shutterstock 1472058923

Linkse gekkie Peter Breedveld: "Hardwerkende Nederlanders vormen het gevaar"

schoolpleinaug 18, 16:00
Als je wilt weten hoe linkse engnekken over gewone Nederlanders denken hoef je eigenlijk alleen maar even de posts te lezen die linkse gek Peter Breedveld dagelijks op X zet. Deze man loopt daar werkelijk 24/7 los. Zijn belangrijkste boodschap van vandaag? Vroeger droegen extreemrechtse nazi's bomberjacks. Tegenwoordig herken je ze aan iets anders... Ze werken hard. Okay dan.
Je vraagt je ongetwijfeld weleens af hoe linkse malloten 'neo-nazi's,' 'extreemrechts' en 'fascisten' precies beschrijven. Ze gebruiken die termen immers de hele tijd, maar steeds weer krijg je de indruk dat de types die zo genoemd worden volkomen normale mensen zijn.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Ontvang GRATIS elke dag het enige écht rechtse nieuws in je INBOX! Abonneer je op de DDS Nieuwsbrief!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Nou, dat klopt. Peter Breedveld maakt vandaag namelijk heel helder op X (voorheen Twitter) dat 'extreemrechts' in zijn ogen tegenwoordig bestaat uit... "hardwerkende Nederlanders." Ja, dat lees je goed. Volgens hem vormen die mensen "het gevaar."
"Onze democratische rechtsstaat is al behoorlijk ontwricht door extreemrechts," weet Breedveld te melden. "Geen kaalkoppen in bomberjacks, maar 'hardwerkende Nederlanders' vormen het gevaar."
Voor een nutteloze nep-academicus als Breedveld is dat natuurlijk makkelijk om te zeggen. Hij heeft immers nog geen dag 'hard gewerkt' in zijn leven. Maar je moet er even goed over nadenken dat dit werkelijk is wat hij en zijn matties denken. De gewone, hardwerkende Nederlander is in hun ogen de vijand. Ze strijden niet tegen een klein groepje gekkies, nee, ze vechten een oorlog uit tegen het gros van de Nederlanders; mensen die hard werken, genoeg geld willen hebben voor hun gezin, lekker op vakantie willen af en toe, en die vasthouden aan de normen en waarden waarmee ze zijn opgegroeid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we trots zij aan zij met "hardwerkende Nederlanders." Want "hardwerkende Nederlanders" vormen de ruggengraat van ons land, van onze gemeenschap, van onze economie. Steun ons daarin! Doneer aan DDS en verdedig, samen met ons, al die "hardwerkende Nederlanders" die iets van hun leven én van ons land willen maken.
Dát deel van de bevolking moet volgens Breedveld en de zijnen kapot. Want dat deel van de bevolking bedreigt de rechtsstaat. Ja, dat is letterlijk wat deze malloten vinden. Lees de tweet van Breedveld nog maar eens. Het staat er létterlijk.
Dit is gewoon keihard Maoisme. Mao Zedong heeft tijdens zijn 'carriere' als leider van communistisch China zijn land en volk totaal gesloopt, geïndoctrineerd... miljoenen mensen de dood ingejaagd. Waarom? Omdat hij vond dat de middenklasse kapot moest. (En omdat hij een sadist pur sang was) Wat denkt je dat er gaat gebeuren als types als Breedveld de macht in handen krijgen in óns land?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten