Viruswappies zijn criminelen: OMT-leden thuis opgezocht en met de dood bedreigd

Viruswappietuig komt nu ook OMT-leden thuis opzoeken, omdat zij hun best doen het antwoord op de coronacrisis te coördineren. De complotdenkers hebben echter zin om ze te lynchen, of uit te zetten naar het buitenland.

In 2020 hebben we een hoop nieuwe fenomenen zien ontstaan. Behalve de Thierry-bittereinders – mensen die er echt op stáán om samen met de FVD-narcist samen ten onder te gaan op de Titanic – kwam ook een groep waarmee zij in een aardig overlappend Venn-diagram staan aardig in het nieuws: de viruswappies. Lui die geloven dat corona een complot is van Bill Gates en George Soros om iedereen met 5G-chips in te spuiten, of om de Amerikaanse verkiezingen te manipuleren.

Stuk voor stuk mensen van ontzettend laag allooi, wat blijkt uit het feit dat zij mondkapjes omschrijven als “muilkorven” in plaats van – ik weet het niet, hoor – een maatregel om besmettingen te voorkomen. Geleid en opgejut door een malafide dansleraar waren ze zich ware helden die vaccins weigeren, winkeliers lastigvallen door expres geen mondkapje te dragen en zelfs te dagdromen over het vermoorden van premier Rutte.

Maar al die kinderachtige spelletjes zijn nogal snel saai. Dus moet er worden overgegaan op het kapotmaken van het OMT. Mensen die hun best doen om de coronacrisis zo snel mogelijk te beëindigen. Maken die wel eens fouten? Genoeg. Maar ga er maar eens aanstaan, middenin een crisis in een land van duizend meningen. Ze een strop opsturen is echt het meest bizarre wat je kan doen:

“Meerdere leden van het Outbreak Management Team (OMT) zijn de afgelopen tijd bedreigd, blijkt uit gesprekken die NU.nl met OMT-leden heeft gevoerd. De huizen van verschillende OMT-leden zijn bezocht en er zijn brieven met daarin intimiderende teksten bij hen bezorgd.

Ook Marion Koopmans heeft thuis brieven gehad. Daarnaast vertelt ze online berichten te hebben ontvangen waarin een afbeelding van een strop met daarbij de teksten “it’s waiting” en “nog even” te zien was.”

Laten we hopen dat de politie alle viruswappie-onverlaten die deze brieven hebben bezorgd weet te traceren. En lever ze maar uit, aan Pfizer of Moderna. Dan kunnen ze als al dan niet onvrijwillig vaccinproefpersoon misschien nog een keer wat goeds doen in de coronacrisis, in plaats van alles opzettelijk in het honderd te sturen en daarbij ons allemaal te duperen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Blondie

  Op welke site, zijn deze bedreigingen incl afbeeldingen te zien.

  En wie verteld mij, dat het geen stemmingmakerij is van de zogenaamde bedreigde.

  1. Beukman

   Je gelooft het niet, Blondie?

  2. Brenda Welsh

   Waarom zouden ze dat aan jou speciaal moeten vertellen, @Blondie. Het is toch voldoende dat dit in algemene zin wordt gecommuniceerd. Iedereen heeft recht op informatie.

   1. Gerda2

    Ja Brenda je hebt helemaal gelijk.
    Jammer alleen dat de info heel eenzijdig- dus daardoor voor velen onbetrouwbaar is.

   2. Willem Bever

    @Brenda…jij moet gewoon je bek houden addergebroed

  3. JochemX

   “ Mensen die hun best doen om de coronacrisis zo snel mogelijk te beëindigen”. Even hartelijk lachen. Het OMT doet juist zijn uiterste best de crisis zo lang mogelijk te rekken, met veel op zich echte misdadige maatregelen. Wie is de echte misdadiger?

  4. RS

   ik geloof er gewoon niks van. En die Marion Koopmans helemaal niet………is een dierenarts. Als het werkelijk zo is komen ze heus wel bij een of ander programma, Op1 of M of in Nieuwsuur.

 2. ropart

  viruswappies blm etc allemaal nuttige idioten en slecht voor het aloude boerenverstand.

 3. Beukman

  Treurig, Americaanse toestanden.

  In de VS roept tegenwoordig een advocaat tijdens een persconferentie dat het hoofd van het Veiligheidsbureau moet worden gemarteld en doodgeschoten omdat die het heeft gewaagd om te beweren dat de verkiezingen de veiligste ooit waren. Zijn vrouw krijgt verkrachtingsbedreigingen op haar telefoon.
  Zij zijn niet de enigen: zelfs stemmentellers krijgen strops thuisgestuurd.

  Maar ook hier op DDS worden met enige regelmaat onschuldige potsers door anderen bedreigd met de dood. Het is het nieuwe normaal: mensen bedreigen die hun werk doen – omdat ze hun werk doen.

  1. ZWEEDSE K0K

   Het is het nieuwe normaal: mensen bedreigen die hun werk doen – omdat ze hun werk doen.

   Verplegend personeel, ambulance medewerkers, brandweer, politie?

   1. Willem Bever

    Ik kan het niet zo mooi als anderen maar

    Draai het nou eens om

    “Het is het nieuwe normaal: mensen bedreigen die hun werk doen – omdat ze hun werk doen. Verplegend personeel, ambulance medewerkers, brandweer, politie?”

    Het is het nieuwe normaal dat politie brandweer ambulance medewerkers mensen bedreigen omdat ze hun werk doen

  2. Willem Bever

   Ja @ Beuk
   Nare gewoontes zoals beproefd door KOZP terroristen worden nou
   eenmaal overgenomen…
   Ik denk ook niet dat de winkeliers staan te klappen als een stel
   van die klaplopers leuzen voor de winkels op straat spuiten en
   vervelende non discussies aangaan

 4. ikweetwatikwil

  Hoe komt men er bij om te denken dat alle burgers volgzame schapen zijn. Voor op gesteld dat mensen opzoeken, bedreigen uit den boze is. Maar dat geld voor ALLE partijen.
  Kom met bewijzen.

 5. Yoyo

  En Tim haalt zijn vriend Baudet er maar weer bij.

  1. ZWEEDSE K0K

   Wie sprak de viruswappies met een megafoon toe?
   Wie noemde hun echte vrijheid strijders?

  2. JochemX

   En Beuki de VS.

 6. gargamel

  Beoordelingsrapport Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020
  27 november 2020
  Dit uitgebreide beoordelingsrapport is officieel ingediend bij de redactie van Eurosurveillance op 27 november 2020 via hun submission-portal, bijgevoegd bij dit beoordelingsrapport is een intrekkingsverzoekbrief, ondertekend door alle hoofd- en co-auteurs. De eerste en laatste namen zijn de eerste en tweede hoofdauteurs. Alle tussenliggende namen zijn co-auteurs.

  Externe peer review van de RTPCR-test om SARS-CoV-2 te detecteren, onthult 10 belangrijke wetenschappelijke tekortkomingen op moleculair en methodologisch niveau: gevolgen voor vals-positieve resultaten.

  1. Gerda2

   Gargamel,
   Het hele p c r gebeuren zou wel eens kunnen gaan wankelen.
   En dat zal tijd worden ook.
   Wat horen we hierover in de M S M?

 7. Willem Bever

  Ach #im zit je nou te moderaten en laat je men reactie niet meer toe
  Zielepoot

 8. Willem Bever

  Stemmingmakerij
  Als er iets aan de hand zou zijn (gelijk Omtzigt) hadden ze al aan de deur gestaan

 9. ervi

  Het wachten is op een reactie van Brandebok. Kan dan door Tim als redactioneel stukje worden herplaatst.

  1. Gerda2

   Het volgende stukje van Brandebok wordt a.s. zondag gepost.

 10. josveraart

  DIE MENSEN VAN OMT BLIJFT DE MENSEN ANGST AANJAGEN met die HOAX van Rutte & CO krijg je op een moment reacties vanuit de bevolking klaar als een klontje met dat fakenieuws!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.