“Inclusieve” cancel-haatdwergen: ‘Verban filmklassieker Grease ‒ te wit, te homofoob, te vrouwonvriendelijk!’

Ach kijk, de fascisten van de woke-brigade hebben wéér een film gevonden die gecanceld moet worden: dit keer is het slachtoffer Grease, de musicalklassieker met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrol. Want: de film is te wit, te homofoob en vooral ook te vrouwonvriendelijk. Bannen dus, die hap. En wel meteen!

De Belgische krant Het Nieuwsblad bericht vandaag dat er in Engeland flink wat kritiek is op de BBC. De staatsomroep had namelijk de euvele moed om Grease onlangs uit te zenden. En dat is volstrekt onacceptabel. De film voldoet namelijk niet aan de idiote morele eisen van woke-fascisten: er worden niet-politiekcorrecte grappen gemaakt over vrouwen, er wordt gesteld dat alleen “gemengde” stellen mee mogen dansen aan een wedstrijd, en ‒ oh ja ‒ dan is er ook nog een liedje waarin wordt gezongen “stribbelde ze tegen?”

HeEl FoUt AlLeMaAl!!!1!1!!

“Grease is overdreven wit: er loopt blijkbaar geen enkele zwarte student op Rydell High School,” aldus één twitteraar. Een andere kwetteraar doet daar nog een schepje bovenop: “Dat de brave en preutse Sandy (Olivia Newton-John) zichzelf moet omtoveren tot een sigarettenrokende vamp om de man van haar dromen Danny (John Travolta) voor zich te winnen, getuigt toch van puur seksisme.”

En, PoTvErDoMmE! Dan is er dat vermaledijde liedje nog:

“Luister maar naar de tekst van Summer nights. Did she put up a fight?

De Britse krant de Daily Mail was het ook opgevallen dat er nogal wat onrust was over het uitzenden van de film. Hilarisch genoeg waren er sneeuwvlokjes die boos werden omdat karakter Rizzo “geslutshamed” werd omdat ze seks had met meerdere mannen, waaronder een keer zonder bescherming. PATRIARCHAAT!

Het wordt tijd dat we die linkse mafketels van de woke-sekte gaan cancelen. Gewoon iedereen die ervoor pleit dat iets gecensureerd of verboden moet worden omdat het niet politiek-correct genoeg is gaan wij hen zélf censureren. Eens kijken hoe leuk ze dat totalitaire gedrag dán vinden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Cor Grijpstra

  Als je al in een Belgische krant moet gaan snuffelen om links te kunnen bashen, dan ben echt wel van het padje.

  1. 2030

   sommige mensen willen nieuws ontvangen van diverse bronnen. jouw eenzijdigheid is volledig bekent hier tomaat. Dat hoef je echt niet te benadrukken

   1. Cor Grijpstra

    @2030
    Van diverse bronnen willen horen hoe slecht links wel niet is.
    Is dat niet wat eenzijdig?

    1. 2030

     Algemene nieuwsgaring is nooit slecht. Dat daaruit blijkt dat links niet capabel is en slechts bestaat uit regenten voor eigen gewin kan dat nieuws toch niets aan doen ?

     je probeert het disfunctioneren van links bij de media neer te leggen begrijp ik !

     1. Cor Grijpstra

      DDS redacteuren zoeken naar nieuws wat bij dit blog past.
      Zoek naar nieuws waar we links kunnen afzeiken.

      Hun goed recht, kan wel naar Joop gaan, maar het is hier veel leuker.:) 🙂 🙂

    2. Forlan

     Dus je kan naar Joop gaan, maar het is hier veel leuker!
     Maar ondertussen klaag je er wel over en lees je iedereen de les.. Dit is naar mijn idee nog steeds een rechts conservatief platform.. je zit te klagen en te zeiken alsof je naar een voetbalwedstrijd gaat en zeurt dat er gescoord wordt.. Dit is een van de weinige rechts- georiënteerde website terwijl de volledige landelijke en gesubsidieerde nieuws-cyclus links is. Ongelooflijke droeftoeter!!

    3. Cootje

     In Vlaanderen een afdeling van de Belgische staat , staat Vlaams belang op 38/42 % van het electoraat daar , net als hier de thee drinkende elite is het wegkijken en demoniseren ervan optie nummer 1 . Maar eens gaat dat niet meer op .

    4. Cootje

     Asscher geeft het voorbeeld van een ras socialist , in heel Europa zijn ze afgeserveerd wegens fraudes, zakkenvullerij, eigen belang , overal in Europa gedegradeerd tot aanhangsels . Maar Asscher is zo gek op het pluche dat hij eerst zijn achterban de toeslagen dupe levend heeft helpen te begraven . En ze nu zwaar gewond kreupel radeloos verloren nieuw leven wil in blazen , door te zeggen dat hij er voor ze is . Dan moet je toch Eelt op je ziel hebben , en niet huilen met één oog , leve zijn carrière leve het socialisme een ideologie voor domme mensen

    5. jhak

     Als het je hier niet bevalt, fli#ker dan op van dds.

  2. werikke

   de meeste Nederlandse kranten zijn in belgische handen

 2. Kobus60

  Ik durf te wedden dat al die mensen die hierover zeuren geen moer te doen hebben. Ik zou willen zeggen: zoek een baan!!!!

 3. ropart

  het schreeuwt allemaal om boeken verbranden en nu ook film verbranden, maar dan wel co2 neutraal mag ik hopen.

 4. ervi

  Zo zullen er nog talloze zaken worden gewist voordat de nieuwe genderneutrale, politiek correcte en emotieloze samenleving een feit is.
  Zet boeken, films en al het andere wat straks niet meer “passend” is op digitale dragers voordat het voor altijd verloren gaat.

 5. lucinde

  Moet ik nu iedere buitenlandse media met rechtse signatuur afspeuren voor domme uitspraken?

  Dan ben ik nog wel even bezig…..

  maar zelfs Sylvana maakt zich niet druk om een film uit de jaren 70…dus waarom jij wel?

 6. Response

  Dan hebben deze mensen nog een berg werk te verzetten als ze wereldwijd alle films uit bestaande filmarchieven moeten bekijken en beoordelen op wokeness.
  Ik zeg maar zo, ze zijn een tijdje van de straat.

 7. Cootje

  Ik vind de negerhut van oom Tom te zwart , ik vind de serie noord-zuid te zwart wit , ik vind Sinterklaas met zwarte piet een levens echte combinatie , ik vind akwasi te zwart , te zwart gallig . En ik vind Grease een pracht film in die tijd hadden we nog de VOC mentaliteit , toen we ons te barste hebben gewerkt aan de weder opbouw . Kregen we de niet gevraagde cultuur verrijking , in die jaren riep een Democraat Hans Janmaat vol is vol , sindsdien is alles zwart wit geworden . En kunnen minderheid groepen de dienst uitmaken . Kan alleen maar in een bananen republiek waar de narcotica een omzet van 40 miljard bereikt en we nummer 1 van Europa mee zijn , waar een klein land niet groot mee kan worden , of zien we dat ook te zwart wit

  1. Rieks

   zwartgallig……..wanneer wordt woord in de ban gedaan?

 8. Drollevanger

  Het valt mij ook al op dat nadat onze elite braaf met die BLM-TV protesten(die hier in eider geval nergens telden)Er daarna op elk TV programma wel ergens een neger verschijnt.
  Zijn die negroide mensen werkelijk overal zo zielig?
  Ook valt het me op dat bij reclame en dergelijke nooit een Hindoestaan of Chinees als benadeelde verschijnt.
  Toch kwamen er na de doorgedrukte onafhankelijkheid van Suriname veel meer Hindoestanen naar Nederland dan personen met een negroide achtergrond.
  Uit mijn blote hoofd emigreerden er 148.000 Hindoestanen naar ons land.(waarom hoor ik nooit negatieve berichten over die groep)
  Daarnaast kwamen er 128.000 creolen met een negroide achtergrond ons land binnen.
  Met Indo-wortels verblijven hier ongeveer 450.000 mensen, meestal met veel waardering vanuit de rest van onze bevolking.(we hebben hier dus bv Groningers, Limburgers en Indo,s wonen)
  De grootste bek telt blijkbaar!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.