Politiehater Sylvana Simons blijft mannen in blauw aanvallen: ‘Wie iemand doodt moet verantwoording afleggen’

Als je naar de Twitterfeed van Sylvana Simons kijkt zou je zweren dat Nederlandse politieagenten op grote schaal minderheden naar het hiernamaals jagen. Combineer die tweets met de ideeën van haar partij om de politie vleugellam te maken en je weet: ze is eigenlijk gewoon gevaarlijk bezig.

Met enige regelmaat herhaalt Sylvana Simons op Twitter het Black Lives Matter-propaganda talking point dat er op grote schaal politiegeweld plaatsvindt tegen minderheden. Ze vindt een artikel over een totale uitzondering ‒ over iets dat je bijna nooit gebeurt ‒ en hop, het is bewijs van systematisch geweld én racisme!11!! Kijk maar:

Die tweet werd gevolgd door deze twee tweets waarin ze uitlegt wat de ‘oplossingen‘ van BIJ1 zijn voor dit ‘probleem‘:

Er zijn landen waarin er heel lastige procedures zijn voor politieagenten die iemand doden tijdens hun dienst. Ze worden beschoten, ze riskeren hun leven, ze reageren daarop door zichzelf te verdedigen, en vervolgens zitten ze vast in een vreselijke bureaucratische rompslomp. Ze kunnen niet meer de straat op, ze kunnen de bevolking niet meer beschermen tegen gevaarlijke criminelen. Waarom? Omdat linkse gekkies vinden dat een politieagent die iemand uit noodzaak doodt behandelt moet worden als een halve moordenaar.

En dan moet er ook nog eens een “commissie” komen die “klachten” in behandeling gaat nemen over agenten; klachten die heel gemakkelijk en snel verzonnen kunnen worden door louche lieden die daarmee hun eigen huid denken te redden. Meneer de politieagent geeft iemand een boete en, hop, opeens ligt er een “klacht” van iemand die beweert ‘geslagen,’ ‘geduwd’ of ‘uitgescholden’ te zijn door hem.

Dit is wat politiehater Sylvana in petto heeft voor onze jongens en meisjes in blauw. En dat allemaal vanwege een niet-bestaand probleem. Ik denk het dus niet: Nederlanders staan pal achter de politie! Agenten zijn natuurlijk niet volmaakt, maar er is géén institutioneel racisme bij de politie en al helemaal géén systematisch nodeloos geweld! Stop dus de hetze tegen de wetsdienders, mevrouw Simons!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. jennifer

  Hypocriet persoon, maar wel politie bescherming eisen als men eens tegen haar ingaat en haar de waarheid zegt. Iemand die meedoet met een terroristische organisatie BLM

 2. pasco

  Bah, wat een uitgesproken anti-blank rasciste is die aandachtsgeile uitgewoonde fluit!
  Ik zou bij gebrek aan een vrouw mbt het voldoen aan mijn driften , liever een geit nemen, dan dit afstotelijke beest!

  1. gustav

   Pasco/
   Haha, ik kies in dat geval voor een, “do it yourself handjob”.
   Immers ik copuleer ook enkel met kleurgelijken!

 3. HD

  Dat ligt er natuurlijk aan wie het slachtoffer is.

 4. Response

  In beginsel niks mis mee afhankelijk hoe je dit vormgeeft. Maar dan ook beide kanten onderzoeken en dus niet alleen de politiezijde!

 5. ropart

  ze heeft hier een punt, heb zelf ook een aantal zeer nare ervaringen gehad met de politie van lamlendigheid bij aangifte tot onbeschoft gedrag, racisme speelde hierbij geen rol, doen ze gewoon bij iedere nederlander.

  1. jennifer

   Dit is dan jou eigen ervaring, maar die heeft zij niet, ze werd nog beschermt door hun. Zover bekent is dit bij een achtervolging gebeurd, en dit doen ze niet voor niets. Net als in de VS willen ze hier ook ff duidelijk maken dat men zwarte criminelen met rust moet laten toch. Ze kan beter terug gaan waar ze vanaf komt,want de mensen worden het inmiddels zat dat gezeik van haar wat nergens op slaat.Ze voelt zich niet echt thuis hier en dan is het toch beter om enkeltje suriname te pakken toch.

   1. ropart

    jennifer. is ook inderdaad mijn ervaring maar ook een smeer naar de politie, wat ss betreft ben ik het met je eens, het is zelfs zo nu ze het in de politiek hogerop zoekt, haar nu al voor de 2e keer betrap dat ze onderwerpen aanpakt wat zowel blanken en negers niet lekker zitten we weten dat ze voorheen het alleen maar opnam voor haar eigen volk en nu probeert ze op deze doorzichtige manier stemmen te winnen, zo doortrapt is ze we!,kijk maar naar de foto van het slachtoffer hierboven, ze is niet toevallig blank!, alles voor meer stemmen,en dat enkeltje suriname doet ze maar in een rubber roeiboot.

  2. Sando

   Dat is zwaar overdreven ropart mondje te groot gehad is wel bekend bij politie.

 6. knabbel-001

  Je schrikt je toch rot als je opeens die kop ziet…

 7. Nostradamus

  Welk verhaal komt vaker voor. Dat van SS of;

  Straatterreur in Nederland.
  Slachtoffers worden niet geloofd en er wordt zelden een straatterrorist veroordeeld.

  Levenslang moeten ze vechten voor de waarheid. ‘We worden afgeschilderd als racisten’

 8. Rogerio

  Wie haatheks Sylvana doodt hoeft van mij géén verantwoording af te leggen!

  1. jennifer

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 9. Adriaen van Bergen

  70% van de Marokkaanse jongeren heeft een strafblad, op de voet gevolgd door Antilianen.
  Daar zit het probleem.

 10. Sando

  Ik vind de aanvallen wel gerecht vaardig je zou ze maar tegen komen . Zie Brussel.

  1. Jack Flash

   Ik zie steeds meer “agenten” en BOA’s met een tintje.
   Over wie gaat dit eigenlijk stomme trut.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.