Zinloos geweld: Man door jongeren voor de tram in Den Haag geduwd en overlijdt

Een man is maandagavond overleden nadat hij voor een tram is geduwd door een groepje jongeren. Het tragische voorval vond plaats langs de Rijswijkse Landingslaan in Den Haag. Het slachtoffer is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De politie is bezig met een klopjacht op de daders in de omgeving van de Haagse wijk Ypenburg.

Volgens Omroep West hebben meerdere getuigen en bronnen bevestigt dat een man door een groepje jongeren voor de tram werd geduwd. Via Burgernet roept de politie op om uit te kijken naar drie donker getinte jongens. Ze zijn in het zwart gekleed en op hun truien staan witte letters.

Volgens een woordvoerder van de politie is de Burgernet-oproep geplaatst omdat deze jongens aanwezig waren op het moment van de aanrijding tussen het slachtoffer en de tram. Bronnen bij Omroep West melden echter dat het hierbij gaat om de vermoedelijke daders.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Wally

  Dit is dus een pure haatmoord. Wedden dat het een blanke man was??? En waar zijn de geschokte prietpraatpartijtjes nu weer? Ik hoor ze niet! Raar he, dat de Nederlanders steeds meer een bloedhekel krijgen en al heben aan bepaalde types…… goh wat gek…

  1. hans-e-pans

   Lijkt me voor de politie in Den Haag verstandig om de camerabeelden aandachtig te bestuderen en de personen die staan te juichen op te pakken als de mogelijke daders.

   Als deze personen minderjarig zijn en de ouders mogelijk van niet Nederlandse komaf, de gehele familie naar het oorspronkelijke terug te sturen. Kan niet of mag niet volgens verdragen, maar misschien eens een poging doen.

   Ook als afschrikwekkend voorbeeld.

 2. Xenon

  Als het inderdaad een moord is van 3 zwarten op een blanke
  dan zul je ze niet horen hoor.
  Jesse muisstil…Sylvana muisstil…het zal hooguit afgedaan worden
  als een logische reactie op ons koloniale verleden en zwarte Piet
  natuurlijk.

  1. por favor no borres

   Zelfs de deugers van DDS plaatsen het bericht op een nauwelijks gelezen plekje zonder naam van de auteur.

 3. Adriaen van Bergen

  Terroristische, religieus gemotiveerde aanslag.

 4. Albert Egberts

  “Een man is maandagavond overleden nadat hij voor een tram is geduwd door een groepje jongeren.”

  Dat is voorbarig. Er is nog geen bevestiging van de mogelijkheid dat de man geduwd is.

  1. Peter den Bekker

   Meerdere getuigen hebben verklaard dat de man geduwd is. Maar u was er zeker ook bij?

   1. Branzino

    Die drie jongelui hebben zich inmiddels gemeld en dat is best bijzonder als het een bewuste actie zou zijn geweest. Ik ben benieuwd naar het werkelijke verhaal.

    1. Xyz1234

     Dat is helemaal niet bijzonder. Dit gebeurt vaker. Ze kunnen elkaar de schuld geven en uiteindelijk gebeurt er dan helemaal niets.

     1. Branzino

      Het gebeurt vaker, maar lang niet altijd en is daarom best bijzonder. Maar het kunnen heel goed toch moordenaars zijn en is dit zich aangeven een truc van een behendige advocaat.

    2. Marcoweer

     Ja leuk dat ze zich gemeld hebben. Ik ben toch elke keer weer met stomheid geslagen bij dit soort berichten hoe iemand het ook maar kan bedenken zoiets te doen. Of het nu blank of donker is de jeugd heeft er soms rare gedachtes.

  2. leukeditter

   licht getint …natuurluk

 5. Loes

  Er komt nog meer aan….kijk wat er allemaal binnen komt ,nog meer nog meer meisjes gaan al met de dekbedovertrekken aan naar school,denk je nu echt dat ze zich aanpassen?ze passen zich alleen aan bij de belastingdienst waar de toeslagen vandaan komen oh ja en de sociale dienst waar levenslang hun uitkeringen vandaan komen,en wij maar werken en betalen,hoe lang nog,???