[Filmpje] Zwaarbewapende BLM-sympathisanten vallen automobilist aan: ‘Don’t you f**** dare’

Wie nu nog gelooft dat ‘defund the police‘ een goed idee is, die moet dit filmpje maar eens goed bekijken. Op de beelden is te zien hoe een zwaar bewapende burgermilitie een autobestuurder in de Amerikaanse stad Portland op zeer agressieve wijze aanvallen.

De stad Portland in Oregon is al geruime tijd een broeinest van radicaal-links geweld, anarchisme en extremisme. Een nieuwe video van journalist Jack Posobiec toont aan dat de rust er verre van teruggekeerd is.

BREAKING: Zwaar bewapende anarchistische militie in Portland stoppen verkeer, vallen automobilist aan en richten wapens op hem terwijl hij zich probeert te verdedigen’, zo staat er in Posobiecs tweet.

Portland staat bekend om zijn gewelddadige linkse activisten en is ook één van de steden waar het hardst wordt geroepen om ‘defund the police‘: het niet langer subsidiëren van de politie. In de video is ook duidelijk te zien dat het hier gaat om Black Lives Matter-sympathisanten, aangezien sommigen op hun rug de tekst: ‘We back the black’ hebben staan.

Afgaande op onderstaande tweet gaat het om een protestmars genaamd ‘Justice For Patrick Simmons‘ en is de automobilist juist het probleem. Zij omschrijven de militante activisten als ‘vrijwillige beveiligers’:

De tweet is handig om een beetje context aan het verhaal te geven, maar daar is ook alles mee gezegd. Want laten we nou niet doen alsof het normaal is dat ‘vrijwillige beveiligers’ met automatische wapens willekeurige automobilisten staande houden. Het lijkt er namelijk sterk op dat hier niet eens echt een mars aan de gang is, maar dat er sprake is van een soort checkpoint op een kruispunt in een woonwijk. Het doet meer denken aan de anarchie in Seattle (the CHAZ), dan een protestmars.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Chee

  Rare gasten die blm en antifa beweging.
  Uiterst gevaarlijk.

  1. STOP FVD

   Hahahahaha, uiteraard is dat een maga reactie!

   1. FreeThinker

    STOP FVD kan alleen maar nationaal terrorisme weglachen. Zolang het maar in zijn straatje past.

    1. STOP FVD

     Het is toch een domme reactie die ik dan inderdaad weg lach, wat moet je er anders mee. En gezien je andere opmerking :

     “Amerika heeft de second amendment, deze is ervoor gemaakt zodat burgers zich kunnen verdedigen tegen een tirannieke regering. Uiteraard heeft dit grote nadelen alleen in mijn optiek wegen deze op tegen de voordelen. Met een second amandment in Europa waren de Joden niet zo afgeslacht.”

     Ik bedoel “Uiteraard heeft dit grote nadelen alleen in mijn optiek wegen deze op tegen de voordelen.” Al die mass shootings zijn natuurlijk in jouw ogen een voordeel als het een racistisch motief heeft. Droeftoeter.

     Geeft vooral jouw niveau aan, met allerlei onwaarheden en stompzinnige conclusies. Maar meer kan je niet verwachten van iemand die maga bewapende mensen wel goedkeurt en linkse bewapende activisten niet.

     1. usb3.0

      stopje gedraagt zich niet alleen achterlijk maar rechtvaardigt dit gedrag ook, stopje is een wappie en dat is een belediging voor wappie..

     2. rutte leugenaar

      kijk de beelden nog is terug domme hork voordat je oordeelt ! Dit verachtelijke schorem noemt zich anti fascist.

      Dit verachtelijk protesteert tegen zinloos geweld. Hersenloos geboren en nooit wat bereikt moet je toch een manier vinden voor de camera’s

   2. rutte leugenaar

    randdebiel en volidioot de stopimbiciel !

    1. Canta

     rutte leugenaar
     Kennelijk is jouw geheugen niet zo best.
     De simpele vraag die ik jou stelde, naar aanleiding van jouw opmerking dat jij het recht hebt om voor jouw vrijheden te vechten, was
     WELKE ZIJN DIE VRIJHEDEN WAAR JIJ VOOR VECHT?

     Bovendien zeg jij ook het volgende:
     “en verzandt men in persoonlijke aanvallen.
     Die techniek is heel herkenbaar op DDS !”
     Lees je eigen teksten eens terug, misschien herken je iets van die uitspraak erin.

  2. hans-e-pans

   Toch zijn er in Amerika mensen, nou ja, die dit soort acties heel nomaal vinden.

 2. STOP FVD

  Ziek land met de wapenlobby. Te zot voor woorden dat het “normaal” is voor mensen om bewapend met pistolen/geweren buiten te lopen en dit soort dingen te doen. Links of rechts maakt niet heel veel uit in elk verband. Dus waarom WW zo wanhopig dit op links wil afschuiven zal wel met DDS te maken hebben.

  We herinneren ons vast allemaal nog de zwaarbewapende maga supporters. Voor degene wiens herinnering ineens verdwenen is, bijgaand een linkje.

  h**ps://www.huffpost.com/entry/harrisburg-trump-rally-defeat-extremists-proud-boys-armed-militias_n_5fa756ddc5b67c3259afbc42

  Dus links of rechts, het is te zot voor woorden dat dit uberhaupt kan. De VS is aardig verrot met de NRA gunlobby, democratisch of republikeins, ze zouden er iets aan moeten gaan doen.

  1. FreeThinker

   Amerika heeft de second amendment, deze is ervoor gemaakt zodat burgers zich kunnen verdedigen tegen een tirannieke regering. Uiteraard heeft dit grote nadelen alleen in mijn optiek wegen deze op tegen de voordelen. Met een second amandment in Europa waren de Joden niet zo afgeslacht.

   1. Lucky Luke

    Weet u wat een amendement is?, juist een wijziging of toevoeging. het stond dus niet in de oorspronkelijke grondwet, maar is later onder druk van FVD-achtige partijen toegevoegd.

  2. usb3.0

   stopje ontwijkt de materie

  3. Lucky Luke

   In heel veel Amerikaanse staten is het verboden om wapens bij je hebben op straat, alleen thuis zijn ze toegestaan

 3. Jannes-46

  En Sleepy Joe zag dat het goed was.

  1. janrama

   Je moet niet zo dom l@llen,..

   De Amerikaanse president Joe Biden wil het vuurwapengeweld in zijn land aanpakken met een reeks maatregelen. Daaronder valt ook een verbod op aanvalswapens voor particulieren.

   1. usb3.0

    Nee hoor dat wil joey helemaal niet..

 4. Cycle25

  Biden’s army, civil war is in de maak want het gaat gewoon door. Gestoorde linkse democraten zijn in “war” met republikeinen en die zijn het eerdaags helemaal zat..

 5. Edjan

  Links is in wezen agressief, vaak op het fascistische af. Of het nu met wapens is, of met vuisten, of met woorden. Soms doen ze er een dun laagje “beleefdheid” over, maar daar prik je zó doorheen. Ze willen gelijk hebben, ze willen de baas zijn. Altijd en overal.

  1. STOP FVD

   Ja, links is agressief?

   h**ps://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2379731-universiteiten-treden-op-tegen-shitstorm-aan-haat-richting-wetenschappers

   1. Cycle25

    Aldus fake news Neerlandse Omroep Shit..

   2. Canta

    STOP FVD
    “Ja, links is agressief?”
    Velen hier denken dat als je dat vaak genoeg herhaald dat dat dan de waarheid wordt.
    En wanneer het geweld van de rechterkant komt doen ze hun blinddoek voor.

   3. Edjan

    De Nederlandse Propaganda Omroep voor achterlijke heikneuters.

  2. Cycle25

   Klopt, de onrusten in Portland zijn al een tijdje bezig, het afvoerputje van links Amerika.

 6. Aborifa

  BBB Build Black Better.

 7. StemPzeweg

  BLM is de meest vredelievende organisatie die er bestaat

  1. Aborifa

   Vlak de Moslimbroederschap niet uit.

  2. Cycle25

   Dat roept Isis ook…

 8. LifeBuddy

  Ongelooflijk dat ze bij de voetbal en andere sporten nog gaan knielen ook en de criminelen organisatie blm nog eerbiedigen ook. Arisch sLinks is explosief gevaarlijk!!!

 9. loodklopper

  BLM is net zo vreedzaam als lenin en Stalin in 1917.

 10. AS210854

  Zie ik daar zwarte mensen de een BLANKE onschuldige man neersabelen? WAAR IS DE LINKSE NPO NU ? Natuurlijk onzichtbaar want zoiets zenden ze natuurlijk niet uit.🤮🤮🤮🤮

  1. usb3.0

   Nee die zijn oorverdovend stil..

 11. Max Aue

  Het moet niet gekker worden, Wout.

  1. CZ

   Aldus Max Ernst Van Velenamen. Binnenkort weer een nieuwe naam in dit theater!

 12. EvertB

  Honderden jaren van bewuste discriminatie van de zwarte bevolking door de witte predatoren eist meer en meer zijn tol. De beklemmende hegemonie van de witte piemol is voorgoed voorbij. In het land van de onbegrensde vrijheden wordt dagelijks geschiedenis geschreven.

  1. Edjan

   De loftrompet schalt, geweldig, de Ku Klux Klan is zwart geworden. Nu is alles goed!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.