Weg met de hypocrisie van de VVD: “Ze zwabberen maar wat aan rondom immigratievraagstuk”

Tanya Hoogwerf, kandidaat-Kamerlid voor Code Oranje heeft in de Echte Jan Podcast hard uitgehaald naar de VVD over hun zwabberende standpunten rondom het immigratievraagstuk.

Volgens Hoogwerf, die furore maakte binnen de populistisch-rechtse partij Leefbaar Rotterdam heeft de VVD eigenlijk al praktisch haar kansen te grabbel gegooid. Vandaag nog schreef De Dagelijkse Standaard al dat de VVD definitief gekozen lijkt te hebben voor een ‘linksig’ beleid. Daarbij zou de steun van GroenLinks de voormalig vrije liberalen niet ontsieren.

“Bij de vierjaarlijkse dans rondom de verkiezingsboom komt de VVD met stoere verkiezingspraat over ‘minder immigratie’, maar feit is dat er de afgelopen 10 jaar onder VVD/beleid 750.000 nieuwkomers (!) zijn bijgekomen. Bovendien stemde de VVD keer op keer tegen het strafbaar stellen van illegaliteit. Vlak voor de verkiezingen maken de liberalen daar ineens een item van. Volstrekt ongeloofwaardig. Dankzij Rutte & Co is het absorptievermogen in onze steden allang bereikt en dreigt nu ook de regio volgebouwd te worden. Ons boerenland dreigt te verdwijnen”

, aldus Hoogwerf.

De nieuwe aspirant partij Code Oranje stelt dat hele wijken in de grote steden overbelast zijn. De bevolkingssamenstelling is onbalans. Bovendien drukt overbevolking op de al schaarse woningvoorraad, de leefbaarheid en zorgt onder meer voor criminaliteit, radicalisering en vervuiling op straat. Tel daarbij het tekort aan politie- en handhavingscapaciteit op en je weet dat niets doen geen optie is.

De Echte Jan Podcast verschijnt elke zaterdag rond 13 uur en is te beluisteren via SoundCloud, Spotify en iTunes. Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen zal de Podcast in het teken staan van Code Oranje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. halo1

  Veel ondernemers vinden het natuurlijk (stiekem?) fantastisch: hoe meer inwoners, des te meer omzet,, het zal ze wat bommen dat het land psychologisch naar de knoppen gaat.!! Dat lijkt me een plausibele verklaring.. verder speelt natuurlijk dat open-grenzen-beleid een grote rol.. het geeft de mensen (in hun naiviteit) het gevoel van “cosmopolitisme” en “”wereldburger”… en ze strelen zichzelf graag. En ten derde is het uitzetten van illegale asiel-klanten natuurlijk duur en publiciteits-onwelkom: links is er als de kippen bij. want “zielug!”..patsboem!

  1. Nostradamus

   Je hebt gelijk maar het is nog erger dan dat. De ‘kleine’ ondernemers staan onder druk van de multinationals die door investeringsmaatschappijen bestaan. Zij zijn bedoeld om de concurrentie kapot te maken totdat ze een monopolie hebben. Daarna gaan we ervoor betalen. Die constructies zijn vele malen erger dan de gemiddelde ondernemer zijn omzet wil vergroten. De multinationals gaan letterlijk over lijken.

   1. halo1

    Bedankt voor deze aanvulling.. want zo intelligent ben ik (nog) niet…(smiley)

    1. Nostradamus

     Heeft weinig met intelligentie te maken. Niet alle informatie wordt gedeeld. Veel informatie wordt al dan niet bewust achtergehouden.

     Tip: Koop bijvoorbeeld niet bij Amazon, Ebay of Bol.
     Het is ‘nu’ nog voordeliger maar…

     1. corenona

      bol is helemaal niet voordelig en bij ebay en amazon is de garantie flut.

      Koop best wel op internet maar nooit bij die 3

 2. Ertho Mobrust

  Vooruitzien is regeren, niet dan?

 3. Duckday

  Grenzen dicht Uit de EU en EURO Stop het beleid met kom maar binnen.Zo genaamde asiel zoekers die zonder papieren binnen komen direct weer terug. Landen die hun eigen mensen niet terug zouden nemen niet meer helpen stop subsidie. Geld naar de PLO direct afbreken. Nederland is vol we krijgen straks een burger oorlog. Stop met subsidies we worden belazerd.Nederland is een afvalbak geworden .Er zit zoveel troep in de politiek iedereen met verstand of zonder gaat tegen woordig in de politiek.Marktwerking stoppen we zien de elende.De tien jaar VVD heeft alles kapot gemaakt Geef de PVV nu eens de kans laat ze het maar waar maken wat ze beloven dan weten we gelijk wie de waarheid weergeeft

  1. halo1

   Dat lukt natuurlijk nooit. De enige kans voor reeel PVV-beleid bestaat in het behalen van de absolute meerderheid.. maar forget it!. De toekomst blijft links-liberaal beleid, om redenen als hierboven.. hooguit af en toe voor de Bühne wat gecorrigeerd. Ik was/ben ook PVV-stemmer.. maar ook realist. En dat NL “vol”” is is ook discutabel voor de elites.. Ik heb een tuin van 1000 m2 , daar zou zo een woning met asiel-klanten op kunnen.. alleen is mijn leven dan danig aangetast. En zo gaat het over pakweg 20 jaar… gedwongen asiel-klanten in je tuin erbij.. en bij verzet wordt je maatschappelijk ge-PVV-iseerd…

   1. Eppo123

    Ja helaas is het zo.

   2. M. Brandenburg

    Links liberaal is een tegenstelling, links is nooit liberaal, links met te veel macht draait altijd uit op totalitair. Niets maar dan ook niet in de linkse ideologie is in het voordeel van het individu, men creeert tweespalt door altijd de tegenstelling te benadrukken en die uit te vergroten, om uiteindelijk met een steeds verder groeiende overheid de totalitaire dienst uit te gaan maken, wanneer winkels open of dicht moeten, welke multinatiols het best naar de pijpen van de staatspartij danst en zelfs tot achter je voordeur waar de overheid gaat bepalen hoeveel mensen je over de vloer mag hebben. We zien het tijdens Corona perfect, de linkse partijen (wat dus alles is buiten midden partijen PVVen FVD) laten steeds meer hun totalitaire kant zien en ontnemen met steeds grotere stappen de vrijheid van de bevolking. Waarbij een ieder die niet de staatspropaganda word aangevallen en onschadelijk gemaakt oud DDR en USSR tijden herleven langzaam weer onder hen die totalitair China met hun gezichtsherkening conctante surveilance van het volk en punten systemen voor wie wat mag het grote voorbeeld is, in plaats van het gezondverstand standpunt dat je dat nooit moet willen als je het beste voor je bevolking wil.

    1. Telex

     Wij gaan inderdaad ook die kant op wie zegt eigenlijk dat men het beste met de bevolking voor heeft, klinkt een beetje naïef.

  2. Eppo123

   Eens

 4. Nico Sibelijn

  Code Oranje is de zoveelste rechts-populistische partij die probeert kiezers te paaien met racisme en islamofobie.

  Het is om te kotsen maar het voordeel is dat veel rechtspopulistische kabouterpartijtjes die elkaar ook nog bestrijden elkaar alleen maar verzwakken en normale fatsoenlijke partijen dit volk eenvoudig kan negeren.

  1. halo1

   Die kreten “racisme”‘ en “ïslamofobie”zijn gewoon links-(ge)frame(d). Veel erger dan “racisme” (want iedereen is wantrouwend jegens niet-soortgenoten)vind ik (linkse)wereldvreemdheid en naiviteit..die vreselijke “de mens-is-goed-gedachte”‘. En erger dan “islamofobie” vind ik islamofilie.. het opgeven van je eigen posities.. in de hoop dat het wel meevalt.. nou.. ik help help het u hopen. maar oh, wat naief.. want de kaas gaat op den duur gewoon van uw brood…maar zo ging het bij de Romeinen ook.. het is geen beschaving, maar decadentie….

  2. Nostradamus

   Disclaimer over facisme, racisme & antisemitisme t.o.v. marxisme & communisme.
   h**ps://youtube.be/watch?v=XfsJxkobPXk

  3. RvdBe

   Uit welk achterlijke dorp kom jij?

  4. focus

   Aldus de links fascistische nico

  5. corenona

   de strónt vlé®k komt weer met de linkse dogma’s voorbij zodat de strónt vlé®k niet inhoudelijk hoeft te reageren. Narcisten vinden zich dan een uitstekend debater terwijl ze het niveau van een brugklasser niet eens halen met hun populistische inhoudsloze gewauwel.

   Eens een hufter altijd een hufter strónt vlé®k

  6. Loelap

   Voor de zoveelste keer, islamofobie BESTAAT NIET! Islamhaat bestaat wel.

 5. GvdGvd

  Ik vond ooit DDS wel een aardige site, maar wat een afgang ondertussen. Net een kleuterschool hoe men elkaar afmaakt hier. Onder verschillende fake namen, maar onder vpn mag dan weer niet, want dan kan het zielige DDS zooitje niet zien waar ze de vinger op kunnen leggen. Ga maar lekker naar commonsense. Bye.

  1. Nico Sibelijn

   Het ga je goed, GvdGvd.

 6. Rene van der Grijp

  De VVD sloeg al linksaf toen Bolkestein werd vervangen door de multiculturalist Dijkstal. Dat was 22 jaar geleden. Onder Rutte is deze dwaling voortgezet tot proporties die toen nog niemand voor mogelijk had gehouden.

  Ik ken veel mensen die de VVD door dik en dun hebben gesteund maar inmiddels niet meer leven. Zij draaien zich om in hun graf.

  1. Nico Sibelijn

   “mensen die de VVD door dik en dun hebben gesteund maar inmiddels niet meer leven.”

   Dat is electoraal dan wel een probleem, die overledenen gaan Wilders niet aan de overwinning helpen.

   1. Rene van der Grijp

    Al binnen twee minuten weer een reactie van Ernestnico op mij. Doe eens wat aan die obsessie, beste man. Dit gaat ten koste van je gezondheid.

    1. Nico Sibelijn

     Je bent er ook snel bij, beste kerel. Je bent heel wakker vanavond.

   2. Nostradamus

    Dat weet je niet. In de VS hebben ook nog heeeeeeeel veeeeeeel overleden personen gestemd 😀 😀

   3. Loelap

    Nou dat zou ik maar niet te hard zeggen.

 7. Vrijedenkert

  De VVD is de partij van grootversieners en het graaien en ziet migranten maakt niet uit met wat voor achtergrond als goedkope arbeidskrachten en potentiële consumenten en de gehele industrie rondom dit gebeuren levert ook nog eens veel geld op voor velen uit deze partij!
  Het importeren van goedkope arbeidsmigranten van buiten Europa was in de jaren ’60 al geen enkel probleem voor de liberalen.
  Dat het massa-immigratie vraagstuk ook giga veel problemen oplevert en de overheid en de maatschappij veel geld kost boeit velen van deze partij blijkbaar niet die zitten veilig in hun villawijken…

  1. Vrijedenkert

   grootversieners=grootverdieners

  2. halo1

   Ja.. er bestaat op dit gebied dus een soort pakt tussen rechts en links: wij de goedkope arbeid (?), zij de “humanistische”(=linkse) beschaving..het ontbreekt er nog maar aan dat ze gezamenlijk onder de meiboom dansen…en je kan natuurlijk over 100 jaar nog altijd zeggen dat NL ” zo is veranderd”. .. (“want wat was het vroeger (met allleen al die autochtonen) tuttig!!”) Want dat veranderen vaak = vernielen blijkt pas echt als het onomkeerbaar is gebeurd. Komt nog bij dat het ook (lekker) gemakkelijker is dan verzet tegen zulke dingen te bieden + de al genoemde psychologische zelf-bewieroking die zo goed voelt…

   1. Vrijedenkert

    Nederland in zijn huidige vorm als soevereine staat en samenstelling wat betreft bevolking bestaat over 100 jaar niet meer!
    Het land en het volk wat in meerdere staat en bestuursvormen heeft bestaan vanaf 1579 gaat in sneltreinvaart verdwijnen…

 8. Rieks

  Code Oranje, niet zo gek. Behalve die link met dat koningshuis natuurlijk, daar moeten we juist van af.

 9. Eppo123

  Helaas zijn De tijden van Hans en Frits voorbij. Succes Tanya.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.