Intens zielige tuigrapper Lil’ Kleine lacht vanaf Dubai Nederlanders uit om hun lockdown: ‘Wat fijn, haha!’

Niet alleen is Lil’ Kleine een talentloze muzikant, ook denkt hij dat het grappig is om Nederland uit te lachen vanwege de lockdown die hier vannacht van kracht wordt. De ‘rapper’ noemt het “fijn” en laat een bulderlach horen.”

Vandaag is een trieste dag: het oprukkende coronavirus heeft Nederland officieel in een tweede lockdown geduwd. Winkels en scholen moeten sluiten, veel ondernemers zullen failliet gaan en de zorg is al overbelast. Toch zijn er ook weinig invoelende lui die denken dat het allemaal ontzettend grappig is. Dat komt omdat zij geen enkel inlevingsgevoel hebben en lekker in Dubai verder feesten.

We noemen die respectloze mensen “rappers”, en Lil’ Kleine is wel het meest in het oog springende voorbeeld. Toen vanmiddag het nieuws brak dat Nederland in een lockdown verzeild raakte, moest hij hard lachen en maakte hij een filmpje voor z’n social media-kanalen. Daarin lachte hij Nederlanders uit, en vertelde al kirrend van plezier dat hij gelukkig in het naar zonnebrand stinkende nouveau riche-gat Dubai aan het vakantievieren is. Lil’ Kleine proestte het uit: “Haha!”

Hier hebben we natuurlijk maar drie woorden voor: wat een eikel.

Het is ook niet voor het eerst dat Lil’ Kleine in opspraak komt wegens z’n belachelijke gedrag. De agresieveling zette al eens een vliegtuig op stelten, wat hem bijna een strafblad had opgeleverd. Ook is hij dikke maatjes met criminelen, was hij “betrokken” bij een mishandeling en schold hij de (in tegenstelling tot hemzelf) getalenteerde muzikante Anouk uit voor “kankerhoer.”

Dus weet je wat, Lil’ Kleine? Blijf ook maar lekker in Dubai. Ga daar in het Midden-Oosten maar mensen mishandelen – eens kijken hoe grappig de plaatselijke politie dat dan weer vindt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. lucinde

  Beetje veel woorden Tim, na afspelen van het filmpje weet iedereen wat voor klootz@k het is.

  Die gaat op de rap-stort samen met Lange Frans

  1. Wally

   Deze knuppel, iedereen weet allang wat een trieste zak hooi hij is. En hiermee bevestigd meneer opnieuw hoe dom hij echt is. Daar zit je dan, in Dubai tussen de flats. Wees er blij mee zak hooi, niemand mist je, mocht iemand je al kennen.

 2. JochemX

  Het coronavirus rukt helemaal niet op, de idioterie rukt op. Het zijn die paljassen in de regering die van de pot gerukt zijn. Die maatregelen zijn nergens voor nodig, slaan helemaal nergens op.

  1. lucinde

   Nee… niks aan de hand.
   Soros, hoax, Clinton en Gates zitten er achter en de overheid wil alleen maar ons DNA oogsten.

   En kom jij met je stoere praat nog zonder mondkapjes binnen of ben je ook zo’ huichelaar?

   Wel fijn dat u thuis blijft als uw verkoudheidje enigszins terminale symptomen gaat vertonen.

   1. JochemX

    @Lucinde, kom eens met inhoudelijke kritiek in plaats van iedere kritiek belachelijk te maken. Soros, Clinton en Gates heb ik nog nooit genoemd, ik heb meer dan genoeg aan Rutte en de Jonge. Ik draag wel degelijk een mondkapje om de mensen in de super niet de stuipen op het lijf te jagen en omdat ik geen zin heb om door Boa’s in de boeien geslagen te worden. En gewoon zeggen waar het op staat is voor jou misschien erg stoer, voor mij niet.

 3. Appelstroop

  Als schiphol niet dichtgaat, zullen er wel meer naar zonnige oorden verdwijnen deze maand. Kan het hem niet kwalijk nemen, z’n muziek wel. Kijken of er nog kamerleden die achter de lockdown hier staan tijdens het kerstreces lekker naar het buitenland gaan.

  1. corenona

   schiphol blijft gewoon open , logisch je moet een besmettingsbron open houden anders is het spel zo uit

 4. jhak

  Wat een galbak is die vent toch. Gewoon negeren.

 5. Human Beast

  Lekker daar blijven hondekop.
  Daar missen we niks aan

 6. Seneca

  dit is een jongen die blij is dat hij niet in het door absurde maatregelen geteisterde Nederland, aanwezig is. ik denk dat iedereen – zelfs de geijkte reageerders op dit forum – een identieke reactie zouden geven. in die gevallen zal er geen aandacht worden geschonken. overigens begrijp ik niet wat zijn verleden in deze context er toe doet.

 7. AS210854

  Kleine zal wel een link hebben met zijn hersenen.

 8. RvdBe

  Als echte tuigrapper mist ie alleen het kleurtje nog, voor de rest kan hij zo bij de publieke omroep aanschuiven om een ikhebhetzonietbedoeld jankverhaal op te hangen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.