toeslagenouders

Schandalig! Gewetenloze tuigadvocaten jagen op toeslagenaffaire-ouders : 'Reageer je niet op ons? Betalen!'

Geen categoriejan 14 2021, 13:00
Gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire worden een oor aan genaaid door letselschadeadvocaten. Deze advocaten beloven allemaal mooie dingen, zoals hoge vergoedingen, maar het enige wat deze ouders krijgen is een gepeperde rekening van deze schofterige advocaten.
Jarenlang werden sommige ouders ten onrechte onredelijk hard aangepakt door de Belastingdienst. Nu is men eindelijk bezig met het rechttrekken van deze misstand en vervolgens proberen letselschadeadvocaten rijk te worden overde rug van gedupeerde ouders.
BOinK, de belangenvereniging voor Ouders in de Kinderopvang, waarschuwt gedupeerde ouders voor "agressieve" letselschadeadvocaten. Deze advocaten hebben allerlei mooie verhaaltjes waarin ze beweren dat de ouders rijkelijk vergoed kunnen worden maar na deze mooie beloftes moeten ze eerst een torenhoge rekening betalen:

“Sommige mensen zitten al dertien jaar in het gedoe. Het zijn kwetsbare mensen. Als die in handen vallen van dat soort advocaten… Het mag, het kan, maar het zou heel ernstig zijn.”

De advocaten proberen een graantje mee te pikken, maar maken in feite misbruik van deze ouders. Het zijn vaak mensen die al jarenlang gepest werden door de overheid en nu zo'n advocaat, vaak uit wanhoop, vertrouwen. Helaas wordt dit vertrouwen maar al te vaak geschonden.
Het meest sneue is nog wel, en deze gelouterde advocaten weten dit heus wel, dat het gaat om een doelgroep die vaak de taal niet goed beheerst:

“Je bent gevoelig voor advocaten want je denkt dan dat je niet alleen staat. Bovendien gaan ze behoorlijk agressief te werk. Dat je moet betalen als je niet reageert."

Net als je denkt dat de meeste rot bij de Belastingdienst zelf zat lees je dus dat er ook nog andere harteloze figuren rondlopen in Nederland. Het is dieptriest. Laat na Lodewijk Asscher ook deze tuigtoga's aftreden, graag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten