Opgetogen ex-zorgminister Hugo de Jonge keek naar persconferentie met alcoholvrij bier en popcorn

Hugo de Jonge genoot vrijdagavond overduidelijk van de persconferentie van zijn opvolger Ernst Kuipers en Mark Rutte. Op Twitter deelde de ex-zorgminister dat hij genoot van een alcoholvrij biertje en een bakje popcorn. De persconferentie keek De Jonge vanuit zijn huis op het Rotterdamse Katendrecht. Versoepelingen voor de horeca werden namelijk niet aangekondigd.

De Jonge neemt in het kabinet Rutte IV wel weer plaats als minister. Maar dan op de post van minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Daardoor had De Jonge vrijdagavond alle tijd voor een avondje ´Netflix & Chill´ met zijn collega´s Kuipers en Rutte op de achtergrond aan.

Niet iedereen bleek gecharmeerd van de vrolijke Tweet van De Jonge. “De een z’n ellende is de ander z’n popcornavondje”, reageert iemand op het social-mediaplatform. Een ander zegt: “Met bier en popcorn kijken hoe Nederland nog verder de verdoemenis ingaat. Hugo kan dat.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Re-al

    Zelfs clown Hugo geeft het toe : het is een grote show & hoax.

  2. RvdBe

    Het is en blijft een geniepige rat, op zijn nieuwe ministerie gaat hij asielzoekers woningen toewijzen, ondertussen toekijkend met zijn alcoholvrije biertje en popcorn hoe autochtone Nederlanders woningen worden ontzegd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.