FVD durft wél campagne te voeren in de gezonde buitenlucht! Wybren van Haga: “Morgen gaan wij graag persoonlijk met ú in gesprek!”

We schreven het al eerder, het Forum voor Democratie is op campagnetour, en in tegenstelling tot de meeste zittende partijen durft het FVD het wél aan om campagne te voeren in de gezonde koude buitenlucht. Wybren van Haga, de tweede man van de partij kijkt er dan ook naar uit om met iedereen in gesprek te gaan.

Vrijdag deelde FVD-leider Thierry Baudet al een berichtje dat zijn partij op zondag 14 februari -ofschoon De Dag van de Liefde– naar de altijd fleurige bollenstreek in Aalsmeer zal trekken om daar campagne te voeren.

Ook Wybren van Haga, de nummer twee van de partij, zal daarbij aanwezig zijn om met iedereen in gesprek te gaan over de doelen, het partijprogramma en de visie van FVD. Toch fijn dat ook in tijden van corona er nog politici zijn die de burgers -conform de geldende maatregelen- opzoeken om het gesprek aan te gaan.

In een filmpje dat Van Haga deelt op Twitter zegt hij:

“Morgen 14 februari om 10.00 uur komt de Vrijheidskaravaan naar Aalsmeer. Daar gaan Thierry Baudet en ik met jullie in gesprek omdat wij de enige partij zijn die het afgelopen jaar heeft gestreden tegen de belachelijke coronamaatregelen. Tegen de disproportionele waanzin van de anderhalvemeter-regel, de lockdown, de mondkapjes die niet werken. Kortom: Al die regels waardoor kappers niet kunnen knippen, waardoor bedrijven failliet gaan, waardoor er jongeren zitten te verpieteren achter hun laptop.”

Morgen zijn zowel Van Haga als Baudet dus beschikbaar in Aalsmeer om met een ieder in gesprek te gaan over de -in hun ogen- gevaarlijke gevolgen van de huidige lockdown.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Tedje Kruis

  Het zal morgen storm lopen bij de kapperspartij van Nederland.

  1. halo1

   Er bestaat natuurlijk al een oneerlijke uitgangspositie na al die linkse framing van de afgelopen weken…wens ze dealniettemin veel succes!

   1. Tedje Kruis

    Die uitgangspositie hebben ze zichzelf ingerommeld.

 2. Spaanse_K0K

  een ieder in gesprek te gaan over de -in hun ogen- gevaarlijke gevolgen van de huidige lockdown.

  Kenneth wordt al wat voorzichtiger.

  1. Linksbuster

   Dat het MKB tot over hun oren in de problemen zit kan cockje niet bevatten, daar kan hij met zijn beperkte geestelijke bagage niet bij..!

  2. Fax uit Darmstad

   Spaanse_frietbakker

   “Nederland staat bovenaan de Europese ranglijst t.a.v. de zwaarte van de genomen maatregelen. Met een score van 93 staan we ruim voor op België met 60, waar de scholen, winkels, zwembaden en musea open zijn. De reproductiefactor is in België de laatste 5 weken niet anders dan in Nederland.”
   Ja, we zijn echt goed bezig we zijn de beste in lockdowns in heel Europa
   Ga lekker onder je aanrecht liggen.

 3. usb3.0

  Groot gelijk, heerlijk in de gezonde frisse buitenlucht.

  1. Spaanse_K0K

   De gezonde frisse buitenlucht bij Aalsmeer is een hoax.

   1. Tedje Kruis

    Iedere echte Nederlander geniet morgen van het schaatsen. De opkomst hooguit 1 homo die Kenneth heet en een paar boze Hindoestanen

    1. RvdBe

     Tedje gaat toch zeker niet schaatsen, ten eerste is het in de buitenlucht ten tweede worden de coronamaatregelen massaal geschonden, wie zijn die schaatsers, FVDers of hypocriete linksen die zich enkel aan de regels houden als het hun uitkomt?

    2. Forlan

     Vuile nep-deuger! Opnemen voor de medemens die het zo zwaar heeft behalve als ie toevallig niet extreem-links is. Kneus

   2. usb3.0

    Angstprediker spaanskokje denkt echt dat gezonde frisse buitenlucht alleen in Aalsmeer is te verkrijgen, angstprediker spaanskokje heeft het Spaans benauwd als het gaat om gezonde dingen

 4. Brenda Welsh

  Eerst maar eens afwachten hoe het theater het er in de buitenlucht er van afbrengt. Alles door oefening denk ik dan maar. Goed aankleden is Baudet wel toevertrouwd.

 5. DubbelZout

  “de Vrijheidskaravaan”

  Ze komen superlatieven te kort 😀

 6. RvdBe

  Zijn ze nou helemaal gek geworden bij het FVD?
  Een beetje in de buitenlucht komen, dat is de bedoeling niet!
  Net als al die schaatsers, allemaal FVD stemmers, neem aan dat de linksmensch met de coronafobie achter glas zaten, schande sprekend van zoveel ongehoorzaamheid.

  1. usb3.0

   Sja het moet toch niet gekker worden, al dat gezonde gedoe.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.