WOB-expert Roger Vleugels draait door: vergelijkt FVD, PVV, JA21 en GvH met mensenrechtenschenders VVD en CDA

Roger Vleugels maakt het vandaag wel heel bont op sociale media. De WOB-expert heeft namelijk het gore lef om rechtse partijen als FVD, PVV, JA21 en Groep van Haga te vergelijken met de Machiavelliaanse haatbaarden van VVD en CDA. Schandalig!

Dit is wel heel erg. WOB-expert Roger Vleugels, die af en toe echt wel zinnige dingen zegt over de walgelijkheid van CDA en VVD vergelijkt die twee verschrikkelijke partijen nu met FVD, PVV, Groep van Haga en JA21. Want, beweert Vleugels, al die partijen zouden de grondwet aan hun laars willen lappen.

Dit is serieus walgelijk. De manier waarop CDA en VVD onze grondwet veerkracht hebben is afgrijselijk. Misselijk makend. Echt heel erg. Als ik eraan denk krijg ik buikpijn.

Dat doen ze al jaren, maar nu met het Chinese coronavirus zijn ze echt helemaal doorgeslagen. Een avondklok, beperkingen aan het aantal mensen dat op visite zou kunnen komen, de achterlijke mondkapjesplicht, het vreselijke verplichte testen, de sluiting van scholen zodat kinderen niet of nauwelijks onderwijs kregen (ook een grondrecht!), de gedwongen sluiting van bedrijven! De lijst gaat door en door. Het ene grondrecht na het andere is afgeschaft. Door CDA en VVD.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En dan vergelijkt Vleugels die twee walgelijke partijen met partijen die onze rechten juist willen beschermen? Oké in minder en meerdere mate weliswaar – de PVV ging ook lange tijd te ver mee in het coronaverhaal. Maar toch.

Ziek makend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Cootje

  Dus je krijg steeds meer mensen die de zeemansgraven toejuichen , die de islam als een verderfelijke godsdienst zien , die de Bijbelse verhalen achterhaald vinden , zwarte gat ontdekt de hemelpoort niet , en er komt niemand terug uit de dood. Dan verder de oplichters in Brussel elimineren de zakkenvullers. De Engelse lachen zich te pletter , en Nederland wordt met Europa ontwikkelingslanden

 2. AS210854

  Als je Nederland niet bevalt Roger, zoek dan een land waar de mensen op een lijn zitten net als jij.

 3. halo1

  De grondwet is ook een naief links(ig) instrument.. dat te weinig macht geeft om misstanden echt op te lossen. Logisch dat deze figuur het optreden van “rechts” niet leuk vindt..

 4. Appelstroop

  Geen idee wie Roger Vleugels is, en partijen en politici voor alles en nogwat uitmaken heeft DDS ook wel een handje van. Bedoel het niet als sneer ofzo, maar komop, we zijn niet van suiker toch(?).

  1. Emile Takma

   Ik heb ook nog nooit van Roger Vleugels gehoord.

   Mogelijk een belangrijk opinieleider die me ontging.

   1. nexit nu aub

    maar ook dit figuur bevestigd de val van links strónt vlé®k

    hetzelfde links wat nu probeert een 5 partijen coalitie in elkaar te knutselen om nog meer geld te schenken aan hamas !

    1. Emile Takma

     bevestigt

    2. Mar

     Lol. Thierry blijft erin als hij uw opmerking leest.

     “De Nederlandse kiezer heeft partijen die de Grondwet niet respecteren in de Tweede Kamer een meerderheid gegeven: CDA, FvD, Haga, Ja21, PVV, SGP en VVD.”
     schrijft die meneer.

 5. Michael M

  WOB-expert Roger Vleugels is een hele zielige zwakke kortzichtige domme ziel. Neem deze man mee naar Syrië en laat hem daar eens tussen strijders en tussen Jabath al Nusra zitten of in Afghanistan tussen de Talibanstrijders. Dan zal die domme koe zien wat mensenrechten schendingen zijn. En oja, laat hem ook eens kijken wat islamitisch Iran met homos doen en vrouwen. Daar worden elke dag mensenrechtenschendingen begaan. En als wij zo doorgaan met massale immigratie dan zal ik als Niet Hetero hier ook niet meer veilig wezen. Domme koe die Roger. Ga uw mond en gedachten wassen en uw geest reinigen alvorens mensen van iets te beschuldigen wat niet heeft plaatsgevonden.

 6. Michael M

  Nexit nu, helemaal met u eens!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.