Henk Westbroek haalt snoeihard uit naar Amsterdamse GroenLinks-kliek van Rutger Groot Wassink en Femke Halsema

Zanger Henk Westbroek heeft snoeihard uitgehaald naar Rutger Groot Wassink en burgemeester Femke Halsema. Groot Wassink was woensdagavond aanwezig bij de talkshow Dit Is M. Daar mocht de Amsterdamse wethouder het wegmoffelen van een rapport over anti-homogeweld komen goedpraten. Dit tegen het zere been van Westbroek die hard naar GroenLinks uithaalde op Twitter.

Groot Wassink kwam onlangs in het nieuws nadat hij een rapport over de herkomst van anti-homogeweld in Amsterdam had weggemoffeld. Uit dat onderzoek bleek dat vooral mensen met een niet-westerse achtergrond zich schuldig maken aan anti-homogeweld. De uitkomst van het rapport bleek niet te passen binnen het ´inclusieve Amsterdamse stadsregime´ van GroenLinks.

Op zijn Twitter-pagina schrijft Henk Westbroek:

“Sinds het aantreden van Wethouder Groot Wassink en van burgemeester Halsema van Amsterdam is er veel gedaan om Mokumse agressiviteit tegen homo’s te keren. 47 regenboogzebrapaden aangelegd, 300 gratis regenboogvlaggen verspreid en 1 rapport over de oorzaak weggemoffeld.”

Ook de regenboogcommunity van Stichting De Roze Leeuw laat van zich horen en reageert cynisch met: “Exact, echte aanpakkers!”, gevolgd door een smiley van een clowntje…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Is toch algemeen bekend?? dit gaat al een halve eeuw zo. De heilige linkse idealen mogen nooit en te nimmer in een negatief daglicht worden geplaatst. Alles wat links allemaal in de achterkamertjes heeft bekokstoofd heeft er voor gezorgd dat Nederland er op vooruit is gegaan. EN!!! is Nederland er in 50 jaar er ook daadwerkelijk op vooruit gegaan????
  NEE!!!!!

  1. dakkus

   🤘black metal

 2. Jorgen Hofmeester

  “Zanger Henk Westbroek”

  Morgen de belangrijke politieke opinie van de darter Raymond van Barneveld.

  😎

  1. Mr.blauw.sky

   ” Morgen de belangrijke politieke opinie van de darter Raymond van Barneveld. ”

   Ach ja, een lekker scorend ad hominempje op z’n tijd…

  2. Baco

   Ja zodra het over homo’s en homofobe allochtonen

   1. Baco

    gaat staat pipootje vooraan om dit vooral met een niets zeggende reactie af te doen…

  3. Jorgen Hofmeester

   “ Alles wat links allemaal in de achterkamertjes heeft bekokstoofd heeft er voor gezorgd dat Nederland er op vooruit is gegaan.”

   Als hier met links de sociaaldemocratie wordt bedoeld zit hier wel wat in.