D66 blijkt smoezelig MeToo-oord voor vieze mannetjes: ‘Wilde geen seks, kon m’n partijambities wel vergeten!’

D66 ligt onder vuur wegens een cultuur van #MeToo-taferelen, waarin vrouwen worden gedwongen om seksuele handelingen te verrichten als zij verder willen komen in de partij, aldus een anonieme klokkenluider wiens beschuldigingen vandaag hebben geleid tot een intern onderzoek in de partij.

Als er vermoedelijk geen slachtoffers van waren, was het nog wel iets geweest om van te grijnzen: D66, dé partij bij uitstek van het opgeheven vingertje waarmee driftig wordt gewapperd naar alles en iedereen dat niet aan hun (ingebeelde) morele superioriteit kan tippen. Maar wat blijkt? Een klokkenluider legt nu bloot dat de partij een broeinest van #MeToo-aanrandingstaferelen is, waarbij vrouwen gewoon worden gechanteerd: seks hebben met hooggeplaatste lui, of anders geen carrière in de partij:

Een hoofdrol in het MeToo-relaas speelt lobbyist en D66-strateeg Frans van Drimmelen. „Frans begon een vervelend mannetje te worden toen ik nul op zijn rekest gaf. Hij wilde meer op relationeel en seksueel vlak. Ik niet. Vervolgens kon ik het vergeten met mijn ambities in de partij.”
Volgens de klokkenluidster zijn meer vrouwen slachtoffer geworden, maar durven velen er niet mee naar buiten te treden. „Ik wil gerechtigheid voor alle vrouwen die hun verhaal niet durven te doen of kunnen doen. Tot op heden heb ik nog veel last van de gevolgen van de dreigende houding van mannen zoals Frans van Drimmelen die gedekt worden door hun invloedrijke compagnons.””

Partijleider Kaag heeft een onderzoek aangekondigd.

Of ook oud-D66-leider Alexander Pechtold onderdeel van het onderzoek is, is niet bekend. Pechtold raakte een jaar voor zijn opstappen betrokken bij een schandaal, rondom een penthouse in Scheveningen die hij gekregen had van een Canadese diplomaat. Daar had de politiek voorman regelmatig afspraakjes met het Meppelse D66-raadslid Anne Lok. Ook zou hij haar gedwongen hebben tot een abortus, die later overigens mislukt bleek.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. corenona

  demonen 666 een smerig clubje regenten. De veilingmeester zit in zijn gratis appartementje na de belastingontduiking. Als herenbaantje is de oude fractievoorzitter baas CBR geworden.

  Walgelijke figuren. salon socialisten en nep democraten

  1. Edjan

   KAK66

 2. Maurits Dekker

  D66 is geen frisse partij.

  Alexander kereltje Pechthold (neemt geen smeergeld aan behalve als het een appartement betreft)
  Alexander staat ook bekend als ‘de hengst van Meppel’ en heeft diverse bastaardkinderen rond lopen.

  Kees Vee (Verhoeven bekend van #metoo) – Wees geen Kees

  Mw. Kaag (gehuwd met een extremistische moslim) KAAG is een PLAAG

 3. Ernest Stern

  “D66 blijkt smoezelig MeToo-oord voor vieze mannetjes”

  Over smoezelig gesproken.

  1. corenona

   de aandoenlijke houdt van smoezelig dus voelt zich als een vis in het water bij dit soort clubjes

   1. Nostradamus

    Wellicht heeft hele top van Demagogen666 op de Dirty666 feestjes moeten bukken, en moet de nieuwe lichting weer voor hun bukken. Je kan het zo gek niet bedenken. Tenslotte geloven ook miljarden mensen in een god.

 4. ZWEEDSE K0K

  Of ook oud-D66-leider Alexander Pechtold onderdeel van het onderzoek is, is niet bekend.

  Maar vanwege de hits&clicks wordt hij door DDS maar wat graag genoemd.

  1. Vriend

   Misschien mocht Zweedse Kok als overtuigd D66-lid (zoals hij zelf meermalen heeft verkondigd) wel als toeschouwer aanwezig zijn bij die veelvuldige aanrandingssessies.

   Zo niet, dan heeft hij vast wel een oordeel over zijn favoriete D66 politici. Vertel eens Kokkie, wat vind je nu van die smeerlappenpartij?

   1. Nostradamus

    Was te verwachten. Geen antwoord.
    Meestal wanneer er niet inhoudelijk gereageerd wordt, komt het dicht bij de vieze waarheid.

 5. halo1

  Het is de ethische theorie versus de (vaak banale) praktijk, maar eerlijk gezegd lijkt me seks vaak een tool voor een carriere: (jonge) vrouwen hebben nu eenmaal (vaak) seks te bieden, maar (nog) geen macht. D66 is een kwalijke partij op veel meer gebieden: misdaadtoename, schuld”hulp”verlening , eurofilie, islamofilie, gender-idiotie enz… lust u nog peultjes? Maar eerlijk is eerlijk: hun standpunt t.a.v. levensbeindiging vind ik wel goed.. dat dan weer wel!

 6. Yoyo

  Vergeleken met D66 is zelfs Groenlinks een fatsoenlijke partij!

 7. HD

  Waren er ook nog kinderen in het spel, past wel echt bij D66.

  1. Thant Dolpfh

   Even een beetje volwassen blijven met je reacties graag..

 8. Aborifa

  Burgermannetjes die de kut in het donker knijpen.

  1. corenona

   maar commentaar leveren op Trump

 9. Vriend

  Er valt weer eens een kartelpartij door de mand en Ernest Stern voelt zich meteen geroepen om het woord ‘smoezelig’ ter discussie te stellen.

  Vertel eens Stern, hoe zou jij die aanrandingssessies door oude, vieze D66-mannetjes willen noemen?

  1. Ernest Stern

   “hoe zou jij die aanrandingssessies door oude, vieze D66-mannetjes”

   Daar nam ik nog geen kennis van, goede Vriend. In welke bron worden die beschreven?

   1. Vriend

    In de kopregel boven dit artikel. Op GeenStijl. In het AD. De Telegraaf. En zowat alle andere media van Nederland.

    Lees jij eigenlijk wel eens een krant?

    1. corenona

     de strónt vlé®k leest slechts zijn eigen bagger een keer of duizend om het daarna als absolute waarheid te verdedigen

    2. Ernest Stern

     In geen van genoemde bronnen wordt gesproken en is sprake van ‘aanrandingssessies’, goede Vriend. Of ging je fantasie een beetje met je op de loop?

     1. Vriend

      Op o.a. GeenStijl wordt die term letterlijk gebruikt. Wil je soms ontkennen dat er iets aan de hand is bij de overspel-, seksuele intimidatie- en neukpartij D66?

     2. Ernest Stern

      “seksuele intimidatie- en neukpartij D66?”

      Zullen we het onderzoek maar even afwachten? Je gaat zo wild fantaseren, goede Vriend.

   2. corenona

    pechtold was toch een huisvrind van je strónt vlé®k ? hand in hand naar Martijn !

   3. Cootje

    Ik dacht dat ernest stern op zijn zolderkamertje zich als transgender in alle filosofieën een denkbeeld kon vormen , en volgens mij altijd met het licht uit want hij is verder nooit buiten geweest

 10. Maurits Dekker

  Over smoezelig gesproken.
  Ernest Stern is een smoezelige TR0L.

  1. halo1

   Ik (en velen met mij hoop ik) zou het toch zo fijn vinden als al die persoonlijke ontboezemingen hier achterwege zouden blijven..het desavoueert het forum. On topic : het vervelende bij dat hele me-too-gedoe is dat die vrouwen als ze jong (en aantrekkelijk) zijn vaak van de mogelijkheden gebruik maken.. en als ze oud(er) zijn opeens beginnen te miepen….

   1. Vriend

    Hallo Halo1: de tr0l Ernest Stern kan niet genoeg gedesavoureerd worden. Ieder speldenprikje telt.

    1. Cootje

     +++++++++

 11. Nostradamus

  Hmmm, weten we gelijk waar de witte mannenhaat vandaan komt bij de witte vrouwen aan de top van Demonen666. Want hoe zijn Kaag, Olongren en Jetten dan op die posities gekomen?

  1. Vriend

   Hahaha, raak!

 12. Ernest Stern

  Ik las dat het een anonieme aanklacht is tegen een persoon waarvan D66 meldt:

  “Een woordvoerder van D66 zegt in een reactie dat de man geen officiële functie in de partij heeft, niet betrokken is bij de campagne en ook niet betrokken is bij de samenstelling van de Tweede Kamerlijst.”

  Nog een beetje dun verhaal maar ik las dat mijn goede Vriend al spreekt over aanrandingssessies en anderen zeker weten dat Pechtold zich daarin gretig heeft gemengd.

  Kaag heeft gelijk dat ze dit grondig wil onderzoeken maar voorlopig is het nog een beetje een vaag verhaal.

  1. Cootje

   Die 4 ton aan euro’s van Sophie t velt ook zeker in 10 jaar tijd onregelmatig bij elkaar geschrapt . Wordt gedekt door het old boys netwerk / vrouwelijk /

  2. Mogguh

   Kaag zal de dans wel ontsnapt zijn, die heeft een doos als een echoput na het werpen van die Palestijnen larven denk ik zo maar.

   1. Ernest Stern

    Het is duidelijk hoe je denkt, Mogguh. Ik heb met je te doen.

    1. corenona

     je bent gezegend mogguh , de strónt vlé®k heeft met je te doen.

     😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

  3. Nostradamus

   Ik verwacht dat er niet veel uit het ‘interne’ onderzoek komt. Dat blijft wel binnen de muren van de dark-rooms. ;D

 13. Rieks

  Maar waarom anoniem blijven? Laat die dame naar voren komen als ze tenminste de waarheid spreekt. Anders is het gewoon laster.

 14. Wally

  Nou ik ben ‘geschokt’. Echt hoor, dit zie je toch nooit bij die super-aardige mensen, dit moet nepnieuws zijn. WHAHAHAHAHA

 15. saddy

  Vrouwen-misbruik is toch gewoon het nieuwe normaal volgens Hamas-bruidje Kaag?

  Trouwens, Jette kennende, wat hebben mannen moeten doen? Of durven die er niet over te praten?

 16. Canta

  Iedereen die zich schuldig maakt aan seksuele intimidatie, in welke vorm dat ook, is walgelijk. Het hypocriete hier echter is dat men nu hoog van de toren blaast terwijl het bij Trump werd weggewimpeld terwijl bekend is dat zijn eerdere huwelijk stuk liep door vreemdgaan, dat hij zich heeft geamuseerd ( zijn opnames van) op feestjes bij Epstein,
  Dat hij, wanneer hij zich onbespied waant zegt: Je kan alles maken, pak ze gewoon in het kruis. Vrouwen heeft omgekocht om hun mond te houden over zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag.
  Maar dat was wel eerder duidelijk dat men hiet met 2 maten meet.

 17. Canta

  Iedereen die zich schuldig maakt aan seksuele intimidatie, in welke vorm dat ook, is walgelijk. Het hypocriete hier echter is dat men nu hoog van de toren blaast terwijl het bij Trump werd weggewimpeld terwijl bekend is dat zijn eerdere huwelijk stuk liep door vreemdgaan, dat hij zich heeft geamuseerd ( zijn opnames van) op feestjes bij Epstein,
  Dat hij, wanneer hij zich onbespied waant zegt: Je kan alles maken, pak ze gewoon in het kruis. Vrouwen heeft omgekocht om hun mond te houden over zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag.
  Maar dat was wel eerder duidelijk dat men hier met 2 maten meet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.