op de autochtone mens hier en misbruiken onze vrijheden om ons als varkens te zien.

 2. M.Dikker

  Yasser ziet er geen kwaad in natuurlijk.

 3. Ritter

  Arabieren: ‘Westerlingen moeten stoppen met het sussen van islamisten’

  De recente terroristische aanslagen door moslims in Frankrijk en Oostenrijk zouden moeten dienen als een waarschuwing voor Europeanen die sinds lang flirten met extremistische moslimpolitici en -organisaties en hen steunen.

  Deze waarschuwing klonk de afgelopen weken door een groeiend aantal schrijvers, politieke analisten en politici in Arabische en islamitische landen. De belangrijkste boodschap die ze naar de Europeanen sturen: de politieke islam is niet alleen een bedreiging voor niet-moslims, maar ook voor moslims en Arabieren.

  ht*ps://brabosh.com/2020/11/15/pqpct-x3x-2/

  1. Cor Grijpstra

   @Ritter, is Trump nog steeds overtuigd dat hij de verkiezingen heeft gewonnen?

   1. Ritter

    @Cor Grijpstra

    Nog een overwinning van Trump op COVID-19: Moderna-vaccin is 94,5 procent effectief

    Op maandag kondigde Moderna Inc. aan dat zijn vaccin tegen de Wuhan-coronaviruspandemie 94,5 procent effectief was getest, waardoor belangrijke hindernissen voor productie en mogelijke distributie in de komende maanden werden weggenomen.

    Het Moderna-vaccin vertegenwoordigt een tweede enorme overwinning voor Operatie Warp Speed van de Trump-regering, die samenwerkte met medische bedrijven om zo snel mogelijk een vaccin tegen COVID-19 voor te bereiden. Vorige week kondigde Pfizer aan dat zijn vaccin voor meer dan 90 procent effectief was getest.

    ht*ps://pjmedia.com/news-and-politics/tyler-o-neil/2020/11/16/another-trump-victory-on-covid-19-moderna-vaccine-is-94-5-percent-effective-n1149822

    1. Cor Grijpstra

     @R
     ?

     1. vandaag

      ons tomaten stampertje snapt het weer niet , tja een epidemie in die club

    2. Ernest Stern

     Trump heeft overuren gemaakt in het laboratorium en hoogstpersoonlijk een effectief vaccin ontwikkeld.

     😂

     1. vandaag

      nou nou nou , wat een dijenkletser stront vlek

     2. Thant dolph

      Had je thuís maar iets om over te kletsen in plaats van je rancuneuze gezwets in de elektronische ruimte.

 4. Blondie

  Feras is een Marokkaanse Moslim, niks mis mee in Marokko.

  1. Cor Grijpstra

   Eindelijk gevonden, @Blondie is bestuurslid van de NVU.
   Kuster versprak zich.

   1. vandaag

    Stront vlekje toch , dat is niet netjes tról

    1. Thant dolph

     Had je het begrip” netjes” vroeger maar bij je opvoeding meegekregen….
     nu moeten de reageerders hier jouw shit telkens opruimen.

     1. vandaag

      nee hoor , je ruimt de stront van de stront vlek , je vriend in onzin reacties flapdrol

     2. Thant dolph

      Ja hoor, je poept haat dat je scheel ziet

   2. Oepsie

    Zielige en geesteszieke man, dat is genoeg om te schrijven onrendabele!

    1. Cor Grijpstra

     @Blondie grossiert in leugens en dat vraagt enig onderzoek.
     Kwam uit bij Kusters.

     1. vandaag

      Slechts linkse tróllen liegen corretje

 5. Rene van der Grijp

  Ik zie het volgende verweer aankomen: met de Nederlandse tak van de Moslimbroederschap is niets mis.

 6. vandaag

  het kan allemaal bij de linkse weg met ons cultuur , van de grijze wolven nemen ze geen afstand , pol pot wordt op handen gedragen en men zal actief haar steentje bijdragen aan het nieuwe ottomaanse rijk

  stem sociaal , stem PVV

  1. Maurits Dekker

   Links is dom en stekeblind.
   Als het mes dat hun hoofd er af komt snijden voor hun
   ogen blikkert dan denken ze nog dat het wel mee zal vallen.

 7. lucinde

  De vader of moeder van Tim, Michael, Ritter, vandaag, Wilders, Baudet, Fortuyn hebben vroeger ook wel eens op PvdA, D66 of PSP gestemd, misschien zelfs lid!

  Je kunt de kids dat toch niet blijven nadragen?

  1. lucinde

   Aanvulling: blijft natuurlijk een eng mens…zelf zit ze ook tegen foute clubjes aan te schurken. Snap dus niet wat papa daar als argument verder nog toe doet.

   Ze is zelf extremistisch genoeg

   1. Rene van der Grijp

    “Ze is zelf extremistisch genoeg”.

    Heeft natuurlijk ook met de opvoeding (indoctrinatie) te maken. Als ik dat gezichtje zo eens bekijk dan krijg ik de indruk dat ze er volledig van overtuigd is dat ze het goede doet.

  2. vandaag

   sommige mensen hebben nooit psp , d666 of pvda gestemd linkse muts

   stem sociaal en maak het verschil , stem PVV

 8. Vrijedenkert

  Moslimbroederschap tacktiek, infiltratie van linkse en progressieve maatschappelijke organisaties en politieke partijen!
  Op bepaalde punten gelijkgestemden dus op korte termijn handig om druk uit te oefenen en invloed te verwerven, maar op lang termijn is het de bedoeling om dit soort organisaties volledig over te nemen en eigen te maken…

 9. Appelstroop

  Zucht.. Hoe moeilijk is het om gewoon een gematigde moslima met hoofdoek te vinden om mooie sier mee te maken in je diverse partij.

  1. Vrijedenkert

   Moslimbroederschap schuiven een vrouw naar voren om zogenaamd een progressieve liberale en vrouwvriendelijke indruk te wekken bij de Groene Khmer en deze linkse wegkijkers stinken er volledig in!
   Moslimbroederschap is het vooral te doen om op korte termijn invloed te verwerven binnen bestaande gevestigde partijen maar hebben op lange termijn een zeer conservatieve-religieuze agenda die ze wereldwijd willen doorvoeren…

  2. Vrijedenkert

   PvdA wilde in het verleden ook graag de sier maken met Turkse en Marokkaanse volksvertegenwoordigers om onder deze bevolkingsgroepen veel stemmers te werven…

   We weten ondertussen allemaal wat daaruit is voortgekomen in de vorm van DENK.

 10. Ernest Stern

  Zoals gebruikelijk in tribale culturen, wordt deze politica niet op haar eigen kwaliteiten en opvattingen beoordeeld maar op haar familie. Dezelfde primitieve mentaliteit zagen we bij de demonisering van Kaag waar haar echtgenoot er met de haren werd bijgesleept.

  1. Linksbuster

   Kaag…sleeping with the enemy!
   S….tvlek, the moslim impersonator.

 11. Pieter48

  Goed gedacht Jasser. Lief klein moslim vrouwtje in de groene club gehaald . Dan zullen de petitie ondertekenaars wel de kant van de groene kmer kiezen. Wat voegt deze moslima toe aan het politieke gedoe in dit land. Of binnen kort een verbond met de Erdogan agenten in de tweede kamer. Ben benieuwd wat mevrouwtje gaat bijdragen aan de toch al roerige tijden.

 12. leukeditter

  groen links moet afgevoerd worden , richting siberie

  1. eenling

   Hoeft niet zo ver als Siberie hoor. Heropen gewoon een beroemd kamp in Polen, dan heb jij toch ook je zin?

   1. Vriend

    GroenLinks is zonder enige twijfel de meest onnozele partij van Nederland – werkelijk alles doen ze verkeerd (biomassa!) door hun idealistische heildwang en losgezongenheid van de realiteit.

    Pubers en bakvissen vormen het GL-volk: nog te stom om hun veterstrikdiploma te behalen. Maar wel eeuwig en altijd een grote bek hoe het allemaal moet.

    Naar een kamp in Siberie hoeven ze niet: streng regime in de Flevopolder is ver genoeg.

 13. ervi

  Communisten en moslims hebben 1 grote gemene deler: een diepgewortelde Jodenhaat.
  Logischerwijze haalt GL haar quotum aan Islamisten binnen.
  Hoe extremer, hoe beter.

 14. Kleurloze Politiek

  Heeee jonges toch maak je nou zo druk joh ..
  De Moslimbroedersschap kreeg nie eens voet in de Arabische landen laat staan hier in Europa.

  Het zijn trouwens liberalen en dus geen Salafisten.
  Maar die komen zelfs in hun eigen Arabische landen niet in de regering.

  Na de jaren 60 werden ze gesteund door veel volk doordat veel landen in Afrika Azië En midden oosten net onafhankelijk werden.

  Maar halverwege het millénium kregen veel jongeren vat op het maken van eigen keuzes en met de komst van de massa media was het Finito met het conservative tijdperk.

  En het resultaat is de Arabische lente die uitbrak.

  1. vandaag

   Je mist het weer even kleurloos. De Arabische lente is in scene gezet door het westen die democratie eiste rondom Kadaffi en Hoessein. Door het ruimen van twee leiders – wat je ook van ze denkt is even onbelangrijk – die met harde hand extremisten ruimden, heeft het extremisme veel terrein en macht gewonnen.

   De moslimbroederschap , grijze wolven , aanhangers IS enz zijn al in grote getalen in Europa gearriveerd tussen de extremisten. Binnen een dag tekenden 100.000 extremisten een petitie om tekeningen van de profeet strafbaar te stellen. Er is maar 1 is-lam vriend en die hoort niet het westen want de cultuur verschillen zijn niet overbrugbaar. De moslimbroederschap is in zijn vele gedaanten een groot gevaar voor elke democratie.

   Hopelijk sloopt denk zijn eigen partij met hun ruzies en zijn we daar spoedig van verlost. minder , minder , minder

   stem sociaal , stem PVV

 15. Duckday

  Ongelooflijk hoie is dat mogenlijk DEze partij moet direct verboden worden zonder pardon .Ook zal de veiligheids dienst eens moeten kijken wat de HR. van Klaveren mee in contact staat hij is een gevaar voor Nederland.Zulke mensen horen niet in de politiek. Waarom trekken ze die kamer leden van Groenlinks eens goed na we hebben toch een veiligheids dienstdie de alles nagaat.
  Wat een schande voor de NL POLITIEK CORRUPT ja of nee

 16. Kleurloze Politiek

  @ervi

  Geert Wilders heeft anders zelf ook een fout van jawelste gemaakt door tot twee keer toe een jodenhater tot lijsttrekker te benoemen..
  Het is dat één van de grote landelijke krantbladen het in het nieuws gooide anders had de PVV nu nog een partijvoorzitter in één van de gemeenteraad die een opmerkelijke geschiedenis heeft met joden.

  Als het om een partij gaat waar veel Moslims op stemmen dan was het De PVDA wel.
  En laat die partij nou juist joodse bestuurders hebben en partijvoorzitters.
  Jaap Cohen ,L Asher, Van de Laan , Panthijn.
  Win Kok.
  Dus van jodenhaat kun je absoluut niet spreken
  GroenLinks is gewoon de tegenhanger van het CDA en VVD geweest niets meer niets minder

 17. Kleurloze Politiek

  Na lekker jonges mij reacties worden weer geweerd om welke reden is mij raadsel.
  Zonder enige aanstootgevend woorden te hebben geciteerde.

  1. Vriend

   Rasiesme, je weet tog.

  2. Linksbuster

   De lijst met ‘ verboden woorden’ is soms niet te volgen op DDS, idd…zelfs de meest onschuldige woorden kunnen ervoor zorgen dat je schrijfsel niet geplaatst wordt..dan maar overal leestekens erboven plaatsen en blijven proberen.

 18. Kleurloze Politiek

  @ervi

  Geert Wilders heeft anders zelf ook een fout van jawelste gemaakt door tot twee keer toe een jodenhater tot lijsttrekker te benoemen..
  Het is dat één van de grote landelijke krantbladen het in het nieuws gooide anders had de PVV nu nog een partijvoorzitter in één van de gemeenteraad die een opmerkelijke geschiedenis heeft met joden.

  1. homefront

   Jodenhaters noemt men ook gewoon moslims hier in Nederland

   1. vandaag

    klopt , zie youtube welke vol staat met filmpjes over joden die lastig gevallen door de cultuur verrijkertjes

    1. Thant dolph

     welke?
     Zeg gewoon “die” .

     1. Thant dolph

      Of “dat”

  2. ervi

   Kleurloze Politiek = Ernest Stern.

   1. Ernest Stern

    Nee hoor, simpele ziel.

    1. Fascal

     Ja hoor, je liegt want je bent de leugenaar onder vele namen.

     1. Thant dolph

      Nee hoor, je zit weer mis

    2. vandaag

     zei de stront vlek als simpelste ziel

   2. vandaag

    niet correct ervi , dit is geen account van de stront vlek , kleurloos is oprecht en alive and kicking

 19. Kleurloze Politiek

  @ homefront

  Nou dan spreek je zelf ontzettend tegen want ik kan me niet herinneren dat wilders tot twee keer toe een Moslim als partijvoorzitter heeft benoemd.

  Het was tog echt een extreem rechtse figuur.
  Dus das meer jou clubje pik.
  Dan kun je nog de Islam als dekmantel gebruiken om zo zelf niet tegen het licht te lopen.
  Maar de ultra rechtse fanaten staan anders ook niet bekend als homo en joden liefhebbers.

  Trouwens ik durf zelf een uitdaging met jou en andere leden hier aan te gaan.
  Ik met honderd Joodse en Christelijke onder één dak
  En jij met honderd Moslims onder één dak.

  Ik ontvang iedereen met open armen
  De vraag is kun jij ook zo open stellen voor andere

  1. homefront

   “dan spreek je zelf ontzettend tegen”

   Nee hoor, integendeel zelfs, jij spreekt jezelf tegen en liegt..

   Ultra rechts, extreem rechts, toe maar.

   “Ik ontvang iedereen met open armen”

   Jij wel maar de islam niet

 20. Wally

  Geweten? Groenlinks HEEFT geen geweten.

 21. Kleurloze Politiek

  @homefront

  “Jij wel maar de Islam niet”

  Wacht ff ik vat hem niet helemaal..
  Ik ben een Moslim dus als de Islam niet zou open staan voor anderen dan zou ik tog ook geen anderen verwelkomen en thuis ontvangen.

  Kijk het zit jou gewoon dubbel en dwars dat er genoeg Moslims die totaal niets met Jodenhaat of homofobie hebben.
  En dat krengt jou zo erg omdat jij liever het tegenovergestelde had willen zien om jou standpunt over de Islam en Moslims te kunnen bevestigen.

  Want kijk nou eens om je heen hoeveel Moslim er wel niet in Nederland wonen, dat zijn er dik 1 miljoen dus als jou redenering over Jodenhaat werkelijk zou kloppen dan zouden wij hier tog al lang en breed een burgeroorlog tegen joden en andere niet gelovige ontketenen net zoals dat in Spanje en Duitsland of eigenlijk in heel Europa ging.

  Dus dit zegt misschien meer iets over jou houding jegens Moslims dan de werkelijkheid van Moslims jegens joden.

  Het is dus echt allemaal knip en klare onzin wat jij allemaal in je hoofd haald.
  En dit laat eens te meer zien dat utra rechtse indoctrinatie een harde realiteit is dan andersom.

  Maar ik zou zeggen succes met je Boreale gedachtes en laat je vooral meeslepen in de waan van haat en afgunst naar andere.

  1. homefront

   Je begrijpt het niet natuurlijk maar dat is logisch.

   Je zegt dat je een vredelievende moslim bent maar je laat precies zien hoe jij over mij denkt, en bewijst daarmee het tegendeel..

   Moslims zijn niet het probleem, de islam is het probleem, de islam is een haatdragende ideologie, overigens is de islam niet de weg tot God de Vader maar Jezus..

  2. Sando

   Mijn kinderen zijn al bang als je het woord moslim zegt en hoe zal DAT nu komen.Juist omdat het zulke lieve mensen zijn?

   1. Thant dolph

    Niet of het een één of ander maar jouw voorbeeld heeft meer met ouderschap te maken…

  3. marco kruidenberg

   Eerst even schoolgeld voor de Nederlandse les gaan terughalen?

 22. Sando

  Doe maar groen links na 1jaar gaat ze naar denk!!Alvast bedankt CPN

  1. Shadow1100

   Of, nog erger, weer een nieuwe partij de GKB, Groep Kauthar Bouchallikht……!
   Denk stuurt de staatsgeheimen naar Turkije en Marokko, Bouchallikht stuurt het naar de Moslimbroederschap. Kaag getrouwd met een semi-terrorist! Daaaaag Nederland.

 23. Kleurloze Politiek

  @homefront

  Nee beste man ik begrijp jou volkomen.
  Jij beweert dat De Islam als religie niet deugt.
  Ik zeg juist nee dat zie jij verkeerd, kijk het zijn juist moslim gekken die de Koran op hun eigen manier interpreteren die niet deugen.

  Ik interpreteer De Koran wel op veel basisvorming
  En de Geeft ons geen toestemming om zomaar iemand te moorden.

  Verzen uit de Koran die het over vervloekte Joden of christenen spreken zijn gebaseerd op een gebeurtenis in die tijd en dus niet op het heden gebaseerd.

  En zoals gezegd spreekt de Thora ook de die zelfde joodse gemeenschap dat zich niet aan de beloftes hield.

  En de verzen met ” dood hen en houd in op hun nek ”
  Is gebaseerd op de slag van Badr.
  En dus niet gebaseerd op het heden en al helemaal niet om onschuldige mensen te moorden.

  Om maar een voorbeeld te geven hoe jij selectief verzen uit de Koran gebruikt als zogenaamd bewijs en dit zonder enig vorm theologiese kennis.
  Of dacht jij dat een studie van 10 tot 15 jaar om een doctoraat titel in de islam leer te behalen gewoon voor Jan joker is.

  Mensen denken dat De Koran een simple boek is dat je ff zo kunt interpreteren en toe kan passen.
  Nou nee zelfs een gewone Imam is niet in staat om een complete interpretatie te beschrijven.

  De verhalen over Profeten en vervloekte volkeren staan zo wel in de Koran als in de Thora
  En komen na genoeg over één.

  En nogmaals ik heb absoluut geen hekel aan jou omdat ik daar ook geen rede voor heb en ik ken je ook niet persoonlijk dus bij deze.

  Ik probeer je alleen maar uit te leggen dat je echt over veel theologische kennis moet beschikken om zowel de Koran als de Thora te kunnen interpreteren.

  En daar schort het vaak aan en dat is ook de rede waarom er veel kwaad uit naam van de Islam wordt gedaan wat absoluut onterecht is.
  Niemand heeft of geeft mij het recht om jou als jou Jood of Christelijk te moorden.

  Dus knoop dit goed in je oren het zijn gekken die denken veel te weten over de Islam maar helaas is vaak het tegenovergestelde.

  Stelen, bedriegen, verkrachten en noem maar op is allemaal niet toegestaan.
  En toch gebeurt het helaas en vaak te veel ook nog dus ja helaas het is een harde realiteit het is zo
  Mijn landgenootjes zijn helaas over vertegenwoordigd in de criminaliteit is ook een harde realiteit en zeker niet iets om trots op te zijn.

  Dus zo zie je maar het zijn de lusten van de mens die de verleiding niet kunnen weerstaan om tog zulke grote zondes te begaan.

  Is hartstikke Fout maar helaas is dit het aardse in ons

  1. Rene van der Grijp

   Dus een almachtige en alwetende god doet een boek “nederdalen” dat zo onduidelijk is dat het aanleiding geeft tot allerlei misverstanden.

   Beetje dom van die god…

 24. marco kruidenberg

  Griezelig. Interessant dat de SP wel extremisten (voor zover bewezen) uit de partij weert en GL die juist aantrekt

 25. Kleurloze Politiek

  @Rene van de Grijp

  He beste man hoe is het er mee
  Kijk zo wel de Koran als de thora en de Bijbel zijn niet in gewone menselijke taal geopenbaard sterker nog het oorspronkelijke taal waar de bijbel is geopenbaard is in het Sia Aramees en later in het Latijnse.

  De thora werdt in het Hebreeuws geopenbaard alleen niet het huidige Hebreeuws maar het oud Hebreeuws van de Kenanen die ook Aramees spaken.
  Er wordt zelfs beweert dat het oud Hebreeuws alleen nog in de leer van Joodse geschriften voor komt.

  En De Koran is in het Arabisch Foesha het oorspronkelijke Taal van de Arabiren
  De Koran is in drieën verdeeld
  1 De Qissas ( de verhalen over Profeten )
  Zoals die ook in de Thora worden benoemd als
  ( Nabi’in )
  2 De Charia of te wel de Wetten
  3 De Qiama ( de laaste dagen naar het eind der tijd )
  En het hierna maals.

  Alleen zijn veel verzen zo danig geopenbaard dat het niet direct te vertalen is.
  Je kunt het vergelijken met het rechtsysteem dat zich ook niet direct uitspreekt maar op grond van wetsartikelen je weer naar andere wetten moet kijken en op grond van die situatie vaak weer een ander wetsartikel moet gaan hanteren.

  Dus je zult nu wel begrijpen dat sommige mensen hun eigen interpretatie zullen gebruiken en doen alsof een hun neus bloed.

  Om De Koran te kunnen interpreteren dien je de Tafsier ( interpretatie en Uitleg ) te lezen waarin je de juiste interpretatie kunt vinden. Alleen zijn er 4 Hoofd leerscholen die weer hun eigen Tafsier hanteren nou zitten ze over het algemeen wel op één lijn maar op bepaalde leerscholen zijn er kleine verschillen.
  De leerschool Hannafi – Turkije
  De leerschool Hanbali – Egypte
  De leerschool Chafi’hi – heel midden oosten
  De leerschool Maliki – Noord afrika

  Dus het is dus niet de complexiteit van de Koran
  Maar de juiste Interpretatie dat door een juiste geleerde wordt uitgelegd
  En dus niet iemand de je hersenspoelt met Haat.

  1. Rene van der Grijp

   “He beste man hoe is het er mee”.

   Het had beter gekund, dit zijn niet de prettigste tijden. En hoe gaat het met jou?

   Wat betreft al die oude talen waarin dergelijke geschriften zijn geschreven: dat bevestigt alleen maar wat ik al schreef, te weten dat god het heel slecht heeft aangepakt. Hij had duidelijker moeten en kunnen zijn.

   Je begrijpt het al: voor mij is dit een van de vele harde aanwijzingen dat die geschriften gewoon verzinsels zijn waar nooit een god aan te pas is gekomen.

  2. vandaag

   kleurloos beste vriend wat kraam je weer een onsamenhangende onzin uit. Een ideologie – jij noemt het een geloof – die de democratie waarin zij leeft niet erkent zal nooit in staat zijn vreedzaam te leven met de andere mensen die de democratie wel erkennen. Een ideologie die de rechtstaat niet erkent zal nooit vreedzaam met de mensen kunnen leven die de rechtstaat wel erkennen.

   Kortom mijn beste , de is-lam is puur gif voor rechtstaat en democratie omdat de is-lam een totalitaire ideologie is met zijn eigen wetten en rechtspraak waarvan de volgers vinden dat die op een hoger niveau staat. Zoals jezelf beweerd hebt hier , homofilie is niet toegestaan van mijn geloof. Je bent dus af en de is-lam is passe.

   minder , minder , minder
   stem sociaal , stem PVV en stop de islamisering

 26. Kleurloze Politiek

  @Rene van de Grijp
  @vandaag

  Hoi jonges hoe is het ..

  Het ziet er naar uit dat er duidelijk een meningsverschil is op het gebied van het theologische factor.
  Helaas is mijn kennis ook beperkt om dit zo haarfijn mogelijk uit te kunnen leggen.

  Maar ik ben echt heel blij dat we dit gesprek als ware volwassenen hebben kunnen bespreken.

  Ik hoop echt dat we in de toekomst nog veel van elkaar kunnen leren.

  1. vandaag

   je mag gewoon je gevoel in de strijd gooien kleurloos , dat geeft meestal een goed inzicht. Theoretisch gelúl en gekakel zoals sommige narcisten hier doen is inhoudsloos en betekenisloos

 27. Linksbuster

  Ober..er zit een kuthaar in mijn soep…ach..wilt u er meer of minder?

 28. Drollevanger

  Zo is men in Kosovo ook begonnen, eerst de zogenaamde arme vluchtende Albanezen mondjesmaat je land in, en aan het eind van het liedje zitten de oorspronkelijke christelijke bewoners achter een drie meter hoog hek, terwijl hun kerk en huis wordt afgebrand, of ze zwerven als vluchteling door het buitenland.
  Groenlinks, nog even doorzetten, en dan kunnen wijzelf ook als vluchteling op IJsland gaan wonen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.