´Avondlockdown wordt verlengd, uitzicht op eventuele versoepelingen voorlopig grotendeels geschrapt´

´Avondlockdown wordt verlengd, uitzicht op eventuele versoepelingen voorlopig grotendeels geschrapt´

Rutte. Bron: Gints Ivuskans / Shutterstock.com.

Voorlopig kunnen we waarschijnlijk nog geen nieuwe corona-versoepelingen verwachten. Het demissionaire kabinet Rutte III schijnt het toch nog niet aan te durven.

Het aantal corona-besmettingen neemt geleidelijk aan af. Dat wil echter nog niet zeggen dat het demissionaire kabinet al nadenkt over mogelijke versoepelingen. Sterker nog: Als we de Haagse media moeten geloven gaan de nu geldende maatregelen nog wel even duren.

“Zondagmiddag kwam een deel van het kabinet in het Catshuis bijeen om te worden bijgepraat door Jaap van Dissel, de voorzitter van het Outbreak Management Team“, aldus de goed ingelezen VVD-krant De Telegraaf.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties