Tunahan Kuzu (DENK) lapt coronaregels aan z’n laars om eitje te bakken met Hamza

DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu heeft deze week verzuimd om de regels rondom de anderhalve meter in acht te houden op een campagnebezoek aan de Rotterdamse ondernemer Hamza, die ineens een cultheld werd wegens zijn liefde voor kippen. Op de social media van de voormalige DENK-leider is te zien hoe eitjes worden gebakken, en de social distancing-maatregelen totaal genegeerd worden.

Afgelopen weken groeide de Rotterdamse garagehouder Hamza uit tot een nationale knuffelbeer, nadat hij z’n teleurstelling uitsprak dat de kippen die al jaren rond de Kuip lopen zijn gevangen en overgebracht naar het Oosten van het land. Hamza miste de “koekelekoe”-geluiden, maar werd ruimschoots getrakteerd op media-aandacht.

Reden voor de afgetreden DENK-partijleider Tunahan Kuzu om de man ook eens op te zoeken en een eitje met hem te bakken. Kuzu had het zo naar z’n zin, dat hij spontaan Turks begon te praten: “Sucuklu yumurta #eitje bakken voor kippetjesman #Hamza 😂 Wat een sympathieke gozer 👍🏼❤️

Maar niet alleen de Nederlandse taal deed een stapje terug, ook de Nederlandse coronaregels. Op foto’s die Kuzu deelde van Hamza, hemzelf en de kippeneieren was ook iets anders te zien: het feit dat de DENK-leider geen acht sloeg op de coronaregels. Hij staat tegen de garagehouder aangeplakt en houdt samen met hem een pan vast. De anderhalve meter afstand, bedoeld om het virus zich niet te laten verspreiden, wordt niet in acht genomen:

 

Eerder moest ook Koning Willem-Alexander diep door het stof voor het negeren van de regels rondom social distancing. Het is afwachten of Kuzu nu hetzelfde gaat doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Blondie

  Dit toont eens te meer aan dat Wilders en Baudet gelijk hebben, de Allochtonen zijn oververtegenwoordigd in de Corona curve.
  En de Autochtone moeten het gelag betalen.

  Bedankt Rutte.

  1. Heinz

   *Het gelach* De humor is altijd aanwezig bij Kuzu. Maar wanneer bent u getest?

   1. Blondie

    Wat heeft mijn testdatum, te maken met het voorval van een openbaar figuur.?

  2. Pauline Kummer

   Waarom moet Rutte bedankt worden?

 2. LifeBuddy

  ”Eerder moest ook Koning Willem-Alexander diep door het stof voor het negeren van de regels rondom social distancing”. Ga de supermarkt in en geen een moslim loopt met een mondmasker op. Waarom zie ik Geen foto van tom staal, die op 25 cm van Therry Baudet liep. Het wordt nu toch wel heel duidelijk hoe psychografie in elkaar zit.

  1. Hannie Zaanlander

   Dat kan ik mij wel inprenten. Stelselmatig bekritiseerd vanwege ‘gezichtsbedekkende’ kleding. Nu kunnen ze een steetment maken en kritiek is niet van de lucht. Maar het is onjuist wat u zegt. Bij de Islamitische slager, beneden mij dragen de dames en hoofddoek en mondkapje. Dat vind ik wel zo fris.

   1. M. Brandenburg

    Fris, gebaseerd op welke basis? uw persoonlijke overwegingen?? Want iets anders is er niet aan te dragen. Zoalng zij niet in de ronte lopen te hoesten en hun haar in een haarnetje hebben wat een hoofddoek niet is. is er niets aan de hand

   2. vandaag

    dom wicht , een mondkapje is een verzamelbak van virus materiaal ! Lekker fris boven je vlees zo een virusdoek

 3. M. Brandenburg

  Ach als politicus die het belid steunt kan het niet, maar met gezondverstand en de data over het virus in de hand weten we allemaal dat wanneer er goed geventileerd word, er zo goed als geen kans is om besmet te worden, tenzij ze elkaar van extreem dichtbij bewust en volluit in het gezicht gaan hoesten, maar ook dat zie je in de regel absoluut niet gebeuren.

  1. Pauline Kummer

   U ziet er de humor niet van in. U neemt het al te serieus.

 4. ropart

  virus is effectiever als aanslagen daar komen ze ook wel achter biologische oorlogsvoering dus.

 5. rexm

  Een eitje bakken om de Nederlandse economie een steun in de goede richting te geven.
  Ja, van een eitje bakken moet men het hebben, trekt heel veel volle zalen in Turkije, in Nederland is het de grote vraag.!!!

 6. homefront

  Ik vind dat we weer terug moeten naar hoe het was

  1. Shadow1100

   Ja u heeft gelijk! Naar voor 1960. En voor Den Uyl….!

 7. locutus-1

  Oeh iemand overtreed de corona regels laten we hem snel gaan exposen en shamen, wat een zielig NSB gedrag zeg. Maar ja dat kun je verwachten van een loser als Tim Engelbart….
  Bovendien zal het me een zorg zijn als Kuzu corona zou krijgen.

  Hoe kan ik mijn account verwijderen?

 8. 56RdK

  Ach, islamieten hebben schijt aan westerse regels en wetten. Voor hun geldt er maar één wet, die van hun Allah.
  Vandaar dat de ziekenhuizen nu vol liggen met die figuren. Vandaar ook de vele ellende op de intakes bij de SEH’s.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.