Thierry Baudet hoort niet thuis in de Tweede Kamer, maar in een psychiatrische kliniek

Vandaag toont maar weer eens aan: Thierry Baudet heeft last van ernstige persoonlijkheidsstoornissen, en zou er goed aan doen zich daarvoor te laten behandelen. Het is niet in het belang van zijn eigen geestelijke gezondheid – noch het Nederlandse landsbelenag – om nog verder te strijden voor politieke activiteit.

Lang heb ik mijn mond gehouden. In de hoop dat de schandalen rondom Thierry Baudet gewoon zouden wegdrijven, dat FVD langzaam zou afdrijven naar de politieke vergetelheid of dat de kerel gewoon politiek Den Haag uit zichzelf vaarwel zou zeggen.

Zoals we allemaal weten: geen van die scenario’s is uitgekomen. In de achteruitkijkspiegel lijkt het ook allemaal onvermijdelijk: iemand als Thierry Baudet laat niet uit eigen beweging de macht los. Die brengt zichzelf niet weer bij zinnen, en die staat ook zeker niet toe dat zijn partij zonder slag of stoot door het doucheputje wegspoelt. Hij zal strijden, twitteren, dineren met racisten, luidkeels antisemitische complotten verkondigen en vervolgens dansen op tafel – ondertussen naar iedereen z’n middelvinger opstekend. Wie daar anders over denkt, raad ik aan de brief van FVD-senator Nicki Pouw-Verweij eens goed te lezen.

Het is precies hoe een extreme narcist in het leven staat: iedereen om hem heen van zich vervreemden met gedrag dat steeds gestoorder wordt, en ondertussen van diezelfde mensen ook een absolute vorm van onderdanigheid eisen. En het echt niet begrijpen dat die mensen op een gegeven moment echt genoeg vertrappeld zijn, en je bloed wel kunnen drinken. Ze daarna zelfs wegzetten als verraders, omdat ze weigeren nog langer je voetveegje te zijn. Zelfs verbaasd zijn dat niet iedereen een antisemiet is, of dat anderen niet drie miljoen doden willen opofferen op het altaar van je steeds extremer wordende politieke ideeën.

Je hoeft bepaald de DSM er niet op na te slaan om in het gedrag van FVD-voorman Baudet een ziekelijke vorm van narcisme te zien. Daarom zou de gewezen politiek leider er goed aan doen om niet alleen Forum achter zich te laten, maar ook de gehele landelijke politiek. Een dringend gesprek met een psychiater lijkt me op zijn plaats. Ik betaal daar graag een beetje extra zorgpremie voor, als het moet.

En anders? Laat de steeds verder nazificerende Baudet dan maar in een eenzaam hoekje ongure boeken gaan lezen van Jared Taylor en dictators uit de dertiger jaren. Maar dan wel op zo’n manier dat helemaal niemand nog last van hem heeft, graag. Nederland heeft genoeg gezien van deze geestesgestoorde partijdictator, me dunkt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

88 reacties

 1. Vriend

  Het beste artikel van Tim Engelbart ooit. Helemaal eens!

  1. arnoud

   Daar denken 50.000 leden wel anders over, of zijn dat ook allemaal nazi`s en of narcisten.

 2. ropart

  ik wacht zijn volgende boek wel af, mein rampf

 3. Blondie

  Kiest DDS (Engelbart) voor Linksaf.

  De Linker broekzak is weldra gevuld.

  Engelbart moet nog ca 35 jaar journalist spelen, dus is Links een optie.

 4. eenling

  Geheel met Tim eens. En sterker nog, Thierry Baudet kan zich dan laten vergezellen in de kliniek door al zijn adepten die blijkbaar al jaren niet zien wat een patient die man is. Als je daar nu pas achter komt, of het zelfs nog niet wil of kan zienmankeert er toch behoorlijk wat aan je.

  1. Loelap

   Baudet is echt niet de enige, er zijn wel wat meer psychiatrische patiënten in de tweede kamer, sterker nog het wemelt daar van de geestelijk gestoorden.

 5. Lefty

  Dat Baudet lijdt aan psychische problematiek was mij al duidelijk toen hij de 2de kamer inliep met een nep bomgordel om zijn middel. Dan neemt geen enkele politicus in de wereld je nog serieus. Maar ja, hij mag het blijven proberen.

 6. ervi

  Zo, dat is er uit,Tim. Hopelijk lucht het op.
  Ik neem aan dat jouw volgende stukje gewoon weer over antivax-wappies gaat?

  1. FreeThinker

   In zijn volgende stukje pijpt hij het kabinet wel weer.

 7. Gerda2

  Ja, hij volgde een weekend cursus psychiatrie van afstand bekeken. Knap hoor deze diagnose

  1. Gerda2

   Hij is Tim.

 8. Meriadoc Brandebok

  Baudets uitlatingen bij het jongste diner zijn reden tot zorg over diens psychische gesteldheid, evenals het op eigen houtje willen organiseren van een lijsttrekkersverkiezing. Hij was toch afgetreden: hoe haalt hij het in vredesnaam in zijn hoofd een verkiezing, zonder overleg, uit te roepen? De kreten die hij over “negers”, het willrn opofferen van 3 miljoen doden, over de royementen én Soros heeft gedaan, zijn ronduit fascistisch te noemen. Hoe komt zo’n heldere jongeman ineens aan dit soort nazistische denkbeelden? Een man die jaren nog werd getipt als de volgende premier. Zelfs voor Baudet zijn dit een reeks idiote acties. Hij moet gewoon gek zijn geworden, een andere verklaring is er niet

  Let wel: het wordt bevestigd dat Thierry diens racistische uitlatingen heeft gedaan en niet door Otten of Zembla. Nicky Pouw-Verweij, Eva Vlaardingerbroek en Joost Eerdmans. Dat zijn mensen die overtuigd voor FvD stemden. Maar dat zijn volgens Thierry backstabbers.

 9. BigBadJohn

  Nicky heeft gelogen dat Theo Hiddema de brief mee ondertekend had om zodoende druk op andere fvders uit te kunnen oefenen.

  Nicky heeft zichzelf hiermee compleet ongeloofwaardig gemaakt.

  Alles wat nicky zegt, beweerd of schrijft, nadat ze betrapt is op bovenstaande leugen, is irrelevant.

  1. Meriadoc Brandebok

   Welke van de twee bevestigende leden op de kieslijst (Eerdmans en Vlaardingerbroek) zegt dat, en waar zeggen zij dat?

   Graag een bron.

   1. BigBadJohn

    Nicky heeft gelogen dat Theo Hiddema de brief mee ondertekend had om zodoende druk op andere fvders uit te kunnen oefenen.

    Theo Hiddema voelde zichzelf geroepen om bovenstaand statement van Nicky te ontkrachtten.

    Hij heeft dit gisteravond gedaan via twitter.

    1. Meriadoc Brandebok

     De brief in de tweet van Hiddema is NIET de brandbrief van Pouw-Verweij rondom het diner met Baudet, maar de brief over de ontmanteling van de JFVD en over enig druk is in de tweet van Hiddema niets op te maken.

     Je liegt dus.

     h**ps://twitter.com/THiddema/status/1331761330542534656

     1. ZWEEDSE K0K

      Je liegt dus.

      Correcte conclusie van Merijn.

     2. Loelap

      Waar komt die obsessie met Baudet toch vandaan?
      Is het niet leuker om op de Jeaup te reageren onder Frits Jansen

     3. Thans dolph

      “obsessie met Baudet” ??

      Sorry, maar dat is wel een wat flauwe poging tot het afleiden van de bliksem…

     4. vandaag

      flauwe pogingen bestaan niet autist !

     5. Thans dolph

      Aldus een benevelde geest…..

     6. homefront

      Trans dolfje alias michel bloemkist

     7. Thans dolph

      Nee fascalhomefront etc!

     8. homefront

      Nee trans dolfje, de enige leugenaar ben jij michel bloemkist

    2. Thans dolph

     Aldus de benevelde geest…..

     1. Loelap

      Ja Ernst, kun je er weer niet tegen.

     2. Thans dolph

      Blijven opletten, Vriend,

      ik ben niet die ES niet! Heb ik al eeerder tegen je gezegd.

     3. vandaag

      niet ernest wel net zo ziekelijk ,

     4. Thans dolph

      aldus de arme van geest

  2. Hannie Zaanlander

   beweert is ook met een t net als zegt…en schrijft.

   1. vandaag

    QUOTE Hannie Zaanlander 2 uur geleden Beantwoorden
    Dat kan ik mij wel inprenten. Stelselmatig bekritiseerd vanwege ‘gezichtsbedekkende’ kleding. Nu kunnen ze een steetment maken en kritiek is niet van de lucht. END

    U wilt anderen de maat nemen over grammatica ? Beter zwijgen dom adept !

 10. gustav

  Vooringenomen meningen en uitingen kúnnen in principe niet anders dan subjectief zijn, temeer, indien iemand zijn ‘persoonlijke’ mening meent te moeten verkondigen over een specifiek persoon, maar nevenbij alsook kritische en negatieve uitingen van derden meeweegt in zijn zienswijze!
  Deze soort van ‘bewijsvoering’ oftewel ‘volksverlakkerij’ is zeer kwalijk, vooral de huidige links geïndoctrineerde media heeft hier patent op!
  Men huldigt in deze 21e eeuw het motto: iedereen met een andere wereldvisie en aldus buiten de kuddegedachte niet deelt, is verdacht!

 11. Yoyo

  Tim gelooft alles.
  Jammer, kerel.

  En dooorrr!

 12. lucinde

  Zelfs ik zou het niet zo willen beschrijven zoals Tim nu doet.

  Op het moment dat iemand op de grond ligt, leer je hem en zijn zg. “Vrienden” pas goed kennen.

  Ja, Baudet is denk ik meegesleurd door succes en meelopers, doet onhandige uitspraken, maar ik geloof er niets van dat Baudet een racist, homofoob of nazi is.

  Nu Baudet zijn politieke toekomst wel kan vergeten lijkt het mij een mooi moment dat
  hem wat rust wordt gegund en laten we hopen dat zijn “vriendjes” er niet met FvD vandoor gaan omnons nog 4 jaar met hun aanwezigheid te kwellen in Den Haag.

  Ps. Ik heb te doen met de voortreffelijke FvD fractie in PS Gelderland, dit hebben jullie niet verdiend!

 13. sonny

  Ernstige persoonlijkheidsstoornissen?
  De Eurofiele linkse denktanks die met hart en ziel geloven dat de surrealistische EU een succesformule behelst, zijn naar mijn mening ernstig pas écht gestoord!
  Het fabeltje van de lemmingen is hier toepasselijk!

  1. AS210854

   HELEMAAL MEE EENS 👍👍👍👍

  2. Loelap

   Mee eens. Baudet is slechts een bliksemafleider voor hun vermakelijke plannetjes.

  3. homefront

   Klopt je ziet nu de ernstig zieke eurofiele randdebielen de kop op steken

 14. Fortiori

  Het gaat bij Baudet eigenlijk om maar één ding, de camera. De voordrachten, het gegoochel met woorden, het publiek bespelen. Een artiest.

 15. Linksbuster

  Nog even en Baudet wordt beschuldigd een clone van Adolf himzelf te zijn..het is door de hetze van links onmogelijk om door de gedumpte viezigheid nog de waarheid te achterhalen.
  En iedereen met haat jegens FVD doet dapper mee.
  Ik geloof niet dat Baudet een slecht mens is, maar hij heeft er wel een zooitje van gemaakt.

  1. BigBadJohn

   Baudet heeft het verder laten komen dan hij, achteraf gezien, had moeten laten gebeuren.

   Baudet’s tekortkoming hierin is dat hij mensen vertrouwd heeft die het vertrouwen niet waard bleken te zijn.
   Uit menselijk perspectief een positieve tekortkoming.

   1. Peter Selie

    Juist

   2. eenling

    Hij had niet verwacht dat ze zijn ware aard zouden blootgeven, maar dat ze dat netjes binnenskamer zouden houden. Waarschijnlijk ging hij er ten onrechte van uit dat hij louter gelijkgestemden om zich heen had verzameld. Als rasechte narcist begrijpt hij er natuurlijk geen snars van dat zelfs behoorlijk conservatief rechtse mensen bepaalde denkbeelden en uitlatingen te ver vinden gaan.

 16. LifeBuddy

  Ik kijk regelmatig Discovery en National Geographic en dan zie ik ook hetzelfde wat in dat kampf boek staat. Ik vindt het altijd Geweldig, om te zien hoe de Amerikanen afrekenen met de nazi’s. Wie ben jij dan, om mij en anderen Hier weg te zetten als iemand met persoonlijkheidsstoornissen. Dit gaat wel Heel erg Ver dat je hier NEP nieuws loopt te verkondigen. Kom dan Nu eens met het echte nieuws, dat de DEMOCRATISCHE bil clinton in de jaren 1999 ISIS tot een Massa Moordcomando heeft verheven en miljoenen doden op zijn geweten heeft. Jij staat Voor het altaar van de steeds extremer wordende DEMOCRATISCHE politieke ideeën.

 17. Meriadoc Brandebok

  Er geloven nog steeds veel mensen in de Führermythe.

  Het houdt niet op.

 18. Peter Selie

  Thierry is gewoon voor de bus gegooid, uitspraken tijdens een etentje gedaan, het moment afgewacht om hem op een onloyale manier hem aan de linkse, gekochte media overgelaten om hem te confronteren met de gedane uitspraken. Men denkt dat vriendschap of echte collegialiteit bestaat, niet dus. U leeft momenteel in een politiek fascistisch land met een glimlach van Dhr. Rutte, succes politieke primaten en kneuzen.

  1. Hannie Zaanlander

   Welnee man! Hij baadde zich in het licht van de camera. De make up moest perfekt zijn, de lokken van zijn haar zorgvuldig gekamd. Dan weer opkomend baardje, vervolgens strak geschoren. En stevig getraind in het uitdrukken van lichaamstaal. Alles voor de affiche.

   1. Loelap

    Ze krijgen zonder uitzondering allemaal mediatraining ook de heer Rutte, dat zou u moeten weten. Hugo de Jonge is de meest ijdele persoon in de tweede kamer, met z’n zonnebank bruine kop, geverfde haren en z’n kekke schoenen.
    Graag voor de camera verschijnen doen ze allemaal graag anders zouden ze niet in de politiek zijn gegaan.
    Probeert u het nog een keer.

 19. ZWEEDSE K0K

  De: De waarheid mag gezegd worden” meute is ineens de wegkijkmeute geworden.
  Velen hebben het bord voor het hoofd vervangen door een muur van gewapend beton.

  Bij Tim heeft net als bij het bestuur van FvD te lang geduurd voordat de stop van de fles ging.
  Waarschijnlijk is de verafgoding op DDS van Baudet afgelopen bij de redactie.
  Nu de reageerders nog.

 20. Beukman

  Met instemming citeren we een inmiddels jaren oude uitspraak van Tim:

  Ik ken Thierry Baudet niet anders dan een persoonlijkheid die drijft op aandacht en adoratie. Het is een man die overhelt naar narcisme, en de macht heeft nu eenmaal een grote aantrekkingskracht op mensen met zo’n karakter (of liever gezegd: een gebrek daaraan).

  1. Peter Selie

   De brenger van het nieuws afschieten, dat is toch geen kolfje naar je hand Beukman, ach je kan wel wat potjes breken bij Tim als inoffizieler mitarbeiter, of als Agent Provocateur op deze site, kots.

   1. Beukman

    Onzin.

  2. Ernest Stern

   Dat waren dus profetische woorden.

   Hulde.

 21. RvdBe

  Baudet is geestelijk gestoord, de linkse politici zijn geestelijk gevaarlijk gestoord.

  1. arnoud

   ik denk dat het harder nodig is, dat je is naar jezelf gaat kijken, klop desnoods aan bij een goede psychiater

 22. Rieks

  FvD probeert zich te herpakken, redden wat er nog te redden valt. Maar ook dit zielige gespartel past bij deze onvolwassen partij. De verkiezingen zijn niet ver weg en er zullen maar weinig burgers meer zijn die hun stem geven aan dit zootje ongeregeld waar ieder moment weer getwist met afscheiding tot gevolg, kan uitbreken. Maar ook deze zelfkennis ontbreekt. En Baudet? Laat hem geiten gaan fokken op de Veluwe, hij kan nog wel een tijdje teren op zijn wachtgeld.

 23. Magalaan

  Wat een onwaardige reactie voor een hoofdredacteur. Ik wil meteen weer mijn abonnement weer opzeggen, maar zie nergens een optie. Hoe kan ik dat doen?

 24. ET007

  Thierry mag wel medeoprichter zijn, maar ook de anderen hebben rechten omdat ze samen de partij groot en werkbaar gemaakt hebben.
  Die schandalen interesseren de aanhangers niet, maar het gedrag is inderdaad narcistisch al ben ik van mening dat het een zo geboren psychopaat is.
  Is overigens bekend dat grootste deel van narcisten (waarvan deel psychopaat) hoge posten bekleden.
  Thierry had goed gedaan om te vertrekken. Dan kon hij met goede herinneringen verder. Maar hij had een plannetje en dat had een oplettende dame door.
  Het gedrag wat Thierry nu vertoont is echt super schadelijk voor hemzelf en de Partij.
  Zal me overigens niet verbazen als Thierry in een depressie beland en zelfmoord pleegt.

 25. staleo

  Tim,
  Ik was nog steeds in de veronderstelling dat je FVD de hemel inschreef, vaak ten koste van Wilders.
  Nu ineens totaal de andere kant op, misschien is de PVV nu wel weer een partij waar je mee verder kunt.
  Het valt mij vreselijk tegen dat je als verslaggever zo,n draai kunt maken.

 26. RCS

  Sorry, maar wat is de toegevoegde journalistieke waarde van dit artikel anders dan een persoonlijke mening ?

  1. Thans dolph

   Niet helemaal opgelet de afgelopen tijd?
   Nu het om een mening gaat die jou blijkbaar niet bevalt, mag het ineens niet meer?

   DDS staat bol van de “persoonlijke meningen”.

 27. staleo

  Dit komt natuurlijk heel goed uit voor de linkse grachtengordel, die denken hiermee stemmen te winnen.
  Ik hoop dat de FVD stemmers nu op de PVV gaan stemmen , dat is nog altijd beter dan welke andere partij ook.

 28. Lex

  Och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och och.

  Tim weet je niets beters te verzinnen.

  1. Thans dolph

   Ja, en verder?

 29. Lefty

  Heeft Hiddema nog iets van zich laten horen ???

 30. henkie

  De heer Baudet is uiterst correct opgetreden in dit alles.
  Heeft heel redelijke voorstellen gedaan. Uiteindelijk tegen verwachting in bleek de heer Baudet ondanks alles toch de beste kaarten in handen te hebben, dus er moest iets gebeuren;

  karaktermoord

  Het partijbestuur komt met de wildste verhalen hoe Baudet helemaal ontspoort tijden een bespreking in Tiel.

  Na de karaktermoord gesteund door dubieuze journalisten die blijkbaar hun emotie niet buiten hun product weten te houden kiezen ze voor een van de opties die de heer Baudet heeft voorgesteld;

  De leden kunnen kiezen wie ze volgen!
  In de hoop dat hun actie van karaktermoord hun winst heeft opgeleverd.

  Wat me opvalt in een hoop reacties, maar ook stukjes van journalisten, is de sluimerende haat en woede die gespuid wordt.

  Mijn opvatting is dat FvD inderdaad beter af was geweest met een rol voor de heer Baudet, meer op de achtergrond.
  De heer Baudet is geen politicus maar wetenschapper en filosoof. Dit brengt met zich mee dat hij elk vraagstuk van alle kanten bekijkt en elke kant op zijn meritus beoordeelt. Zijn uitspraken hebben niet altijd tot doel de FvD zo groot mogelijk te maken, maar gaan meer over logica en waarheidsvinding.
  Soms had een meer afgezwakte en genuanceerde uitspraak beter geweest voor politiek gewin.
  En ook ik vind het belangrijk dat er een FvD zou komen die de macht van de onfatsoenlijke ondemocratische monsterverbond van het partijkartel zou kunnen breken.

  Velen uit het bestuur/van de kieslijst ook nieuw toegevoegden zijn wat mij betreft lelijk door de mand gevallen.

  1. Thans dolph

   “Zijn uitspraken hebben niet altijd tot doel de FvD zo groot mogelijk te maken, maar gaan meer over logica en waarheidsvinding.
   Soms had een meer afgezwakte en genuanceerde uitspraak beter geweest voor politiek gewin.”

   Merkwaardig. De kwintessens en rationale van (toegepaste) logica of waarheidsvinding is nou juist om tot zo genuanceerd mogelijke uitspraken te komen!
   En jij beweert nu blijkbaar dat die werkwijze juist tot zijn mindere geslaagde uitlatingen heeft geleid…..

   1. vandaag

    wat wil je zeggen strónt vlé®k II ? de logica ontbreekt in je wirwar van woorden buikspreekpop

    1. Thans dolph

     “”Wat wil je nou zeggen?””

     Precies het niveau dat we van jou gewend zijn. Dreinen zonder inhoud. Zal wel met de poepsnuiverij te maken hebben.

     1. vandaag

      je hebt gelijk strónt vlé®k II , ga je broek wassen , je stinkt

     2. Thans dolph

      De leesblindheid slaat nu al weer toe zie ik.

     3. vandaag

      je hebt gelijk strónt vlé®k II , ga je broek wassen , je stinkt.

     4. Thans dolph

      Alzheimerlogica. De ander na-apen. Mensen met een volwassen brein zouden zich daarvoor schamen. Het zal wel met je genenpool te maken hebben.

     5. vandaag

      je hebt gelijk strónt vlé®k II , ga je broek wassen , je stinkt. !

     6. Thans dolph

      Wat zeg je?
      Kun je het misschien nog een keer over nieuw weer herhalen?

     7. vandaag

      speciaal voor ons dyslectisch adept , opnieuw herhaald ,

      je hebt gelijk strónt vlé®k II , ga je broek wassen , je stinkt. !

     8. Thans dolph

      Wat zei je??

     9. vandaag

      dat je een doofstomme hufter bent strónt vlé®k II ! ga nou je broertje maar zuigen in plaats van hier zuigen tról

     10. Thans dolph

      IK VERSTA JE NIET, KAN HET NIET WAT HARDER??

     11. vandaag

      probeer eens spec saver , gratis uit je + verzekering strónt vlé®k II

     12. Thans dolph

      HARDER GRAAG!

   2. henkie

    @ Thans dolph

    In de hedendaagse socio- diversiteitswetenschappen zou je gelijk kunnen hebben,
    maar mbt de serieuze wetenschappen is jouw opmerking geheel onjuist.

 31. Appelstroop

  Tim,

  Ik raad je aan het standbeeld van Pim eens te bezoeken, je hoeft geen bloemetje mee te nemen, want daar heeft ie niks aan, want hij is dood. Dood door mensen die doen wat jij nu doet.

  Pas een beetje op met wat je zegt, hem min of meer voor geesteszieke nazi uitmaken is gevaarlijk en simpelweg niet waar.

  Meer dan genoeg andere dingen waar je hem op kan bekritiseren.

 32. ervi

  Tim, ben je ook redacteur bij het SDB-blog?
  Zo niet ,dan heb je dit stukje gewoon gejat en heb je je naam er onder gezet.
  Plagiaat of gewoon een luie dag?

  1. Nico Sibelijn

   Dit bleken profetische woorden van Tim.

   Waarschijnlijk is dit heldere artikel straks nergens meer te vinden, een collectors item dus.

 33. arnoud

  Is dit nu een ultra linkse site, of hoe zit dat, want wat ik hier lees.. is gewoon, ultra links, en DDS was toch eerst een rechtse site, of heb ik mij sterk vergist. of is Tim Engelbart bezocht door de geheime dienst. omdat hij zo`n 180 graden gedraaid is. want van wat hier gezegd word door Tim Engelbart, en gewoon niet waar. 50.000 leden en nog veel meer denken daar heel anders over, en zullen heel erg blij zijn ( mits ) er geen verkiezingsfraude gepleegd word. dat we van deze communistische kartel regering af zijn, pionnen van de NWO en WEF. WHO.

 34. joost2

  Niemand weet in welke context Baudet deze ( zeer oude ) foto omhoog houdt.
  Dat vermeld de onbekende opstel schrijver in Nederland de heer Engelbart n.l. niet.
  Gebrek aan journalistieke ervaring denk ik.

  Ongenuanceerd en laf om op deze manier je brood via een internet site te willen verdienen, teneinde de voor- en tegenstanders van de FVD weer eens lekker tegen elkaar uit te spelen.

  Resultaat: ik zal nooit meer iet lezen wat deze koekenbakker schrijft.

 35. Mar155

  Een foto van jaaaaaaren geleden. Gemaakt door NPO, nou deze lui kunnen je wel HEEL LAAG neerzetten ! Een foto met een artikel alsof Baudet het boek Mein Kampf zijn lievelingsboek is…… Heeft hij dat gezegd ?? Bewijs ??? Kan best zijn dat Baudet dit boek in zijn bezit heeft om te onderzoeken, maar wat wil dit zeggen ??? Tim, niet zo snel iemand veroordelen….! Doe eerst zelf onderzoek voordat je dit publiceert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.