Video! Hans Teeuwen doet Trump voor hoe je wint: ‘Ik gooi altijd 6 met m’n imaginaire dobbelsteen!’

Terwijl de Amerikaanse presidentsverkiezingen nog altijd geen winnaar hebben opgeleverd, doet vanuit Nederland komiek Hans Teeuwen een belangrijke duit in het zakje: Trump wil de verkiezingen heel graag winnen en is bereid daar ver voor te gaan – zelfs liegen en bedriegen. Teeuwen heeft echter een betere oplossing: gewoon altijd zes gooien met je fantasiedobbelsteen!

Of het een kritiek is op de Amerikaanse presidentsverkiezingen is niet duidelijk – maar Hans Teeuwen heeft een heel interessant moment gekozen om op zijn Facebookpagina met een gloednieuwe, vrij hilarische, video op de proppen te komen.

Terwijl Trump staat te briesen dat hij de verkiezingen gewonnen heeft die hij vermoedelijk helemaal niet gewonnen heeft, debiteert één van ’s lands bekendste komieken een nieuwe strategie om te winnen wanneer je maar wilt. Heel simpel: je schudt in je hand gewoon een ter plekke gefantaseerde dobbelsteen op, en werpt die dan op tafel. En zie: zes! Bij de volgende imaginaire worp? Hoera: weer zes. En nog eens. En opnieuw. Steeds weer gooi je zes en krijg je het gevoel gewonnen te hebben, terwijl je in werkelijkheid slechts wat lucht hebt verplaatst.

Geweldig, tijd om te dansen op je bank. En… ja hoor, we gaan het nog een keer proberen. De niet-bestaande dobbelsteen rolt over tafel en één kant komt boven. Hoeveel onzichtbare stipjes turen er dan omhoog? Je zou het niet geloven… maar weer zes.

Partytime!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Hannie Zaanlander

  Trump ten voeten uit, duidelijker kan het niet. En gooit hij geen zes, dan is die dobbelsteen omgekocht of gemanipuleerd.

 2. eenling

  Heyyyy…waar zijn nu alle trouwe DDS Teeuwen fans opeens??

  1. Jack Flash

   Hans Teeuwen zit teveel alleen thuis aan het bier& joints krijg ik de indruk.

   1. eenling

    Vind je zijn grapjes niet leuk meer?

    1. Jack Flash

     Kijk regelmatig nog naar hem op youtube.
     Geweldig, maar hij heeft weinig speelruimte meer.
     Jammer, maar we weten hoe het komt.

     1. Beukman

      Inderdaad. Hij is gewoon niet leuk meer.
      Gelukkig hebben we nog veel oude Teeuwenfilmpjes van toen hij nog wél leuk was.

   2. Freba

    Als iemand een ander goed kan imiteren, heeft dat meestal te maken met het feit dat zij heeeeeeeel veeeeel op elkaar lijken. Tenzij je zo’n goede toneelspeler bent dat je inmiddels 10 Oscars hebt gewonnen. Overigens; de meeste acteurs met gewonnen Oscars zaten hun leven lang al aan de dope. Niemand wordt een goede muzikant, toneelspeler en b.v. topsporter op alleen bruin brood en kaas.

   3. Freba

    ADHD in het kwadraat

 3. Beukman

  Opnieuw een onleuk filmpje van Teeuwen.

  Enfin. Hopelijk heeft de ontluisterende speech die Donald gisteravond gaf sommige mensen (zoals Teeuwen) eindelijk het besef bijgebracht dat Trump een gevaarlijke gek is. Beter laat dan nooit.

  Donald lijkt Batman goed te kennen. Hij heel veel weg van The Penguin, de burgemeester van Gotham City.

  youtube.com/watch?v=HFJaoGHz5p4

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.