D66-drammer In ’t Veld eist van Europese leiders om artikel 7 procedure te starten: ‘Orbán is Europees Kampioen homofobie en transfobie’

Volgens D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld is Hongarije uit de EU gooien geen goede oplossing, liever ziet zij dat ‘kritische’ Europese leiders kleur bekennen en een artikel 7 procedure in werking stellen. Dit zou een schorsing betekenen van Hongarije, waardoor ze het stemrecht binnen de EU verliezen. Als het aan de D66-politica ligt wil zij gaan bepalen welke waarden er moeten gaan gelden in Hongarije. 

D66-drammers zijn over het algemeen enorme waardenrelativisten, keer op keer spreken ze migratie-kritische partijen aan op het feit dat culturen en de bijbehorende normen en waarden niet met elkaar te vergelijken zijn én dat we niet zo maar bepaalde zaken van ze kunnen eisen. Maar in Europees verband, en met name met een focus op Polen en Hongarije, wil vooral D66-Europarlementariër In ’t Veld zo snel mogelijk alle Hongaarse waarden in de ban doen.

Vandaag pleitte de politica ervoor om niet te streven naar een EU zónder Hongarije, maar een Hongarije zonder zeggenschap binnen de Unie. Politieke leiders hebben de zogeheten anti-homo wet van Orbán afgekeurd, maar het blijft bij woorden. De politica wil geen mooie woorden, maar daden. Een artikel 7 procedure moet er dan ook zo snel mogelijk komen, wat de D66’er betreft.

Opnieuw wordt Orbán bewust in de anti-homo-hoek geplaatst In ’t Veld door hem de “Europees Kampioen homofobie en transfobie” te noemen. De afgelopen weken probeert men van alle kanten de wetgeving, die voor een verbod op seksuele propaganda op scholen pleit, als een wet neer te zetten die het homo-zijn zou verbieden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ondertussen vertegenwoordigt In ’t Veld de radicale tak van de eurofielen: alleen de Europese waarden, niet de klassieke Westerse waarden maar waarden bedacht door Brusselse bobo’s, zijn legitiem binnen de EU. Nationale waarden en normen, of zelfs sentimenten, zijn fout in de ogen van de politica. Ondertussen blijven dit soort politici wegkijken van de intolerante waarden van mensen die met de ‘wir schaffen das‘-blunder zijn binnengehaald. De EU-fanaten kunnen blijven blaffen en schuimbekken, want Orbán en consorten kan het vrij weinig schelen op dit moment.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Drostemannetje

  Vervelende d666 struisvogel

  1. vlekkenoplosser

   heeft ze het teveel betaalde van de reis en presentatie vergoedingen al teruggestort ?

   Deze hypocriete struisvogel is het schoolvoorbeeld van misbruik van belastinggelden !

 2. Jack Flash

  In Hongarije zijn homo’s veiliger op straat dan in sh*thole Amsterdam.
  EU retoriek barst van de leugens..

  1. Cootje

   Zij is van de lesbische prak die zijn populair bij D66 .

 3. Cootje

  Laat deze oplichtster eerst is 4 ton aan euro’s ten onrechte gedeclareerd woon-werkverkeer is terug betalen en dan Orban de maat nemen , ongelofelijk dat deze dame niet strafrechtelijk is vervolgt , maar met D66 rechters en een bananen republiek is ze veilig met zo old boys netwerk , ze mag mee doe met D66 op de lesbische parade boot mag ze vooraan staan , en daarna gevangenisstraf , mensen met een verkeerde achternaam werden bij de belastingdienst voor veel minder als fraudeur bestempelt en deze merrie wil Orban de maat nemen

 4. Mistgabel

  Stoppen met die EU.

  1. vlekkenoplosser

   goed advies .

   jaarlijks 10.000.000.000 euris terug op de nationale begroting !
   Alle problemen opgelost slechts afscheid nemen van het verhuiscircus in Brussel

 5. rafi

  Hongarije kan er niet door andere landen ‘uit gegooid’ worden, maar alleen zelf eruit treden. En als alternatief het stemrecht verliezen? Nou, dat zal indruk maken. Denkt deze omhoog gevallen trut nou echt, dat Orban c.s. zullen luisteren naar wat de meerderheid zegt? En als ze gewoon hun eigen zin doen, en vervolgens geen boetes betalen, nogmaals: niemand kan hen eruit gooien. Dus waar is die trut nou mee bezig? Symbool-politiek!

  1. Emile Takma

   Hongarije gaat niet uit de EU treden. Orbán zal deze kip met gouden eieren niet slachten.

   1. vlekkenoplosser

    daarom mot de kip met de gouden eruit strónt vlé®k !

    jaarlijks 10 miljard euris terug op de nationale begroting strónt vlé®k

    enige voorwaarde is afscheid nemen van een verhuiscircus strónt vlé®k

    Stem sociaal , stem NEXIT !

 6. Genesis

  Die moet haar mond houden. Heeft veel boter op haar hoofd en dan moet je niet in de zon gaan zitten.
  https://www.hpdetijd.nl/2019-05-06/sophie-in-t-veld-d66/
  Leuk om te weten.

 7. HD

  Ransige partij, straks moeten we het ook nog doen met lijken en dieren, voor D666 is niets te dol.

 8. Mistgabel

  Dus eigenlijk zegt ze: hersenspoel die kinderen met die shit op school.

  Krijg steeds meer een tyfushekel aan die EU.

 9. usb3.0

  eu d666-ers zijn nog zieker…

 10. Mistgabel

  Het is gewoon een eng wijf.

 11. Jan Heyn

  Wanneer wordt dat mekkerende schaap eindelijk eens geschoren? Mag ze daarna de wei weer in.

 12. Emile Takma

  De kans is groot dat In ‘t Veld hiervoor een meerderheid in het Europese Parlement krijgt. Dat zal de fascist en kleptocraat Orbán hoogstwaarschijnlijk wel doen inbinden. De man is gek op ons belastinggeld.

  1. Mistgabel

   Heel Europa is gek op ons belastinggeld…

   1. Mistgabel

    Sterker nog: als Nederland uit de EU zou stappen, stort de hele EU in elkaar.

  2. Cootje

   4 ton aan Europese belastinggeld onrechtmatig naar binnen geharkt , de toeslagen ouders hadden vergeten een handtekening te plaatsen , met zulke fraudes hoor je gevangenisstraf te krijgen , en die lesbische trut wil moraal ridder spelen

  3. usb3.0

   tamil geniet ervan om ons belasting naar de eu te storten, dat zal wat worden als cashgeld niets meer waard is…

  4. vlekkenoplosser

   jaarlijks 10.000.000.000 wat we weggeven aan brussel strónt vlé®k

   Daarom stem sociaal, stem op een club die brussel verwerpt

   Ons belastinggeld hoort in Nederland op de begroting en niet bij een verhuiscircus

 13. AS210854

  Laat ze maar eerst maareens die 400.000 euro die ze op frauduleuze WIJZE uit de EU POT HEEFT GESTOLEN , TERUG BETALEN. DIT IS WEEREENS EEN TYPISCH D666 HANDELSMERK VAN D66, SPLINTERS ZOEKEN BIJ ANDEREN, MAAR DE BALK IN JE EIGEN PARTIJ NIET ZIEN.

 14. macsjang

  Heeft die zeiksnor die 4 ton al terugbetaald? Smerige engnek van een nóg smerigere belastingverkwistende partij.

 15. Eppo123

  Dat sommige van onze mede-landers moeite hebben met de geaardheid van mensen als Jetten, daar hoor je de slinkse kerk niet over. Het was juist Wilders die het voor Jetten opnam. Links maakt meer kapot dan je lief is.

 16. 56RdK

  Meer en meer ga ik achter Orban staan!
  Wat een volkomen geschift, doch gevaarlijk wijf is die deuggleuf In ’t Veld toch.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.