Verkiezingsloser Trump blijft nu ook alsmaar rechtszaken tegen de uitslag verliezen: “Weinig tot geen bewijs!”

Donald Trump is kennelijk overtuigd van het idee dat hij als ultieme loser de geschiedenisboeken wil ingaan. Want nadat hij vorige week al de presidentsverkiezingen verloor, is hij nu ook in recordtempo een enorm scala aan rechtszaken aan het verliezen in tal van staten.

Inmiddels zijn we meer dan een week verder van het moment dat bijna 150 miljoen Amerikanen naar de stembus gingen óf hun biljet per post hadden ingeleverd, maar nog altijd weigert de overduidelijke verliezer van de verkiezingen te erkennen dat er voor hem geen tweede termijn inzit.

Terwijl Joe Biden de media blijft toelachen en vertrouwen heeft dat Republikeinen de verkiezingsuitslag uiteindelijk erkennen, is Donald Trump samen met z’n advocaat annex sycophant Rudy Giuliani nog altijd aan het proberen om rechters zover te krijgen de uitslagen opzij te schuiven.

Het aantal staten dat Trump verloor aan Biden stapelde zich vorige week op: Wisconsin, Michigan, Pennsylvania en vermoedelijk ook Arizona en Georgia. En nu loopt ook het aantal rechtszaken waarbij de toddler-in-chief bakzeil haalt hard op.

Een klein doch aardig overzichtje: in Pennsylvania werd een zaak van de hand gewezen, omdat de Trump-campagne moest toegeven dat er toch verkiezingswinnaars aanwezig waren. In de woorden van de campagne: “non-zero.”

Ook in Michigan schrapte de rechter het verzoek van de Trump-campagne, zogenaamd omdat er niet genoeg transparantie in het telproces was: onvoldoende bewijs, oordeelde de rechtbank. Een andere zaak om het telproces stil te leggen, werd eveneens van de hand gewezen.

In Arizona moesten de Republikeinen een rechtszaak laten vallen, omdat zij desinformatie hadden gebruikt om zogenaamd afgekeurde stemmen met een stift toch toe te kennen. Eveneens was er ook geen juridisch succes voor de 45e president in Georgia waarbij volgens wilde theorieën illegale stemmen waren gemengd met legale stemmen. Ook hier oordeelde de rechter: geen bewijs.

Rechtbanken in Nevada, ten slotte, moest oordelen dat een verzoek om machinegetelde stemmen toch handmatig na te lopen nergens op sloeg, en ook een verzoek om geen poststemmen meer toe te laten werd van de hand gewezen.

Tegenover die indrukwekkende sluwe juridische nederlagen staat geen enkel succes: Trump blijft maar verliezen in de rechtbank, en heeft helemaal niets om als succes te claimen.

Het idee dat de Republikein dus alsnog een tweede termijn uit het vagevuur kan wegslepen lijkt dan ook ronduit belachelijk en gebaseerd op door harddrugs gestimuleerd wensdenken. Maar goed, dromen mogen we allemaal: ook president Trump. Wel jammer dat hij het aanzien van de Verenigde Staten meeneemt in zijn spectaculaire val van het hoogste podium in het land.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

115 reacties

 1. ZWEEDSE K0K

  Het is Trump zijn presidentiële en democratische recht om te verliezen.
  Laat niemand hem dit recht ontnemen.

 2. Bon-vivant

  Tim slaat hier de spijker op de kop. Maar ik zie de volgende stap alweer aankomen van de Trump-clan: het in diskrediet brengen van de rechtbanken. Ik vrees dat ze de man uiteindelijk met politiemacht uit het witte huis moeten dragen (nog steeds tegenstribbelend).

 3. Bon-vivant

  De DDS-redactie wisselt trouwens per dag radicaal van mening over de zaak Trump. Heel bijzonder.

  1. ikweetwatikwil

   Bij DDS geld ook voor journalisten vrij meningsuiting. Ik snap dat de “linksen” daar niet voor zijn Bon – vivant.

  2. Bon-vivant

   Bij Tim is in geval waarschijnlijk sprake van “voortschrijdend inzicht”.

 4. Ernest Stern

  Trump gaat de geschiedenis in als een zielige loser.

  Op zichzelf is dat beter dan dat hij met zijn aftreden nog enig respect afdwingt.

  1. Tom Bombadil

   Kijk eens het filmpje over wat er gebeurd wanneer een amerikaanse president niet concede.
   Verder heeft biden nog steeds geen 270 kiesmannen want ze hebben pennsylvania te vroeg voor biden gecalled.
   En de media bepaald niet wie wint.
   Als Trump dit weet uit te strekken tot na een bepaalde datum dan heeft deze hele verkiezing geen drol effect gehad want dan komt het er op aan wie het meeste staten
   Heeft gedragen.
   En dan blijft trump zitten.
   Komt het voor de hoogste rechters dan wint ie ook nog.
   Normaliter is de verkiezing al beslist op verkiezingsavond omdat degene die minder kiesmannen heeft behaalt op dat moment op geeft. Maar er staat nergens in de grondwet dat een kandidaat moet conceden op verkiezingdag (dat is een gentlemans agreement maar staat nergens vastgelegd).

 5. Forlan

  Beste Tim, deze “objectieve” blik zien we al bij de rest van het medialandschap, ik kom hier juist voor een andere kijk op de zaken. Jammer.

  1. eenling

   Bijzondere manier van kijken als je de nu bekende feiten niet ziet.

   1. eenling

    Soort Clown Bassie tactiek. Gewoon de door jou gewenste alternatieve feiten even aan de binnenkant van je oogies bekijken…pietepietepiet

    1. Forlan

     Ik zie nog steeds geen definitieve uitspraak dus je mag me alles noemen wat je wilt, maar dat verandert helemaal niks

 6. Mogguh

  Dit flodderige artikel staat bol van de aannames en vermeldt slechts èèn bron National Public Radio die volkomen bevooroordeeld is, maar goed ook Tim mag zijn mening uiten natuurlijk.

  1. Antihedo

   De republikeinen hebben de stembiljetten legaal verklaard om dat ze de uitslag van de senaatsverkiezingen hebben geaccepteerd. Die staan op hetzelfde stembiljet. Als ze vinden dat de stembiljetten ongeldig zijn, hadden ze de uitslagen van de senaatsverkiezingen ook niet moeten accepteren. Nu hebben ze geen poot meer om op te staan bij de rechter.

 7. ikweetwatikwil

  Wat Tim, Kok, vivant en Stern hier neerpimpen is al 4 jaar bezig.
  Zelf heb ik niet veel met Amerika. Maar ik mag Trump wel. Recht toe recht aan. Maar daar kunnen “linksen” niet goed tegen.

  1. Piet51

   @ikweetwatikwil
   Trump is helemaal niet recht-toe-recht-aan. Hij liegt en bedriegt al 4 jaar en houdt daar nog steeds niet mee op.

   1. vandaag

    p3dós liegen en bedriegen malle pietje dat is zeker. Al weken plempen ze de grootst mogelijke vuiligheid hier neer inclusief de goedkeuring om kinderen subtiel te betasten. Je bent een minderwaardige tról malle pietje en een smeerlap uit het professionele circuit samen met je vrindje de stront vlek

   2. Ernest Stern

    Ik heb je gewaarschuwd, Piet51, als je je laat ontvallen dat je kinderen lief vindt dan ben je in de ogen van gestoorde types als vandaag een pédofiel.

    Je zult het nog honderden keren moeten horen. Dit houdt nooit op.

    1. vandaag

     kinderen lief vinden of kinderen subtiel betasten een wereld van verschil

     p3dós ontgaan dit verschil en vinden hun handelen normaal. Daarom krijgen ze meestal TBS opgelegd door de rechter.
     je moet behandeld worden stront vlek dat is zeker

     1. Canta

      vandaag
      “kinderen lief vinden of kinderen subtiel betasten een wereld van verschil”
      Heb jij enig bewijs dat hier sprake is van kinderen betasten?
      Het zegt meer van jouw geest en jou manier van denken. Iemand met een verknipte geest denkt dat ook in anderen te herkennen. Mispoes, het zijn jouw gedachtes en van niemand anders.

     2. vandaag

      vooraan in de file , malle pietje spreekt zelf uit dat subtiel betasten van kinderen niet op bezwaren stuit naar aanleiding van de biden filmpjes alwaar dit fossiel kinderen op de meest intieme plaatsen beet pakt.

      zoek je zelf de filmpjes van biden en de verdediging van malle pietje even op ? ik snap dat het in jouw tempo wat langer duurt , no problem

    2. Piet51

     @Ernest
     Ik verheug me nu al op deze jarenlange aandacht. Iemand die in het wilde weg anderen met deze beschuldigingen bestookt, kan niet duidelijker aangeven te behoren tot dat selecte groepje complotdenkers. Hoe meer dat duidelijk wordt gemaakt, hoe beter.

     Ik hoop, dat meer linkse deelnemers hier deze “bekentenis” doen. Dan wordt dat beschuldigen wel steeds ongemakkelijker en, vooral, ongeloofwaardiger. Meeveren met de tegenstander, heet zoiets in vechtsporten.

     Ik hou van kinderen en ik hoop, maar weet dat ook bijna zeker, dat dit geldt voor vrijwel alle deelnemers hier. Behalve @vandaag dan.

     1. Vriend

      Piet51, de absurde ped0beschuldigingen aan het adres van Stern worden al enkele jaren lang hier geuit. Hoewel Stern sterke tr0lneigingen heeft en er op is gebrand om andere reaguurders te sarren en jennen, heeft hij nooit enige verdenking over ped0filie over zich afgeroepen.

      Een paar jaar geleden maakte de reaguurder Oudshoorn (een oude nick van mij) een opmerking over kinderen die door Ernest Stern werd beaamt. Die bijdrage, noch Stern’s reactie daarop hadden ook maar iets van doen met ped0filie. Een paar reaguurders echter zagen hun kans schoon om Stern te pakken en betichtten hem valselijk. Door het eindeloze herhalen zijn deze onterechte beschuldigingen een eigen leven gaan leiden.

     2. Piet51

      @Vriend
      Dank voor de toelichting en het afstand nemen van die ridicule beschuldigingen. Je bijdrage is vooral informatief voor anderen dan ik, want ik kende het verhaal al. En ik ken ook die handvol deelnemers die hierop kicken.

      Ik noemde eerder meebewegen bij vechtsporten. Als hier veel meer mensen zich uitspreken voor hun liefde voor kinderen zou dat de wind uit de zeilen nemen van die kwaadsprekende, laffe misbaksels. Want zo zou ik ze willen kwalificeren. Vaak is die liefde gericht op de eigen kinderen en kleinkinderen, maar neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen allemaal veel plezier geven. Gewoon omdat het leuk is om ze te horen redeneren, bezig te zien, te zien spelen, fantaseren, etc. De meeste zichzelf respecterende volwassenen zullen erkennen veel van kinderen te kunnen leren. Alleen @vandaag en enkele anderen missen blijkbaar die vaardigheid, kennen alleen die afkeurenswaardige beelden in hun hoofd en kunnen zich alleen in hun beschuldigende termen uiten. Treurig om te moeten constateren, maar zoiets komt blijkbaar voor.

      Die opmerking van mij over samen in bed, bad en sauna te gaan was ooit werkelijkheid m.b.t. mijn eigen kinderen (2 zonen), maar nu vooral bedoeld als metafoor. Ik heb dat eerder al twee of drie keer gedaan, maar helaas zonder effect. Als meer mensen dat hier zouden doen, voor meer indruk liefst ook mensen die de politieke mening van @vandaag en enkele anderen delen (hoewel zij het zelden over inhoud hebben), zou dat wel het gewenste effect kunnen hebben.

      Bij dezen de uitnodiging. Wie durft hier zijn of haar (maar daar speelt het om de mij onduidelijke reden niet) interesse en plezier in kinderen te uiten? Bang hoef je niet te zijn, want @vandaag e.a. presteren wat dat betreft echt helemaal niets. En wordt het toch te heftig, dan vertrek je toch gewoon hier. Maar ik heb ook ooit geleerd, dat schelden geen pijn doet.

     3. Vriend

      Piet51. ik vind het een beetje te opgelegd om hier nu mijn plezier in kleine kinderen uit te gaan venten, maar in voorkomende (Stern)gevallen zal ik dat zeker niet nalaten.

      In het kort: ik ben gek op mijn kleinkinderen – hun onbevangenheid, creativiteit en onorthodoxe oplossingen ontroeren me vaak. Nu zijn mijn kleinkinderen natuurlijk heel bijzonder en geniaal 🙂 🙂

     4. Thant Dolph

      Goed gezegd Piet. Hopelijk laat je je door dit soort onvolwassen haatcampagnes van het trio niet afschrikken om gewoon te blijven posten.

     5. Piet51

      @Vriend
      Dank, dit bedoel ik. Één opmerking toch nog: Jouw kleinkinderen zijn ongetwijfeld bijzonder en geniaal, maar dan ken je mijn kinderen blijkbaar niet. 😉
      Ik hoop, dat meer deelnemers je volgen en @vandaag en bendeleden op dezelfde manier afserveren.

     6. Piet51

      @Thant Dolph
      Dank. En wat beleef jij aan kleine kinderen? Je knuffelt ze misschien zelfs wel eens?

  2. eenling

   Hoelang wil je feiten blijven negeren dan met je andere kijk op zaken? Hoe zou je he willen bezien, zet jou kijk op de zaak eens uiteen.

 8. Hanselmo

  Beste Tim,

  We lezen elke dag de DDS
  omdat het meestal overeenstemd met
  ons gedachten goed!
  Jammer dat je nu zo reageer op Trump zijn verlies, geen enkel positief woord! er zijn toch 71 miljoen mensen die op hem hebben gestemd!
  Jammer ook, dat je gisteravond niet even hebt geluisterd, naar Jensen!

  Met vriendelijke groet,
  Hans

  1. lucinde

   Jensen…hoe kan ik mensen nu serieus nemen die Jensen serieus nemen?

   1. vandaag

    boertje van het stront vlekje

   2. Canta

    lucinde
    Die kan je ook beter niet serieus nemen!!!!!

 9. Piet51

  Toen vorige week duidelijk werd, dat Biden zou winnen, nam ik me voor om me hier niet al te triomfantelijk en provocerend te gedragen. De uitslag bevestigde mijn voorspellingen en verwachtingen, maar verliezers moeten ook sportief worden behandeld. Maar Trumps gedrag tot vandaag maakt dat voornemen wel moeilijk. Evenals de reacties van zijn aanhangers hier. Net als Trump en zijn team beter zullen weten, geldt dat toch ook voor zijn aanhang op DDS? Geef nou gewoon toe, word super-kritisch naar Biden en ga over tot de orde van de dag.
  Ik ga ervan uit, dat de aanhangers hier toch snel over de schok heen zullen zijn en dat gun ik ze ook.

  1. Mogguh

   “Het Trump-referendum is nog steeds onbeslist
   MSM juichen voortijdig over overwinning Biden”

   h**ps://opiniez.com/2020/11/10/het-trump-referendum-is-nog-steeds-onbeslist/robert-raupach/

   1. Ernest Stern

    Mogguh blijft zich vastklampen aan de laatste strohalm.

    Verliezen is niet makkelijk.

   2. Canta

    Mogguh
    “Het Trump-referendum is nog steeds onbeslist
    MSM juichen voortijdig over overwinning Biden”

    De Trump-fans waren al aan het juichen vóór de verkiezingen. Voorspelden dat
    links zou zitten janken in een hoekje.
    Trump wilde het tellen stoppen, behalve in Arizona want daar was hij aan het inlopen op Biden.
    Een postbeambte in Pennsylvania heeft toegegeven en op papiet ondertekent dat hij had gelogen over de opdracht van zijn meerdere om fraude te plegen.
    Trump heeft nog nergens bewijs kunnen aanleveren voor fraude.
    Ja, dan wordt het voor Trump ( en al die fans van hem die hem klakkeloos geloven) steeds moeilijker om toe te geven dat ze het fout hadden.

    1. Robert75

     Je verspreid fake news. Je praat de mainstream na. De postbeambte heeft helemaal niets toegegeven. Integendeel zelfs er zijn opnames openbaar gemaakt waarop duidelijk te horen is dat die onder druk werd gezet.

     Maar zo werkt dus de MSM. Toen deze postbeambte zijn bewering deed was het geen nieuws. Nergens in de mainstream werd daar melding van gemaakt. Vervolgens verzint de Washington Post een compleet BS verhaal en dat wordt klakkeloos overgenomen door de media. Dan is het ineens blijkbaar nieuws.
     Vervolgens spreekt die postbeambte die bewering tegen notabene in een filmpje. En dat is ineens weer geen nieuws.

     Zo werkt de media.

  2. vandaag

   blabla bladieblabla , de p3dó die subtiel kinderen aanraakt heeft kennelijk geen visite en koimt hier weer vervelen

   1. Thant Dolph

    Kijk eindelijk eens een keer in de spiegel smerige poepstalker. Jij bent het hier die telkens over kinderen begint te ouwehœren, rans@@p!

 10. JochemX

  De eventuele frustratie van de Republikeinen doet er niet toe. Van belang is of er gefraudeerd is. Dat moet gewoon uitgezocht worden.

 11. Appelstroop

  Trump staat gewoon in z’n recht.

  Laat hem lekker onderzoeken in hoeverre er is gefraudeerd.
  Als hij gelijk blijkt te hebben en toch nog wint, dan komt die winst hem toe en gaat de media wederom op hun bek.

  Blijkt er niets aan de hand te zijn, dan krijgt Trump nog een trap na, wat weer fijn voor anti-Trumpers is.

  Gewoon geduld hebben, de media hebben Biden tot nieuwe president uitgeroepen, maar zo werkt het natuurlijk niet.

  1. Mogguh

   Hear hear…..en zo is het precies en niet anders!

 12. Beukman

  Inmiddels hebben de election officials van alle staten verklaard dat er in hun respectievelijke staat geen onregelmatigheden hebben plaatsgevonden:

  The president and his allies have baselessly claimed that rampant voter fraud stole victory from him. Officials contacted by The Times said that there were no irregularities that affected the outcome.
  …top election officials across the country said in interviews and statements that the process had been a remarkable success despite record turnout and the complications of a dangerous pandemic.

  Lees het hele artikel hier.
  nytimes.com/2020/11/10/us/politics/voting-fraud.html

  1. vandaag

   we wachten het onderzoek even af beukhol

 13. Tom Bombadil

  Er is nog geen winnaar bekend… De media bepaald niet wie wint, en zelfs in de media hebben niet alle zenders biden op 270 zitten…. Sterker nog, hoe langer trump dit uit weet te trekken hoe meer kans hij heeft om te blijven zitten. Je moet deze afgelopen verkiezingen als een voetbal wedstrijd zien waar de verkiezing van 3 November maar de eerste helft is. En dat net de tweede helft is begonnen. Als ze voor een bepaalde datum geen president hebben dan gaat het naar de staten en aan gezien Trump meer staten heeft blijft ie zitten.

 14. Meriadoc Brandebok

  ER ZIJN GEEN AANWIJZINGEN VAN FRAUDE. Je hebt gelijk, Tim, de verliezer Trump probeert doelloos processen te voeren. De ene na de anderezaak is afgeschoten.

 15. Beukman

  De link die Tim geeft met het overzicht van de rechtszaken die door Trump zijn verloren én gewonnen maken één ding duidelijk: deze zaken dienen niet de democratie en het land, maar zijn bedoeld om de belangen van Trump zelf te dienen. Het is een hoop gemuggezift waarmee wordt getracht een deel van het electoraat zijn stemrecht te ontnemen.

  Het team van Trump is daarnaast zo ver gegaan om het ene na het andere onzinverhaal te verspreiden, zoals dat er in Arizona stemmen waren geweigerd omdat het vakje was ingevuld met een bepaald type pen.

  Veel hilarische verhalen in die link:

  npr.org/2020/11/10/933112418/the-trump-campaign-has-had-almost-no-legal-success-this-month-heres-what-they-ve

 16. Meriadoc Brandebok

  “A PA postal worker whose claims have been cited by top Republicans as potential evidence of widespread voting irregularities admitted to U.S. Postal Service investigators that he fabricated the allegations.”

  h**ps://t.co/HA7ani3Hqh

  De Republikeinen veroorzaken een burgeroorlog!

 17. Ritter

  Stand tot nu toe, met nog niet alle stemmen geteld.

  Biden: 259 kiesmannen, dus hij geen president-elect (daar moet hij 270 kiesmannen voor hebben) en President Trump: 214 kiesmannen. Het presidentschap van Trump eindigt officieel op 20-01-2021.
  ============

  Het journalistentrucje om in elk nieuwsbulletin de bijzin te vermelden: “Er zijn geen bewijzen voor fraude” gaat in de hoofden van het weinig kritische grote publiek zitten en wordt op die manier vanzelf een waarheid.

  Of er daadwerkelijk op grote schaal gefraudeerd is kan men momenteel nog niet zeggen, maar juist daarom moet er beter dan ooit onderzoek verricht worden. Niet zonder reden heeft de zittende president al maanden voor dit scenario gewaarschuwd en inmiddels duiken dagelijks signalen op van mensen die getuige zijn geweest van op z’n minst dubieuze handelingen. Het is ondenkbaar dat het kamp-Trump zonder een rits concrete bewijzen een rechtbank betreedt om de uitslagen te betwisten, al willen de media ons anders doen geloven.

  Het moment, waarnaar linkse media, Hollywoodacteurs, zangeresjes, deugpolitici en Bekende Nederlanders sinds november 2016 hebben gehunkerd, was op 9 november 2020 eindelijk aangebroken. De kans om Orange Man Bad die voor een nucleaire oorlog zou zorgen, een economische teloorgang van de VS zou veroorzaken en de rechten van vrouwen en miderheden zou inperken, omver te werpen. Althans als men Eva Jinek, Michiel Vos en Charles Groenhuijsen mocht geloven. De gevreesde onrust en chaos in de grote Democratisch bestuurde steden bleef gelukkig uit. Maar het gevecht in de rechtbanken gaat deze week de eerste ronde in. Wordt Biden inderdaad de 46ste president of is dit referendum nog niet beslist?

  De in de afgelopen vier jaar opgebouwde afkeer en haat jegens Trump kon echter niet langer beteugeld worden en de Messias Biden moest en zou nu op het schild worden gehesen. Hetgeen men Trump verweet – te vroeg een overwinning claimen – deed men nu zelf. Overigens een terugkerend fenomeen in de linkse media: water prediken en wijn drinken.

  ht*ps://opiniez.com/2020/11/10/het-trump-referendum-is-nog-steeds-onbeslist/robert-raupach/

  1. Ernest Stern

   “Of er daadwerkelijk op grote schaal gefraudeerd is kan men momenteel nog niet zeggen”

   Nee, en daarvoor kwamen ook nog geen duidelijke aanwijzingen, laat staan bewijzen naar voren.

   Dit is een aandoenlijk achterhoedegevecht.

   1. vandaag

    aandoenlijk ben jij stront vlek. Voor fraude moet je onderzoek doen anders kan je het niet uitsluiten. Jouw duizenden natte scheten van de afgelopen weken in de diverse draadjes bewijzen slechts je kortzichtigheid en je domme arrogante houding. Een narcist in de zuiverste vorm dat is duidelijk zover. Dat hoeven we niet te onderzoeken

 18. Ritter

  4 jaar lang hebben de media het presidentschap van Trump ondermijnt met b.v beschuldigingen van “Russische samenwerking” tijdens de verkiezingen van 2016. De media hebben op die manier geprobeerd een President die democratische is gekozen te ondermijnen.

  En nu de media “hun man” in het Witte Huis hebben proberen ze ieder onderzoek naar fraude te negeren en jammeren en klagen dat Trump gebruik maakt van zijn wettelijk recht om naar de rechtbank te stappen.

  ==========
  Kayleigh McEnany haalde vanavond een stapel van 234 pagina’s met beëdigde verklaringen over fraude tevoorschijn om Amerika te vertellen dat dit het bewijs is van kiezersfraude waar de media steeds naar vragen

  ht*ps://twitter.com/alexsalvinews/status/1326351325106302976

  twitter.com/alexsalvinews/status/1326…

  1. ZWEEDSE K0K

   234 pagina’s met beëdigde verklaringen

   Zweert gij, wit papiertje, allen de waarheid en niets dan de waarheid op uw vel te gedogen, wat is daarop uw antwoord?

 19. Ritter

  “Trump wordt herinnerd als de eerste technocratische wereldleider die in vier jaar het Midden-Oosten conflict beëindigde, IS versloeg, topterrorist Soleimani liquideeerde, Syrië stabiliseerde en de Abraham akkoorden sloot. Het begon met Jeruzalem. Epische tijd.”

  ht*ps://twitter.com/ErnstLissauer/status/1325352518948442112

  1. Ernest Stern

   We zullen Trump vooral herinneren door zijn racisme, seksisme, zijn stroom van leugens en zijn vermogen de V.S. tot op het bot te verdelen.

   Binnenkort komt daar de trieste observatie bij dat hij ook nog een slecht verliezer is.

   1. Fascal

    Nee hoor, je liegt en bent een zwendelaar!

    1. Thant Dolph

     Dat lieg je

     1. vandaag

      misselijk tról

   2. Vriend

    ‘We’??
    ‘Ik’ bedoel je.

  2. Meriadoc Brandebok

   Maar het conflict in het Midden-Oosten is niet beëindigd. Onder Trump i de situatie onveiliger geworden. De Koerden zijn in de rig gestoken, het machtsbalams is verstoord. Het verslaan van IS was het werk van James Mattis en Obama, Syrië is niet gestabiliseerd, maar aan haar lot overgelaten zonder een ontworpen toekomstplan en de akkoorden met Israël betroffen bevroren conflicten.

   Trumps presidentschap is rampzalig geweest voor de wereld. We zullen op hem terugkijken als een staatshoofd dat nagenoeg niets bereikte, maar de VS wel een onherstelbare schade heeft berokkend.

  3. Beukman

   En deze geweldige leider, dit stabiele genie, heeft de verkiezingen dus (zo goed als) verloren van “the worst candidate ever”!

   White House staff light scented candles ‘to mask smell of fast food delivered to Trump’

   metro.co.uk/2020/11/10/donald-trump-ordering-fast-food-to-white-house-after-election-loss-13570954/

  4. Canta

   Ritter
   Trump zal worden herinnerd als de president met grootheidswaanzin.
   Als de president die mensen beledigde, die gemiddeld 50+ keer per dag loog,
   die beschuldigingen uitte zonder enig bewijs en nog veel meer negatieve eigenschappen.
   Hij is niet, zoals hij zelf beweerde, de beste president sinds Washington, maar als de slechtste verliezer ooit.

  5. Thant Dolph

   Midden-Oosten conflict beëindigde, IS versloeg”

   Rare observaties…

 20. Genoeg van linkse dictatuur

  Door een aantal Staten is de uitslag weer ingetrokken, dat doen ze niet voor niks. Trump heefd zich voorbereidt op de fraude vd democraten. Trump is de winnaar vd verkiezingen, alleen de media denkt dat hun dat bepalen, dus niet. De verkiezingen zijn precies gegaan zoals Trump het gedacht had. De democraten zullen de eerste decennias wegens aantoonbare fraude niet meer kunnen en mogen regeren. Hopelijk na Trump neemt 1 vd Kennedys het over, gezien de signalen.

  1. Piet51

   @Genoeg van linkse dictatuur

   Biden was nog door geen enkele staat erkend als winnaar. Staten kunnen de uitslag dus ook niet intrekken.

   De Kennedy’s (John, Robert, Ted, e.a.) waren Democraten. Wist je dat? Maar ze kunnen natuurlijk onlangs van partij veranderd zijn en toch de komende decennia regeren.

   Trump heeft zich niet voorbereid op fraude door de Democraten. Hij heeft wel het land zo bestookte met info, dat er mensen zijn die zonder bewijzen geloven, dat er inderdaad fraude gepleegd is.

   1. vandaag

    media kan ook geen president tot winnaar verklaren. Daar is een commissie voor p3dó

    1. Piet51

     @vandaag
     De media kunnen inderdaad geen winnaar aanwijzen en dat hebben ze dan ook niet gedaan. Bovendien heb ik dat ook niet beweerd. Ze noemen zoiets daar een “projection” van de winnaar en dat leiden ze af uit het verloop van de tellingen, het aantal nog te tellen stemmen en de regio van herkomst.
     Er moet jou hier ook werkelijk alles uitgelegd worden.

     1. vandaag

      blabla bladieblabla , domme p3dó wil ontkennen dat niemand anders dan de media een winnaar hebben uitgeroepen. domme arrogante misselijke tról ben je !

      mocht er een officiële instantie een winnaar uitgeroepen hebben laat je het even weten smeerlap ?

     2. Thant Dolph

      De ranzige p€dofilatelist van dit forum is steevast traag van begrip als het niet in zijn vunzige straatje past.

     3. Thant Dolph

      Negeren van het TrôllenTtrio zou misschien nog wel het beste zijn.

     4. vandaag

      altijd prettig als jij je domme snater dicht houd

     5. Thant Dolph

      Wat “dom” betreft ben jij het in het verkeerde geologische tijdvak geboren.

 21. Steven Opti

  Altijd maar Trump bashen. Is de trend van de MSM.

  1. Ernest Stern

   Het moet niet gekker worden, Steven.

   1. vandaag

    ach stront vlekje troost je , je bent nr 2 op de lijst onzin posters. Als je zo doorgaat verdrijf je beukhol van de eerste plaats viezerik

 22. Beukman

  Inmiddels meent zelfs van de Republikeinen meer dan de helft dat Biden de verkiezingen gewoon gewonnen heeft:

  Poll: Almost 80% of Americans recognize Biden victory in 2020 election.
  Nearly 80% of Americans, including more than half of Republicans, recognize President-elect Joe Biden as the winner of the Nov. 3 election after most media organizations called the race for the Democrat based on his leads in critical battleground states.

  Als Trump nog een tijdje doorgaat met zijn pijnlijke pogingen, zou dat percentage zomaar nog verder omhoog kunnen gaan.

  uk.reuters.com/article/us-usa-election-poll/nearly-80-of-americans-say-biden-won-white-house-ignoring-trumps-refusal-to-concede-reuters-ipsos-poll-idUSKBN27Q3ED

  1. Ritter

   Beukman

   Dat zijn dezelfde polls die beweerden dat Biden met 14% voorsprong zou winnen van Trump. En dat de Democraten groot zouden winnen in het Huis en Senaat. Ondertussen hebben de Republikeinen zetels gewonnen in het Huis en de Senaat blijft waarschijnlijk in handen van de Republikeinen.

   Wie gelooft nu nog polls?

   In 2016 zaten ze er naast en ook in 2020 zaten ze er groot naast.

   Die “polls” zijn meer een middel van de media om hun agenda erdoor te drukken.

   Kortom, de polls zijn niet betrouwbaar.

   1. Ernest Stern

    Ritter blijft dapper weerstand bieden.

    😂

    1. Mogguh

     En jij blijft dom uit je nek zwetsen!

     1. Ernest Stern

      Ook Mogguh houdt dapper stand.

      😂

     2. Beukman

      Lekker gedroomd vannacht, Mogguh?

     3. Mogguh

      Heb je dat citaat nu al loser?

     4. Beukman

      Heb je dat bewijs nou al dat Biden de verkiezingen heeft gestolen, Mögguh?

     5. Mogguh

      Je hebt dus niks, dat dacht ik al Bukman, je bent nu eenmaal een kansloze Amsterdamse grootmuil woonachtig in een allochtonenbuurt, zich voortbewegend op een fiets en voor grotere afstanden als een sloeber in het openbaar vervoer, een pathetisch sukkel zullen we maar zeggen, voor een stuiver geboren en nooit een dubbeltje om naar uit te zien, pleeg zelfmoord man dan toon je nog enigszins lef!

     6. Vriend

      Neukman, je uitlatingen richting Mogguh zijn beneden de maat – je laat je wel kennen hoor.

      Dit soort seksuele suggesties kunnen alleen maar geboren worden in het hoofd van een frustraat die zelf zwaar tekort komt. Je bent een asociale smeerlap die het moet doen met eenzaam handwerk.

     7. Beukman

      Jij zal het weten, dr. Vriend, met al jouw ervaring met seks & relaties.
      Feit is dat Mogguh met zijn broek op zijn enkels staat als hem wordt gevraagd om het bewijs te leveren dat Joe de verkiezingen heeft gestolen, maar wél van mij verwacht dat ik met bewijzen kom dat hij ’s nachts ligt te dromen van seks met Trump.
      Brrrr. Maar zo zijn we niet getrouwd.

     8. vandaag

      hoe-ra , hoe-ra , hoe-ra
      Beukhol heeft zijn tienduizendste ant trump reactie van deze maand neer geplempt

      Wat een trieste tról

      enz !

     9. Vriend

      Jij begon viezerik. Het blijkt dat je echt een grote klootzak bent.

     10. vandaag

      en die conclusie trek je nu pas ?

      🤣😂🤣😂🤣😂🤣

      mensenkennis is je niet ingegeven das duidelijk zover

     11. Rene van der Grijp

      Wat vreemd dat de heer Stern, die andersdenkenden steevast aanvalt als ze seksueel getinte opmerkingen maken, Beukman ermee weg laat komen.

      Zou hij met twee maten meten?

   2. Piet51

    @Ritter
    Ik begrijp je frustratie, maar toch een paar correcties en aanvullingen.
    @Beukman heeft het niet over echte voorspellende polls, maar over een enquête naar de mening op dit moment. Verreweg de meeste polls in de aanloop naar de verkiezingen voorspelden op grond van hun peilingen dat Biden zou winnen. Dat is uitgekomen. De meeste lieten op het moment van de poll een voorsprong zien van maximaal 10%, meestal 5 à 7% gemiddeld. Met het te verwachten stemgedrag voor Senaat en Huis zaten ze er inderdaad flink naast. Je moet hierbij wel bedenken, dat peilingen vragen naar het toekomstig stemgedrag. De peilingen waarover @Beukman het heeft zijn metingen van de mening nu. Vragen wat de mening op dit moment is geeft een veel betrouwbaarder beeld dan vragen naar stemgedrag over een week of nog meer.

   3. Beukman

    Wie gelooft nu nog polls?

    Ritter, jij potst hier aan de lopende band polls.

 23. Genoeg van linkse dictatuur

  Dat jij andere Insteek hebt, prima, ma Trump blijft president. Op basis van aangetoonde fraude.

 24. Henk Albarda

  Tim, in dit artikel staat geen enkel waar woord.

  In alle genoemde staten lopen rechtszaken nog en er staan hertellingen op de nominatie in oa Georgie, Wisconsin, Michigan, Nevada.

  Triest te constateren dat DDS niet bij benadering in staat is een neutrale verslaglegging over USA 2020 te publiceren.

  1. Henk Albarda

   Georgie = Georgia.

  2. Ernest Stern

   Henk Albarda denkt ook dat Trump nog gaat winnen.

   De ontkenningsfase is hardnekkig.

 25. FuckFakeRechts

  Een hele hoop zielige linkse mensen hier. Walgelijk, om te kotsen! En die neppe zogenaamde rechtse DDS en idd van dag tot dag een andere mening op de zelfde topic… Bijzonder, oh vrijheid van meningsuiting… Tuurlijk, dat mag gewoon lekker onduidelijk zijn en elke dag een andere mening haha

 26. Ernest Stern

  “Donald Trump is kennelijk overtuigd van het idee dat hij als ultieme loser de geschiedenisboeken wil ingaan”

  Dat gaat hem zeker lukken.

 27. Lucky Luke

  Weinig tot geen bewijs? Er is totaal geen bewijs. Hij laat dus zien dat hij een echte Loser is

  1. Robert75

   11.000 getuigenverklaringen die onder ede zijn afgelegd noem jij totaal geen bewijs? Alleen al in een county in Michigan hebben ze er 234.. Maar nee joh niets te zien hier.

   1. Ernest Stern

    Je zou ook eens een fatsoenlijke krant kunnen lezen, Robert, in plaats van het leugenachtige gewauwel op complotsites.

    ht*ps://www.theguardian.com/us-news/2020/nov/13/no-evidence-of-us-election-says-coalition-of-federal-and-state-officials

    1. Ernest Stern

     Of, als je het Engels niet beheerst:

     ht*ps://www.youtube.com/watch?v=S1WLGFRVkVs

    2. Robert75

     O tuurlijk dus als je je vraagtekens zet bij de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen dan ben je dus een complotdenker aldus Ernest. Nou dan vraag ik me toch af wat jij bent, aangezien jij vier jaar lang de uitslag van de verkiezingen in 2016 in twijfel hebt getrokken.

     1. Ernest Stern

      Ik adviseer je serieuze bronnen te raadplegen anders zet je jezelf voor gek, Robert.

      En inderdaad, als je nog steeds vraagtekens plaatst bij de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen ben je niet goed geïnformeerd.

   2. Canta

    Robert75
    “11.000 getuigenverklaringen die onder ede zijn afgelegd”
    Ik weet niet waar jij je informatie vandaan haalt maar duidelijk is dat het niet klopt want de toezichthouder van de VS verklaarde het volgende: dit waren de veiligste verkiezingen ooit. Het staat nu vast dat Biden 290 kiesmannen heeft en Trump 217.
    De reactie van Trump lijkt op die van een dictatior zoals je dat ziet in landen waar men geen enkele vorm van democratie kent. Maar misschien wordt zijn gedrag ingegeven doordat hij meer dan een miljard schuld heeft en weet dat die schuldeisers zullen aankloppen zodra hij president af is.

    1. Ernest Stern

     Klopt, Canta, niet alleen Trump zit in een staat van ontkenning maar veel van zijn discipelen evenzeer.
     We kunnen zolangzamerhand van een collectieve neurose spreken.

     1. Fascal

      Nee hoor, leugenaar! Je liegt zodra je begint met schrijven.

 28. Robert75

  Ernest Stern 2 minuten geleden
  Ik adviseer je serieuze bronnen te raadplegen anders zet je jezelf voor gek, Robert.

  En inderdaad, als je nog steeds vraagtekens plaatst bij de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen ben je niet goed geïnformeerd.

  …………………………………………………….

  Nou geloof niet dat jij bepaald wat serieuze bronnen zouden zijn laat staan dat jij bepaald wanneer iemand wel of niet juist geïnformeerd zou zijn. Dat is arrogantie van de bovenste plank

  1. Mogguh

   Dat denkt die psychopathische landverrader wel dat hij kan bepalen wanneer iemand wel of niet juist geïnformeerd zou zijn.

   1. Fascal

    Taalnazizwijn.

    1. Canta

     Fascal
     “Nee hoor, je liegt en bent een zwendelaar!”
     “Nee hoor, leugenaar! Je liegt zodra je begint met schrijven”.
     “Taalnazizwijn”.
     Jouw bijdrage aan deze discussie. Toch fijn dat er iemand is die met zulke sterke argumenten komt!!!!!!!

  2. Ernest Stern

   bepaalt

 29. Ernest Stern

  Het verzet van Trump tegen de verkiezingsuitslag wordt met het uur genanter.

  ht*ps://apnews.com/article/election-2020-donald-trump-technology-state-elections-elections-66f9361084ccbc461e3bbf42861057a5

 30. Robin Hoed

  Biden is door de linkse corrupte Media (die trump uiteraard graag liever dood dan levend zien) tot de grote winnaar gebombardeerd voordat alle stemmen geteld waren.
  Er zijn zelfs hele pakketten pro Trump stembiljetten in vuilniscontainers gevonden, en per post werden hele pakken pro Biden stembiljetten ingestuurd.
  Wie stemt er ten slotte ook op iemand die het covid tijdperk zo snel mogelijk wil vergeten.
  Nee, dan Biden. Die is tenminste voor verplichte mondkapjes en meer lockdowns.
  De kranten en televisie zijn zooooo corrupt. Ook in Nederland.

 31. Lucky Luke

  De man heeft 2 motto’s, List en Bedrog en zoveel mogelijk twijfel zaaien. Hij was de eerste die kwam met fake news, dat wist hij precies want hij had het zelf uitgevonden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.