Kappersbranche roept nieuw kabinet Rutte IV op om met zwerverskapsel te verschijnen voor de bordesfoto

De Nederlandse kappersbranche gaat ervan uit dat de nieuwe ministers onverzorgd op het bordes zullen verschijnen. Daags voor de presentatie van het kabinet Rutte IV roept brancheorganisatie ANKO het nieuwe kabinet op hun coronacoupe “met trots” te dragen. Volgens ANKO is het een “heel slecht signaal naar de kappers” wanneer de nieuwe ministers zich presenteren met kortgeknipte koppies.

Wij geen nieuwe coupe? Dan de nieuwe ministers ook niet, zo is de mening van veel gedupeerde kappers. Natuurlijk, de gemiddelde Nederlander weet echt wel de weg te vinden naar een illegale kapper. Of gewoon thuisknippen, dat kan natuurlijk ook. Maar het zou natuurlijk een hard gelach zijn tegenover de kappersbranche wanneer het nieuwe kabinet Rutte IV zich op maandag 10 januari presenteert met frisse kapsels.

De Telegraaf schrijft dat kappersorganisatie ANKO verwacht dat kappers goed zullen checken of er toch iemand geknipt is. “Als het haar er duidelijk gekapt uitziet, dan hebben de bewindslieden wat uit te leggen”, stelt de woordvoerster. “Bovendien hebben professionele kappers daar een heel goed oog voor. Maar we gaan ervan uit dat dat niet zo is en zij zich keurig aan de regels houden. Het zou mij dan ook zeer verbazen.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Re-al

  Het MKB is helemaal de weg kwijt,
  en laat zich totaal kapot maken door dit Schwabinet.

  Voor iedereen :
  Gewoon weigeren en wissen qr,
  geen politie of boa toelaten,
  en geen id tonen.
  Klaar. Alle problemen opgelost.

 2. RvdBe

  Kaal scheren dat tuig zodat ze voor iedereen herkenbaar zijn.

 3. Shooter

  In deze tijd, met deze prestaties, met zoveel ellende, met je borst vooruit op een bordes gaan staan. De eerste die zich afmeldt voor deze foto snapt het een beetje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.