Wilders licht tipje sluier op van verkiezingsprogramma: wil Ministerie van Immigratie, Remigratie en De-islamisering

Traditiegetrouw is de PVV de allerlaatste partij die de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Kamerverkiezingen aankondigt. Vandaag licht de leider van de op één na grootste partij echter wel een tipje van de sluier op: hij wil een nieuw ministerie optuigen om de trend in de massamigratie om te buigen. Maar hoe succesvol dat plan zal zijn…?

De PVV zal in maart voor de vijfde keer in haar vijftienjarige bestaan meedoen aan Tweede Kamerverkiezingen. Ongetwijfeld gaan we weer een hoop ‘klassieke’ PVV-plannetjes horen: je Koranverboden, je kopvoddentaksen, je moskeesluitingen… Allemaal weer in het PVV-programma. Maar omdat zelfs de partij van Geert Wilders moet vernieuwen, is ook besloten om dit anti-islampunt deels in een nieuw jasje te gieten. En dat is: het inrichten van een nieuwe ministerie om de problematiek aan te pakken. Wilders:

“Onze grenzen moeten dicht voor nog meer asielzoekers en immigranten uit islamitische landen. Nederland is overvol.
En de islam hoor niet bij Nederland.

De PVV wil een nieuw Ministerie van Immigratie, Remigratie en De-islamisering (IRD). Met een Minister van IRD.”

Dus een ‘Minister van IRD’. Gaat dat werken? Even denken hoor…

Nee, natuurlijk niet. Als eerste gaat natuurlijk geen enkel ministerie, ook geen PVV-kroonjuwelenministerie, mensen overtuigen om van hun (mohammedaanse of anderszins) geloof af te vallen. Overheden zijn niet bijster goed in het bekeren van mensen. Dus die D kunnen we alvast schrappen.

Dan blijft over de R van remigratie. Gaat de PVV tienduizenden, misschien wel honderdduizenden, mensen op het vliegtuig zetten terug naar eigen land? Ook daarop luidt het antwoord: neen. Al is het maar omdat daar de medewerking van islamitische landen voor nodig is. Die wordt nu al amper gegeven: staatssecretaris Ankie Broekers-Knol staat geregeld op een dichte deur te kloppen. Moet je nagaan hoe bereid die landen zijn om mee te werken als de PVV in de Nederlandse regering zou plaatsnemen. Precies: helemaal niet.

Oh, en dan nog de immigratie. Nou, misschien dat de PVV wat vogelverschrikkers met het hoofd van Wilders bij de landsgrenzen kan zetten. Als er één maatregel is waarvan ik vrij zeker ben dat die zou slagen in het weerhouden van mensen om zich te melden in Nederland, dan is het die wel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

97 reacties

 1. Ernest Stern

  Een beleid van de-islamisering is in strijd met de Grondwet. Dit voorstel tekent de totale vervreemding en politieke irrelevantie van Wilders.

  1. Nostradamus

   Tijd om de grondwet aan te passen en artikel 6 aan te passen. Niet meer van deze tijd. Geloof is ondergeschikt aan wetenschap (alhoewel wetenschap ook (nog) niet sluitend is) en in dit land vertegenwoordigen religieuzen een minderheid. Tenzij je communisten meetelt.
   Geloof/religie/cult in de extreme doe je maar in regressieve middeleeuwse landen.

   1. gargamel

    De grondwet is al lang opgeschort.

    1. Ernest Stern

     Dat was me niet bekend, gargamel. Kun je ons iets meer vertellen over dit spectaculaire nieuws?

     1. werikke

      flikker toch op zuiger !!!!

     2. Fascal

      Zuiger en leugenaar! Die geef je maar één reactie: Leugenaar en zuiger!

  2. werikke

   dan grondwet wijzigen en vast begin maken met uitzetten. Niet iedereen kan hier een uitkering krijgen. Dat jij dit al krijgt is al een gotspe .

   1. vandaag

    Om mensen uit te zetten met een dubbele nationaliteit is geen enkele grondwet wijziging nodig. Dat kan prima onder huidige wetgeving als de politieke wil aanwezig is.

    stem sociaal, stem PVV

  3. vandaag

   Onze strónt vlé®k blaat wederom links populisme de wereld in. Nergens staat in de grondwet dat de is-lam ongehinderd de samenleving kan en mag beheersen strónt vlé®k. Islamisering van Europa is een groot probleem waar de strónt vlé®k geen boodschap aan heeft en daarmee zijn irrelevantie tot reageren aantoont.

   dom links adept

   stem sociaal, stem PVV

  4. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een vaderland hatende TR0L.

   1. Fascal

    En leugenaar en zuiger!

  5. Logica

   Daarom is het ook zo jammer dat het FVD ter ziele is gegaan. Nou ja, mogelijk dan. Ik wil een harder beleid en treitermarokkaanse vastzetten zodat ze zelf terug willen. Dat was een prima voorstel van Hiddema. De PVV moet het kaf van het koren scheiden maar niet iedereen aanpakken. Ik ben get slappe beleid van de laatste 50 jaar helemaal zat.

   Immigratie legt ook een enorme druk op onze sociale uitkeringen en justitie en gezondheidszorg. Een van de allereerste dingen die ik leerde in mijn opleiding Sociale Verzekeringen was dat allochtonen een andere kijk hebben op ziekte. Mag u raden of dat meer of minder gebruik van de gezondheidszorg betekent. Ik weet het.

 2. Brenda Welsh

  Niet realistisch. Welk land neemt haar vluchtelingen terug. Sommige van die landen hebben ook zo hun problemen met vluchtelingen uit buurstaten, op de vlucht voor geweld. Krijg je dus niet voor elkaar. Bovendien moet worden vastgesteld waar ze vandaan komen. Hoogstens kunnen wij zorgen voor betere op vangstmogelijkheden en scholing voor de kinderen.

  1. Nostradamus

   Gaat niet over vluchtelingen. Gaat over illegalen en criminele dubbel-paspoortigen. Dat weet toch ieder zinnig mens.

  2. werikke

   laten we beginnen met de import te stoppen hoef je ze ook niet uit te zetten

  3. Lex

   De PVV wilt ministerie van Immigratie, Remigratie en De-islamisering.

   Juit dat heeft Nederland heel hard nodig dan ook met ministers met ballen van staal.

   Moet je kijken als je criminele illegalen even een maandje opsluit en dan de vraag stelt wil je blijven zitten of ga je vrijwillig terug naar je land.

   Theo Hiddema heeft hier al diverse maal op aangedrongen. Nou dan gaan ze wel.

   De Nederlandse overheid is veel te aardig te barmhartig en te slap om dat tuig er weer uit te trappen. Een overblijfsel van kabinetten PVDA boterzacht immigratiebeleid.

   Dus Geert GO.

  4. Maurits Dekker

   “Welk land neemt haar vluchtelingen terug.”

   U heeft het stuk van Tim Engelbart waarschijnlijk niet eens gelezen.
   Het gaat niet over vluchtelingen maar over mensen die illegaal in ons land verblijven en zorgen voor stijgende criminaliteit en hogere kosten van justitie alsmede de sky high rijzende kosten van de gezondheidszorg.

  5. vandaag

   QUOTE Welk land neemt haar vluchtelingen terug. END

   Elk land neemt zijn mensen terug met de juiste politieke druk. 90% van de gelukszoekers komen uit veilige landen en verdwijnen in de illegaliteit omdat ze nooit een status zullen bemachtigen ! Bijna al die landen hangen aan een subsidie infuus uit het westen.

   Misschien was het je nog niet opgevallen dom adept maar tijdens de procedures hebben ze recht op opvang en de kinderen recht op scholing. Recht op zakgeld, medische zorg, 3 maaltijden enz Alles wat jij wil geven hebben ze er al. Je wauwelt populisme gelijk de strónt vlé®k.

   Ik word zo moe van links populisten en hun beperkingen !

   Stem sociaal, stem PVV. Genoeg is genoeg

   Inmiddels 17.500.000 mensen in Nederland buitenom de illegalen, VOL IS VOL

 3. werikke

  geweldig ik vind dit uitstekend idee . Natuurlijk stem ik PVV. Als je nu nog niet door hebt dat er teveel import is in Nederland ben je stekeblind. Cijfers wijzen uit dat dit landje overrvol is en daar wordt al jaren voor gewaarschuwd. men kan het welvaartspeil niet hoog houden met al die opvreters. dicht die grenzen en actief uitzetbeleid dus niet die feeks van VVD broekers knol laten bepalen maar een goede instantie. Uitzetten of vastzetten oprotten is de leuze.

  1. Marija

   Ik zou het graag zien, maar zijn wij niet gebonden aan de afspraken die zijn gemaakt? Resolutie van Straatsburg.
   HET VERDRAG WAARMEE EUROPA VERKOCHT WERD AAN DE ISLAM.

   DE EU ONTMASKERD. Ook zeer lezenswaardig.

   1. werikke

    ik ken deze echter ook toen was er geen oliecrisis de tankers lagen te wachten op zee en mochten niet in de havens komen. Ook toen werden de mensen dom en onwetend gehouden door Den Uijl . Trouwens afspraken kan je beeindigen

  2. Fr4ns

   Hallo… Interessant wat je zegt hoor, over die cijfers die dat uitwijzen: heb je daar ook een bron van? Of een link waar we die cijfers kunnen vinden?

 4. LifeBuddy

  ”De vader van de dader van de aanslag van vrijdag – Zaheer Hassan Mehmood, die zich uitgaf voor Ali Hassan en die geen 18 maar 25 blijkt – is apetrots op zijn zoon. ´Het hele dorp kwam langs om mij te feliciteren.”
  “Vijf Marokkaanse bendes zorgen in de Amsterdamse binnenstad voor een gewelddadige en professioneel georganiseerde terreur”
  ”imam riep de Franse moslims op om hun godsdienst niet te laten kapen door anti islammers “Word wakker! Het is jullie toekomst die op het spel staat.”
  Imams komen nu met geraffineerde propaganda, omdat ze bang zijn dat de moskeeen moeten sluiten.”
  h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1373523404/alarm-om-islamisme-in-nederland-gif-wordt-in-kinderen-gepompt
  En dit is het Topje van de IJsberg. Geert Wilders for M.P.

  1. werikke

   geweldig er zijn dus ook nog rationele mensen hier. bedankt

 5. Maurits Dekker

  Als je alleen maar kijkt naar waarom iets niet kan kom je nooit vooruit.
  Veel dingen kunnen wel tenminste als je het wilt.
  De-islamisering zal wel moeten als we willen overleven.
  Geef Wilders en Baudet een kans.
  Met de club van leugenaar Rutte zakken we alleen maar verder het moeras in.
  U heeft invloed met uw stem op 17 maart.

  1. Ernest Stern

   “De-islamisering zal wel moeten als we willen overleven.”

   Oké, maar dan zullen we wel even de grondwet moeten wijzigen. Dat is goed mogelijk met een tweederdemeerderheid van de beide Kamers der Staten Generaal in twee lezingen.

   Dat zal Wilders vast gaan lukken als hij die tweederdemeerderheid heeft.

   1. werikke

    nou dan gaan wij dat regelen.

    1. Ernest Stern

     Succes, beste kerel.

     🙂

     1. vandaag

      succes verzekerd strónt vlé®k ongeacht jouw gewauwel en aperte onzin

     2. werikke

      zon’n beste kerel ben ik niet . Je hebt een keer gezegd dat het Wilders zijn eigen schuld is als iemand hem een mes in de rug steekt omdat hij uitspraken doet die niet kunnen. Ik heb datzelfde gevoel voor jou. Mocht het een keer gebeuren dan zou ik dat ook zeggen. Hij heeft het er zelf naar gemaakt. succes (iets met poep en vlek )

    2. Spoetnick

     Goed voorstel.
     Ik zie de titel al voor mij.

     ErneS Stern

     🤔🤔🤔🤔🤔

   2. vandaag

    voor de tweede keer wauwelt de strónt vlé®k aperte nonsens. Om de is-lam gelijk te stellen aan andere criminele organisaties is geen enkele wetswijziging nodig strónt vlé®k. Je kan de haatpaleizen gewoon sluiten strónt vlé®k.

    Dat de huidige clubjes in het partijkartel niet wensen op te treden omdat er mogelijk rotzooi van komt is geen valide reden om de is-lam kaart blache te geven in haar opereren strónt vlé®k. Wat begrijp je niet of wil je niet begrijpen hufter.

    p.s kijk even naar Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en de totale omslag in Denemarken en Zweden welke voor hun mosterd na de maaltijed is.

  2. Lex

   De PVV wilt ministerie van Immigratie, Remigratie en De-islamisering.

   Juit dat heeft Nederland heel hard nodig dan ook met ministers met ballen van staal.

   Moet je kijken als je criminele illegalen even een maandje opsluit en dan de vraag stelt wil je blijven zitten of ga je vrijwillig terug naar je land.

   Theo Hiddema heeft hier al diverse maal op aangedrongen. Nou dan gaan ze wel.

   De Nederlandse overheid is veel te aardig te barmhartig en te slap om dat tuig er weer uit te trappen. Een overblijfsel van kabinetten PVDA boterzacht immigratiebeleid.

   Dus Geert GO.

   Zo is het, ik hoop dat FVD zijn partij weer snel op de rails krijgt en dat de PVV samen met FVD een coalitie gaan vormen.

   1. Fr4ns

    Kunt u enige regeringsleiders in de wereld noemen met “ballen van staal” die veel vreugde, geluk en voorspoed hebben gebracht?

  3. ikweetwatikwil

   Stem PVV of FVD dan moet het lukken.

 6. staleo

  Tim,
  Nu je voorlopig bent uitgel*lt over FVD nu kun je weer beginnen te ze*ken over Wilders.
  Gaat het je er alleen maar om om zoveel mogelijk reacties te krijgen, of wil je alleen maar nieuws brengen.
  Als de laatste de bedoeling is, dan is dat bij deze mislukt.

 7. Ernest Stern

  Even terzijde: gisteren reed een man met een SUV in Trier moedwillig vijf mensen dood (waaronder een baby) en veroorzaakte 20 gewonden.

  Op DDS vond men dit feit de moeite van het vermelden niet waard: de dader was namelijk een blanke Duitser.

  1. werikke

   begin dan een eigen forum kan je lekker daar zuigen en treiteren. En reageren op je eigen shit. doeiiiiii opgerot

  2. vandaag

   een blanke bekeerde duitser strónt vlé®k ? dat zijn namelijk de ergste extremisten

   1. Ernest Stern

    Vandaag heeft nieuws: de dader was een bekeerde moslim. Misschien een bron?

    1. vandaag

     zie je het vraagteken niet strónt vlé®k ? Als taalnazi mis je wederom de finesse in je drift hufter. Jij hebt vast wel een link dat het niet zo is of loop je weer te kwallen strónt vlé®k ?

     Volgens mij is het onderzoek nog in volle gang en is er nog uitgesloten dan wel bevestigd strónt vlé®k. Dat een linkse roeptoer 5 minuten na de aanslag scandeerde ” het is geen terroristische aanslag ” nemen we even met een korreltje zout toch strónt vlé®k ?

    2. Fascal

     De leugenaar en oplichter, reeds meer dan 10(!) jaar. Overal wordt hij uitgekotst, logisch want niemand wil omgaan met een psychopaat, Zuigman uitgezonderd.

    3. vandaag

     /

    4. vandaag

     Fest steht, dass der Mann am Tattag betrunken war. Nach seiner Festnahme wurde bei ihm ein Alkoholgehalt von 1,4 Promille nachgewiesen. Er habe den 51-Jährigen öfter tagsüber an der Dönerbude stehen sehen, wo er mit anderen getrunken habe, berichtet Schnorpfeil. Über psychische Probleme des Mannes sei ihm nichts bekannt. Dass der 51-Jährige aggressiv gewesen oder sich nicht unter Kontrólle gehabt habe, wisse er nicht. „Die Tat war nicht abzusehen“, sagte der Ortsvorsteher volksfreund.de.

  3. Beukman

   Inderdaad Ernest. Met hierop ook een terzijde.
   Wat schreef de trouwe dr. Vriend letterlijk een dag voor deze blankenaanslag?

   Beukman, vaak ga ik hier lekker ‘stadten’ in wat wel de mooiste stad van Europa wordt genoemd, Trier. Een mondaine stad, zonder de pauperwinkels die de Nederlandse steden zo kenmerken, met veel luxe boetieks en warenhuizen. Het is er druk, maar zonder hectiek. Het is er vol, maar zonder stress. Dat is het grote verschil met Nederland.

   dagelijksestandaard.nl/2020/11/peiling-de-hond-94-fvd-kiezers-steunt-baudet/

   Een stad zonder stress; kom daar maar eens om in Nederland.
   Gelukkig heeft dr. Vriend de aanslag overleefd!

   1. vandaag

    zoals nog 114.914 inwoners beukhol !

    Wat wil je nou zeggen superkwal ?

    ENZ ! voor je bull shit hufter

  4. LifeBuddy

   Even terzijde ernestje. Dit jaar heeft de arische sLinkse NEP regering met pinokkio en CO. 200 SUV -toyota’s geschonken aan moordcommando’s in de zandbak. Op die SUV stonden machinegeweren Punt 20, waar heel veel onschuldige mensen mee zijn verrrmoord door blanke [nedere]landers.

   1. vandaag

    inderdaad , en de hufter pinokkio rutte weigert onderzoek in te stellen

    rutte is een moordenaar zowel in binnen als buitenland

  5. LifeBuddy

   ernesje, waarom denk je dat jouw führer GEEN syrie debat wilt.!

   1. Ernest Stern

    wil

    1. Fascal

     Flikker op zuigzwijn! Taalnazi!

    2. werikke

     ik wilt dat je dood gaat

     1. vandaag

      maar niet te snel

 8. Beukman

  Het is duidelijk dat Geurt al aan het voorsorteren is om te voorkomen dat hij na maart regeerverantwoordelijkheid gaat dragen. Dat is immers het laatste wat hij wil, want dan zal hij vuile handen moeten gaan maken en dat zou hem een heleboel kiezers kosten.

  1. werikke

   tuurlijk ik neem aan dat je net terug komt van een gesprek met hem. Je bedoeld vuile handen met die illegalen eruit te zetten of harder optreden tegen criminelen of minder geld naar terroristen in syrie of geld geven aan verpleeghuizen ipv aan de EU waar ze al genoeg hebben geprofiteerd van ons land . We kunnen proef op som nemen gewoon toch op hem stemmen zodat de PVV grootste partij wordt en dan 4 jaar de gelegenheid geven mocht er in die 4 jaar niets veranderd zijn geef ik je gelijk anders ben je alleen bezig de boel op te naaien.

   1. Beukman

    Niet zo naief, werikke. Geurt had net zo goed prominent in zijn programma kunnen zetten dat hij binnen vijf jaar een blankenkolonie op de Maan wil bouwen, met onhaalbare eisen zet je jezelf vakkundig buitenspel. De PSP deed het een halve eeuw geleden al zo.

    1. werikke

     je hoeft ook niet op PVV te stemmen als je niet wilt dat kan tegenwoordig nog. En onhaalbaar is het alleen als je er niet mee eens bent je kan het ook zien als een uitdaging. Mensen hebben het nog te goed maar als je teveel muizen bij elkaar in hokje zet vallen ze elkaar aan. Dus niet verbaasd zijn als dat gaat gebeuren.

     1. Beukman

      Geurt probeert met een heimachine een kopspijker in te slaan, werikke. Hij komt niet met zinnige maatregelen om uitwassen van immigratie tegen te gaan, maar brult weer eens de nietszeggende slogan van de daken dat de islam niet in Nederland thuishoort.

      Als hij werkelijk interesse had, dan zou hij voorstellen doen die een kans van slagen hadden.
      Vandaar de conclusie: de man is nu al aan het voorsorteren op zijn latere beschuldiging dat er een cordon sanitair om hem hene wordt gelegd.

     2. vandaag

      De is-lam bestempelen als een kopspijker ! Beukhol probeert de problemen in Europa te down sizen. Beukhol wordt met de dag dommer. Zouden we dementie dan wel Alzheimer kunnen vaststellen bij dit gedrocht ?

      De is-lam is een onbeheersbaar probleem in Europa en kijkende naar de landen om ons heen zullen we hun acties MOETEN volgen om niet volledig onder gesneeuwd te geraken door de totalitaire is-lam en zijn haatbaarden.

      stem sociaal, stem PVV

     3. Fascal

      Nee hoor zuigertje, je bent een minkukeltje!

     4. Linksbuster

      Quote…. dat de islam niet in Nederland thuishoort……
      end.
      Beukman vindt dat de islam wél in nederland thuishoort..dat zegt wel iets over zijn vaderlands liefde..of beter gezegd het totaal ontbreken hieraan.

    2. Ernest Stern

     “met onhaalbare eisen zet je jezelf vakkundig buitenspel.”

     Zeker, maar ik ben blij dat Wilders dat doet.

     1. vandaag

      gelet op Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Zweden enz sta je buitenspel als je NIET optreed tegen de totalitaire ideologie de is-lam en krijg je alle gedeporteerde haatbaarden binnen die hun uitgewezen hebben. Strónt vlé®kje staat weer geheel buiten de realiteit

      stem sociaal, stem PVV

     2. Fascal

      WAARSCHUWING

      Er zijn een aantal subversieve elementen (ratten) op de fora van De Dagelijkse Standaard aanwezig die dagelijks en stelselmatig elke column bevuilen met hun leugenachtige, hatelijke en smerige commentaren, welbewust personen verdacht maken en elke discussie verstoren.
      Het beste is deze ratten niet te voeden maar ze te negeren. Dat is het beste rattengif.

      Hier de lijst met de ratten:

      Ernest Stern
      ZWEEDSE KOK
      Meriadoc Brandebok
      Cor Grijpstra
      NO8DO
      lucinde
      Pauline Kummer
      Brenda Welsh
      Thant dolph
      Kleurloze Politiek
      DubbelZout

  2. vandaag

   geen Amerika draadje open om te klieren beukhol ? Welke kiezers bedoel je verneukmannetje ? het is duidelijk dat beukhol inhoudelijk niets te melden heeft anders dan zijn henk van de meyden shit

   ENZ !

   stem sociaal, stem PVV

 9. rexm

  Grenzen dicht, niemand binnen laten, hoef je ze er ook niet uit te zetten.
  Als ze allemaal een bijdrage zouden leveren aan de opbouw van Nederland, ok, maar handje op houden is toch wat te simpel gesteld.
  Wegwezen met de eerste beste ossen of kamelen karavaan, desnoods op het vliegend tapijt.

 10. Pieter48

  De PVV is een partij die luistert naar de stem van het gewone volk. Er zijn niet veel partijen die dat doen. Of ze moeten een geloof vertegenwoordigen of het kapitaal. Stelt u zich eens voor dat we nog in een land zouden wonen waar de immigratie niet zo uit de hand gelopen was. Het hele multiculti gedoe kost veel en brengt niet veel goeds voor ons land.Een programma als opsporing verzocht zou dan ook minder uitgezonden kunnen worden.

 11. Kleurloze Politiek

  Stelletjes mutsen hier ..
  Hebben jullie nou echt niet door dat wilders dit juist zegt om niet te hoeven regeren.
  Het is al lang en breed bekend dat de PVV bewust voor dit soort verkiezings campagne kiest..

  Hij wil groot genoeg worden om de regeringspartijen het heel lastig te kunnen maken en om consessies te kunnen doen bij nieuwe wetsvoorstellen maar tegelijkertijd wil hij niet de grootste worden om zelf te regeren want dan moet hij dus al die beloftes die hij al 15 jaar lang roept nu ineens waar maken.
  En daar wil hij zich niet aan laten branden.

  De Koran verbieden
  Alle Moskeeën sluiten
  De hoofddoekjes tax

  Nou zelfs de meeste rechtse bewegingen weten dat dit wartaal is wat never nooit komt

  1. werikke

   en jij bent de messias die ons moet beschermen haahahahahaha . het zijn toch geweldige voorstellen. Daarom stem ik op PVV ipv de postbode te slaan gewoon oplossingen bedenken.

  2. Linksbuster

   Op de kopvodden tax na heeft Wilders gewoon gelijk…gekleurde kleurloze!

  3. Marija

   Marokkaan en moslim, daar kan je dergelijke reacties van verwachten.

 12. JFU

  Acbter de schermen is al besloten de PVV hoe dan ook buiten te sluiten bij de volgende verkiezingen.
  Zo werkt het nu eenmaal in een extreem linkse dictatuur.

  1. Cootje

   Maar links is hopeloos verloren , op een idioot of een malloot stemt er geen hond meer op een socialist die zijn met uitsterven bedreigt

  2. werikke

   daar ben ik dan weer mee eens . de shitpartijen zullen verder gaan mischien in andere samenstelling. Dus hoe meer mensen veranderingen willen en op de PVV of fvd stemmen hoe eerder oplossingen worden aangedragen . zoals nu afgelopen 8 jaar ging is niet goed.

   1. vandaag

    Dat is inderdaad de kern.

    Het partijkartel MOET aanzienlijk krimpen voor enig effect.

  3. Lex

   Hoe groter de PVV en FVD word(en) des ter moeilijker het word.

   Ik vind dan ook dat dit in de kieswet veranderd moet worden. Dat partijen niet meer uitgesloten kunnen worden bij de formatie van een nieuw kabinet. Het zijn gekozen volksvertegenwoordigers en moeten na gelang van het behaald aantal zetels in volgorde aan tafel zitten.

   Zij moeten dan samen een tweede kamer coalitie vormen of ze het nu leuk vinden of niet.

  4. vandaag

   stel dat Wilders een zeteltje of 35 a 40 haalt. Dan heeft pinokkio een groot probleem

   stem sociaal , stem PVV

 13. Cootje

  In strijd met de grondwet in strijd met het geloof Wilders vertolkt de zuivere toenemende verdeeldheid en tweedeling in nederland . Dat wordt bevestigt in de toekenning van stage plekken het toekennen van huisvesting . De gevestigde politiek kijk graag weg en noemt het racisme maar bevestigt niet dat het zeker in het normale bedrijfsleven zo is . Ze worden al jaren geconfronteerd met deze gegevens en de toenemende populariteit van Baudet en Wilders . Die de ongebreidelde immigratie stroom en de huisvesting en de negatieve aspecten daarvan op het bordje van de burger zetten , die steeds meer voedingsbodem krijgt om op Wilders of Baudet te stemmen , wegkijken en zoek het maar uit . Krijg je wat je nu hebt , een verdeeld land

 14. Cootje

  De horeca gaat zijn kont tegen de krib gooien en op 17 januari gewoon open , de boeren doen na een persoonlijke visite bij Jetten het kruisje zetten bij Wilders . De gigantische werkeloosheid en faillissementen proberen ze na de verkiezingen te realiseren . Al eerder geschreven Wilders hoef geen campagne te voeren in maart en februari , hij hoef alleen maar de baan onzekere Nederlanders te vertellen dat onze regering 27 miljard € heeft weggeven aan de opvreters in zuid Europa gewoon een beetje Corona zout in de wonden wrijven en je kan wachten op een goed resultaat , als het nu toch Corona is wat de boel plat ligt komt het op het juiste moment

 15. Linksbuster

  Ankie broekers-knol, de bejaarde oma uit het VVD mausoleum is niet eens in staat gebleken een gesprek met de schurkenstaat marokko aan te gaan.
  Een schoolvoorbeeld van onze ,volgens zuigtrøl ernst ‘ bekwame bestuurders’.
  Stem PVV..

  1. Lex

   Ze is maar wat blij dat Theo Hiddema er niet meer is, die het haar niet makkelijk maakte, ik hoop dat hij weer terug komt.

   1. werikke

    ik ook . Hij was voorstander de huidige wetgeving te gebruiken om buitenlanders uit te zetten en het niet nodig is nieuwe wetgeving te maken of grondwet aan te passen.

    1. Vanduinen

     U kunt er wel een voorstander van zijn, maar als u er verder niets aan doet, gebeurt er dus niets. Ik herinner mij de heer Hiddema, minzaam glimlachtend in het bankje. Leuke bijverdienste, beetje mompelen en dan naar huis. Geknipt voor een stripalbum.

 16. Duckday

  Waar een wil is dan is er ook een weg. Wat te denken subsidie intrekken dubbel paspoort .EN GRENZEN DICHT Geluks zoekers direct terug en zo zijn er vele mogelijkheden ALLEEN de juiste mensen ontbreken DUS geen vriendjes helpen vriendjes aan dikbetaalde banen zoals nu .Geen werk direct terug .Als je in Den Haag kijkt hoeveel bedellaars er lopen en dan nog met zogenaamd een krantje in hun handen.

  1. Vanduinen

   Ja, ik ben er niet jaloers op. Zit liever thuis met een fatsoenlijk dagblad. Vanavond bij Beau: Thierry

   1. vandaag

    de blik op de wereld van een links ubermensch. Van duinen gebruikt Nederland als afvoerputje zodat we inmiddels 17.500.000 mensen moeten herbergen op 33.000 km2 maar zelf zit hij dan graag thuis op de bank met een fatsoenlijk dagblad.

    hypocriet links in de bocht

    stem sociaal , stem PVV

   2. Fascal

    Ernst Vanduinen, de leugenaar onder vele namen.

   3. Lex

    Zeker het NRC dagblad.

  2. Marija

   Ze kunnen niet, al zouden ze het nog zo graag willen.
   Met handen en voeten gebonden aan EU verdragen en overeenkomsten.

   1. werikke

    iets met stockholmsyndroom . meeste belastinggeld (dat is geld opgebracht door de Nederlander ) gaat naar de EU om deze in stand te houden . En men wil niet dat je trots mag zijn op je land daarom 1 europa . Nederland is zodadelijk weg en vallen wij onder bestuur van de EU en pensieongeld gaat naar 1 pensioenfonds .

 17. Lex

  Hij is er weer.

  Het echte nieuws

  ht*ps://jensen.nl/

 18. AS210854

  TIM, JE KUNT OOK TE VER GAAN.

 19. Drollevanger

  Waarom elke vrouw op de PVV zou moeten stemmen. De PVV is nl de enige partij die tegen de islamitische anti vrouw gedachte ageert. Hieronder islamitische denkwijzen.
  ‘Uw vrouwen zijn een akker voor u, zo komt dan tot uw akker zoals gij maar wilt’ (soera 2:223). De bevrediging van de man is zowel de plicht als het doel van de vrouw…
  Gedachten in de islam over de vrouw.
  De vrouwen zijn de bron van alle kwaad en daarom heeft Mohammed regels ingevoerd waarbij vrouwen moeten ingepakt worden met een hoofddoek of beter nog met een boerka en waarbij mannen en vrouwen zoveel mogelijk moeten gescheiden worden…Bukhari 2 24 541: Vrouwen zijn gebrekkig in intelligentie en geloof. Muslim – 4 1926: De meeste vrouwen zijn brandstof voor de hel. Bukhari 7 62 126: De meerderheid van de helbewoners zijn vrouwen.Volgens Mohammed,vrouwen hebben een grotere kans om naar de hel te gaan omdat zij te veel vloeken en ondankbaar zijn tegenover hun echtgenoot: zie Hadith 1.6.301 van Bukhari…

 20. Drollevanger

  Als je als vrouw je verkrachters en beulen gaat vereren is er een naam voor die fobie. Dat heet dan het:
  Het “Stockholmsyndroom”
  Dus stem op Wilders of Baudet, de enigen die openlijk voor vrouwen, afvalligen en ongelovigen opkomen.
  Of ga naar een psychiater.

 21. Drollevanger

  Ik heb al vaker een nieuwe wel democratische indeling van een kabinet beschreven.
  Laat de partij die de meeste zetels in de kamer via de verkiezingen wint, een gelijk aantal kabinetsplaatsen in verhouding met zijn kiezers innemen. De volgende in aantal kiezers neemt een vergelijkbaar aantal ministerzetels in. En zo verder.

 22. Wim Vreeswijk

  Remigratie zal niet eenvoudig zijn mede vanwege de ervaringen van onze faalhaas, staatssecretaris Mevrouw Broekers-Knol die niets bereikte met de Marokkaanse remigratie.

 23. Kleurloze Politiek

  @Drollevanger

  Ik denk dat jij beter kan verdiepen in dingen waar jij wellicht wel een verstand van hebt.
  In plaats van het knippen en plakwerk met verzen uit De Koran.

  Ten eerste weet jij niets maar dan ook niets van de is Islam.
  Ten tweede interpreteer jij dingen op jou manier wat totaal niet hoort.

  De Islam beschrijft de vrouw als één van de basisvorm voor man in een goed huwlijk.
  JIJ Dient jou moeder drie keer zoveel te respecteren al jou vader.
  Of tewel jij diend jou moeder beter te gehoorzamen dan jou vader.
  Bij het horen roepen van u naam diend eerst u moeder gehoor te geven en pas dan u vader

  De man is ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn vrouw omdat een vrouw fysiek nooit het gene kan opbrengen als een man, denk aan het vroegere zware tilwerk.

  De Islam is de enige religie waar de vrouw van de man mag scheiden.

  In de Christelijke geloof mag en kan de vrouw niet van haar man scheiden tot dat de dood hen scheid tenzij de vrouw een overspel begaat.

  In Het Jodendom is dit identiek.
  Het is de man die van zijn vrouw kan scheiden maar vrouw is dit niet mogelijk.

  Ik kan hier nog 10 A4TJES schrijven maar wat heeft voor zin om dingen uit te leggen aan iemand die per definitie als islamofobe is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.