VVD al tien jaar in de regering, máár… nu gaan ze de migratie groot aanpakken met een eigen migratieplan!

Moet je eens zien: de VVD slaat rechtse praatjes uit. Nou, dan weet je het wel weer, hè? Er komen Tweede Kamerverkiezingen aan! En dan is de VVD ineens weer heel rechts en heeft de partij het heel slecht gedaan.

De Tweede Kamerverkiezingen doemen op aan de horizon, en de VVD is druk bezig om de grootste partij van Nederland te blijven. Allereerst door het midden te paaien en in het programma een stap naar links te maken – tot chagrijn van oudgediende Hans Wiegel.

Maar ook de traditionele achterban moet gepaaid worden, en dus wordt ook weer het masker van een bijdetijdse rechtse partij opgezet. Eentje die de migratie gaat aanpakken! Maar dan keihard! En dan ook echt! Althans, dat gaat de VVD doen als we Kamerlid Bente Becker moeten geloven:

“Nederland moet in ‘noodgevallen’ de eigen grenzen sluiten en bewaken als er weer grote aantallen migranten naar ons land zouden komen. ‘Liever nog’ wil de partij dat er een mini-Schengenzone komt, waarin een groepje van omliggende landen gezamenlijk de grenzen bewaken.

Dat schrijft regeringspartij VVD vandaag in een opiniestuk op deze nieuwssite [… AD.nl, red.]. Tweede Kamerlid Bente Becker stelt dat ‘het risico groot is’ voor ons land dat in tijden van crisis veel migranten hierheen komen ‘vanwege onze welvaart’. Omdat een nieuw Europees asielstelsel nog in de maak is, moet ons land zelf klaar zijn ‘om grip te houden’.”

We kennen echter allemaal de waarheid: de VVD gaat deze plannen nooit in de praktijk brengen. Zelfs als ze zelf al overtuigd zijn van de noodzaak, laten ze deze ideeën in Brussel zo van tafel vegen. Als ze al kabinetsbeleid worden, want als er ook maar één linkse partij zal bijzitten na maart 2021 dan verdwijnen ze.

Hoe we dat weten? Simpel: zo gaat het al zolang Rutte aan de macht is. Al tien jaar. Dus waarom zou het bij de verkiezingen van aankomend voorjaar anders zijn? Ronkende plannen, dan zijn het zeker. Maar de VVD zal de VVD blijven: er komt dus helemaal niets terecht van alle mooie praatjes van mevrouw Bente Becker.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. homefront

  Klopt de grenzen blijven open, onder het mom van regulieren zullen ze de grens nog meer openen…

  1. Fascal

   VVD vindt terecht dat het NL-volk grotendeels achterlijk is.

   1. Loelap

    Dat komt omdat veel mensen oppervlakkig denken. Rutte glimlacht altijd en kan zichzelf zeer goed presenteren. Dat werkt, en hele volksstammen trappen daarin. Zie dat in mijn omgeving ook.

 2. plakband

  Prominente VVD’ers hebben het boek van Baudet gelezen.
  De ravage van tien jaar Rutte.
  Zo kan het dus niet langer.
  Een politicus die zijn eigen rotzooi op gaat ruimen bestaat er niet.
  Broekers-Knol is daarvan het lichtend voorbeeld.
  De VVD raaskalt hier dus ook weer tegen de klippen op.

  Stem PVV of FvD en Nexit voor het te laat is.

 3. Genoeg van linkse dictatuur

  De vvd, de verkiezingen komen er weer aan. Daarna lijden ze weer 4 jaar geheugen verlies.een partij die staat voor landverraders. Als ze het echt willen, laten ze gaan praten met Wilders. Die heeft daar hele goede ideeen over. Binnen 4 jaar is het probleem opgelost en is Nederland weer een stuk veiliger.

 4. Lex

  JA JA DAAR KOMEN ZE WEER.

  Met leugen leugens en nog eens leugens. Dat zijn neus nog niet is gegroeid.

  “VEEL BELOVEN EN WEINIG GEVEN DOEN GEKKEN IN VREUGDE LEVEN”

  En weer zullen de trouwe schapen stemmen voor de VVD zeker nu FVD het einde nadert.

  En ons land zakt nog verder weg in de linkse blubber.

  1. Eppo123

   Je hebt gelijk.

 5. JochemX

  Rutte: ‘dit probleem kunnen we alleen gezamenlijk oplossen’. Nou dan weet je het wel.

  1. homefront

   Inderdaad, gezamenlijk betalen en de grenzen kunnen nog meer open is natuurlijk het uiteindelijke doel, verder is het verkiezingsretoriek

  2. Eppo123

   Inderdaad, van kwaad tot erger.

  3. Loelap

   Mw. Van der Leyen kwam 3 maanden geleden nog met het voorstel 1 tot 1,5 miljoen mensen jaarlijks te importeren tegen de vergrijzing. Er gaat dus helemaal niets opgelost worden aangezien migratie gewoon de bedoeling is van de EU.
   Vandaar dat de grenzen niet bewaakt worden elk NGO bootje binnen gehengeld wordt.
   En dan ondertussen schijnheilig met plannetjes komen die zogenaamd migratie terug moet dringen. Er komen wekelijks 500 mensen binnen Dat het week hetzelfde getal is, is natuurlijk vreemd en het geeft aan dat dit gewoon zo afgesproken is.
   Hoor je Rutte hier ooit over? Nee die zwijgt niet voor niets in alle talen hierover en dat al 10 jaar.
   Men heeft het alleen over bouwen voor die miljoen mensen die er binnen 10 jaar bijkomen.
   De kosten van de massamigratie worden angstvallig geheim gehouden want de burger zou wel eens wakker kunnen worden.

 6. cronewillie@gmail.com

  verkiezing strijd is begonnen VVD heeft zijn
  zak van sinterklaas vol leugens weer van
  zolder gehaald.

 7. Blondie

  Smerige praktijken van de VVD.
  Ze hebben heel Nederland vol laten lopen met gelukszoekers.
  Leugens en bedrog.

 8. Nostradamus

  Mensen, trap er niet in!

  1. Seneca

   @nostradamus
   ijdele hoop…

  2. Eppo123

   Precies

 9. Henk Albarda

  rutte heeft de VVD gekaapt vanaf rutte II. rutte is een opportunist die alleen voor zijn eigen belang staat en het belang van Nederland volledig ondergeschikt heeft gemaakt aan zijn eigen megalomane belang. Daar heeft de VVD niet mee te maken, zeker niet aangezien rutte, naar voorbeeld van zijn ‘vriendin’ Merkel chantage dossiers op alle VVD TK leden heeft aangelegd om die het zwijgen op te leggen.

  Pas IN rutte III ging rutte publiekelijk samenwerken met de samenwerking van D66 EN groen links.

  Dat betekent dat de VVD kiezer (dus niet het restant leden) zich pas bij eerstkomende TK voor het eerst sinds rutte aantrad, KAN uitspreken over rutte. Daarom heeft rutte NU de leugen over JFvD via groen links en d66 laten uitlekken.

  Zodra chantage-rutte op een moment de komende jaren de VVD wordt uitgejaagd, gaat de VVD in kleine stapjes weer terug naar rechts.

  Ik blijf FvD kiezer en zal ‘oorlog’ blijven voeren tegen Beukman, Charles Bingley, ernestine stern, Meriadoc Brandebok en overige groen links VVD mede landverraders van rutte.

  1. Loelap

   👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 10. liefdevol rechts

  Weet je, we zouden met z’n allen nu op VVD moeten stemmen en als ze hun verkiezings belofte niet nakomen zouden de kiezers het recht moeten hebben om de leugenaars naar het schavot te brengen, zoals ze in de middeleeuwen deden, akkoord??

 11. Response

  Naast Dilan is Bente een van de andere vvd-praatpoppen die de asiellangspeelplaat weer eens heeft opgezet. Grenzen blijven open, terugsturen kan niet, woningnood groeit, IND-achterstand neemt verder toe, kosten maar verder toe, AZC’s puilen verder uit en dat alles omdat o.a. de dvd zelf heeft ingestemd met verdragen/afspraken e.d. die deze ellende veroorzaken en het onmogelijk hebben gemaakt de grenzen te sluiten.
  Maar geen zorgen hoor, de burger betaald de rekening.

  1. Response

   dvd moet zijn vvd.

  2. Eppo123

   Eens

   1. rexm

    Eens.

 12. vandaag

  hahahahaha , wat een onzin , wat een verkiezingsretoriek , de vvd heeft zelfs de weg vrij gemaakt voor de opvang van uitgeprocedeerden in 24 uurs opvang in Amsterdam. De vvd is linkser dan de pvda geworden zoals ze inmiddels zelf ook erkennen.

  stem sociaal , stem PVV

 13. AS210854

  Bente vanmorgen gezien bij WNL, hoe durven ze bij de vvd zulke ongeloofwaardig onzin uit te kramen. Rutte tekende elk eu verdrag wat de linksekliek in de eu wilde.

  1. Jannes-46

   Het is de gebruikelijke diarree van stoere woorden over het immigratieprobleem die de VVD voorafgaand aan alle verkiezingen uitbraakt.

 14. ropart

  willen maar niet kunnen gaap vvd.

 15. Eppo123

  Geen tijd aan de VVD besteden, zij roepen alleen maar en veranderen niets.
  De VVD is haar geloofwaardigheid allang kwijt.
  Zonde van je stem.

  1. vandaag

   Een stem op de vvd is een stem op het partijkartel en elke andere linkse lijstverbinding. Als grootste partij moeten ze immers een meerderheid bij elkaar puzzelen met de kruimel clubjes.

   stem sociaal, stem PVV

 16. RvdBe

  Natuurlijk zijn ze niet van plan gelukzoekers te weigeren, maar door te zeggen dat ze dat wel gaan doen levert ze wel stemmen op.
  Vvd is een club die gaat voor electoraat en plucheplakken en niet voor principes.

 17. Jannes-46

  De voor elke verkiezing gebruikelijke obligate stoere retoriek van de VVD thans bij monde van Bente Becker. Veel geblaat doch straks weer weinig wol van Broekers-Knol (dat rijmt), en dit alles is uitsluitend bedoeld om de PVV onder de duiven te schieten. Trap er niet in!

 18. Toverkol

  M.a.w. VVD geeft toe dat ze tien jaar lang moedwillig het land naar de knoppen hebben geholpen ?
  Met deze liberalen is het treurig gesteld.

 19. rexm

  Truus de Mier, leest de fabeltjes krant.
  Dit is toch volks verlakkerij, dit hadden ze 30 jaar geleden moeten doen, jammer voor Bente Becker, dat boek hebben we lang uit.

 20. Telex

  Zo hopen ze de los vallende kruimels van FVD binnen te halen, voordat ze naar de PVV gaan. Alsje nu nog niet weet dat de verkiezingen eraan komen, ga dan maar nooit meer stemmen. LEUGENAARS

 21. rexm

  Migratie plan, wat een onzin, jaren geleden zij Putin al, dat ze best echte vluchtelingen willen op nemen met dien verstanden” Leef als een rus in Rusland.
  Bij twijfelgevallen bij de selectie, gelijk op transport zetten en dat gebeurd ook niet.
  Op een migratie plan van de VVD zal jaren duren, Becker kan daar op af studeren met een doctor titel.

 22. DutchOutlaw

  Joh…..echtwaar???…..gááááp!!!!!!!!
  Het zal wel weer.

 23. Bes Tolen

  Bente krijgt natuurlijk haar zin niet. De criminelen, ook de politieke, zijn immers al lang de baas en regelen de uitkomsten wel en die zijn altijd dezelfde namelijk meer en meer asielzoekers. Mee daarom geloof ik niet dat Jezus de heiland was voortgekomen uit de joden. Nog eerder dat Jezus een Gallische koning was, die door de Romeinen aan het kruis werd gehangen. Bij wijze van Romeinse overwinning. Kijk zo is het ook met de VVD, die is Gallisch van die ongenode import. Bij wijze van Romeinse overwinning worden wij aan het kruis gehangen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.