Ongelooflijk: DENK verdedigt piepjonge messentrekkers: ‘Ze hebben aardappelschilmesjes nodig voor bijbaan!’

Ze zijn weer eens zwaar van het padje bij DENK: ditmaal neemt de partij het op voor jeugdige crimineeltjes die met messen rondlopen. Niks aan de hand, vindt het Amsterdamse duoraadslid Sheher Khan. Die lui hebben die steekwapens op zak voor hun bijbaantjes.

Scholieren in grote steden kennen het probleem: steeds meer pubers lopen met messen op zak, klaar om elkaar neer te steken. Een ernstig probleem, dat Grapperhaus nu gaat proberen aan te pakken met wetgeving. Dat het er is, kan iedereen zien. Behalve dan… DENK-duoraadslid Sheher Khan. Die zegt op Twitter tegen FVD-politicus Kevin Kreuger dat hij er geen enkel probleem in ziet dat jongeren over straat gaan met “aardappelschilmesjes“:

“Yep zeker [is het normaal dat kinderen op school met aardappelmesjes rondlopen, red.]. Aangezien ze die aardappelschilmesjes nodig hebben voor hun bijbaan na werk.

Een beetje vertrouwen in het gezonde verstand van leerlingen mag ook wel hoor. Niet elke leerling is een potentieel gevaar. Maar volgens mij botsen hier twee verschillende wereldbeelden! ;)”

Juist ja, verschillende “wereldbeelden”. Eentje waarin het kennelijk normaal is dat tot de tanden bewapende tieners over schoolpleinen banjeren, en een andere waarin dat dus volstrekt onacceptabel is. Ik weet wel welk beeld ik graag het mijne maak… u ook?

DENK’er Khan heeft overigens een geschiedenis met het doen van bizarre uitspraken. In februari van dit jaar ging hij tekeer tegen D66, omdat de partij zogenaamd Forum voor Democratie zou helpen. Maar eerder al debiteerde hij vergezochte complottheorieën: Khan heeft beweerd dat het Westen en Israël bewegingen als ISIS niet alleen heeft opgericht, maar ze ook actief zouden steunen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Augustus

  Dat dit soort domme uitspraken worden gedaan verbaasd mij niet, maar dat de Nederlander belastinggeld moet afdragen voor zo’n mafketel is om te betreuren.

 2. NoDoubt

  de 3e fase van de jihad gaat in. Overal komen no-go-aereas als paddestoelen uit de grond. Er is maar één doel. Vernietig alle mensen die niet zijn zoals zij. Dat is al 1400 jaar zo. Het valt ook niet onder geloof maar onder sekte.

  1. Jack Flash

   Dat noemt zich DENK.
   😂

 3. Duckday

  Sluit de grenzen en iedereen die een misdaad begaat met een dubbel paspoort neem het Nl pasoort gewoon af En zet er een straf op ongeacht leefttijd of afkomst dat je je tweemaal bedankt voordat je de misdaad begaat

 4. Cycle25

  Och…Shehrer Khan…Gengis Khan.., het resultaat liegt niet

  1. Cycle25

   herstel…Dzjenghis

 5. Nostradamus

  Wie op denk stemt mag regelrecht terug naar de Middeleeuwen. Ergens in het noorden van Afrika t/m Azerbeidzjan

 6. EvertB

  Sherer Khan:

  “Dit betrof een school in Zaandam en die gaf na de kluisjescontrôle aan dat ze het voortaan niet willen, ook al was het voor een bijbaan. De school heeft daarmee een duidelijke norm gesteld en is de kous af. Tenzij het nog een keer gebeurt, dan moet de school ingrijpen.”

  Snel opgelost.

 7. JFU

  Met dank aan de PvdA die ze hebben binnen gehaald,en waar die zooi eerst lid van waren.
  Na hun afscheiding partij DENK begonnen. Wordt hoog tijd dat dit niet meer mogelijk is.
  Dit is het resultaat.

  1. Freba

   Onder het beleid van den Christenterrorist enen Lubbers zijn er 500.000 gezinsherenigers binnengekomen. Daar heeft Joop niets mee te maken. En dat deze mensen binnengehaald zijn, is omdat de toffe NL-ers last hebben van een enorme allergie, de blauwe overall en meer werkkleding. Liever een Armanipak, leaseautootje voor de deur en de rest van de dag achter een beeldscherm. Gelukkig bestaan die makkelijke zwaar overbetaalde baantjes over 15 jaar niet meer.

 8. M.Dikker

  Opdoeken dat niet-Nederlandse clubje.

 9. Freba

  Niets veranderd met de 70/80-tiger jaren. Destijds waren er zoveel messen aanwezig bij Surinaamse en Antilliaanse jongeren dat in delen van Amsterdam, Warmoesstraat en Bijlmer, een messenverbod gold. Messen/klapmessen van meer dan 20cm waren geen uitzondering, waren bedoeld om de nagels schoon te houden. Maar volgens de toenmalige koningin van de TV/VARA, enen Sonja Barend, was er niets aan de hand. Incidenten door Rechts opgeklopt. In Amsterdam zijn alle struisvogels ontsnapt uit Artis en wonen nu in den Grachtengordel.

 10. Flach

  Bijbaantjes? Aardappelschilmesjes 😀
  Het is bespottelijk en die hele ‘nog-nooit-gedacht’ partij, is een pathetisch aftreksel van de politiek in Turkije met Erdolf aan het roer.

  Ik ben helemaal voor een dubbel paspoort, omdat je dan altijd de mogelijkheid behoud om er eentje in te trekken. Maar voor de politiek zou de minimale eis moeten zijn dat ze alleen het Nederlandse paspoort bezitten en ook minstens van een 2e generatie in Nederland afkomstig zijn (van goed geïntegreerde ouders) Héél vanzelfsprekend dat er aan dergelijke functies extra voorwaarden worden gesteld. Nu is het cadeau bij een volle spaarkaart lijkt het wel.

  1. Aborifa

   Denk? Denk het niet!

 11. Shadow1100

  Ze mogen van mij best een mes bij zich hebben, als het dan tot aan het heft in hun eigen rug ziet……….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.