Transgenderactiviste: ‘Geef alle kinderen puberteitsremmers totdat ze besluit over hun gender kunnen maken!’

Elk kind zal en moet verplicht puberteitsremmers nemen, omdat ze niet in staat kunnen worden geacht om beslissingen te nemen over hun geslacht. Daarom: troep voor ieder kind. Vindt althans transgenderactiviste Zinnia Jones.

Alle kinderen die een verplicht genderproject moeten opnemen? Dat moet binnenkort realiteit worden, als het aan de Amerikaanse transgenderactiviste Zinnia Jones ligt, die zelf geboren werd als man maar zich inmiddels vrouw noemt.

Jones vindt dat kinderen nog geen geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over bijvoorbeeld welk geslacht ze willen hebben, en ze dus puberteitsremmers moeten krijgen toegediend totdat ze volwassen genoeg zijn om dat wel te doen, zo deed ze uit de doeken op social media:

“If children can’t consent to puberty blockers which pause any permanent changes even with the relevant professional evaluation, how can they consent to the permanent and irreversible changes that come with their own puberty with no professional evaluation whatsoever?” YouTuber Zinnia Jones, also known as Lauren McNamara, tweeted this month.

“This is literally a position that permanent changes are fine as long as you’re not trans,” Jones continued. “An inability to offer informed consent or understand the long-term consequences is actually an argument for putting every single cis and trans person on puberty blockers until they acquire that ability.”

Puberteitsremmers zorgen dat er geen hormonen zoals testostoron worden aangemaakt, een belangrijke stof die zorgt voor het verschijnen van secundaire geslachtskenmerken en het lichaam gereedmaakt voor voortplanting.

Volgens gegevens zijn er zo’n 90.000 transgenders in Nederland, wat neerkomt op 0,5% van de gehele bevolking. Het is dus een zeer kleine subset van de gehele Nederlandse bevolking. Maar genoeg om van overheidswege verregaande medische beslissingen te maken over het lichaam van de andere 99,5%, zo betoogt Jones.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. corenona

  Wordt vanzelf een topic in de tweede kamer want we zijn knettergek geworden

  gender neutrale toiletten 🙄

  1. Dirk Jansen

   Er lopen meer gekken los dan er vastzitten. En er wordt nog naar geluisterd ook! De whole world has gone insane.

  2. hans-e-pans

   Hoe verzin je het, en hoe krijg je het daarna uit je strot?

  3. Nico Sibelijn

   Ik heb thuis ook een genderneutraal toilet. Goed te doen.

   1. corenona

    ?

   2. corenona

    je bent ook de enige thuis strónt vlé®k , je mag dus over de bril zeiken sukkel !

 2. ropart

  genderremmers lijkt me een beter idee.

  1. RvdBe

   De genderneutralen zien hun kans om bij verplichte vaccinatie hun supplementen er door te drukken.
   Hopen dat rubberen Rutte dan al met pensioen is, want die gaat gewoon mee met die verknipte figuren.

 3. Eppo123

  Het gaat blijkbaar nog te goed in dit land.

 4. Morgan4321

  Dus omdat hij een mentale stoornis heeft moet iedereen er maar onder lijden? Gevaarlijk tyype deze kerel.

 5. Piet51

  Heen zij die hier al gereageerd hebben wel door, dat dit een Amerikaanse is die een geluid laat horen dat in Nederland nooit zal worden overgenomen en elders waarschijnlijk ook niet? Niet de moeite van het reageren waard. En ruim 1000 volgens op Instagram; ook niet om over naar huis te schrijven.

  1. corenona

   blabla bladieblabla

 6. HD

  Wat een stakker, kan zij misschien een overdosis vaccins krijgen.

 7. Response

  Komkommertijd bij DDS?

 8. Seneca

  dit waanzinnig individu heeft vermoedelijk aandelen in de farmaceutische industrie. bovendien denkt dit persoon dat iedereen krankjorum is.

 9. halo1

  Onze uitgaven voor ziektekosten bedragen al 24000 euro per jaar per gezin met 2 kinderen..mede door de standpunten van dit soort extreme types die veel te veel (door links) op een voetstuk geplaatst worden..

  1. Piet51

   @halo1
   Ziektekosten van € 24.000 per jaar voor een gezin met twee kinderen? Maar je hoeft je toch maar één keer te verzekeren en niet tien keer? Of schreef je een nul teveel? Dan excuus voor mijn opmerking; een vergissing is snel gemaakt.

 10. Linksbuster

  De domme zieke trut!

 11. Spoetnick

  Nerderlandse transgenders zijn er maar heel weinig. De meesten hebben een dubbele nationaliteit.
  Een groot aantal misbruikt de term transgender voor het verkrijgen van subsidie of als reden om geen baan te kunnen vinden. Voor Zinnia Jones is het een verdienmodel.

  1. Piet51

   @Spoetnick
   De verdeling tussen autochtoon en migratie-achtergrond is voor transgenders ongeveer 85% tegen 15%. Van die 15% zal een klein deel een dubbel paspoort hebben. Een autochtoon heeft per definitie geen dubbel paspoort, anders is het geen autochtoon. Je opmerking dat het bij transgenders vooral gaat om mensen met een dubbel paspoort raakt dus kant noch wal.

 12. Wally

  Nou….. Laat men even op? Want dit gaat natuurlijk nog gebeuren ook. Maar dan wel op een bepaalde groep kinderen.

 13. Petrazoveel2

  Niet alles is maakbaar. Wordt tijd dat mensen dat weer eens beseffen.

 14. focus

  Hij moet niet zo raar praten want het is al besloten, kinderen zijn vanaf hun geboorte jongen of meisje. (punt) en de leugen! kinderen moet dit zelf bepalen moet stoppen..

 15. Bes Tolen

  Piet51. De percentages voor autochtoon en allochtoon zijn nog niet betrouwbaar vastgesteld.

 16. ET007

  Dus om kinderen te laten stemmen bij verkiezingen in NL is wellicht geen goed idee. Eerst moeten ze erachter komen of ze mannetje of vrouwtje zijn.

 17. ET007

  Mooi. Ik ben een man met witte billen maar van binnen voel ik me gekleurd. Kijken wie mij nog voor racist uitmaakt.

 18. Drollevanger

  Stapelgek, maar ik zie het in een linkse stad als Amsterdam nog doorgedrukt ook.
  Wat gaan we straks doen bij en wedstrijd gewichtsheffen mogen daar de voorheendames ook meedoen met de echte heren. Het lopen van de marathon hetzelfde laken een pak.
  En kunnen daarna de voorheen heren kinderen baren?

 19. johanjha

  Teveel onzin word er uitgekraamd , dit komt om dat er al 80 jaar geen oorlog meer is geweest , dan krijgen mensen rare ideeën. Tijdens een oorlog is iedereen bezig om aan drinken en eten te komen, en na de oorlog hard werken en het land weer op bouwen . Dan heb je geen tijd voor achterlijke waan ideeën. Dat dit vooral linkse spinsel zijn zal niemand verbazen en ze gaan er mee door tot ze hun zin krijgen of ze zijn zelf aan de beurt om vermoord te worden omdat de burgers er klaar mee zijn. Dit laatste bewijst onze wereld geschiedenis.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.