Foto’s en filmpjes! De FVD-vrijheidskaravaan bezoekt een kneiterdruk Aalsmeer!

Het was gisteren voor Thierry Baudet, Wybren van Haga en Ralf Dekker een heerlijke dag. Ze waren namelijk écht, ouderwets aan het campagnevoeren. De Forum voor Democratie-vrijheidskaravaan deed verschillende plekken aan, maar het was het gezelligst in Aalsmeer. Oké, dat is bepaald geen grote plaats, maar dat deed er duidelijk niet toe. Als enige plaats wisten ze daar dat de karavaan zou langskomen. En, ondanks de coronarestricties én het koude weer, kwamen er heel veel mensen opdagen. 

Het was een geweldige dag voor de hele FVD-crew. Ze gingen naar Aalsmeer, en een behoorlijk groot publiek stond ze daar op te wachten. Aalsmeer heeft een bevolking van 31.000 mensen. Maar toen Baudet, Van Haga, Dekker en de andere FVD’ers het dorpje aandeden werden ze opgewacht door een mooie menigte. Het bevestigt het gevoel dat de peilingen er weleens heel erg naast kunnen zitten én dat FVD een gevoelige snaar in de samenleving heeft geraakt door hard in te zetten op lockdown-kritiek. Gelukkig maar, want er is letterlijk geen andere partij die de vrijheid op zo’n manier durft te verdedigen.

Bron: De Dagelijkse Standaard
Bron: De Dagelijkse Standaard
Bron: De Dagelijkse Standaard
Bron: De Dagelijkse Standaard

Dit is toch schitterend om te zien? Oké, bang aangelegde Marxistjes en fascistjes die ons allemaal willen opsluiten vinden het vreselijk, maar iedere weldenkende democraat kan hier toch alleen maar van genieten?

Ik bedoel maar, kijk dan!

Bron: De Dagelijkse Standaard
Bron: De Dagelijkse Standaard
Bron: De Dagelijkse Standaard
Bron: De Dagelijkse Standaard

De halve en hele fascisten die hier kritiek op hebben moeten maar zélf lekker de hele dag opgesloten blijven zitten. Met hun angststoornissen. Het andere deel van Nederland – het weldenkende deel – wil zoveel mogelijk terug naar het oude normaal. Naar toen vrijheid nog gezien werd als ons geboorterecht.

FVD kwam ook naar Lelystad, maar dat was een onaangekondigd bezoek. Plaats en tijdstip waren dus niet bekend, maar toch kwamen er ook daar direct 250 mensen op af wat “meer was dan toegestaan,” aldus de vrolijke kniezen van Omroep Flevoland. Die omroep sprak met een paar kiezers… en kreeg meteen een verbaal pak slaag toen het suggereerde dat het zogenaamd “makkelijk scoren” is door tegen de lockdown te zijn. “Makkelijk scoren? Kinderen die zelfmoord plegen, vind u dat dan normaal!?”

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Tedje Kruis

  I ❤️ FvD

  Kleffer kan Michael het niet maken.

  Ps. niet zo krampachtig met het strooien van “fascist” en “marxist”

  Het onversneden fascisme komt toch echt ❤️FvD toe.

  1. Nostradamus

   Disclaimer over fascisme, racisme & antisemitisme t.o.v. marxisme & communisme.
   h**ps://youtube.be/watch?v=XfsJxkobPXk

  2. Loelap

   Tedje helemaal blij met bericht over Baudet. Het schuim staat hem op zijn lippen, hier kijkt hij de hele dag naar uit. Het wachten is beloond.

 2. Barbera

  De adoratie van DDS voor het FvD is bij het ziekelijke af.
  Lijkt wel een verliefde bakvis, totaal verblind.

  1. Tedje Kruis

   Het is ❤️❤️❤️❤️ wat deze sekte verkondigd.

  2. werikke

   geweldige man die Thierry . vooral omdat enkele ijkels hier zijn die helemaal opgefokt zijn omdat over FVD gaat. Dan ben je echt padje kwijt. sukkels

 3. usb3.0

  Gezellig ouderwets samenzijn

  1. Tedje Kruis

   Op het ijs, niet op een guur plekje achter de supermarkt.

   1. usb3.0

    Dat vind tedje maar tedje heeft een hekel aan het samenkomen van mensen, tedje is door zijn coronafetisj ernstig mensenschuw geworden..

    1. Nostradamus

     Tedje de Toesenbordheld …op sokken 🙂

     1. Tedje Kruis

      Tedje de held op 🧦 🧦 🧦

   2. Heinz

    Dè afwerkplek van her FvD ?

    1. Loelap

     Heinz tomatenketchup

  2. LifeBuddy

   Geweldige Rechtse gemoedelijke sfeer bij FvD. Gelukkig waren tedje Luis en barbaara ziekelijk, want anders hadden ze de karavaan en bijeenkomst GEKAAPT met een hoop Cobra bommen.!!!

 4. Meriadoc Brandebok

  “Ik ❤️ @fvdemocratie m, @thierrybaudet en @WybrenvanHaga Zij zijn de enigen die de coronagekte durven te bestrijden. Dat bang aangelegde marxistjes daar niet tegen kunnen, soit”

  Lachen. De partijen van die “marxistjes” zijn niet op sterven na dood, zoals FvD dat wel is.

  1. Thant dolph

   De betekenis van het begrip “marxist ” totaal platgeslagen door vertegenwoordigers/aanhangers van alt-rechts…. het is zo langzamerhand een vergaarbak geworden voor alles en iedereen met een andere mening. Lijken er zelf in te gaan geloven…

   1. werikke

    geweldige man die Thierry . vooral omdat enkele ijkels hier zijn die helemaal opgefokt zijn omdat over FVD gaat. Dan ben je echt padje kwijt. sukkels

 5. DubbelZout

  Ik zie vooral mensen die in een uitzichtsloze situatie zitten in dit verschrikkelijke land dat compleet naar de kloten is
  Maar…, de nieuwe messias Thierry “bijna iedereen die ik ken is antisemiet” Baudet gaat het allemaal voor ze regelen
  Wat fijn toch

  1. Barbera

   Thierry wil alleen zijn zetel veiligstellen, verder heeft hij niets met het ‘volk’.

   1. werikke

    geweldige man die Thierry . vooral omdat enkele ijkels hier zijn die helemaal opgefokt zijn omdat over FVD gaat. Dan ben je echt padje kwijt. sukkels

 6. Spaanse_K0K

  Dit is de grootste inauguratie, herstel verkiezingsbijeenkomst ooit in Nederland, herstel Europa.

 7. Emma Louise

  Een aansprekend gezelschap in de toerbus: Baudet, Von Haga, Dekker en de chauffeur. Adorabele ingetogen menigte die de boodschap van Baudet onmiddellijk gehoorzaamde: hou anderhalve meter afstand en geen handen schudden. Keurig!

 8. Spaanse_K0K

  Ik mis Freaky Freekje in dit uitgelezen gezelschap.
  Mocht zeker niet van zijn moeder?

  1. Tedje Kruis

   Freaky Freek is een en al ❤️❤️❤️

 9. Tedje Kruis

  Het is wel aandoenlijk ❤️❤️❤️ al die lieve, beetje bozige, depressieve mensen die alles aangrijpen om hun uitzichtloze situatie nog een beetje draagbaar te maken.

  En uurtje koukleumen achter de supermarkt is hun lichtpuntje in het leven.

  Word lid van de sekte van de ❤️❤️❤️ Weg met alles dat niet licht/blank is

 10. Heinz

  Mr. Theo Hiddema had het al vroeg gezien. Thierry spoort niet, vandaar die karavaan..

 11. Drollevanger

  Een lock-down heeft nu totaal geen zin.
  Dit gedoe had in het begin van de Corona uitbraak mogelijk wel wat uitgemaakt, maar nu is het mosterd na de maaltijd
  Als destijds een doortastener regering had doorgepakt, een maand straffe maatregelen had doorgedrukt(straffe maatregels tegen de wensen van het klootjesvolk in lukt ze blijkbaar uitstekend) en rechtstreeks inlichtingen had ingewonnen bij ervaringsdeskundigen als China, Z-Korea en Japan, waren we nu al voor een groot deel van het virus af.(nu zijn we dankzij Rutte het lachertje van Europa)
  Maar wij hebben nu een regering die niet van andermans fouten wil leren. Ze zitten eenzaam met Rutte in hun ivoren toren en weigeren anderen om hulp te vragen. (volgens Ruttianen is alles de schuld van Rechts)
  Er is een groot verschiltussen wijze geesten en betweters. Het lijkt dat wij in Nederland met de laatste categorie zitten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.