DDS Podcast! De 'nieuwe coronavaccins' goedgekeurd door EMA, Thierry pakt RTL aan, en het MKB woest om koopkrachtdeal

DDS Podcast! De 'nieuwe coronavaccins' goedgekeurd door EMA, Thierry pakt RTL aan, en het MKB woest om koopkrachtdeal

In de nieuwste aflevering van de DDS Podcast staan vandaag twee onderwerpen centraal: de goedgekeurde 'coronavaccins' van Pfizer en Moderna die hoegenaamd effectief zijn tegen omikron, en de reactie van het MKB op de koopkrachtdeal van de coalitie. Oh ja, Thierry Baudets reactie op vaccinpropaganda van RTL Nieuws komt ook aan bod.

Vandaag werd bekend dat het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) de 'omikronvaccins' van Pfizer en Moderna heeft goedgekeurd. Vanaf half september wil Nederland gaan prikken. In de komende twee weken zouden er alleen van het Pfizervaccin al 2,8 miljoen naar Nederland moeten komen. Alleen is het wel een beetje jammer dat a) die vaccins toch echt helemaal niet zo vaccinerig zijn, en b) dat RTL Nieuws vervolgens liegt en bedriegt over de aard van die prikken.

Ook is het MKB niet blij met de koopkrachtdeal van het kabinet. Niet zo gek. Want zoals wij eerder al berichtten is de deal gewoon een keiharde aanval op ZZP'ers en, met name, op het MKB.

Hoewel De Telegraaf en andere media gisteren nog hosanna riepen is dat MKB'ers zelf blijkbaar ook opgevallen. Ze zijn dan ook furieus.

(Ik heb begrepen dat er wat problemen waren met de microfoon qua echo ofzo. We gaan eraan werken om ervoor te zorgen dat dit de volgende keer niet meer zo is. Excuus daarvoor. Hopelijk is het nog het luisteren waard)

Luister naar de DDS Podcast op Spotify:

Of op Spreaker:

Listen to "DDS Podcast 14: 'nieuwe vaccins' van Pfizer, Baudet pakt RTL Nieuws, en MKB'ers woest" on Spreaker.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties