Toetoetoeter! Oranje overklast Turkije en wint met een geweldige 6-1

Het Louis van Gaal-effect wordt steeds duidelijker. Onder leiding van de veteraan overklaste het Nederlands elftal Turkije. 6-1 was de uiteindelijke uitslag. En daar mogen de Turken nog blij mee zijn, want Oranje was overduidelijk een klasse te groot.

Het is dus zeker dat het Nederlands elftal deel uitmaakt van de selectie van het WK in Qatar. Niet alleen is Oranje nu koploper in hun groep (G), maar ook heeft het team van vedette Louis van Gaal een extra bonuspunt door het overklassende verschil in het doelsaldo.

Alle juichmomenten voor Oranje nog even op een rijtje:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Albert Egbert

  Zonder twijfel is dit een domper voor de ploeg van Erdogan in het kader van zijn strategische masterplan om de wantoestanden in Qatar op het gebied van de mensenrechten in broederlijke samenhorigheid kritisch te bespreken.

  1. Albert Egberts

   Egbert doet een poging tot ironie.

  2. ElGuapo

   Je snapt het weer een keer!

 2. Emma Louise

  Inderdaad, Oranje was overduidelijk een klasse beter of een maatje te groot.

 3. Meriadoc Brandebok

  Frank de Boer was een wandelende ramp van de eerste orde. Hoe hebben we het ooit met die druiloor kunnen doen?

  Van Gaal heeft de ploeg duidelijk weer dynamisch gemaakt. Ontzettend goed teamspel en reusachtig balbezit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.