GroenLinks-islamiste Kauthar vernietigt digitaal bewijsmateriaal: ontvolgt “ineens” waaier aan radicale moslims

Nu de GroenLinks-kieslijst definitief door de leden is bekrachtigd is het officieel: Kauthar Bouchallikht, voormalig bestuurder van een jeugdhonk van de Moslimbroederschap, staat op een verkiesbare plek op de kieslijst van de links-liberale partij. Ook al botst dat natuurlijk gigantisch met haar orthodox-religieuze standpunten, maar niets dat een goede sessie witwassen op social media kan verhelpen, toch?

Het blijkt maar weer eens: GroenLinks is ziende blind en horende doof voor het gevaar dat uitgaat voor enge islamistische infiltratieclubs als de Moslimbroederschap, die in Nederland de seculiere maatschappij willen ondermijnen met hun conservatief-religieuze variant van boreaal gezwets. Kauthar Bouchallikht staat op plek 9 van de partij, en zal – als de partij niet in elkaar klapt tussen nu en maart – Kamerlid worden voor de naïeve seculiere club van Jesse Klaver.

Tot die tijd zal Kauthar er alles aan doen om zich te presenteren als een moderne, verlichte moslima. Ondanks dat zij de hijab draagt – doorgaans geen teken van religieuze vrijblijvendheid. Maar ook op Twitter is de grote schoonmaak begonnen, zo ontdekte een handige gebruiker die schuilgaat onder het pseudoniem Prof. D.A.H. Vintik. Want sinds de GL-kandidate en Nieuwsuur elkaar digitaal in de smiezen hebben, is ineens een lading moslims van dubieuze komaf verdwenen uit de volgerslijst van Kauthar op Twitter.

Onder meer een Zimbabwaanse “mufti”, die een soort prosperity gospel van de islam probeert te maken moet het zonder de belangstelling van Kauthar stellen dezer dagen, of in ieder geval tot 17 maart.

Maar ook de wegens antisemitisme in opspraak geraakte Amerikaanse radicale moslima Linda Sarsour heeft “ineens” niet langer de belangstelling van de GL-kandidate. Noch de verkrachtende “bruggenbouwer” Tariq Ramadan of Ilhan Omar, volksvertegenwoordiger uit Minnesota (zij schreef ooit over Joden: “It’s all about the Benjamins.”), worden verder nog in de Twitter-belangstelling gesteld.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Sando

  Geen nood ze wordt wel aangepakt door haar eigen geloofsgenoten want ze is in hun ogen een NSBer Goede tip voor denk ,niets te danken hoor.

  1. Loelap

   Denk niet dat ze als NSB’er wordt gezien, ze is gewoon een infiltrante.
   De moslimbroeders gaan via deze Kauthar voet aan wal krijgen in onze tweede kamer.

   1. Brenda Welsh

    Zij heeft een opgewekte persoonlijkheid en is zichzelf zonder opsmuk.

    1. vandaag

     zonder opsmuk ? hahahaha , beoordeel de foto nogmaals in de herkansing maar zowel opgewekt als opsmuk zijn geen argumenten voor een beoordeling over haar kwaliteiten

     wegwezen met die extremist

     stem sociaal, stem PVV

     1. Vanduinen

      Inderdaad, zij heeft een onberispelijk gebit. Nog een pluspunt. Met een slecht gebit gaat het spreken moeilijker.

     2. Fascal

      Van de ene naar de andere naam, dezelfde leugenaar!

    2. Linksbuster

     Een opgewekte linkse moslima met haakneus en een dubbele agenda…democratie behoort daar als fantatieke moslim niet toe.
     Erdogan/ Islam: We gebruiken de democratie tot ons doel is bereikt.

     1. Linksbuster

      Sorry..fanatieke.

    3. Logica

     Moest je dit zeggen van Ernestje of van Brandebok. De ene avond mag de één, de andere avond de ander. Gezellig een avondje samen likken aan de foto’s op de muur van Fidel Castro of jullie Noord Koreaanse leider. F misschien wel Führer Rutte, die is een stuk gelikter.

   2. Bolkestein

    Zo zie ik het ook. De Kufars zijn nog altijd makkelijk met taqiyya om de tuin te leiden.

  2. macsjang

   Hoe dik is die plaat voor de kop van Yasser Klaver?

   1. Loelap

    Jesse is de slimste niet.

 2. Cootje

  GroenLinks is een dubieus groepje die onderleiding van rara activist Weinand. Duyvendak zijn vleugels in onze democratie wil uitslaan , vervolgt door een activistische burgemeester met een button 1873 op in volle Corona tijd die de aandacht wil vragen van een gekleurde minderheidsgroep van een moord die ze goed uit komt , terwijl als er in je buurland land een meester wordt onthoofd het angstig stil is van die kant , en nu wordt hun vriendenkring uitgebreid met een dubieus profiel met hoofddoekje om de boel op te vrolijkend

  1. Cootje

   Vrolijken

  2. Logica

   Ja Cootje, elk normaal denkend mens weet het.

 3. Yoyo

  Ze oogt onschuldig.
  En daar wringt hem de schoen.

  Waar zijn de journalisten, die deze infiltrante volledig ontmaskeren en aan schandpaal nagelen?

  Na DENK kunnen we ons dit niet meer permitteren in Nederland.

  1. Loelap

   Journalisten zijn over het algemeen guur Links vandaar dat ze zich kwijlend bovenop Baudet storten, en GL en deze sharia dame met rust laten.
   Stel dat FVD deze kouthar op de lijst had gezet, dan waren de jounalistieke rapen gaar geweest.

 4. Aborifa

  Ze wordt gestraft tot in het 14de geslacht.

 5. PG

  Mooi laten gaan.
  Prima voor GL.
  Die draaien zichzelf zo ze nek om.

 6. Drollevanger

  Dit kun je dit meisje eigenlijk niet allemaal aanrekenen. Ze is tenslotte maar een vrouw, volgens heiligen uit haar geloof weinig slimmer, ja soms zelfs dommer als een gemiddeld dier. Hieronder enkele soera,s en wat uitspraken van deze heiligen.
  Commentariërend op het koranvers 30: 21 dat zegt: “En dit is onder Zijn tekenen, dat Hij uit uw midden echtgenoten voor u schiep, opdat gij er rust in moogt vinden”, zei Razi:
  “Zijn uitspraak ‘geschapen voor u’ is een bewijs dat vrouwen als dieren en planten en andere handige zaken geschapen waren, precies zoals de Hoogverhevene zei: ‘Hij schiep voor u wat op aarde is’ en dat vereist de vrouw niet te zijn geschapen voor aanbidding en het dragen van de Goddelijke geboden. We zeggen het scheppen van de vrouwen is één van de genades ons gegeven en hen beladen met Goddelijke geboden om de aan ons gegeven genades te voltooien, niet dat zij beladen worden zoals wij mannen worden beladen. Want vrouwen worden niet beladen met veel geboden zoals wij beladen worden, omdat de vrouw zwak, dom is, in een opzicht is zij als een kind, en geen geboden worden op een kind gelegd, maar vanwege de genade van Allah op ons te voltooien, moesten vrouwen worden beladen zodat zij de kwelling van straf vrezen en dus haar man volgen, en weg te blijven van wat verboden is, anders zou corruptie weelderig zijn.”

  Een andere eminente moslimdenker, Hadi Sabzevari, schreef in zijn commentaar op Sadr al-Mote’ alihin:
  Dat Sadr ad-Deen Shirazi vrouwen als dieren classificeert is een gevoelige zinspeling op het feit dat vrouwen, vanwege het tekort in hun intelligente en begrip van gecompliceerdheid, en vanwege hun zin op de sierraden van de wereld, waar en rechtvaardig zijn onder de stomme dieren [al-haywanti al-sa^mita]. Zij hebben de natuur van beesten [ad-dawwa^b], maar zij zijn gegeven de vermomming van menselijke wezens zodat mannen niet ongenegen zouden zijn om met hen te praten en gedwongen worden om seksuele omgang met hen te hebben. Dat is waarom onze onbevlekte Wet [sjar’ina al-mutahhar] kiest voor mannen en hen de superioriteit geeft in de meeste zaken, inclusief echtscheiding, “noeshoez,”etc. (Geciteerd in Soroush, Abdolkarim, _Farbehtar az ideoloji_, Sera^t, Tehran, 1373 A.H.S.). [A.H.S. = Na de Hidra, in zonnejaren].
  Het bovenstaande is consistent met de authentieke hadieth die zegt dat vrouwen gebrekkig zijn in intelligentie en religie. Dit geloof werd aanvaard door moslimgeleerden en -schrijvers gedurende de laatste dertien eeuwen.
  Of wordt dit voor die domme dames te lang?

 7. Drollevanger

  Het is mij met boven beschreven een raadsel waarom vrouwen die kunnen lezen ooit lid kunnen blijven van deze discrimineerende, zogenaamd Godsdientige organisatie.
  Het lijkt dat vrouwen toch gevoeliger blijken voor het Stocholm syndroom.
  Aan hun door de islam beweerde mindere vrouwelijke intelligentie kan het niet liggen, Dat is een fabel, ik heb namelijk dochters en kleindochters die minstens zo slim zijn als hun broertjes en neefjes.
  Mogelijk zijn meisjes meer trouw aan hun mannelijke familiebanden. Of het ligt aan hun opvoeding.
  Het is ook algemeen bekent dat de vrouwelijke moslims het bij het onderwijs stukken beter doen dan hun mannelijke verwanten Dus de oorzaak van de duidelijk geestelijke achterstand bij het mannelijke deel van de moslimpopulatie kan ook op genetische verschillen duiden.
  Is het mannelijke deel van de moslims gewoon aangeboren dommer dan hun zusjes? En telt dat eventueel voor de complete moslim populatie wereldwijd?
  Het wordt tijd dat hier eindelijk eens serieus een onpartijdig wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.